Şimdi Ara

Adolf Hitler Nasıl Öldü ?!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
9
Favori
58.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İntahar genel olan görünüş ama bazı tarihçiler hitlerin aslında inzivaya çekirdiğini ve ölen adamın sadece bi benzeri olduğunu düşünüyorlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nazis Türk

    tek bi sorun war ve zekası düşük olup anlayamanlar sorunu görmeyip hitlere cephe alıyorlar cünkü anlayamazlar onlar haywandan aşşagıdır cünkü düşünemezler televizyon ne derse onu yaparlar,televizyonda duydukları herşeye kesin olarak inanırlar sizi aşşagılık insanlar,
    işte sorun bu "yahudiler insan değildir"
    kimse insan öldürmedi,dünyanın kendilerine ait oldugunu sanan haywanları kesti,aslanım benim,hitlerim benim,ama bunu anlayamayan gerizekalılar suan türkler olsa bizide keserdi diyo,türklerle yahudileri bir tutuyo arkadas cok sacma,ben nazi hayranıyım ve hitlere karsı cıkan türkleri kesmek istiyorum






  • Savaşı kaybedersek halkı kaybetmemizin hiç bir sakıncası yok.
    Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır.
    Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

    Yahudi ? Yahudiler yanında ari ırkına ait olmayan her insan, eşcinsel, çingene, roman, sakat ve özürlü insanları gazla zehirlemişler ve arkasından fırınlarda yakmışlardır.

    Hitler'in İdeolojisi
    Lider ilkesi: Bu ilkeye göre toplumsal yaşamın tüm alanlarını kapsayan bir tek ideoloji bağlayıcı olarak ilan edilir. Gerek devlet gerekse de yönetim dünya görüşüne göre ve lider ilkesine göre örgütlenir ve belirlenir. Aynı şekilde işletmelerde de patron ve işçi arasında işletme yöneticisinin iktidarına dayalı bir ilişki kabul edilir.
    Milliyetçilik: 19. yüzyıl boyunca yükselen milliyetçilik 20. yüzyılda çeşitli ve aşırı boyutlara varmıştı.
    Antisemitizm ve Irkçılık: Bu konuda Alman nazizminin halka yönelik terörü birçok başka ülkeye göre oldukça ön plandadır.
    Hukukun işlevselleştirilmesi.
    Rejim karşıtlarının ve aşağı görülen halk gruplarının idam edilmeleri ve/veya öldürülmelerinin haklı görülmesi ve bir devlet politikası olarak yürütülmesi.
    Sosyal Darwinizm: En iyinin ayıklanması ve egemenliğine dayalı toplum anlayışı. (Yapay seleksiyon)
    Bir ulusa, kültüre ya da “ırka” üye insanların toplumun geri kalanı üzerinde üstün oldukları iddiası. Bu yaklaşım aynı zamanda lider ilkesinde de ifadesini bulur. Belli bir kişi diğer herkesten ve topluluktan daha isabetli kararları alabilir durumdadır.
    Otoriter iktidar biçimleri ve sıklıkla totaliter bir sistem. Totalitarizm Alman ve İtalyan faşizmlerinde ön plandayken, Avusturya Faşizmi ve Francocu İspanya’da vurgulu değildir.
    Din karşıtlığı ve Anti-klerikal yapı: Faşist ideoloji dünyevi ve yönetsel bir ideoloji olduğunu, ve manevi olanın, dünyevi olandan kesin olarak ayrılması gerektiğini ileri sürer. Bu yönüyle, her türlü dini ve dini kurumun dünyevi işlere karıştırılmasını reddeder. Dinlerin ve kilisenin varlığını, sadece dini vecibelerini yerine getirmek isteyen kişiler tarafından kullanması yönüyle kabul ederler, ancak kilisenin siyasi-yönetsel erk halinde görülmesinin tamamen karşısındadırlar. Bu yüzden gerek Faşist İtalya'da, gerekse de Nazi Almanyasında çok sayıda kilise tahrip edilmiş, din adamları kasıtlı olarak katledilmiştir.

    Bunları bilerek hâlâ Hitler'i savunuyorsanız, yolunuz açık olsun...




  • hitlerin öldürüldüğünü ispatlayan hiçbir delil bulunamamıştır, su basmış, boşaltılmış yıkık dökük karargahı binasında sadece kimliği belirlenemeyecek şekilde yanmış bir ceset bulunmuştur o ceset de herhangi birine ait olabilirmiş. kaynağım discovery channel belgeseli.
  • Mesajım bulunsunYarın okucam şimdi yatıyorum ;)
  • Hala Hitler denen hayvan oğlu hayvana hayran olabilenleri görmek üzücü...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mashrapa

    bu adam bence Atatürkten sonraki en büyük dünya lideri.Aralarda yahudilerin canlı canlı yakılmasından sabun yapılmasından falan bahsedilmiş arkaşlar bunlar yalan dolan saptırma dedikoduları.Yahudilerin isyankarları yaşlıları eşcinselleri ve işe yaramaz varoş olanları gaz odalarında zehirlenip öldürülmüş ve daha sonra toplu mezarlarda yakılmışlardır.milyonlarca yahudi alman fabrikalarında amele olarak kullanıyodu veya madenlerde çalıştırılıyodu çocuklar ise devşirme yöntemi ile almanlaştırılıyordu.çoluk çocuk nerde yahudi var yakalım edelim dememiştir hitler hiç bir zaman.Hatta kendine alman olduğunu söyleyen ve öyle kalacağınıda belirten yahudileri bağışlamış ve almanyada barındırmıştır.Büyük bir lider ve insiye adayıdır kendisi...


    Hort.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mashrapa

    bu adam bence Atatürkten sonraki en büyük dünya lideri.Aralarda yahudilerin canlı canlı yakılmasından sabun yapılmasından falan bahsedilmiş arkaşlar bunlar yalan dolan saptırma dedikoduları.Yahudilerin isyankarları yaşlıları eşcinselleri ve işe yaramaz varoş olanları gaz odalarında zehirlenip öldürülmüş ve daha sonra toplu mezarlarda yakılmışlardır.milyonlarca yahudi alman fabrikalarında amele olarak kullanıyodu veya madenlerde çalıştırılıyodu çocuklar ise devşirme yöntemi ile almanlaştırılıyordu.çoluk çocuk nerde yahudi var yakalım edelim dememiştir hitler hiç bir zaman.Hatta kendine alman olduğunu söyleyen ve öyle kalacağınıda belirten yahudileri bağışlamış ve almanyada barındırmıştır.Büyük bir lider ve insiye adayıdır kendisi...


    Milyonlarca cesetin görüntüleri var, videoları var, tarihi kayıtlar var.Çocuklar, hamile kadınlar öldürülmiş, konuyu hortatıp dediklerine bak.

    Almanım diyene hitlerde kapısını açmış zaten.




  • Büyük bir liderdi , severim ve saygı duyarım.
  • Size Hitler Kitabı'ndan bir bolum yazıyorum.

    Birkac dakika gecmeden Linge Hitler'in sıgınagına dondu. Toplantı odasının acık duran zırhlı kapısının onunde Gunsche, gorevli SS-Obersturmfuhrer Frick ile duruyordu. Simdi 4:00'a birkac dakika vardı. Linge, Gunsche'in onunden gecerken, "Sanırım bitti" dedi ve hızla hole gecti. Holde burnuna sanki ates edilmis gibi barut kokuları geliyordu. Linge tekrar toplantı odasının holune cıktı ve orada beklenmedik bir bicimde Bormann ile karsılastı. Linge Bormann'e Hitler'in holunda barut koktugunu soyledi. Bormann dogruldu ve Linge ile birlikte Hitler'in calısma odasına kostu. İceri girdiklerinde karsılastıkları manzara soyleydi:
    Divanın solunda Hitler oturuyordu. Oluydu. Yanında da Eva Braun vardı. Hitler'in sag sakagında bir madeni para buyuklugunde mermi izi vardı, yanagından asagıya iki kan izi iniyordu. Divanın yanındaki halıda tabak buyuklugunde bir kan birikintisi olusmustu. Duvara ve divana kan sıcramıstı. Hitler'in sag ayagının yanında Walthern tipi 7.65 mm'lik bir tabanca duruyordu; sol ayagının yanında da aynı tipten 6.35 mm'lik bir tabanca vardı.
    Eva Braun bacaklarını divana cekmis oturur vaziyetteydi. Dudakları sıkı sıkıya kapalıydı. Kendini potasyum siyanur ile zehirlemisti.




  • Hitler kimdir ya. Ordusunda bir Manstein, bir Rommel, bir Guderian olmasa aldığı yerleri fethedebilir miydi?

    İngiltere Savaşında işler kendine kaldığında eline yüzüne bulaştırdı.
  • ben vurdum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

    Hala Hitler denen hayvan oğlu hayvana hayran olabilenleri görmek üzücü...

    Hala Stalin denen itoğlu ite hayran olabilenleri görmek üzücü...
  • Bayern Munih'in şampiyon olduğunu sanıp sahaya inip sevinen Hitler acı gerçek ortaya çıkınca sahadaki arbedede hayatını kaybetmiştir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GökaLp.


    quote:

    Orjinalden alıntı: bgrcannot


    quote:

    Orjinalden alıntı: Jeune Ottoman


    quote:

    Orjinalden alıntı: Freedom21
    senin annne ve babanıda katletseydide ne mutluki yaşasaymıydı dicektin

    İşte sizin anlayamadığınız bu. O insanlar senin benim gibi masum normal insanlar değildiler.

    Doğuştan itibaren kendilerini allahın ordusu olarak gören bir topluluklar.

    küçücük bebeklerin kendilerini tanrının askeri gördüğünü idda eden bir adamla aynı forumdayım :S

    Yanlışın var Jeune Kendini tanrının askeri oldugunu iddaa etmiyor EDENLER VAR Diyor


    bu gökalp i ciddiye almayın




  • o ne biçim resim la
  • Berlin düşünce kendine hs attı
  • Bırakın bu ırkçı dinci yaklaşımları.Bunların kimseye bişey kazandırdığı yok.Burdaki milliyetçilerin çoğuda müslümanım diye geçiniyor olduğunu gördüm.Sizin dininizde böyle şeyler yasak değil mi ?Böyle bir insana nasıl saygı sevgi duyuyorsunuz.Atatürk'ü seviyomuşta Türkleri örnek almışta geçiniz.O kadar ırkçılık ve nefret dolu bir adam durmazdı.Ne Türk kalırdı ortada ne başka birşey.Neyse aynı şeyler Yahudi yerine Türk'lere yapılsa çok başka olur tabi dimi :) İnsana insan olduğundan dolayı saygınız yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 21 Mayıs 2010; 21:13:36 >
  • hitler gibi adammı vardı ya bırakın bu işleri adam tek başına dağıttı tüm dünyayı onun john benjamin toshackını yiyim ben
  • Bu konuya CoD: Black Ops'tan bir alıntı tam gidiyor:

    Yalan yalandır.

    Sırf arşivlere yazdıkları ve adına tarih dedikleri için bu onun doğru olduğu anlamına gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.