Bildirim
Adnan Oktar'ın programında geçen füze
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ucunada taramalıyı bağladımmı _____________________________
-
Ama kuku var hocam?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
-
Maşallah Maşallah
yine duşa soktun kardeş _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Konya Etli Ekmek TV , Trabzon Vakfı Kebîr TV , Berlin Gurbet TV , Pursaklar FM ve Çıksalon FM ortak yayınına hoşgeldiniz ! 
_____________________________ Fans of heavy metal music have created their own subculture which encompasses more than just appreciation of the style of music. Fans affirm their membership in the subculture or scene by attending metal concerts, buying albums, in some cases growing their hair, and most recently, by contributing to metal websites -
Gerçek füze sandım ''noliyi la
'' diye girdim, sonra 

_____________________________ -
ulan 2 saattir arkadaki binaların arasına bakıyorum geçecek diye, bide baktım birden karı çıktı wtf..! _____________________________ Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor. -
ohaaa ya bu nasıl bir program. Ben de gerçekten füze bekliyorum. Saf duygularımın esiri oldum :( _____________________________ Heroes of Newerth : Mitokondri Steam : LoRDGenerAL_ BattleTAG : GenerAL -
Yuh lan stüdyo karaköy-zürafa sokakta mı çekiliyor. Yakında konulu filmde çeker canlı yayında
-
quote:
Orijinalden alıntı: I need $
ucunada taramalıyı bağladımmı

_____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Abi adam programı iyice açmaya başladı .