Şimdi Ara

ADSENSE PİN ONAYLANDI PARA NE ZAMAN YATAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim adsenseden baya para birikti ama 5 ay pin kodumu onaylayamadım an itibarı ile pin kodumu kimlikle onaylattım şimdi benim 1870 tl kesinleşmiş kazancım var bugüne kadar hiç para çekmedim bana para ne zaman yatar ve ben bu kesinleşmiş kazancın hepsini alabilmek için ÖDEME EŞİĞİNİ ONA GÖREMİ AYARLAMALIYIM MESELA 1500 TL KESİNLEŞMİŞ KAZANÇ YAZIYOR 1500 TL EŞİK KOYARSAM 1500 TL Mİ YATAR HESABA ? fotoğraflar ekte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahabjk312 -- 16 Eylül 2016; 16:50:34 >

• Hocam ne yaparak bu hasılatı elde ettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fahri1156 kullanıcısına yanıt
    siyasi analiz kanalım vardı youtubeda çok tutmuştu heleki darbe zamanında özgün videolar yapıyordum bir vidoe yaptım fethullah gülenle ilgili 150 bin kişi izledi birde meral akşenerin feto bağlantısı ile ilgili video yaptım 110 bin kişi izledi sonra sırf videoların içinde fethullah gülen var diye fetonun youtube yayın organı üzerinden KÜRE yayıncılık kanala telif attı hemde sırf fethulah gülen videonun içinde var diye telif yedi videolar ve hiç simge felan yoktu videolarda yani youtube fetoya çalışıp kanalımdaki o videoları sildirdi yani bu tarz videolar yapıyordum bayada abonem olmuştu 4 milyon izlenmesi vardı 1 ay önce ban yedi allahtan başka adsenese üzerina kayıtlıydı hesab bi sıkıntı olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahabjk312

Beyler benim adsenseden baya para birikti ama 5 ay pin kodumu onaylayamadım an itibarı ile pin kodumu kimlikle onaylattım şimdi benim 1870 tl kesinleşmiş kazancım var bugüne kadar hiç para çekmedim bana para ne zaman yatar ve ben bu kesinleşmiş kazancın hepsini alabilmek için ÖDEME EŞİĞİNİ ONA GÖREMİ AYARLAMALIYIM MESELA 1500 TL KESİNLEŞMİŞ KAZANÇ YAZIYOR 1500 TL EŞİK KOYARSAM 1500 TL Mİ YATAR HESABA ? fotoğraflar ekte..

hocam kaçıncı pinden sonra onaylayabildin . yani form yeri ne kaçıncı pinden sonra çıktı ?

• Konunun yeri burası değil ama yardımcı olayım. Adsense kazancınız tanımlı banka hesabınıza ayın 22 sinden sonra birkaç gün içinde yatar. Ay sonuna kadar uzayabilir. Ödeme eşiği ile sakın oynamayın. Orası kendi kazancınızı bekletmeniz için var. Yani oraya 2000 tl yazarsanız hesabınızdaki para 2000 yl olana kadar ödeme yapmaz

• Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    bak mesela hesabımda 1870 tl varya 1865 tl eşik koysam parayı çekebilirim demi
  • Benimde bir miktar kesinleşmiş kazancım var. Maalesef 5 aydır bekliyorum pin gelmiyor adresime. 3 kez yeniledim yinede gelmiyor. siz kimlikle nasıl doğrulama yaptınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    3.pinin 24 ağustosta oluşturdum sonra bugün 16 eylülde kimliği tarattım birde üstüme olan faturayı tarattım faturada adres posta kodu felanda yazıyordu kimligi önlü arkalı tarattırdım yolladım kabul oldu ama 24 ağustostan 1 gün sonra mesela 3 eylülde yollamıstım kimlik onayını bana bu mesajınız kabul edilmemiştir diye oto bildirim geldi yani bide şu var bana forum çıkmadı hatta 4.pin iste butonu çıktı 3 gün önce ama forum butonu çıkmamıştı bende forum linkini kendim bulup yolladım
  • tahabjk312 T kullanıcısına yanıt
    çekersin
    3. pin istedikten sonra 15-20 gün sonra direk onaylama yeri çıkması lazım. önceden 3.pin isteyince otomatik kimlikle onaylayabiliyordun artık 15-20 gün bekletiyor.
    kimligi önlü arkalı tarat birde kendi üzerine bir faturayı tarat ben digiturk faturamı tarattırdım 3.pinden 21 gün sonra istedim oldu işte
    3. pini istedim bakalım 3 haftaya kadar kimlikle doğrulama bölümü çıkacak mı...
    çıkmaz o bölüm onun linkini internetten bulcaksın 21 gün sonra oraya kimligi ve faturanı tarayıcıda tarattırıp atacaksın yani çıkmasını bekleme bro
    Siz daha önce yapmışsınız bana o linki atabilir misiniz hocam

https://support.google.com/adsense/contact/id_verification BUYRUN ARKADAŞLAR İNŞALLAH AYLAR YILLAR SONRA BU KONUYU OKUYANLARIN İŞİNE YARAR İYİ GÜNLER
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Teşekkürler

oldu mu hocam sizin?
  • mlh1905 M kullanıcısına yanıt
    Ben 3. Pini bugün istedim. Bu sayfada lütfen 3. Pini istedikten 30 gün sonra bu formu doldurun diyor. O yüzden beklemem gerekiyor hocam..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.