Şimdi Ara

Ads amfi ve JBL GT5 12 Subwoofer taktırdım memnun değilim.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 2.el olarak aldığım Ads Ad8000.4 2400w amfiyi ve jbl gt5 12 marksında subwooferı bu işlerle uğraşan elektronikçide taktırdım fakat memnun kalmadığımı söyleyebilirim.Arabada koltuklar titriyor fakat vuruşlar uzayan basslar vs. hepsi boş sadece titreme yapıyor hafifdende bi bass alıyoruz tabiki.Genede içime pek sinmedi acaba amfi mi kötü ondan mı kaynaklanıyor.Akrabalarımın arabalarındaki sistem daha tok ve oturaklı bass veriyordu.Kullandığım modeller hakkında bilgiler almak istiyorum vede tavsiyeler.
    Edit:Subwoofer orjinal.
    Herkese Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardanadam -- 1 Mayıs 2015; 0:29:33 >

• O amfiyi sat ufak bir mono ile işi bitir jbl 301.1 macoustic 650.1 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

O amfiyi sat ufak bir mono ile işi bitir jbl 301.1 macoustic 650.1 gibi

İlginiz için teşekkür ederim.Yani subwoofer idare eder fakat amfi mi kötü diyorsunuz.Peki bahsettiğniiz amfi Jameson USA-554 4 Kanal 1800 Watt Amfi' den daha mı iyidir.
    Bu arada mono amfi ne demek oluyor hoparlör vs hepsini çalıştırır mı?
  • Mono amfiye sadece subwoofer baglanır jamesonun bütün amfilerinden kat kat iyidir düzgün kullanılırsa ömürlük denebilir bassında fena degil kullandım daha evel güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

Mono amfiye sadece subwoofer baglanır jamesonun bütün amfilerinden kat kat iyidir düzgün kullanılırsa ömürlük denebilir bassında fena degil kullandım daha evel güzeldi

Biraz daha yardımcı olmanızı temenni ediyorum.
    Şimdi ben bu amfiyi satmasam yerine kolonları beslesem , mono amfiylede sadece gt5 12 subwooferı beslesem olur mu hocam ?

Birde aklıma takılan soruda şu amfi yerine subwooferı mı değiştirsem acaba ? sizce subwoofer ım iyi mi =)
  • Sub iyi yeter diger hoparlörlerini besle o zaman onunla bırde mono al kesin

• gardanadam kullanıcısına yanıt
    Anfinin ayarlarına ulaşabilirmisiniz,, doğrudur anfi yetmeyebilr.. Fakat arabayı titretip, bassı ses olarak vermiyorsa,, bass geçiş frekansı düşük ayarlanmıştır..
    frekans düştükçe ses duyulmaz, hissedilir. ben bu olayı severim, sloganım ise SESİ DUYMA HİSSET dir. Çoğu kişi sevmez bu durumu...
    Kısaca bass ayarı 50Hz ye düşürüldüyse, bunun 80-100hz lere çıkartılması, size titreşim olarak değil, ses olarak geri döner...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Anfinin ayarlarına ulaşabilirmisiniz,, doğrudur anfi yetmeyebilr.. Fakat arabayı titretip, bassı ses olarak vermiyorsa,, bass geçiş frekansı düşük ayarlanmıştır..
    frekans düştükçe ses duyulmaz, hissedilir. ben bu olayı severim, sloganım ise SESİ DUYMA HİSSET dir. Çoğu kişi sevmez bu durumu...
    Kısaca bass ayarı 50Hz ye düşürüldüyse, bunun 80-100hz lere çıkartılması, size titreşim olarak değil, ses olarak geri döner...

Amfinin ayarları var fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum gain ayarları vs duymuşdum.Takdırdığım adam ayarlarını yapdı.Aklıma takılan soru acaba jbl gt5 12 subwooferım iyi mi değil buna bi türlü tatmin olamadım.Teyp den bi kaç ayar yapdım ve biraz daha tatmin oldum sesinden.Ama genede bass ı içimde hissedemiyorum.birde %40 dan sonra basslar hep aynı ayarda hissediliyor basslar çoğalmıyor kolonların sesi yükselmeye baslıyor.
    Beni aydınlatmanızı istediğim nokta amfim ve subwoofer konusu.
    ADS amfiyle kolonları besleyip yanına mono amfi mi alayım.Yoksa bunlara gerek yokda subwooferı mı değiştireyim ? yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada.

• gardanadam kullanıcısına yanıt
    %40 dan sonra bassların hep aynı olması,, anfinin yetmediğinden yada %40 da anfinin çok sese ulaşması.
    İlk başta bass fazla geliyorsa, anfinin gain ayarının yüksek olmasından olabilir,,, normalde anfi zayıfsa bile teyple paralel seviyede ses yükselmesi lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.