Şimdi Ara

ADOLF HİTLER VE BİLİNEN TARİHİN BİLİNMEYEN YANLARI2 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
55
Favori
38.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • olayda ilk mesajda adı geçen vanunu yu kurtlar vadisi karakteri sananlar için:




    Mossad Ajanı Vanunu, İsrail'e İhanet Etti mi?

    1986 yılında tüm dünyada yankı uyandıran bir olay gerçekleşti. İsrail'den kaçan bir teknisyen, bir İngiliz gazetesine İsrail'in dev bir nükleer santral inşa ettiğini ve burada çok sayıda nükleer silah ürettiğini açıkladı. Söz konusu reaktör, Negev Çölü'ne kurulmuş olan Dimona Nükleer Santrali idi. Dünyanın en büyük birkaç nükleer santralinden biri olan Dimona'nın haberini veren kişi ise, bir hahamın oğlu olan İsrail'e 8 yaşında yerleşmiş Vanunu idi:

    "Bir hahamın oğlu olan Vanunu nükleer teknisyen olarak çalışmış ve radikal politikaya sürüklenerek İsrail'in Komünist Partisi olan Rakah'a girmiştir." (Newsweek, 10 Kasım 1986)

    Vanunu'nun Dimona reklamını yaptığı The Sunday Times, "İsrail'in Nükleer Sırları Açıklanıyor" başlığı ile çıktı.


    Olay gerçekten bu kadar basit miydi? Vanunu, İsrail'e gerçekten ihanet etmiş miydi?

    "The Sunday Times, Dimona'daki İsrail'in nükleer programından bahsettiğinde bütün gözler bu sırları açıklayan Vanunu'ya çevrildi. İsrailli teknisyen Vanunu İsrail'in sadece nükleer silah üretmeyi bildiğini değil, bunu ürettiğini gösteren fotoğraflar ve belgelere sahipti. Bu rapor pek çok cevaplandırılması gereken soruyu da beraberinde getirdi.

    Mossad ajanı Vanunu
    Vanunu'yu bu bilgileri açıklamaya iten hareket noktası neydi ? Neden ihanet etmişti? Binaya kamerayı nasıl sokmuştu ve yakalanmadan 60 fotoğrafı nasıl çekmişti? Belki bunu yapmasına izin verilmişti. Neden Vanunu gerçek bir güvenlik araştırması yapılmadan Dimona'da işe başlatılmıştı? Ve neden Vanunu birdenbire en hassas yer olan radyoaktif ayrıştırmaların yapıldığı ve bombanın hazırlandığı Machon II'de çalıştırılmaya başlanmıştı?

    Olay patlak verdikten kısa bir süre sonra, İsrail'deki bir günlük gazete olan Haaretz başyazısında artık süper güçlerin dışarıya uydurma haber taşıyanları kullanmaktan kaçındıklarını yazmıştı. Fakat Mossad kaynaklı bu haber bile Vanunu olayından şüpheleri uzaklaştıramadı. Alevlenen bölgesel tahminlere göre o sahte muhbirdi. Vanunu'nun hem birdenbire haber olması, hem de ortadan kaybolması, her ikisi de çok tuhaftı. Onca plan yapıp fotoğrafları kaçıran biri için hikayesini bastırmak için yaptığı girişimler çok acemiceydi. Bütün aksi iddialarına rağmen kendi kişisel güvenliği konusunda çok gevşekti. Birçok kişi onun bir hikayesi olduğunu biliyordu ve bunu açıklayabilirlerdi. Bu olay olmadan evvel Londra'daki İsrail Konsolosluğu'na Dimona'da görevli kişilerin tanıtılması için pasaportunun kopyası yollanmıştı. Orada başka insanlarla bağlantı kurması imkansızdı. Fakat The Sunday Times ona erişmişti. Vanunu İsrail'in nükleer gücünü ortaya çıkarmıştı. Bu bir kaza mıydı yoksa önceden mi hazırlanmıştı? Tabii ki Vanunu'nun herşeyi bilmesi gerekmezdi, ama tahmin edilebilecekler dışında bir şey açıkladığı da söylenemez." (Middle East International, 7 Kasım 1986)

    Amaçlı Sızıntı

    The Sunday Times'da yayınlanan bu makale İsrail'in, Batı'daki istihbarat servislerinin 15 katı kadar olan 200'e yakın nükleer savaş başlığına sahip olduğunu bildirilmiş, bu hikayeyle ilgili fotoğrafların Güney İsrail'deki Dimona nükleer yerleşim yerinde çekildiği söylenmişti. Gazete kaynağının Mordechai Vanunu isimli 32 yaşında, 10 yıl Dimano'da çalışmış, İsrailli bir nükleer teknisyen olduğu belirtildi.

    Makalenin yayımlanmasından sonra Vanunu, Londra'da gözden kaybolmuştu. Raporlara göre Vanunu, İsrail istihbarat teşkilatı Mossad tarafından kaçırılmış ve devlet sırlarını açıklamak suçundan yargılanmak üzere İsrail'e götürülmüştü.

    "Vanunu olayı, bazı İsraillilerin bu olayın İsrail'in askeri gücünü düşmanlara karşı ispatlamak üzere hükümetin planının bir parçası olduğuna inanmalarına yol açtı." (Newsweek, 10 Kasım 1986)

    İsrail, nükleer gücünü göstermek için sergilediği Vanunu olayını beyaz perdeye de aktardı. "Secret Weapon" adlı film bunun örneklerinden.
    "Bazı kaynaklar, The Sunday Times'a yapılan açıklamanın İsrail tarafından sızdırıldığını ve böylece İsrail'in gözdağı vermeyi amaçladığını iddia etti." (Tercüman, 21 Ekim 1986)

    "Vanunu sonrası çıkan skandal İsrail gizli servislerinin Arap ülkeleri karşısında İsrail nükleer gücünü daha caydırıcı göstermek için yapılmıştı. Bu tez İsrail için çok iştah açıcıydı. Çünkü İran-Irak Savaşı'na baktığımızda çok büyük bir potansiyel açığa çıkıyordu. Bunlar İsrail için yeni bir tehditti. Mossad atom bombası gücünü kanıtlamak için böyle bir senaryo planlayabilirdi. Zaten Shin Beth'in (İsrail İç Güvenlik Servisi) Vanunu'nun yaptıklarını anlamamış olmasına kimse inanmadı." (Israel Ultra Secret, Jacques Derogy-Hesi Carmel, sf.66)

    Espionage dergisi de Vanunu'nun Mossad için çalıştığını veya Ortadoğu politikasında bir piyon olarak kullanıldığını belirtiyor.

    "Mordechai Vanunu, İsrail'de bir yerlerde iyi korunan bir hücrede. İsrail gizli servisi adına iş yapmış olan Vanunu'nun durumu bugün çok karışık bir sır.

    Vanunu söylentiye göre politikada sol görüşe sahip biri ve Filistinlilere sempati duymaya başladı. Bunu gizlemedi de. İlk sır burada ortaya çıkıyor? Böyle bir politikaya sahip olan Vanunu'nun İsrail'in en gizli nükleer araştırma bünyesi olan Dimona'da çalışmasına nasıl izin verildi? Yalnızca çalışmasına izin verilmekle kalınmayıp gizli silah yapımı için bir araştırmacı teknisyen olarak da nasıl görev aldı?

    Vanunu'nun bu açıklamaları öncesinde Suriye, İsrail'e karşı askeri bir harekat düşünüyordu. Vanunu'nun açıklamalarının Suriye'nin hareketlerini kısıtlamak için İsrail'in özel bir planı olduğunu söylemek mantıksız değil. Vanunu'nun The Sunday Times'a verdiği fotoğrafların çabuk çekildiği düşünülürse kalitesi biraz fazla kaçıyordu? Hergün çekilen değişik askeri tesisat resimlerini andırıyordu. Bu yüzden Vanunu Mossad için çalışıyordu veya Ortadoğu politikasında bir piyon olarak kullanıldı. Söylenti bitmiyordu. Vanunu Avustralya'ya giderken Moskova'da durmuştu. Diğer durduğu durak da Bangkok'du. İsrailli müfettişlere göre ise Vanunu transit bir yolcuydu. Bu iki durakta da Vanunu'nun cebinde mikrofilmler olduğu halde KGB ajanlarına bunu vermemişti. Belki bunu başka merkezlere verecekti. Öyleyse bunları kendi adına mı yoksa Mossad adına mı yapıyordu?

    İşler Vanunu'nun İsrail'e geri dönmesiyle daha da karışıyor, sarışın bir kadının Vanunu'yu kandırıp yatla İsrail'e kaçırma hikayesi doğru mu? İsrail'in dediğine göre, Vanunu iki yıldır Dimona'daki bu faaliyetini de kapsayan bir günlük tutuyordu. Bu söylentiye göre Vanunu bir kız arkadaş bulamadığı için intihar edeceğini yazmıştı. Defteri başkasının yazdığı düşünülüyor. Kim ve neden? Yine şüpheler Mossad'da toplanıyor." (Espionage, Mayıs 1987)




  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajim bulunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşeyler daha öğrendim, teşekkürler dostum
  • Okudum sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daturkishulan


    quote:

    Orjinalden alıntı: Bluedevil86

    Turk birligine karsi bir yazida ayni zamanda ! Hitler kuklamiydi yani ? O kadar yahudi oldu sallmayasyon !
    Dunyayi duzene sokacak tek guc turklerin birlesmesidir !
    Turk milliyetciligi irkcilik degildir ! Cunku temiz turk irki kalmamistir . Turk milliyetciligi hunlar ve gokturkler gibi turklerin bir arada olup kanun ve tanri icin savasmasidir . Bu kavramlar arapcilari ve avrupalilari cok rahatsiz ediyor ! Ama bu birlik kurulacaktir . Ancak dunya duzene ozaman girer . Insan insandan ustun degildir , her insan birdir ama HER MILLET BIR DEGILIR ! TURKLER TARIH , KULTUR ve KANUN SAYAN MILLET OLDUGU ICIN EN DURUST MILLET IDI .



    insan insandan üstün değildir doğru ama her gittiği yere adaleti götüren soyumla da övünmek benim hakkımdır.

    bi osmanlı dönemindeki ortadoğuya bakın bir de şimdiki.herlde osmanlı döneminde kudüste sokak kavgası bile çıkmamıştır.şimdi günde neredeyse 100 kişi canveriyor.

    evet dünyayı sanki gene türkler kurtaracakmış gibi görüyorum.bu konuda aynı fikirdeyim ama bütüngün masabaşında oturup aylığıyla nasıl geçineceğini düşünen gençlik etkisiz kalıyor.hani bi şarkı varya BİŞEY YAPMALI! diye .
    tez zamanda kanuni gibi dünyanın öbür ucunda yardıma muhtaç insanlara destek yollayıp,timurhan gibi zalime karşı taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmayan birileri gerekiyor.

    Timurhan da türk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dermeister01

    saçma sapan bir yazı bu yazıya inanan insanları gördükçe ülkemin insan profilinden utanıyorum.rotschild ve rockefellar ailesinin etkinliği sır değil bütün dünya biliyor. Hitler ve dönemin nazileri bu ve bunun gibi emperyalist zenginlerin amaçlarına son vermek isteyen cengaverlerdir.adı üstünde nasyonel sosyalizm

    yazıda Hitler kukla diktatör falan denmiş,yok askerde ermiş.beceriksizmiş,yahudilere hizmet etmiş... arkadaşlar resmen yahudi propagandasına maruz kalıyorsunuz bu tür yazıları yahudiler kaleme alır ve insanın bilinçaltına girer böylelikle zeki ve zengin yahudi,aptal ve yönetilen dünya fikri bilinçaltınızda oluşur.

    ben soldaki armayı boşuna koymadım.Hitler ve dönemim Almanyası hakkında 1.elden yazılan bütün yazıları okudum.beyinsiz insanlar ne kadarda kolayca söylüyor -yahudi bir aile vardı hitlere para verdi o da süper güç olup yahudileri kovaladı diye.her şey bu kadar kolaymı ? bunları söylemek joseph goebbels e,Hjalmar Schacht a,Heinrich Himmler e, Hermann Goering e,Franz von Papen e,ve şimdi ismini hatırlayamadığım Yüzlerce binlerce kendi alanında dünyanın en iyisi olan siyasetçi ve bilim adamına haksızlık olur.o dönemin Almanyasını ve nazizmi bilen insanlar böyle komplo teorilerine g.tüyle güler.

    ayrıca Hitler er değildi 1. dünya savaşında haberci bir onbaşıydı.ama onun için onbaşı yada er olmak farketmezdi.tek düşüncesi nasyonel sosyalizm felsefesine uygun olarak vatanına canını vermekti.bu yüzden özel bir mektup yazarak cepheye gitmiştir.40 defa göğüs göğüse çarpışmaya girmiş ve ölmemiştir.bu dünya savaş literatüründe imkansıza yakın bir rakamdır.hele Hitlerin cepheden cepheye yazı taşıyan bir haberci olduğunu düşünürsek bazıları Hitlerin Tanrı tarafından korunduğunu düşünmeye başlamıştı.Hitler 1. dünya savaşında 2 defa demir nişan almıştır. ve özellikle 2. aldığı demir nişan onbaşı düzeyinde askerlere çok nadir verilen,genelde üst düzey komutan ve generallere verilen bir nişandır.artık siz düşünün bu nişanı almak için neler yapılması gerektiğini.

    bu konuda çok doluyum çok uzun bir yazı yazarım ve insanlar okumaz diye kendimi frenliyorum.şimdi gidin ve yahudi propagandasına maruz kalmaya devam edin.hadi gidin Hitler 1,65 boyundaymış ve homoseksüelmiş diye yazılar paylaşın.hadi gidin Hitler kuklaymış diye yazılar paylaşın.hatta hitlerin annesi yahudiymiş babasıda belli değilmiş diyin.lanet olsun size ve yahudi köpeğinin propagandasını yiyen beyinlere

    Hocam bende bu yazıyı arıyordum. Adam Hitler'e para vermiş Almanya'yı kalkındırmış sonra Yahudileri katlettirmiş Yahudileri bu yolla göç ettirtmiş kim inanır buna? Adam gidip Yahudilere finansman sağlayıp göç ettiremiyor mu da bu kadar zor ve zahmetli yolu seçip çok önem verdiği kendi dinine mensup insanları yakmak daha mı kolay gelmiş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaanfield

    quote:

    Orijinalden alıntı: dermeister01

    saçma sapan bir yazı bu yazıya inanan insanları gördükçe ülkemin insan profilinden utanıyorum.rotschild ve rockefellar ailesinin etkinliği sır değil bütün dünya biliyor. Hitler ve dönemin nazileri bu ve bunun gibi emperyalist zenginlerin amaçlarına son vermek isteyen cengaverlerdir.adı üstünde nasyonel sosyalizm

    yazıda Hitler kukla diktatör falan denmiş,yok askerde ermiş.beceriksizmiş,yahudilere hizmet etmiş... arkadaşlar resmen yahudi propagandasına maruz kalıyorsunuz bu tür yazıları yahudiler kaleme alır ve insanın bilinçaltına girer böylelikle zeki ve zengin yahudi,aptal ve yönetilen dünya fikri bilinçaltınızda oluşur.

    ben soldaki armayı boşuna koymadım.Hitler ve dönemim Almanyası hakkında 1.elden yazılan bütün yazıları okudum.beyinsiz insanlar ne kadarda kolayca söylüyor -yahudi bir aile vardı hitlere para verdi o da süper güç olup yahudileri kovaladı diye.her şey bu kadar kolaymı ? bunları söylemek joseph goebbels e,Hjalmar Schacht a,Heinrich Himmler e, Hermann Goering e,Franz von Papen e,ve şimdi ismini hatırlayamadığım Yüzlerce binlerce kendi alanında dünyanın en iyisi olan siyasetçi ve bilim adamına haksızlık olur.o dönemin Almanyasını ve nazizmi bilen insanlar böyle komplo teorilerine g.tüyle güler.

    ayrıca Hitler er değildi 1. dünya savaşında haberci bir onbaşıydı.ama onun için onbaşı yada er olmak farketmezdi.tek düşüncesi nasyonel sosyalizm felsefesine uygun olarak vatanına canını vermekti.bu yüzden özel bir mektup yazarak cepheye gitmiştir.40 defa göğüs göğüse çarpışmaya girmiş ve ölmemiştir.bu dünya savaş literatüründe imkansıza yakın bir rakamdır.hele Hitlerin cepheden cepheye yazı taşıyan bir haberci olduğunu düşünürsek bazıları Hitlerin Tanrı tarafından korunduğunu düşünmeye başlamıştı.Hitler 1. dünya savaşında 2 defa demir nişan almıştır. ve özellikle 2. aldığı demir nişan onbaşı düzeyinde askerlere çok nadir verilen,genelde üst düzey komutan ve generallere verilen bir nişandır.artık siz düşünün bu nişanı almak için neler yapılması gerektiğini.

    bu konuda çok doluyum çok uzun bir yazı yazarım ve insanlar okumaz diye kendimi frenliyorum.şimdi gidin ve yahudi propagandasına maruz kalmaya devam edin.hadi gidin Hitler 1,65 boyundaymış ve homoseksüelmiş diye yazılar paylaşın.hadi gidin Hitler kuklaymış diye yazılar paylaşın.hatta hitlerin annesi yahudiymiş babasıda belli değilmiş diyin.lanet olsun size ve yahudi köpeğinin propagandasını yiyen beyinlere

    Hocam bende bu yazıyı arıyordum. Adam Hitler'e para vermiş Almanya'yı kalkındırmış sonra Yahudileri katlettirmiş Yahudileri bu yolla göç ettirtmiş kim inanır buna? Adam gidip Yahudilere finansman sağlayıp göç ettiremiyor mu da bu kadar zor ve zahmetli yolu seçip çok önem verdiği kendi dinine mensup insanları yakmak daha mı kolay gelmiş


    almanyadaki yahudiler eğer araştırırsan zaten ya iyi yerdeler ya da yeterince zenginler ki ekonomik olarak ikna edilemiyor bu durumda ölüm korkusu ile geliyorlar




  • konu güzel fakat bunuda silerler yakında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    konu güzel fakat bunuda silerler yakında

    2008 konusu olduğundan silmemişlerdir . 2012 olsa 5. dakikada uçmuştu.
  • Çok güzel bir konu mesajım kalsın azını okudum devamınıda okurum inşlallah....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utkusen

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaanfield

    quote:

    Orijinalden alıntı: dermeister01

    saçma sapan bir yazı bu yazıya inanan insanları gördükçe ülkemin insan profilinden utanıyorum.rotschild ve rockefellar ailesinin etkinliği sır değil bütün dünya biliyor. Hitler ve dönemin nazileri bu ve bunun gibi emperyalist zenginlerin amaçlarına son vermek isteyen cengaverlerdir.adı üstünde nasyonel sosyalizm

    yazıda Hitler kukla diktatör falan denmiş,yok askerde ermiş.beceriksizmiş,yahudilere hizmet etmiş... arkadaşlar resmen yahudi propagandasına maruz kalıyorsunuz bu tür yazıları yahudiler kaleme alır ve insanın bilinçaltına girer böylelikle zeki ve zengin yahudi,aptal ve yönetilen dünya fikri bilinçaltınızda oluşur.

    ben soldaki armayı boşuna koymadım.Hitler ve dönemim Almanyası hakkında 1.elden yazılan bütün yazıları okudum.beyinsiz insanlar ne kadarda kolayca söylüyor -yahudi bir aile vardı hitlere para verdi o da süper güç olup yahudileri kovaladı diye.her şey bu kadar kolaymı ? bunları söylemek joseph goebbels e,Hjalmar Schacht a,Heinrich Himmler e, Hermann Goering e,Franz von Papen e,ve şimdi ismini hatırlayamadığım Yüzlerce binlerce kendi alanında dünyanın en iyisi olan siyasetçi ve bilim adamına haksızlık olur.o dönemin Almanyasını ve nazizmi bilen insanlar böyle komplo teorilerine g.tüyle güler.

    ayrıca Hitler er değildi 1. dünya savaşında haberci bir onbaşıydı.ama onun için onbaşı yada er olmak farketmezdi.tek düşüncesi nasyonel sosyalizm felsefesine uygun olarak vatanına canını vermekti.bu yüzden özel bir mektup yazarak cepheye gitmiştir.40 defa göğüs göğüse çarpışmaya girmiş ve ölmemiştir.bu dünya savaş literatüründe imkansıza yakın bir rakamdır.hele Hitlerin cepheden cepheye yazı taşıyan bir haberci olduğunu düşünürsek bazıları Hitlerin Tanrı tarafından korunduğunu düşünmeye başlamıştı.Hitler 1. dünya savaşında 2 defa demir nişan almıştır. ve özellikle 2. aldığı demir nişan onbaşı düzeyinde askerlere çok nadir verilen,genelde üst düzey komutan ve generallere verilen bir nişandır.artık siz düşünün bu nişanı almak için neler yapılması gerektiğini.

    bu konuda çok doluyum çok uzun bir yazı yazarım ve insanlar okumaz diye kendimi frenliyorum.şimdi gidin ve yahudi propagandasına maruz kalmaya devam edin.hadi gidin Hitler 1,65 boyundaymış ve homoseksüelmiş diye yazılar paylaşın.hadi gidin Hitler kuklaymış diye yazılar paylaşın.hatta hitlerin annesi yahudiymiş babasıda belli değilmiş diyin.lanet olsun size ve yahudi köpeğinin propagandasını yiyen beyinlere

    Hocam bende bu yazıyı arıyordum. Adam Hitler'e para vermiş Almanya'yı kalkındırmış sonra Yahudileri katlettirmiş Yahudileri bu yolla göç ettirtmiş kim inanır buna? Adam gidip Yahudilere finansman sağlayıp göç ettiremiyor mu da bu kadar zor ve zahmetli yolu seçip çok önem verdiği kendi dinine mensup insanları yakmak daha mı kolay gelmiş


    almanyadaki yahudiler eğer araştırırsan zaten ya iyi yerdeler ya da yeterince zenginler ki ekonomik olarak ikna edilemiyor bu durumda ölüm korkusu ile geliyorlar

    Rotschild ailesi ölümle tehdit edemiyor mu?




  • çok güzel bir konu , zaten siyasi ve tarih kitapları okuyanlar kanıt filan diye takla atmaz , ayrıca konu inş kapanmaz
  • Bunlar okunur,mesajım bulunsun.
  • Saçma. Hitler mi Yahudi kuklasıymış? Yapmayın etmeyin arkadaşlar. Bu hikayeleri Yahudiler uyduruyor. Siz de farkında olmadan Yahudi propagandası yapıyorsunuz.
  • Kavgam kitabını okuduğum için Hitler'in Yahudi kuklası olması biraz saçma geliyor ama özellikle Kenedy süikastları ile ilgili olan çelişkiler çok ilgimi çekti.

    Yahudiler çok büyük güç, bunu bugün herkes kabullenmiş durumdu.Parayı yöneten herkesi yönetir.
  • Bilimiyorum bu yazı belki doğrudur belkide Yahudilerin uydurmasıdır bilemem ama şunu söyleyim Yahudiler birarada yaşayamayan bir millet , yukarda bazı arkadaşlar söylemiş "Madem o kadar zengin niye savaş çıkarıp Yahudileri lkatledip Ortadoğuya göndermiş, direk hepsini gönderemiyor muymuş ?" falan gibi burdaki durum şu Yahudileri birleştirmek yani dış tehlikye karşı birlik olma amacı.Bunu size şöyle izah edeyim belki şimdi solcularla sağcılar, fb lilerle gs liler birbirlerini yerler ama bir savaş çıksa veya en ufak örnekle bir milli maç olsa hepsi kardeş olur birlik olur birbirleri için canlarını feda ederler işte o ismi geçen aile yada ismini bilmediğimiz gruplar Yahudilere bunu göstermek istiyorlar verilen mesaj "Bakın birlik olun nerde olursanız olun sizi kimse sevmiyor gidip (sözde) size vadedilen topraklarda devletinizi kurun" olay bu.
    Şöyle bir söz var

    "İki Yahudiyi bir odaya koyun odadan çıkın yarım saat sonra odaya girdiğinizde birini ölü bulursunuz "

    Arada bir Filistine saldırmalarının sebeplerinden biride budur bence Dış tehdide karşı içerde birlik olma mantığı.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • II.Dünya Savaşı'nda ölen Yahudilerin hepsi fakir ve sefil Yahudilerdi.Zengin olanları ise çoktan şimdiki topraklarına gitmek için hazırlanmıştı.Ayrıca Türkiye'de bulunan Yahudi topluluğunuda dış güçler bilerek ve isteyerek kaçırtmıştır.Sebebi ise Türkiye'yi bazı Türklerden bile daha çok benimsemiş bu insanların Türkiye'ye getireceği artılardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 20 Kasım 2012; 2:20:34 >
  • Okudum, cok guzel anlatilmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Dünya Savaşı hakkında bayağı bilgim var. Henuz okumadım okuduktan sonra gerekli şeyleri yazacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.