Şimdi Ara

Adobe-Unity-Visual Studio (Hepsi 2020) Kaldıracak F/P Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yukarıda yazdığım programlar önümüzdeki 1,5 sene yoğun olarak kullanacağımız programlar, hepsi 2020 tabi ki, önemli mi bilmiyorum ama oyun oynamıyorum. Şimdiye kadar fazla fazla CoD oynamışımdır, hani belki olur ama önemli olan bu önümüzdeki süreci kurtarması.
    Monster ABRA serisi aslında güzel, gerçekten güzel, özelliklerine bakınca ancak ben bu tip şeylerde Türk markalarına pek de iyi niyetli bakamıyorum, yani işlemcisi rami güzeldir ama atıyorum köşesi bir yere çarpar, çat. Kendi kendine menteşesi kırılır, gevşer, bi güncelleme gelir yamulur falan, ikna olamıyorum o konuda, tabi kullanan ikna olan varsa benim de işime gelir çünkü gerçekten F/P canavarı. Daha çok Lenovo veya Dell hatta direkt Lenovo düşünüyorum, ancak fiyatlar yüksek, ideapadlere bakınca dandik olduklarını, thinkpade bakınca da çok pahalı olduklarını görüyorum, ortası yok gibi bir şey.
    Arkadaşlar istediğim şeyler aslında basit:
    Minimum ihtiyaçlarım:
    8 GB Rami olacak
    SSDsi olacak
    Çıkarılabilir ekran kartı olacak en az 2 GB
    En az i5 muadili olacak
    Minimum 2.2 GHz olacak
    Fiyat olarak gönlümden geçen 3500-5000 arası bir şey ama daha yükseğe de herhalde çıkabilirim, fazla fazla bi 6500 falan. Tabi burada bahsettiğim şey "ya 6600e vardı da sen 6500 dediğin için onu söylemedim, aslında çok güzeldi" durumu olmasa çok güzel olur
    NOT: Lütfen HP ve Acer önermeyin, teşekkürler.











  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.