Şimdi Ara

Adsense para gelmiş nereden geldi,adsense anlayanlar bakabılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene önce adsense hesabı açmıştım 2 ay ilgilendim 11 tl 12 tl gibi birşeyler kazandırdı, bende uğraşmadım.
    Zamanla 1-2 tl ye falan düştü bende hiç bakmadım.

Şimdi baktım 01/06/2014 -30/06/2014 arasında 106 tl kazandığım gözüküyor ama detaylı sekilde bakınca 01/06/2014 - 30/06/2014 ayında 0,76 kazandığım gözüküyor bu 106 tl nereden geldi nasıl oluyor

Hangi videodan geldi bu para nasıl ögrenebilirim

Görseller aşağıda yarımcı olabilir misiniz,
     Adsense para gelmiş nereden geldi,adsense anlayanlar bakabılır mı ?  Adsense para gelmiş nereden geldi,adsense anlayanlar bakabılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 9 Ekim 2015; 23:43:35 >

• Yanlışlıkla sana gönderdim sanırım hesap numara mı pm den atıyorum geri yollarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 5 Ekim 2015; 20:51:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 lıra olmadan cekemezsın sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

200 lıra olmadan cekemezsın sanırım

Evet onu bılıyorum.
    benim sormak istediğim 01/06/2014 -30/06/2014 arasında 106 tl kazandıgım gozukuyor detaylı incelemede gozukmuyor.
  • hocam resimler açılmıyo yalnız linki yenilersen bakarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

hocam resimler açılmıyo yalnız linki yenilersen bakarız

Adresin başındaki https protolü kısmını silin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adsense ye bagladigin kanal aktifmi su anda
  • Bende sorun yok açılıyor Düşünen Biri'nin dediği gibi -s leri sildim tekrar dener mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

adsense ye bagladigin kanal aktifmi su anda

Birden fazla mailden birden fazla kanal bağlamıştım yani kapanmış olabılır kanal bilemiyorum
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Ya soyle bisi var mesala bi video izlenmiyor izlenmiyor sonra dan izlenmeye basliyor sanirim seninkide boyle oldu aktif kanalindaki bi video simdi izleniyor adsense den bulamazsin bunu hangi video oldugu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden izlediyseler o sekılde olur acıklamada cıkmaz adsense 1 sene önce yenilendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Ya soyle bisi var mesala bi video izlenmiyor izlenmiyor sonra dan izlenmeye basliyor sanirim seninkide boyle oldu aktif kanalindaki bi video simdi izleniyor adsense den bulamazsin bunu hangi video oldugu

Tamam hangi video oldugunu bulamasam bile adenseye bakınca paranın geldiği ayı incelediğim zaman detayları gormem gerekmez mıı
    Yani 106 tl 2014 haziran ayında gelmiş ben o ayı incelediğim zaman gün gün kazanıran parayı topladıgımda 106 tl yı elde etmem gerekmez mı
  • Üzümü ye bağını sorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

eskiden izlediyseler o sekılde olur acıklamada cıkmaz adsense 1 sene önce yenilendi.

Ne yenılendı ben anlamadım biraz acabilir misin
  • hocam sıkıntı yok , ay sonuna kesinleşmiş miktar odur. o para 200 tlyi geçmediği sürece her ay üzerine eklenir.

200 tlyi geçtiğind de adsense kayıtlı banka hesabınıza yatırılır.

detaylı bilgi için pm atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube hesabından kanalıma tıkla daha sonra üst kısımdan Analytics e tıkla sağ tarafta tabloda kazanılan para ile ilgili bir grafik var ona tıkla grafik açılınca alt kısımda hangi videodan hangi tarihler arasında kaç izlenmeye karşılık ne kadar kazandın öğrenebilirsin bende amatör youtube cuyum sorun olursa çekinme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.