Şimdi Ara

Adore Mobilya 50/500 İndirim Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adoremobilya.com da okula donus kategorisinde 500 TL ve uzeri uye alisverislerinde HEMEN50 kuponu ile aninda 50 TL indirim firsati icin son SON 3 GUN!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence küçük kuponlar vermeli adore, mesela 200e 20 yada 25 tl verse daha güzel olurdu
    koltuk alacaksa 200 tl üzerinde olandan, bu ufak kuponlarla dahada uyguna geldiği için alırdı ama bu şekilde sepeti 500 e tamamlamak zor olur

hadi hayrına adorenin linkini ben vereyim

https://www.adoremobilya.com/index.php?route=common/home

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 15 Eylül 2014; 20:59:07 >
  • ayni kampayadan 250 ye 50 tl oralarak yararlanmistim.simdi 500 e 50 olmus.sicak degil.
  • Adoreden yine mail geldi, 89.90 a karyola satıyorlarmış tek kişilik nasıldır sizce bu kadar ucuz karyola? yeğenim bu sene üniversiteye başladı Samsun'da eve çıkacak, alınır mı? Daha önce ayakkabılık almıştım memnunum ama bu fiyata karyola satılması biraz tuhaf geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares72

Adoreden yine mail geldi, 89.90 a karyola satıyorlarmış tek kişilik nasıldır sizce bu kadar ucuz karyola? yeğenim bu sene üniversiteye başladı Samsun'da eve çıkacak, alınır mı? Daha önce ayakkabılık almıştım memnunum ama bu fiyata karyola satılması biraz tuhaf geldi

zaten 99 liraya satıyorlardı,300 liradan indirdik işi hikaye.
    Karyolaya gelince basit,sağlam,öğrenci için fazlasıyla iş görür bir karyola.Bu fiyata tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mobilya almak isteyenlere önerim

evim.net'e girin %15 indirim kodu var

avantajix'de de %10 para iadesi var

490liralık tv ünitesi 375e geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: altmisbir61

mobilya almak isteyenlere önerim

evim.net'e girin %15 indirim kodu var

avantajix'de de %10 para iadesi var

490liralık tv ünitesi 375e geldi

%15 nası temin ediliyor acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

Orijinalden alıntı: ares72

Adoreden yine mail geldi, 89.90 a karyola satıyorlarmış tek kişilik nasıldır sizce bu kadar ucuz karyola? yeğenim bu sene üniversiteye başladı Samsun'da eve çıkacak, alınır mı? Daha önce ayakkabılık almıştım memnunum ama bu fiyata karyola satılması biraz tuhaf geldi

zaten 99 liraya satıyorlardı,300 liradan indirdik işi hikaye.
    Karyolaya gelince basit,sağlam,öğrenci için fazlasıyla iş görür bir karyola.Bu fiyata tavsiye ederim.

Sağolasın biraz inceledim 3-4 yıl idare etse yeter diye düşünüyordum, 90' ı 12 ye böldüm ayda 7,5 lira şaka gibi. Yalnız sadece bu renkteymiş indirim ama neyse alacağım. okula başlıyor diye spor ayakkabı aldık küçük hanıma karyolanın iki katı fiyata yaaa

• Arkadaşlar Ankara'da olanlar için söylüyorum.
    İtfaye meydanında adorenin spot mağazası var.
    Normal piyasa ve internet fiyatından ucuza satış yapıyorlar.
    Ayrıca nakit alacaksanız kdvsiz alabiliyorsunuz.
    İnternette 400TL olan portmantoyu 330 TL ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Arkadaşlar Ankara'da olanlar için söylüyorum.
    İtfaye meydanında adorenin spot mağazası var.
    Normal piyasa ve internet fiyatından ucuza satış yapıyorlar.
    Ayrıca nakit alacaksanız kdvsiz alabiliyorsunuz.
    İnternette 400TL olan portmantoyu 330 TL ye aldım.

89 liralık karyolayı daha da mı ucuza alırım oradan? öyleyse yanına dolap filan da alırım. nakliye ne kadar tutar ki Samsun'a gidecek ? internetten alınca kargo ücretsiz oluyor ama
  • Hocam şehir dışı nakliye nasıl olur onu bilemiyorum malesef.
    Zaten adorenin mobilyaları demonte. Ben kendi arabama yükleyip eve götürdüm.
    Şehir dışı sanırım pek karlı olmaz. En iyisi o zaman internetten almak.
  • Murat006 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam ben de biraz nakliye fiyatlarına baktım astarı yüzünü geçecek en iyisi internetten almak. yeğenimin istekleri de bitecek gibi görünmüyor en az zararla atlatayım bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.