Şimdi Ara

Adnan Menderes vs On Sekiz Mart vs Sıtkı Koçman tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar merhaba, DH ye uzun zamandır konu açmaktan korkuyorum. On mesajdan yalnızca biri "troll" dışı, işe yarar şekilde geliyo maalesef. Sözün ozü sorum olcak sizlere

Bu yazdıgım 3 uninin tıp fakultleri hakkinda neler biliyosunuz? Mumkunse siralama yaparmisiniz detay vererek. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Lost Man -- 28 Temmuz 2018; 0:7:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: caissabasgan

Aydın'da yaşıyorum tıp fakültesi hakkında pek bilgim yok ama başka konularda yardımcı olabilirim.
    Genel olarak aydın merkez nasıl hocam? Kendine göre yorumlayabilirsen cok sevinirim. Cok genel soruyorum. Şu bakimdan iyidir bu bakimdan kotudur seklinde fikir verebilirsen sevinirim

• Aydinda yaşıyorum adu tipta arkadasim da var. Diger illere gore okuması kolay tus basarisi da iyi. Fakat aydin ogrenci sehri değil emekli sehri. Universite guzel ama aydinda öğrenci hayati beklemeyin

• Hocam bende muğla yazmayı düşünüyordum, fakat forumda muğla da okuyan bir arkadasin açtığı konular var çok övgüyle bahsediyordu okuldan ama altta yazılanları okuduktan sonra muğlayı düşünmüyorum. O konulara bir bakmanızı oneririm.

• Bir çanakkaleli olarak görüşüm ise şehir güzel bir şehir diyebilirim. Ha ama şu var ki büyük şehirden gelecek adamlara gore değil pek. Ankara istanbul izmir gibi yerlerde yaşıyorsan geldiğinde hüsran yaşayabilirsin. Çanakkale emekli ve öğrenci şehridir genellikle. Kampus güzel sayılır kepeze yakın bulunuyor. Kepez insanı iyidir kiralar falan çok yüksek değil. Şehirde 1 tane avm var haftasonlari tıklım tıkıştır. Ulaşım çok ucuz değil yalnız otobüslerle. Zaten öğrenci grubu genellikle şehir içinde hava izin veriyorsa bisiklet kullanır. Sokaklarda bisiklet kiralama şeylerinden görebilirsin sık sık. Aklıma gelenler bunlar sorun olursa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaless -- 28 Temmuz 2018; 0:26:8 >

Orijinalden alıntı: Bbm09

Aydinda yaşıyorum adu tipta arkadasim da var. Diger illere gore okuması kolay tus basarisi da iyi. Fakat aydin ogrenci sehri değil emekli sehri. Universite guzel ama aydinda öğrenci hayati beklemeyin
    hocam öncelikle teşekkür ediyorum cevabın için. tus basarısı olarak bakarsak sıtkı koçman ve çanakkale daha iyi durumda gözüküyor.
    emekli şehrinden kastın nedir tam olarak? benim için emekli şehri=öğrenci şehri. büyük şehir(ist ankara izmir gibi) olmadıktan sonra geri kalanlar hep aynı değil mi zaten?

Orijinalden alıntı: Jaless

Bir çanakkaleli olarak görüşüm ise şehir güzel bir şehir diyebilirim. Ha ama şu var ki büyük şehirden gelecek adamlara gore değil pek. Ankara istanbul izmir gibi yerlerde yaşıyorsan geldiğinde hüsran yaşayabilirsin. Çanakkale emekli ve öğrenci şehridir genellikle. Kampus güzel sayılır kepeze yakın bulunuyor. Kepez insanı iyidir kiralar falan çok yüksek değil. Şehirde 1 tane avm var haftasonlari tıklım tıkıştır. Ulaşım çok ucuz değil yalnız otobüslerle. Zaten öğrenci grubu genellikle şehir içinde hava izin veriyorsa bisiklet kullanır. Sokaklarda bisiklet kiralama şeylerinden görebilirsin sık sık. Aklıma gelenler bunlar sorun olursa cevaplayabilirim.
    hocam öncelikle teşekkür ediyorum cevabın için. ben büyük şehirden gelicem fakat büyük şehirden kaçmak benim için çok daha iyi zaten. büyük şehirdeki insanlar büyük şehiri büyük şehir olarak kullanmıyor ki zaten:D büyük şehir dediğin dışarıdan gelene büyük şehir bence. ama hangi konularda zorlanabileceğimi düşünüyorsun merak ediyorum dogrusu.

çanakkaleye bir defa gittim. ben de çok beğendim. gerek şehir olsun gerek şehir yerleşkesi olsun gerek şehir sakinliği olsun. daha detaylı bilgiler vermek istersen bende öğrenmek isterim. teşekkürler tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F22320D9E

Muğla yazardım kaç puan bekliyorsunuz ?
    niçin hocam? şundan dolayı muğlayı yazardım dediğin bir sebep yok mu?

Hocam şehirde 1 tane lunapark vs eglence alani yok. Gezilecek hicbir yeri yok(sadece sehrin ortasinda meydani var orda da burger popeyes var) deniz yok kesinlikle :) sehir merkeziyle alakasi yok denizin. Eger benim gezme tozmayla hic isim olmaz diyosaniz guzel sehirdir sakin sehirdir. Ama biraz gezelim tozalim diyosaniz 7/24 meydanda beton yığınında oturucaksiniz demektir. Ve son olarak ozellikle 2 3 yildir kiralar baya artti eve cikarsaniz da cok ucuza ev bulamayabilirsiniz.

Çanakkale küçük, sevimli ve sakin bir şehir. Buna tamamen katılıyorum. Ben liseye kadar çanakkalede yaşamış, lise için istanbula gelmiş biri olarak üstelik memleketim de olmasına rağmen çok gönüllü değilim açıkçası. Çünkü tip fakültesi zaten yoğun bir bölüm, üniversite sınavına calistigimizin kat kat üstünde çalışıcaz eğitim hayatımız boyunca. Bunu göz önüne alınca 6 sene çanakkalede nasıl geçicek diye düşünüyorum. Şehir güzel fakat üniversite döneminde sosyal insanlar için veya sosyal olmak isteyenler için sadece başlarda güzel kalıyor. Sonrasında yapılabilcek bir şey kalmıyor geriye. Okul-yurt-avm döngüsünde yaşayabilirim diyorsanız tabi neden olmasın. Böyle söyleyince de memleketimi kötülemiş gibi oldum ama anlatmak istediğim büyük şehre kıyasla böyle. Ha daha küçük şehirlerden ya da anadoludan gelenler şehri çok sever, bayılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaless

Çanakkale küçük, sevimli ve sakin bir şehir. Buna tamamen katılıyorum. Ben liseye kadar çanakkalede yaşamış, lise için istanbula gelmiş biri olarak üstelik memleketim de olmasına rağmen çok gönüllü değilim açıkçası. Çünkü tip fakültesi zaten yoğun bir bölüm, üniversite sınavına calistigimizin kat kat üstünde çalışıcaz eğitim hayatımız boyunca. Bunu göz önüne alınca 6 sene çanakkalede nasıl geçicek diye düşünüyorum. Şehir güzel fakat üniversite döneminde sosyal insanlar için veya sosyal olmak isteyenler için sadece başlarda güzel kalıyor. Sonrasında yapılabilcek bir şey kalmıyor geriye. Okul-yurt-avm döngüsünde yaşayabilirim diyorsanız tabi neden olmasın. Böyle söyleyince de memleketimi kötülemiş gibi oldum ama anlatmak istediğim büyük şehre kıyasla böyle. Ha daha küçük şehirlerden ya da anadoludan gelenler şehri çok sever, bayılır.
    Hocam büyükşehirlerde ne yapmak istiyosun bilmiyorum ama yıllarıdır doğma büyüme istanbullu olarak şöyle diyeyim; İstanbulda yaşanmaz, burası öyle bir yer değil .Ama gezilir, on numara gezilir:D. Keza benim için diğer büyükşehirler de aynı şekilde. Hayat pahalıdır bir kere istanbulda. .
    Büyükşehirlerin eğlenecek imkanı, gezilecek görülecek yeri, sineması, tiyatrosu, konseri var ne ararsan var belki ama huzur arıyosan bulamazsın. Ben bulamadım, kalabalık yoruyor. Havası ayrı dert ulasımı ayrı dert kalabalıgı pisligi yabancısı.. diye gider bu liste, daha neler neler.
    Uzun lafın kısası ben üniversite hayatımda gezmelik tozmalık değil de huzurlu sakin daha küçük bir şehirde derslerime yoğunlaşmak istiyorum. Sana da tavsiyem çanakkaladen çık değişiklik iyi gelebilir ama büyükşehire gitme, en azından istanbula gelmeni tavsiye etmem. Eğer buralar hakkında sorun olursa seve seve yanıtlarım :)

• quote:

Hocam şehirde 1 tane lunapark vs eglence alani yok. Gezilecek hicbir yeri yok(sadece sehrin ortasinda meydani var orda da burger popeyes var) deniz yok kesinlikle :) sehir merkeziyle alakasi yok denizin. Eger benim gezme tozmayla hic isim olmaz diyosaniz guzel sehirdir sakin sehirdir. Ama biraz gezelim tozalim diyosaniz 7/24 meydanda beton yığınında oturucaksiniz demektir. Ve son olarak ozellikle 2 3 yildir kiralar baya artti eve cikarsaniz da cok ucuza ev bulamayabilirsiniz.
    Gezme işi çok problem değil fakat beton yıgını oldugunu dusunuyosan bu hos değil:( peki genel olarak üniversite ogrencileri memnun mu sence sehirden?
    Hocam benim arkadasim zaten aydindaydi o yüzden pek yabancilik çekmiyor. Diger turlu ogrenciler hakkinda fikrim yok. Ama cok sosyal olmayan biri icin guzel okul. Ancak eskisehir izmir vs tutuyorsa aydini dusunme derim

Hocam benim arkadasim zaten aydindaydi o yüzden pek yabancilik çekmiyor. Diger turlu ogrenciler hakkinda fikrim yok. Ama cok sosyal olmayan biri icin guzel okul. Ancak eskisehir izmir vs tutuyorsa aydini dusunme derim
    Yok hocam. Sadece yazdigim bu uc okul arasinda tercih yapmam gerekiyor. Tesekkurler yardimin icin

Ama dediğin gibi bir hayati çanakkalede bulabilirsin. Sana onerim çanakkale olacaktır o 3 u arasından.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.