BEYLER ARTIK KOYUN GİBİ DURMAYALIMDA ŞU AKP VE TELEKOOM İŞBİRLİĞİNE BİR ŞEKİLDE TEPKİ GÖSTERELİM... %66 ÖTV KDV DERKEN BİRDE %100 BİNDİRİM YAPTILAR NEREDE İNDİRİM BEN SINIRSIZ BAĞLANTI ALMAK İSTİYORUM AMA SU KONUMDA 99YTL BAYILMAMI BEKLİYORLAR....
Çok yakın bir dostum bakanlıklarda çalışırken içeride dönen dolaplara dayanamayıp istifa etti ve adamı ölümle tehdit etti bu ŞERRREFSİZLER ki hala iktidardalar (ayrıca bu arkadasım itiraf.com'da bunu yazmıştı)... Hala ne yaptıklarının farkında değiller... Ya bizi saf ve güçsüz sanıyorlar yada kendileri koyun gibi görünüp su altından okyanusu transfer ediyorlar...
Özel not: Bu yazım bir şekilde baştaki kişilerin kulağına gideceğine inanıyorum ve... Eğer gerçekten %100 BİNDİRİMDE KARARLILARSA 1- Teknolojiyi tüm şartları göz önünde bulundurarak ve grup olarak telekoma verilebilecek en iyi UYARIYI verebileceğimizi... 2- İçeride dönenleri bir bir kamuoyuna dökebileceğimizi 3- SİZİ ORAYA NASIL GETİRDİYSEK KAFALAMA TEKRAR İNDİRECEĞİMİZİ ÇOK İYİ BİLİR !!!! TAAHHÜT EDERİZ !!!!
ARKADAŞLAR ARTIK BİR ŞEKİLDE ARAMIZDA KONUŞMAK YERİNE SESİMİZİ DUYURABİLECEĞİMİZİ VE BİRŞEYLERİ DEĞİŞTİREBİLECEĞİMİZİ GÖSTERELİM...
Bunun için yetkili kişilere AUTO-post edebilecek bir script yapmayı ve kendi hostumda yayınlamayı düşünüyorum... Eğer gerekli desteği verebililiriz diyorsanız bir şekilde cevaplarınızı bekliyorum. En kısa sürede Scripte ulaşabileceğiniz adresi size yayınlayacağım....
SAYGILARIMLA MiNiK_eSeK...
abicüm gül gibim limit artmadan hızın artmış veyahut bi halt olmamış daha ne istersün ki. 27$a 3,5mbit mi istersin. babam bura türkiye yoh öle.
arkadaş 27$ a 3,5mbit kullanıyo senin neyine boşveeeeer. 256k neyine yetmeyor güzelüm. bak hazır %100 indirim yapılmış demi şimcük. desteksiz istek hiçbirşeydir, imajın kadar istek herşey. imajın kadar iste.
zaten devam eden bir konu lütfen aynı içerikli topicleri sürekli olarak açmayınız