Adminlere nasıl ulaşılabilir?

-
-
hiçbir kuralı ihlal etmeyen
Bundan emin misiniz?
20 yıllık forum üyesi olarak bilmeniz gerekir bir firmanın/uygulamanın referans konusu varsa orada yoksa referans içerikli paylaşım bölümünde yapılacağını.
Siz normal konulara referans spamlıyorsunuz bundan kaynaklıdır.
Ayrıca habersiz konusuna katılıyorum forum genel sorunu ihlal yapan üyeye PM den sebep veya bilgi gitmemesi sizin gibi habersiz kural ihlaline devam etmesine sebep veriyor. @ugur7seven Bu konuda çalışma olacak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal Vodafone konularına Vodafone referanslı yorum yapmanın hatalı olduğunu anladım. Bunu tekrar etmeyeceğim. Bu konuda bir itirazım yok.
Fakat Referans İçerikli Kampanyalar forumuna yazdığım, hiçbir aykırı dil içermeyen, derli toplu Vodafone referanslı postlarım da birkaç kez silindi. Asıl bunu anlayamadım ve mümkünse açıklama veya çözüm arıyorum.
Her ne kadar orası referans bölümü olsa bile yine kuralları var aynı gün hafta aynı içerikte birden fazla konu açmak yine kural ihlali.
Yakın tarihte 1 konu açılmış onun üzerinden paylaşmaya devam edebilirsiniz sürekli kopyala yapıştır yeni konular açmanız manasız.
Şikayet ve destek hatları ile site yetkililerine ulaşabilmektesiniz. Mesaj atmadan önce mesaj attığınız bölümlerin ve ana konuların kuralları okumayı ihmal etmeyin, gerçekten ihlal mevcut değilse ve gene de işlem görüyorsanız talepte bulunun, incelenir, düzeltilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X