Şimdi Ara

ADOLF HİTLER VE BİLİNEN TARİHİN BİLİNMEYEN YANLARI2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
55
Favori
38.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _PerenaL

    Sadece Yahudileri göç ettirmek için mi çıkarmışlar 2. Dünya Savaşını?
    Madem o kadar paran var ve tek derdin yahudileri oraya çekmek; yap en güzel evleri, en son teknolojiyi kur. Hayal bile edemeyecekleri hayat vaad et bak o zaman herkes gelirdi. Kocamaaaan 2. Dünya Savaşı çıkaracağına.



    Yazidan alinti yapmak isterdim ama onu bulamadim simdi. Zaten bu ailenin ana gelir kaynagi savaslar ve savas zamaninda verdigi borclarin karsiliginda sahip olduklari guc

    Yani boylece 1 tasla 2 kus vurdular




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeaVen eviL


    quote:

    Orijinalden alıntı: _PerenaL

    Sadece Yahudileri göç ettirmek için mi çıkarmışlar 2. Dünya Savaşını?
    Madem o kadar paran var ve tek derdin yahudileri oraya çekmek; yap en güzel evleri, en son teknolojiyi kur. Hayal bile edemeyecekleri hayat vaad et bak o zaman herkes gelirdi. Kocamaaaan 2. Dünya Savaşı çıkaracağına.



    Yazidan alinti yapmak isterdim ama onu bulamadim simdi. Zaten bu ailenin ana gelir kaynagi savaslar ve savas zamaninda verdigi borclarin karsiliginda sahip olduklari guc

    Yani boylece 1 tasla 2 kus vurdular



    Bu yönü de var doğru.




  • Hitler'i gelmiş geçmiş en büyük psikopat ve en faşist gören insanları da tarih birgün, en gerizekalı ve kendi aklı ile düşünmekten aciz varlıkları olarak görecek ve öyle yazacaktır!

    Hitler'in yahudi kuklası olduğu iddiasını özellikle siyonist yahudiler (evet yanlış okumadınız!) pompalamaktadır ki kendilerine karşı bir güç , bir oluşum ''onlara rağmen olamaz'' tezi ile toplumları ve ulusları baskı altına alma stratejisi güdülmektedir.

    Verilmek istenen mesaj açık:
    Biz en güçlüyüz, bize karşı asla bir müdahele olamaz, ikinci dünya savaşında olmuş olanlar oyunun bir parçasıdır!





    tarih onurlu bir mücadele gördü ve bu onurlu mücadele siyonist yahudiler tarafından her zaman çarpıtıldı ve çarpıtılmaya devam ediyor...
    Anlamak mümkün değil, bu bağnazca fikirleri, sorgusuzca kabullenen insanları!





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castorpollux -- 5 Şubat 2010; 18:49:22 >




  • Yazının sadece 2. Dunya savası kısmını ele alırsak,Savasın başı ile sonu arasındaki güç değişimi, gayet güzel bir şekilde ,kimin bu savasta kazanclı çıktığını gösterir. Aileler,şirketler veya liderler olayları sadece belli kısmını kontrol edebilirler diğer herşey tamamen şans yada kader.

    Şeytan ayrıntıda gizli:

    Savaş baslarken 2 ada devleti, biri İngiltere diğeri Japonya, iki okyanusu paylamış durumdalar ve savas sonunda her ikiside kendi adaları hariç neredeyse tüm dominyonlarını kaybediyorlar.İngilterenin Hindistan ve Avusturalya hariç tüm sömürgeleri savas sonunda ya Amerikaya geciyor yada Amerikan güdümlü bagımsızlığını kazanıyor.İngiltere hem pasifik hem atlantikten çekiliyor.

    Amerikanın, İngiltereye verdiği askeri yardım karsılığı, İngiltere tarihinde ilk defa, bir baska ülkeye kendi topraklarında üs vermek zorunda kalıyor.
    Hem de bu ülke, zamanında kendi kolonisi olan bir ülke.Yani Amerikalılar bu savaşı fırsat bilerek, İngilizlere tükürdüklerini yalattırıyorlar.Dahası Amerika bir daha cıkmamak uzere Japonya,Almanya ve İngiltereye yerleşiyor.Dolayısıyla Amerikan ihracat malları dunyada yayılırken, Dolar değerlernirken Sterlinin değeri ve hakimiyeti azalıyor.Aslında bu savaş bir nevi ABD'nin 2 okyanusun hakimiyetini ele gecirmesiyle sonuçlanıyor.İngilizler Pasifikte Japonlar ile Atlantikte ise Almanlar ile çarpışırken ekonomisi yavasça çöküyor askeri gücü zayiflıyor. Amerika direkt olarak İngilizler ile bir savaşa girmeden onların erimesini seyrederek kendine muhtaç haline gelmesini bekliyor.Üzerinde güneş batmayan imparatorluk fırtınaya yakalanıyor.
    Bu savaştan sonra ABD ağabey oluyor ve ingiltere onun uydusu haline geliyor.Şimdi soru şu ingiliz finans sistemi bu işten zarar mı yoksa kar mı etti sizce ? Yani ilgilterede üstlenmiş bir aile kendi ülkesinin ve finans sisteminin çökmesine musade edermi ?

    Hitler Almanyası, Kudüs müftüsüne yetkililerini göndererek, Alman yahudilerini kabul etmesi karsılıgında altın teklif eder. Müftü önce kabul etmesine ragmen sonra İngiliz baskısıyla bundan vaz geçer.Yoksa en güçlü ailenin ülkesi olan İngiltere, işlerimi bozuyor. Almanyada, yahudilerin zarar gördüklerini bildikleri halde İngilizler bu işe izin vermiyorlar.Süveyşin bir başkasının eline geçmesi riskini almıyolar.Biliyorlarki orada bir devlet kurulursa süveyşin kontrolu gider.Konunun aile filan alakası yok direkt ülke cıkarları sözkonusu.

    Yine o yıllarda Romanyadan bir gemi gelir İstanbula, adı Struma. Alman yahudisi göcmenler ile dolu, boğazdan gecip Filistine gidecek yada İstanbuldan trenle aktarma yapacaklardır. Gemiye izin verilmez, karadenizde tutulur ve gemi bilinmeyen bir denizaltı tarafından batırılır.Yolcular boğularak ölür.Gemiden istanbula ayak basan tek bir aile vardır.O ailenin reisi, Amerikalı bir oto firmasının bayiidir ve aynı firmanın Türkiye bayii tarafından dönemin cumhurbaskanına rica edilerek gemiden cıkarılmıstır.
    Burada da Türkiye, İngiltereden çekindiği için gemiye geçis izni vermemiştir.

    Bir başka husus Amerikanın savası cıkardıgına yada pearl harbour baskınını bildiğine dair.O konuda tam muamma. 30 lu yılların ekonomik buhranından cıkmak istemeleri muhakkak ama yeni bir savasta, Avrupada genclerinin 1. dünya savasında olduğu gibi tekrar ölmesini istemedikleri de bir gerçek.Diğer taraftan Japonların pasifikteki yayılmalarından da endişe edip birşeyler yapmaları gerekirken ya cok uzun vadeli öngörüleri ve üretim kapasitelerine guvendiklerinden yada ahmaklıklarından pearl harborda kötü yakalanıyorlar, savasın kaderi pasifikte 2 sene kadar belli olmuyor.Ayrıca her iki okyanusta ve 3 ayrı kıtada savaşa girmekte her baba yiğidin harcı değil.
    Savaşa 7 uçak gemisi ile girmeleri ABD'nin pek hazırlıklı olmadığını gösteriyor.Aynı zamanda japonlarda 20'sı filo tipi olmak üzere çeşitli kapasitelerde 50 civarı mevcut.Yani, yeni uçak gemileri yapılana dek ABD nin pasifikte pek bir boy gösteremiyeceği açıkça belli.Ancak 2 sene sonra 30 nin üzerine cıkıyor abd donanması, ama savasa yön veren tüm carpısmalarda hep o 7 gemiyi 4'ü pasifikte 3'ü atlantikte olmak üzere korka korka kullanıyorlar (Langley,Lexington,Wasp,Hornet,Yorktown 1942 battılar, Enterprise, Saratoga savastan sağ çıktı) baska gemileri yok, diğerleri 1943'e kadar tersanelerde.Amerikan öngörülerinin savasa daha geç gireceklerine dair olduğu açık.

    Run Forest, run:
    Ancak tesadüfmü yoksa başka bir şeymi bilinmez, Baskından hemen evvel uçak gemilerini pear harbour limanından San fransiscoya gönderiyorlar.Ancak her iki gemide eger orda batsa idi baskından sonra japon işgali sözkonusuydu, planlar belgeler mevcut.Japon isthibaratı, uçak gemilerinin orda olduğuna dair bilgi alıyor.Ona göre baskın tarihi hazırlanıyor.Zaten Japon saldırı gücüne baktıgınızda 6 uçak gemisiyle gelmeleri be bu kadar gemiyi riske atmalarının tek sebebi Amerikan uçak gemilerini gafil avlayıp batırmayı hedeflemeleri.Ancak gemileri limanda bulamayınca paniğe kapılıp pearl harbour saldırısını yarıda kesiyorlar ve geri dönüyorlar.Eğer saldırıyı 2. dalgada kesmeyip devam etseler Amerika en az 2 sene orayı kullanamaz ve tüm pasifik donanması dibi boylardı.Ama erken kestikleri için bu saldırı, savaş başlatmaktan başka hiçbir işe yaramamış, esas hedef olan uçak gemileride batırılamamıştır. Saldırının ardından bu savaşın okyanuslarda sürmesi için ABD'de tersanelere binlerce gemi siparişi veriliyor.Burda akla gelen soru Amiral Yamamoto da o ingiliz ailenin bir mensubu mu ?

    Bu nasıl hikaye böyle:
    Japonlar, Pearl harbour baskını ile aynı gün neredeyse tüm pasifiğe çıkarma yada saldırı yapıyorlar.Böyle bir umumi harekatın ABD ve İngiliz istihbaratı tarafından kaçırılmış olması imkansız. Burda bahsi gecen binlerce gemi, uçak ve 1 milyonu aşkın Japon askerinin hareketi. Ama aynı saldırıyı neredeyse tarihini bile Alman gazetecisi kılıgındaki rus casusu ajan Sorge, Tokyodan Moskovaya bildiriyor. Stalin bu bilgiyi umursamıyor ve İngiltere ve ABD'ye iletmiyor. Aynı şekilde Japonlarda bu saldırıyı Alman muttefiklerine söylemediklerinden, Hitler pearl harbour baskınını radyodan öğreniyor ve tüm hesaplarının bozulmasına sinirleniyor. Japonlar ile muttefik oldugundan ABD'ye pek de uygun olmayan bir anda savas açmak zorunda kalıyor.
    Böylece 2 cepheli bir savastan ölesiye korkan Hitler, Amerikanın savasa girmesiyle hem Fransaya, hem Afrikaya, hem İtalyaya, hem Yunanistana ekstra kuvvet ayırmak ve bu kuvvetleri rus cephesi yerine buraya kaydırmak zorunda kalıyor. Hitler, Rusyaya saldırırken İngiltereyi köşeye sıkıştırdığını biliyor, Amerikayla bir savaşın en az 2 sene sonra olacağını tahmin ederek batıda bir tehdit belirmeden önce Rusyayı halletmek istiyor, rahat rahat saldırıyor. Ancak Japon baskını ve dolayısıyla Amerikanın savaşa girmesiyle Kuzey afrika cephesindeki kuvvetlerin yetersiz kalacağı ve yedekteki kuvvetlerin ancak Avrupa kıtasındaki toprakları savunacak sayıda olduğundan, Afrika cephesi çıkmaza giriyor.Hitlerin Süveyş kanalı hayalleri Amerikan gemileri gibi batıyor.

    Deli joniler:
    Amerikan donanması güney pasifikte yüzlerce adaya dağılmış olan Japon birliklerinin izole edilmesi gerektiğini düşünüyor.Fakat japon uçaklarının menzillerinin fazla olması herhangi bir su üstü gemi kuşatmasına izin vermiyor.Anında japonlar Amerikan gemilerinin tepesine inip batırıyorlar.
    Geriye Almanların ingilizlere uyguladığı denizaltı kuşatma taktiği kalıyor.Amerikalılar tüm denizaltılarını pasifik okyanusuna yolluyorlar.Amaç yiyecek ve muhimmat getiren kargo gemilerini batırıp japon üslerini aç susuz bırakmak.Lakin uzun bir süre bir sonuç alınamıyor.Batırılan gemi sayısı yetersiz.
    O zaman derinlemesine bir araştırmaya giriyorlar.Denizaltı personellerini sorguya çekiyorlar.Sonuçta rütbece büyük ve yaşlı denizaltı kaptanlarının ota boka sebep bulup japon gemilerine fazla ilişmedikleri ortaya çıkıyor.Hepsini görevden çekip ya emekli yada geri hizmete veriyorlar.Onların yerine genç dinamik subayları terfi ettirip denizaltılara komuta subayı olarak atıyorlar.Bu deli coniler küçük büyük demeden yüzen her türlü japon gemisine saldırıp batırıyorlar.Donanma sonuçlardan memnun kalıyor.

    Su bitti:
    Amerikalılar koca pasifik okyanusundaki japon gemilerini bulup batırmanın tek yolunun japon donanması telsiz kodlarını çözmekten geçtiğini biliyorlar.
    Ancak yapılan çalışmalar bir sonuc vermiyor.Sonra bir akllı istihbaratçı midway savunma komutanlığına şifreli olarak bize su bitti mesajını şifresiz geri gönderin diye mesaj atıyor. Midway telszileri şifresiz olarak suyumuz bitti acil su gönderin diye mesajı geri geçince, japonlar bunu yakalayıp şifreleyip tokyoya istihbarat komutanlığına gönderiyorlar.Bu şifreli mesajı yakalayan amerikalılar içeriğini bildiklerinden japon donanma telsiz kodunu çözüp tüm japon telsiz trafiğini dinleyerek midway adasını işgal için büyük bir kuvvetin yolda olduğunu öğrenip savunma için hazırlık yapıyorlar.

    Midwayde 5 dk:
    Pasifikteki son buyuk deniz savası Midway adasının kuzeyinde 6 ucak gemisinden müteşekkil bir donanma ve bir cıkarma filosu ile birer ucak gemisinden mutesekkil 2 ayrı Amerikan filosu arasında geciyor.Uzun süre pat şeklinde gecen çarpışmada Japon amirali, saldırıdan yeni dönen ve yakıtı bitmek üzere olan havadaki uçaklarını mı önce indirsem yoksa biraz sonra tepesine inecek olan amerikan uçaklarıyla çarpışmak üzere avcıları güverteye alsam diye ikilemde kalıyor.Önceliği havadaki uçaklara veriyor.Onlar inip güverte temizlenip avcılar kalkana dek amerikalılar yetişiyor ve 5 uçak gemisini güvertede kalkmaya hazır uçaklar ile yakalayıp batırıyorlar.Sayı üstünlüğüne rağmen japonlar bu çarpışmayla beraber, hem pasifik savasını, hemde donanmasının en büyük vurucu gücünün tamamını orda 5-10 dklık bu karar yüzünden kaybediyorlar.Amerikan donanmasının kaybı ise sadece Yorktown uçakgemisi ibaret.Bu savaştan sonra Japonların kayıplarını 2 seneden evvel yerine koyamayacağını bilen ABD derin bir nefes alıp pasifikteki adaları tek tek japonlardan geri almaya başlıyor.

    Şeytanla iblis antlastı:
    O donemin gazete başlıklarından biri bu şekilde.Sebebi ise Rus Alman saldırmazlık paktının imzalanması.Bu pakt aslında polonyanın ruslar ve almanlar arasındaki bölünme şartlarının gizlice görüşüldüğü bir anlaşmanın sonucu.Kime sorsan ikinci dünya savasını kim baslattı diye herkes almanya polonyaya saldırınca basladı diye cevaplar.Gerçek ise Almanya ve Rusya, Polonyaya saldırınca başlamıştır.Polonyanın garantör devleti olan ingiltere ve fransa ise bu iki işgalciden sadece almanyaya savas açmışlardır.
    Rusya nedense göz ardı edilmiştir.Halbuki hem ingiltere hem fransa polonyaya bir işgal olursa toprak butunluğü garantisi vermişlerdir.

    T-34 olayı:
    1941 yılında Almanlar Rusyaya girdiklerinde hesaplarına göre Rusların elinde kendi tanklarından daha güçlü tank olarak sadce KV1, KV2 olması gerekiyor. Bu iki tank kalın zırhlarına rağmen hantallıklarından dolayı kolayca safdısı edilebilecegi hesaplanıyor, olaylar bir süre o şekilde de gerçekleşiyor.
    Ancak T-34 adındaki rus tankı sahneye cıkınca işler değişiyor.T-34, o ana kadar olan tüm zırh, ateşgücü ve hareketlilik standartlarını değiştiriyor. Ele geçirilen T-34leri inceleyen Almanlar şaşkına dönüyor ve imreniyorlar. Bir Alman versiyonunu acilen istiyorlar ancak 2 sene sonra yapılabiliyor.T-34 tankı almanların 2 fiyaskosunu ortaya cıkarıyor.
    Birincisi Alman haberalması resmen uyumus, Rusyada senelerce eğitimde bulunan ve bir sürü casusu olan Almanlar T-34'den bihaberler. Rusların başka ne sürprizleri olabilir diye düşünüyorlar.
    İkincisi ise, Almanların elinde bulunan tankların hem 20mm, 37mm ve 50mm çapındaki topları hem de zırhları, hızlı hareket eden ve ve rakiplerine göre kalın zırhı olan 76mm toplu T-34 için yeterli değil.Geriye sadece diğer ağır rus tanklarını durduran 88mm (aslında uçaksavar olan ama tanksavar olarak daha fazla işe yarayan) tanksavar top kalıyor ve savaşa elde bulunan bu topla devam ediyorlar.Kısacası Almanlar kagit gibi zırhı olan panzerler ile rusyayı işgal ediyorlar.Ruslara karsılık en kısa vadede çıkarabildikleri Panzer 4g, Stug 3g ikilisi 75 mm topla bir çok rus tankını yok edebiliyor ama zırhları neredeyse her tip rus tankına karsı yetersiz. Daha sonra hizmete giren Tiger 88mm ve Panther 75mm gelinceye kadar ruslara karşı zırh ve ates gücü yönünden kafa tutacak bir tankları olmuyor.
    Bu gelişmeler karşısında tüm üretim ve arge planları değişiyor. Denizaltı,gemi ve uçak üretimi geri plana atılıp tanka önem veriliyor, agır tank programı ,agır tanksavar top ve kendinden tahrikli tanksavar top programlarını devreye sokuyorlar. Bu olay ciddi bir hammadde gereksinimi, ikmali iaşe ve muhimmat çeşitliliği sorunlarınıda beraberinde getiriyor.Sonuç olarak çok bilinen Tiger ve Panther tankları ve bu tankların kendinden tahrikli top ve tanksavar versiyonları 1-2 sene içinde savaş alanında boy gösteriyor.Bu olay tüm rus cephesinde, zaman ve bir çok kayba yol açıyor, ama savaşın yönünü değiştiren bu değil.
    (T-34 tecrübesinden şerbetlenen Alman tank teknolojisi, 1944'te Normandiya çıkarması ardından müttefiklere şok yaşattırıyor.3 sene evvel Almanlar nasıl Ruslar karşısında zorda kaldılarsa aynı şekilde İngiliz ve Amerikan tanklarıda kagit tank muamelesine tabi oluyor.Yeni nesil her bir Alman tankını yok etmek için 3-4 tank gerektiğini gören müttefikler savaşı ağırdan alıp 1 sene daha uzatıyorlar.Niteliği nicelik ile yenecek kuvvet birikinceye kadar bekliyorlar.)

    Rus cephesinde savas 2 ayrı zamanda 2 farklı carpışma ile Almanyanın aleyhine dönüyor.

    Stalingrad kabusu:
    Aslında Hitler Stalingradla ilgili değil ancak kafkaslarda bulunan petrol rafinerileri kızılordunun %90 petrol ihtiyacını karsılıyor.Kafkaslara giden yol ise Stalingradın guneyinden geciyor.Bu sehir alınmadıkca petrol rafinerilerinin ele gecirilmesi problem.O yüzden 2 farklı ordudan biri stalingradla ugrasırken diğeri kafkaslara yöneliyor.Aynı anda her iki hedefte tutturulmaya calısılıyor.Ajan sorge, (Alman gazeteci kimliği ile tokyoda bulunan rus casusu) Staline, Japonların artık rusyanın dogusuyla ilgilenmediklerini, oraya gidecek kuvvetlerin artık guney pasifikte amerikalılar ile çarpısmak üzere güneye kaydırıldıgını yani artık rusyanın dogusunda bir japon tehdidi kalmadıgını iletiyor.Daha evvelki Pearl harbour baskını istihbaratına değer vermeyen Stalin bu sefer bilgiyi dikkate alıp Doğuda bulunan birliklerini trenler ile stalingrada yollayıp almanyanın 6.ordusunu kuşatıp 600.000 almanı yok ediyor yada esir alıyor.Stalingrad kusatılınca Almanlar kafkas seferinde olan ordularıyla olan bağlantı kesileceği korkusuyla hemen o kuvvetleri geri cekip stalingrada saldırıyorlar ama nafile.Almanlar en deneyimli birliklerini yitiriyorlar ve geri çekilmeye baslıyorlar.Ajan sorge de aynı tarihlerde yakalanıp japonlar tarafından idam ediliyor.Savaştan sonra Ruslar, Sorgeyi kızılyıldız nişanına layık görüyorlar.

    Kursk-Cidatel-Zidatel kumarı:
    Hitler sipariş verdiği yeni agır ve orta tankları, kurskta Rusların en çok mevzilendiği yerde harcadığı, tarihin en büyük tank savası.
    Premature olarak cepheye sürülen bu tanklar ile savası kazanmak zorunda olan hitler oynadığı kumarı kaybediyor.Ve almanyaya doğru çekilmek zorunda kalıyor. Kaybetmesini sebebi ise zamanla ortaya cıkıyor.Ele gecirilen rus mevzilerinde kurskta savasan tum alman ordusunun gücü muhimmatı ve personel bilgilerinin bulunduğu dökümanları ele geciriyorlar.Ruslar daha Almanlar saldırmadan, Alman planlarını ele gecirmiş ve en büyük tahkimi oraya yapmıs ve geride buyuk bir rezerv birlik ayarlamıslar. Almanlar bu bilgilerin nasıl ele gecirildiğini bir türlü bilemiyorlar.Ancak günümüzde halka açılan rus istihbarat bilgileri ile gercekler 50 yıl sonra ortaya cıkıyor.Kızıl orkestra adı altında çalışan rus ajanı olan Almalardan kurulu bir örgütün, Almanya içinde isthibarat toplayıp, bunu isviçredeki röle merkezine, oradanda moskovaya sürekli aktardığı ortaya cıkıyor.Yalnız geriye dönük araştırılma yapıldığında ise iletilen istihbaratın, daha Alman ordusunda yayınlanmadan, direkt olarak Hitlerin karargahından biri tarafından moskovaya iletildiği tarih belgeler ile sabit.Bu şahıs kimdir hala bilinmiyor.Sanırım bu kişi ingiliz ailesinden biri :)

    İngiltere hava savası ve londranın bombalanması:
    Hitler ingiltere yi işgal etmek istemiyor ve bunun için bir hazırlığıda mevcut değil.Onları bir barıs anlasmasına zorlamaya calısıyor.Dunkirkteki ingiliz ordusunu (ingilterenin anavatanını korumak için elde olan tek ordusu) ingiltereye dogru gemilere binmek üzere sahilde beklerken yok edilmesi için gerekli emri vermiyor.Tüm komutanların ısrarına ragmen İngilizlerin kaçıp kurtulmasına musade ediyor.Hesapta iyi niyet gösterisi.İngilizler geri çekildikten sonra Hitler bakıyorki bir barıs girisimi yok, Amerikadan da ses çıkmıyor. Baslıyor ingilterenin askeri ve sanayi tesislerini bombalamaya ve denizdeki gemilerini batırmaya.

    Burdada 2 emir veriyor kesinlikle uyulacak diye.

    1) Hiçbir surette sivil yerleşim bölgeleri vurulmayacak.
    Bu emre uyuluyor taki bir ingiliz oyununa kadar.O zamanki uçaklar geceleri radar-gps vsvs olmadıgından radyo sinyalleri ile yönlendiriliyorlar.Yani uçaklar Fransadaki alman hava alanından yayınlanan bir radyo sinyalinin üzerine oturup onla aynı hizada gidiyor. Her birliğin yön bulma frekansı farklı.Hernasılsa bir bombardıman birliğinin frekansını ingilizler aynısını yayınlayıp Alman uçaklarını ingiliz uçaksavar bataryalarının tam üstüne getirmeyi beceriyorlar tamda londra sivil yerleşim bölgesinde.Paniğe kapılan alman pilotlar bir an evvel ucaksavar menzilinden çıkıp yükselmek için bombaları rastgele atıyorlar.Ve ilk defa sivil bir bölge vuruluyor ingilterede.Pilotlar durumdan bir habersiz üstlerine dönerken Churchill emir veriyor onlar bizim sivil yerleşim yerimizi vurdu her ne pahasına olursa olsun Berlini vurun diyor.Peşinden ingiliz bombardıman uçakları dönüşü olmayan bir sefere çıkıyorlar (ingiliz uçaklarının menzili Berline sadece gidişe yettiğinden kesin esirlik yada ölüm sözkonusu pilotlar için)Berlin bombalanıyor.
    Peşinden Hitler emir veriyor londrayı dumduz edin.O günden sonra olanlar ingiliz fransız alman sivillere oluyor.Her gün bir sivil yerleşim yeri bombalanıyor.Milyonlarca sivil ölüyor.Kesin bu sinyalleri kopyalayanlar da mı o aileden ?(Berlin bombalandığı sırada henüz Ruslar ile Almanlar savaşta değil Rus dışişleri bakanı Molotof o sırada Berlinde Alman dışişleri bakanı ile görüşüyor.Hava saldırısı sinyali verilince sığınağa iniyorlar.Ribbentrop, Molotova avrupanın tek hakimiyiz gibisinden bir laf edince molotov da cevap olarak o yüzden mi sığınağa indik ? diye sorar.)

    2) Alman denizaltıları bir düşman ticaret gemisini batırmadan evvel düşman gemisi personelinin filika ile tahliye edilmesini bekleyecekler sonra batıracaklar.Genelde bu emre uyuluyor taki bir alman denizaltısı bir düşman gemisi personelini kendi gemisine alıp kurtarırken amerikan kuvvetlerince kurtardıgı kişiler ile birlikte denizin dibini boylayana dek.Sonra Hitler emri değiştiriyor kimse kurtarılmayacak diye...

    Her sakallı deden değildir:
    Savaş sırasında İngilterede bir hatun, Askeri planların yapıldığı bir devlet offisinde çalışıyor.Lakin hatun sol görüşlü.İngilterede bulunan rus ajanlarından bir tanesi tarafından devşiriliyor ve rusya hesabına casusluk yaptırılıyor.Hatun savaş sonuna kadar eline geçen her türlü bilgiyi bu ajan vasıtasıyla moskovaya iletiyor.Savaş bitip ingilizler Berline girdikten sonra hatun kişi ingiliz istihbaratı tarafından tutuklanıyor.Sorguya cekilliyor.Bütün bildiklerini anlatan bu kadın ajana sorguya çeken subay tarafından şöyle deniyor.Berline girdiğimizde Alman istihbarat servisi arsivlerini inceledik ve senin kaydına rastladık.Sen senelerce ruslar yerine, rus gibi davranan bir alman ajanı vasıtasıyla, almanya hesabına casusluk ettiğini ortağa çıkardık.Bütün gönderdiğin o bilgiler moskovaya değil berline gitti.Yani sen nefret ettiğin rejime hizmet ettin diyor...

    Sonuç:
    Bu savaştan 50 yıl sonra bakıldığında ise Avrupa otobanlar ile kaplandı,bu yollarda ise ingilizlerin savas sonrası işe yaramaz diye el koymadıkları alman oto markalarının milyonlarca aile arabası, insanları taşıyor, avrupa tek millet olma yoluna gidiyor, tek ordu, tek para,tek meclis,dogu avrupa ve beyazrusya üretim merkezi oldu bir nevi hinterland,bir daha fransa ve almanya savasmıyorlar kalıcı barıs oldu ve bu iki devlet avrupayı yönetiyorlar.Balkanları himaye altına aldılar ve böldüler.Beyazlar işveren, tüm slavlar ve diğer halklar işçi oldu.Yahudilerin büyük bir kısmı avrupayı terketti ortadoğuya yerleşti.Rusyada komunizm bitti.Bir onbaşı bunları silah zoruyla 50 yıl evvel denedi, şimdi aynı fikirlerin gerçekleşmiş olması düşündürücü...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi render -- 3 Mart 2010; 18:22:11 >




  • Yazının hepsini okudum. Paylaşım için teşekkür ederim.
  • Render , yazı güzel...
  • Konuyu hortatayım dedim zaman içerisinde unutulmuş yada gözden uzzak kalmış ilgisini çeken arkadaşlar okur paylaşmda bulunurlar
  • ansiklopedi de var dı bu adamın bir testisi yokmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Literary

    ansiklopedi de var dı bu adamın bir testisi yokmuş


    Bunda gülünecek bir durum yok. İnsani bir kusur, senin bi gözün olmasa nasıl hissederdin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heathen


    quote:

    Orjinalden alıntı: 1881


    quote:

    Orjinalden alıntı: TIMERIDER

    · Amerika'nın büyük ortadoğu projesi başlamıştır..Büyük Ortadoğu Projesinin diğer adı ise Büyük İsrail Devleti projesidir..Kennedy suikastinden sonra Büyük İsrail Devleti Projesine hız verilmiştir..Büyük İsrail Devleti Tevrat'ta Tanrı Yehova'nın yahudilere vaad ettiği topraklardan oluşmaktadır..11 Eylül saldırıları,Münihteki eylemler ve daha birçok terörist eylem aslında Büyük İsrail Devleti projesinin bir parçasından başka birşey değildir..

    bu bile yeter.


    %100 Yahudi çıkarına hizmet eden bu projenin eşbaşkanı Türkiye Cumhuriye başbakanıdır!


    Çok doğru.


    Tanrının bize vaad ettiği toprakları alıcaz hepiniz görürsünüz .




  • Kapanmazsa Reserved!..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Literary

    ansiklopedi de var dı bu adamın bir testisi yokmuş



    ????????
    ne demek istediğini anlamadım ama konu senin boyunu aşan bir konu olduğu ortada sen git diğer konularda takıl arkadaşım muhtemelen konu ile ilgili tek bir satır bile okumamışındır
  • Berlin'de yapılan 1936 olimpiyatları, Hitler ve Nazi Almanyası için kaçınılmaz bir fırsattı. Onlar aryan Alman ırkının gücünü tüm dünyaya gösterecekler ve diğer ırklar karşısındaki zaferini ilan edeceklerdi.. Ancak olmadı...

    100 metre koşu yarışmasında, alman atletler Amerika'dan gelen bir çiftçinin oğlu olan siyahi Jesse Owens'a yenildi. Yarışı tribünden izleyen Hitler, bir alt ırkın galip gelmesine o kadar sinirlendi ki, tribünü terketti. Tüm dünya basını bu olayı, "Hitler'in düşüşü" olarak verdi..

    Ancak şu anda 83 yaşında olan alman spor gazetecisi Siegfred Mischner'in ortaya attığı bir iddia, ortalığı karıştırdı. Mischner, ertesi gün Owens'ın tüm gazetecileri yanına çağırdığını, kendilerine "Hitler yarışmadan sonra geldi ve beni tebrik etti. El sıkıştık. Fotoğraf bile çektirdik" diyerek fotoğrafı gösterdiğini söyledi..

    Alman gazeteci, " Ben dahil birçok insan bu fotoğrafı gördük. Ama hiçbirimiz bu haberi yapmadık. Çünkü Hitler'i kötü göstermemiz isteniyordu. Tüm dünya ülkeleri de bunu böyle istediler" dedi..

    Alman gazeteci Mischner, Hitler'in yarışmadan sonra tribünü terketmesinin doğru olduğunu ancak terketmeden önce ABD'li Owens'i tebrik ettiğini söyledi. "Bu el sıkışma, ödül töreninden az önce gerçekleşti. Çok az kişi gördü" dedi. Owens, 1960'lı yıllarda Nazi Almanyası'nda zenci olarak yaşamanın, ABD'de zenci olarak yaşamadan daha kolay ve iyi olduğunu söylemiş ve büyük tepki çekmişti.

    Alıntıdır




  • konu üst te kalsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asityanığı -- 28 Aralık 2010; 11:49:07 >
  • Bilgiler için çok teşekkürler...Acaba elimizdeki naziler ile ilgili resimleri paylaşsak olur mu? Veya forumda böyle bir bölüm var mı?
  • saçma sapan bir yazı bu yazıya inanan insanları gördükçe ülkemin insan profilinden utanıyorum.rotschild ve rockefellar ailesinin etkinliği sır değil bütün dünya biliyor. Hitler ve dönemin nazileri bu ve bunun gibi emperyalist zenginlerin amaçlarına son vermek isteyen cengaverlerdir.adı üstünde nasyonel sosyalizm

    yazıda Hitler kukla diktatör falan denmiş,yok askerde ermiş.beceriksizmiş,yahudilere hizmet etmiş... arkadaşlar resmen yahudi propagandasına maruz kalıyorsunuz bu tür yazıları yahudiler kaleme alır ve insanın bilinçaltına girer böylelikle zeki ve zengin yahudi,aptal ve yönetilen dünya fikri bilinçaltınızda oluşur.

    ben soldaki armayı boşuna koymadım.Hitler ve dönemim Almanyası hakkında 1.elden yazılan bütün yazıları okudum.beyinsiz insanlar ne kadarda kolayca söylüyor -yahudi bir aile vardı hitlere para verdi o da süper güç olup yahudileri kovaladı diye.her şey bu kadar kolaymı ? bunları söylemek joseph goebbels e,Hjalmar Schacht a,Heinrich Himmler e, Hermann Goering e,Franz von Papen e,ve şimdi ismini hatırlayamadığım Yüzlerce binlerce kendi alanında dünyanın en iyisi olan siyasetçi ve bilim adamına haksızlık olur.o dönemin Almanyasını ve nazizmi bilen insanlar böyle komplo teorilerine g.tüyle güler.

    ayrıca Hitler er değildi 1. dünya savaşında haberci bir onbaşıydı.ama onun için onbaşı yada er olmak farketmezdi.tek düşüncesi nasyonel sosyalizm felsefesine uygun olarak vatanına canını vermekti.bu yüzden özel bir mektup yazarak cepheye gitmiştir.40 defa göğüs göğüse çarpışmaya girmiş ve ölmemiştir.bu dünya savaş literatüründe imkansıza yakın bir rakamdır.hele Hitlerin cepheden cepheye yazı taşıyan bir haberci olduğunu düşünürsek bazıları Hitlerin Tanrı tarafından korunduğunu düşünmeye başlamıştı.Hitler 1. dünya savaşında 2 defa demir nişan almıştır. ve özellikle 2. aldığı demir nişan onbaşı düzeyinde askerlere çok nadir verilen,genelde üst düzey komutan ve generallere verilen bir nişandır.artık siz düşünün bu nişanı almak için neler yapılması gerektiğini.

    bu konuda çok doluyum çok uzun bir yazı yazarım ve insanlar okumaz diye kendimi frenliyorum.şimdi gidin ve yahudi propagandasına maruz kalmaya devam edin.hadi gidin Hitler 1,65 boyundaymış ve homoseksüelmiş diye yazılar paylaşın.hadi gidin Hitler kuklaymış diye yazılar paylaşın.hatta hitlerin annesi yahudiymiş babasıda belli değilmiş diyin.lanet olsun size ve yahudi köpeğinin propagandasını yiyen beyinlere




  • takip mesajı
  • hortlatıorm güzel konu
  • Okumadım okurum bi ara konu ilginç
    ama ne diyeyim böyle şeylere fazla kafayı takmamak lazım insan kafayı yer sonra
    isteyenler collapse filmini izleyebilir etkisinde kalıyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prens Andrey

    Okumadım okurum bi ara konu ilginç
    ama ne diyeyim böyle şeylere fazla kafayı takmamak lazım insan kafayı yer sonra
    isteyenler collapse filmini izleyebilir etkisinde kalıyorsunuz

    eyw usta tavsiyen icin:)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.