Şimdi Ara

Adobe Flash Player 32.0.0.465 Final (08.12.20) SON GÜNCELLEME BİR DEVRİN SONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
8.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli Not: Flash Player için son güncellenmiş sürümdür. Adobe, Flash Player'ın artık güncellenmeyeceğini ve sisteminizden kaldırmanız gerektiğini önermektedir.

Adobe Flash Player 32.0.0.465 Final (08.12.20) SON GÜNCELLEME BİR DEVRİN SONU
    quote:

Adobe'un son sürüm Flash oynatıcısı ile internet tarayıcınızda flash eklentisine sahip olabilecek ve bu sayede web tabanlı animasyonları, oyunları veya flash desteği gerektiren tüm uygulamaları çalıştırabileceksiniz. Küçük boyutu, kolay indirme ve kurma seçenekleri ile çok kısa bir sürede Adobe Flash Player desteği gerektiren her türlü uygulamayı çalıştırabileceksiniz.
    Mükemmel internet deneyimleri yaşamak istiyorsanız ve sitelerdeki görselliği tatmak istiyorsanız Adobe Flash Player'ın bilgisayarınızda kurulu olması gerekmektedir.

Not: Programı Yükle butonuna bastığınızda karşınıza gelecek adres Internet Explorer internet tarayıcısı için geçerli olan Adobe Flash Player versiyonunun adresidir. Diğer internet tarayıcıları için geçerli olan Flash Player versiyonu linki için aşağıdaki açıklamayı okuyunuz.

İndir: Adobe Flash Player 32.0.0.465 Final for Windows (Internet Explorer) (08.12.20) (32/64-Bit)
    İndir: Adobe Flash Player 32.0.0.465 Final for Windows (Firefox, Safari, SeaMonkey) (08.12.20) (32/64-Bit)
    İndir: Adobe Flash Player 32.0.0.465 Final for Windows (Opera and Chromium-based browsers) (08.12.20) (32/64-Bit)

İndir: Adobe Flash Player 32.0.0.465 Final for Windows Uninstaller (08.12.20) (32/64-Bit)

Release Notes for Flash Player 32 and AIR 32
    quote:

Welcome to the Flash Player and AIR 32 release notes!

December 8, 2020

Today marks the final scheduled release of Flash Player for all regions outside of Mainland China. We want to take a moment to thank all of our customers and developers who have used and created amazing Flash Player content over the last two decades. We are proud that Flash had a crucial role in evolving web content across animation, interactivity, audio, and video. We are excited to help lead the next era of digital experiences.

Adobe will no longer support Flash Player after December 31 2020, and Adobe will block Flash content from running in Flash Player beginning January 12 2021; Adobe strongly recommends all users immediately uninstall Flash Player to help protect their systems.

Some users may continue to see reminders from Adobe to uninstall Flash Player from their system. Please see our Flash Player EOL General Information page for more details and links to instructions for those that would like to uninstall Flash Player manually.

quote:

8 Aralık 2020

Bugün, Anakara Çin dışındaki tüm bölgeler için Flash Player'ın planlanan son sürümüne işaret ediyor. Son yirmi yılda harika Flash Player içeriği kullanan ve yaratan tüm müşterilerimize ve geliştiricilerimize teşekkür etmek istiyoruz. Flash'ın web içeriğini animasyon, etkileşim, ses ve video genelinde geliştirmede çok önemli bir role sahip olmasından gurur duyuyoruz. Bir sonraki dijital deneyimler çağına öncülük etmekten heyecan duyuyoruz.

Adobe, 31 Aralık 2020'den sonra artık Flash Player'ı desteklemeyecek ve Adobe, 12 Ocak 2021'den itibaren Flash içeriğinin Flash Player'da çalışmasını engelleyecektir; Adobe, sistemlerini korumaya yardımcı olmak için tüm kullanıcıların hemen Flash Player'ı kaldırmasını şiddetle tavsiye eder.

Bazı kullanıcılar, Flash Player'ı sistemlerinden kaldırmak için Adobe'den hatırlatıcılar görmeye devam edebilir. Flash Player'ı manuel olarak kaldırmak isteyenler için daha fazla ayrıntı ve talimatlara bağlantılar için lütfen Flash Player EOL Genel Bilgiler sayfamıza bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 31 Aralık 2020; 0:40:26 >

• bende bazı videolar halen açılmıyo xp de açılıyordu yeni notebookum win7 açılmıyo
  • Bunları yüklememe rağmen bazı video sitelerinde videolar açılmıyor.Flash Player eksikliğini söylüyor.Fakat bilgisayarımda yüklü gözüküyor.Çözümünü bilen varsa sevinirim.
  • 10.1.51.95 Beta 3 ile Youtube'dan video izlemek isterken Firefox'u kilitliyor/program çöküyor.
  • Teşekkürler, güncelledim.
  • Güncelledim sağol bilgilendirme için
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol
  • Final RC7 ile aynı mı acaba?
  • Yeni güncelleme çıkmış bu arada bana demin sordu güncelleyeyimmi diye güncelle dedim güncellendi.
  • güncelleştirdim sağolasın
  • Youtube'da ilerleme çubuğu bazen beyaz bazen siyah görünüyor bunu sebebi nedir ? Siteden mi kaynaklanıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Youtube'da ilerleme çubuğu bazen beyaz bazen siyah görünüyor bunu sebebi nedir ? Siteden mi kaynaklanıyor acaba ?

yeni tasarıma geçiş yapılıyor

http://www.youtube.com/cosmicpanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DLI

quote:

Orijinalden alıntı: getta

Youtube'da ilerleme çubuğu bazen beyaz bazen siyah görünüyor bunu sebebi nedir ? Siteden mi kaynaklanıyor acaba ?

yeni tasarıma geçiş yapılıyor

http://www.youtube.com/cosmicpanda

Bilgilendirme için teşekkürler, yeni tasarım güzel olacağa benziyor :)

• 11.2 sürümünün cpu kullanımı bariz şekilde iyileşmiş gibi. aynı sistemde %30'lara fırlayan cpu'nun %10'u geçtiğini görmedim.
  • teşekürler dostum
  • Sürümde arıza var gibi sanki.Videolar düzgün açılmıyor yemyeşil ekran var,ses de arkadan geliyo ama görüntü yok.Komple kaldırıp yeniden yükledim ama düzelmedi.
  • Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Mayıs 2020; 18:48:24 >
  • huhuq kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Düzenlendi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.