Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarıma önceden(1 yıl önce) Photoshop Cs5 kurmuştum(Crackledim).Sadece photoshop cs5 kullanıyordum ama daha sonradan dreamweaver Cs5.5 internetten indirip onuda kurdum(Crackledim).Bugünün 1 ay öncesi kadarda Adobe Master Collection paketini arkadaşımdan aldım ve bu paketinde flash cs5 ini kurdum.Kurarken serialini ve crackini bulamadığım için deneme sürümünü kurdum.Daha sonra internetten crack araştırırken hangi site olduğunu unuttum oraya bakarak bir kaç işlem yaptım ve yaptığım işlemler sonucunda programı başlattığımızda çıkan deneme sürümünüzün bitmesi için şu kadar gün kaldı yazan pencereyi iptal etmiş oldum.Artık programı başlattığımda o pencere çıkmıyordu onun yerine hata mesajı veriyordu(Eksik ve hasar görmüş dosya uyarısı gibi) 'tamam'a tıkladığımda program açılıyordu.Fakat 1 haftadır 'tamam'a tıkladığımda bile artık flash cs5 açılmadı hatta diğer yüklediğim programlar bile(photoshop cs5,dreamweaver cs5.5 )açılmamaya başladı.Şuan hiçbiri çalışmıyor hepsini kaldırdım fakat kurmaya çalıştığımda resimdeki gibi hata alıyorum.Bu neyden kaynaklanır biraz hikaye gibi oldu arkadaşlar kusura bakmayın lazım olduğu anda programları kullanamadım sinirlendiğim için,en son çare format atacağım bir de sizlere sorayım dedim Hatırladığım kadarıyla yaptığım bu crack işleminde netten bakarak görev yöneticisiyle falan uğraşmıştım sağ tıklayıp döküm dosyası oluştur gibi işlemler yapmıştım.
Arkadaşlar lütfen birşeyler yazın yoksa format atacağım
Format attım arkadaşlar düzeldi
Adobe Dreamweaver CS5.5 kullanıyorum. gönder butonunu mailto:info@xxxx.com adresimi yazıyorum. şifre türü bölümüne plain/text yazıyorum, yöntem: posta yapıyorum ancak siteye girip denem yapıyorum. mailime gelen birşey olmuyor. nerde yanlış yapıyorum?