Şimdi Ara

Adsl'den Vdsye Geçiş Ne Kadar Süre ve O Sırada İnternet Gidiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-5 defa ttneti aradım ama her müşteri temsilcisi farklı söylüyor.
    Santrale 250-300 metre varmış sanırm.
    54 mbps hipernet destekliyor hattım.
    Şuan ise : 16 mbpsye kadar adsl kullanıyorum.

Ben 35 mbps olan Hipernet istiyorum modemim vdsl destekli.

Şimdi bir müşteri temsilcisi aynı gün içerisinde açılır diyor diğeri ise 2 ile 15 gün arasında diyor.
    Bir müşteri hizmeti yetkiliside vdslye geçiş işlemi nedeniyle internetimin gideceğini söylüyor yani 2-15 gün arasında internetsizmi kalacağım?

Bu konu hakkında uzman biri varsa yanıt verirse tüm sorularıma sevinirim

• Bende 22 saat net yoktu. İlk önce sanal porta bağladılar sonra da fiziksel port değişikliği oldu.
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerinden değilde telekom müdürlüğünden vdsl'e geçiş talebi oluşturursanız işlem daha çabuk tamamlanır.Bugün 10 dakika da hattım adsl den vdsl'e geçti.Telekom müdürlüğünde bulunan santrale sorun vdsl için altyapı uygun ve boş port varsa geçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Müşteri hizmetlerinden değilde telekom müdürlüğünden vdsl'e geçiş talebi oluşturursanız işlem daha çabuk tamamlanır.Bugün 10 dakika da hattım adsl den vdsl'e geçti.Telekom müdürlüğünde bulunan santrale sorun vdsl için altyapı uygun ve boş port varsa geçebilirsiniz.

Sizin Telekom Müdürlüğü iyimis hocam bizimkiler de anca geçiştiriyor doğru düzgün bilgisi olan yok müdürlük binasında santralcilere gittik ordada lafi gevelediler VDSL desteği olduğuna adım gibi eminim hat değerlerim çok iyi ama port yok diye gecistiriyorlar

Müşteri hizmetlerine gerek yok.Online işlemler menüsünde tarife seçeneklerinizde hipernet paketleri varsa hemen kendiniz geçebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Gittiniz oraya ve gider gitmez 10 dakikada vdslyemi geçirdiler?
    Hipernet paketine geçmek istediğimi söyledim evrak işlemlerini tamamladık.Telekom müdürlüğünden çıktıktan 10-15 dakika sonra telefonuma kampanyanız aktive edilmiştir diye mesaj geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternet o kadar uzun süreli gitmez kesinti olmaz çok fazla geçiş esnasında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.