Şimdi Ara

!!! Adobe Acrobat Profesyonel hakkında !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde adobe acrobat profesyonel sürümü var.. bir siteden indirdim..

fakat şunu yapmayı bir türlü beceremedim.. şimdi pdf doküman açıyorum.. üstünde düzeltme yapamıyorum.. sadece not ekleyebiliyorum kelimelere..

lütfen kullanan arkadaşlardan pdf dokümanda nasıl değişiklik yapabileceğimi, üzerinde nasıl kelime eklemeleri yapabilceğimi anlatabilecek olan varsa sevinirim..

teşekkürler...

• Şuna bir bak.
    ABBYY PDF Transformer 2.0 Pro
    PDF dosyaları ile office dokümanları arasındaki en kısa yol
    ABBYY PDF Transformer 2.0 Pro kullanımı kolay olan ve ofis verimliliğini artıran güçlü bir uygulama. Bu çok yönlü ürün PDF dönüşüm ve PDF oluşturma fonksiyonlarını içermekte. PDF Transformer hızlı ve yüksek doğruluk oranı ile PDF dosyalarını yazılabiliyor ve dosya formatına dönüştürülüyor. Aynı zamanda Microsoft Office uygulamalarından PDF dokümanı oluşturabilme özelliğine sahip.
    ABBYY ‘PDF Transformer’in bazı faydaları
    Her tür PDF dosyasını layout-çıktı yapısını koruyarak yaygın olarak kullanılan ve yazılabilen formatlara dönüştürüyor. Microsoft Office uygulamalarından PDF dosyalarının açılabilmesine olanak tanıyan bu ürün tam bütünleşme sağladığından direkt olarak İnternet Explorer ya da benzeri arayüzler kullanarak MS Word dokümanlarından, Excel tablolarından, PowerPoint sunularından ve Visio diyagramlarından tek tuşla PDF dosyaları yaratılabilmekte. But ürün yardımıyla yaratılan PDF dosyalarını kaydedebilir ya da kaydetmeden e-postanıza ekleyerek başkalarına gönderebilirsiniz. PDF Tansformer “Print” fonksiyonunu destekleyen herhangi bir Windows uygulamasından PDF dosyası oluşturmanızı sağlamakta.
    DOWNLOAD:
    http://www.newfreedownloads.com/transfer-ABBYY-PDF-Transformer.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.