Şimdi Ara

ADMİNLER ÖZEL MESAJLARIMIZI OKUYOR [SS] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir çok forum sayfasında zaten şifreler bile otomatik kaydediliyor.

    Böyle bir şey gayet normal ve zaten burası çöpçatan sitesi değil ki adminde sapıklık edip " dur ne yazışıyolar bakayım " desin !

    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    "Forumda rahatsızlık verme ihtimali bulunan ya da ceza vermek üzere araştırma yapılan kişilerin "

    Bir üyenin bu şartlara sahip olabilmesi için şikayet edilmiş olması gerekiyor hocam. Hiçbir admin durup dururken "şu üye forumu rahatsız edecek pmlerine bakıyım" demez, dese bile sistem buna izin vermez.

    Alıntıları Göster
    Yönetici kendine ayrı hesap acar veya kullanır oradan şikayet eder ve yıne bakabilir mesaja:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • o ss teki amazon maddesi linklere gizli olarak dh referansı eklendiği ortaya çıktıktan sonra eklendi. ve ben siteye üye olurken (2003) haliyle o madde yoktu. özel mesaj okuma da büyük ihtimalle sonradan eklendi, belki biim görmediğimiz yerde bişeyler oldu ve o durumdan aklanmak için kondu. yoksa forumd abu kadar sayko üye varken şimdiye kadar çoktan ortaya çıkardı bu durum.

    ayrıca özelden ne yapıp ne yapmadığım önemli değil. sende şimdi gidip evinin camını penceresini aç isteyen seni izlesin, neticede rahatsızlık duyulacak bişeyyapmıyorsundur :)
    _____________________________
    Alper ŞEN
    KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER


    GALATASA|RA|Y
  • Sizde onların mesajlarını okuyun ödeşin,
    _____________________________
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Bunu son kez izah edeyim. Neden anlamamak da ısrar ediliyor bilmiyorum.

    Şimdi biz sizinle pmleşmeye başladık. Siz bana "Selam" yazdınız, bende size "Selam" yazdım. Ardından ben sizin "Selam" mesajınızı şikayet ettim. Admin kişisi(normal moderatör değil!) sadece birbirimize "selam" yazdığımız bu iki mesajı görebilir. Sizin başkalarıyla olan konuşmalarınızı göremez.

    Kaldı ki adminler yoldan seçilmiyor arkadaşlar. Bu foruma moderatör olarak yıllarını vermiş insanlar arasından seçiliyorlar.
    _____________________________
    make DH great Again
  • Ayrıca;

    "pm den çek satışlarında kodlar neden patlıyor belli oldu"

    "Aynı şekilde forumda birçok psn hesabı da bu şekilde çalındı."

    Gibi mesajlar direkt olarak suçlama ve iftiraya giriyor arkadaşlar. Ölçüp tartıp öyle yazın Allah aşkına. Herkes düşüncesini özgürce paylaşsın diye konuya müdahale edilmedi ancak atılan mesajlara bakılırsa bunu çok beceremiyoruz. Konuyu kilitliyorum bu konu hakkındaki isteklerinizi forum destek üzerinden iletebilirsiniz.

    İyi forumlar.
    _____________________________
    make DH great Again
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.