Şimdi Ara

Adobe'un iPad cihazlar için kullanıma sunduğu Photoshop uygulaması beğenilmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz haftanın başlarında Adobe, dünyanın en popüler grafik programı olan Photoshop'un iPad versiyonunu piyasaya sürmüştü. Kullanıcılar tarafından heyecanla karşılanan bu versiyon, kısa bir kullanım süresi sonrasında olumsuz yorumlar almaya başladı.



    Ayrıca Bkz.Twitter'da artık konular takip edilebilecek



    Beklentileri karşılayamadı



    iPad için Photoshop'un, gerçek Photoshop yazılımıyla aynı kod tabanında oluşturulduğu ve uygulamada en sık kullanılan özelliklerin mevcut olduğu belirtilmiş olsa da, kullanıcılar Adobe ile aynı fikirde değil. Zira uygulamanın puanı 2.5 yıldızın altına düşmüş durumda ve İngiltere gibi bazı ülkelerde 1.7 yıldıza kadar indi. Kullanıcıların böylesine düşük puan vermesinin ardında ise hayal kırıklıkların verdiği reaksiyonun olduğunu söylemek mümkün.





    Kullanıcılar Photoshop'un masaüstü sürümüyle aynı deneyimi yaşamalarının mümkün olmadığını bilseler de, buna rağmen uygulamanın mobil sürümünün yetersiz olduğu görüşündeler. Birçok özelliğin eksik olduğunu belirten kullanıcılar, tepkilerini sosyal medyaddan dile getirmeye devam ediyorlar. Adobe’nin baş ürün sorumlusu Scott Belsky ise 30 yıldır geliştirilen Photosop'un mobil platformlarda da gelişmesinin zaman alacağına dikkat çekerek, Adobe'un beklentileri karşılamadığını itiraf ediyor. Sonuç olarak mobil platform için üretilen Photoshop uygulamasının, istenilen seviyeye gelmesi için daha bir hayli yolu olduğunu söylemek mümkün.








  • Apple CPU ve GPU lari zaten Intel in bircok guncel islemcilerini bile solluyor yillardir! Sorunu kendilerinde arasinlar ...

    Tavsiyem benim de kullandigim :

    Affinity Photo


    Bir kere oduyorsunuz omur boyu kullaniyorsunuz... Kendilerini de surekli gelistirmekteler de ...

  • Baş etken para. Aylık ödeme olayını kimse kabullenmez tabletlerde. Çünkü program ne kadar full sürümde olsa pc deki gibi tam kapasite kullanamıcak özelliklerini.

    Bende procreate indirdim sonrası için Affinity Photo indirmeyi düşünüyorum.

  • Acaba puan verenler ps yi çok iyi yada iş için kullananlar mı.Amatör kullanımdada mı sıkıntı yaratıyor. Gerçi ona gelene kadar daha basit uygulamlarım var.

  • procreate varken kim ne yapsın bunu. phosotshop çok lazımsa procreateten yaptığını sonra photoshopa atar üstünden birdaha geçersin PCde. tek amaç foto manipülasyon ise de direk PCde yaparsın o işi olur biter.
  • Bence ibisPaint kullanılmalı tavsiye ederim.

  • İpad cihazları kullanan kişilerin kullandıkları cihazı tablet değil de PC sanmalarından kaynaklı olabilir. Gerçek tablet ve PC deneyimini aynı cihazda yakalayabilmek için çözüm Microsoft Surface Pro. Fiyatına bakınca pahalı gelebilir ama MacBook ve İpad'ın ikisine birden dökeceğiniz para yerine çok daha uygun fiyata tek cihaz alıyor, ister tablet, ister PC olarak kullanıyorsunuz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xAdli

    Baş etken para. Aylık ödeme olayını kimse kabullenmez tabletlerde. Çünkü program ne kadar full sürümde olsa pc deki gibi tam kapasite kullanamıcak özelliklerini.

    Bende procreate indirdim sonrası için Affinity Photo indirmeyi düşünüyorum.
    Aynen, aylık ödeme çok sinir bozucu ayrıca çok pahalı. Afinity indirimdeydi onu aldım.

    Paint benzeri basit uygulama tavsiyesi olan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 11 Kasım 2019; 16:23:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koçari K kullanıcısına yanıt
    procreate çok basit tavsiye ederim.
  • "Photosop'un mobil platformlarda da gelişmesinin zaman alacağına dikkat çekerek"
    İşte bu kelimeyi sarfedeceğine bangır bangır sunumunu yaparken, masaüstünün aynısı ve daha iyisi gibi şoşartma reklam yapmayacaksın.Böyle apışır kalırsın.Procreate ve Affinity serileri varken.Azıcık akıllarını kullanıp örnek alsalardı böyle tökezlemezlerdi.
    Birde gitmişler aylık 70 tl.Ahahahaha.Ne tarafımla güldüğümü tahmin bile edemezsiniz.Komik, yazık koskoca adobe'sin birde.

  • İpad pro mu satın alana kadar aynısını düşünüyodum. Normal ipad ile pro arasında deli fark var. Ayrıca fan falan da değilim, kim iyisini yaparsa onu tercih ederim, şuan ipad yarın başka firma. Bunun yanında yıllardır adobe uygulamaları kullanan bir tasarımcı olarak affinity ile yaptıklarımın windows / pc gereksinimi gerektirmiyor. Ne masaüstü windows pc ne mac.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaz1903

    İpad cihazları kullanan kişilerin kullandıkları cihazı tablet değil de PC sanmalarından kaynaklı olabilir. Gerçek tablet ve PC deneyimini aynı cihazda yakalayabilmek için çözüm Microsoft Surface Pro. Fiyatına bakınca pahalı gelebilir ama MacBook ve İpad'ın ikisine birden dökeceğiniz para yerine çok daha uygun fiyata tek cihaz alıyor, ister tablet, ister PC olarak kullanıyorsunuz.
    Aynen hocam.Tablet dediğin bir laptop gibi değil.
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Siz olsanız surface pro 7 mi alırdınız yoksa ipad pro 12.9 2020 mi surface pro 4 vardı sattım ikisi arasında kararsızım ipad alsam pişman olurmuyum acaba özellikle tr desteği olması ve daha çok kullanıcı olduğundan dolayı gerek aksesuar gerek destek olarak daha rahat olması düşündürücü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Negerekva N kullanıcısına yanıt
    Ne için kullanacağınıza bağlı. Bende surface pro 2017 var. Tam olarak amacıma yönelik. Tablet ayrı pc ayrı olsun istemedim. Kalemi ve çizim özellikleri çok işimi görüyor. Ayrıca bir laptop almama da gerek yok. Yurtdisindayim. Türkiye'deki servis ve tamir durumlarını bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Tr de bişi olsa tamir etme imkanı yok gibi servis vs yok bende pc olarakta kullanmak istiyorum ya ipad pro alıp bi deneyeceğim apple ın sözüne bi şans vereyim olmadı satarım diye düşünüyorum getiririm amerikadan mis gibi surface önüme bakarım cihazdan memnundum ama çok sorun çıkardı bana pro 4 klavye flexi açıldı klavye çöp oldu arkaya katladığım için sadece ekran titredi ekranda beyazlık oluştu allahtan tam çöp olmadan sattım korkutuyor şimdi aslında pro 4 sadece sorunlu seriydi vb diyolar ama işte

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.