Şimdi Ara

ADMİNLER ÖZEL MESAJLARIMIZI OKUYOR [SS] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
25.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hll knk

hocam siz sanırım pm yi pek aktif kullanmıyorsunuz o yüzden sizi pek rahatsız etmedi bu durum. ama ben sürekli konuşuyorum kişisel bilgilerimi veriyorum, pmdeyiz diye rahat rahat argo kelimeler kullanarak konuşabiliyorum, en basitinden kız arkadaşım oluyor onunla sohbet ediyorum. kız bana numarasını veriyor mesela instagramını veriyor sosyal medyasını veriyor bunları neden bi 3. şahıs görsün ? özelimiz değil mi burası bizim ? ama suç adminlerde değil suç bizde, hiç okumuyoruz sözleşmeyi. en başından okusaydım 1 kişiyle bile pmden konuşmazdım. bundan sonra donanımhaber pmsini kullanmicam. zaten biz ne kadar konuşursak konuşalım bu sistem değişmez adamlar istediği zaman kendi profiliymiş gibi açıp bakar benim mesaj kutumu. sadece herkes bilgilensin ona göre pm den diğer insanlarla konuşsun diye açtım bu konuyu, bişeyin değişeceğinden değil. ki şu saatten sonra değiştirdik artk görmüoruz deseler bile inanmam o ayrı konu :D

Alıntıları Göster
    yok hocam ben kullanmıyorum, burada da bu maddeyi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama zaten hiçbir sitede mesajların güvenli olmadığını söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

hocam mesela bi admin bi üyenin pmden ne konuştuğunu merak etse, yan hesabından o kişiyi durduk yere şikayet etse, sonra admin hesabına geçip bakamaz mı ? bence bakar. sorun da tam olarak bu zaten.

Alıntıları Göster
    quote:

şikayet edilen mesajın içeriği görüntülenebiliyor

Şu mesajdan tam olarak ne anlıyorsunuz ?

• adminler benim pm lerimi okuyabilir. gizlim saklım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Siz zaten şuan olana da inanmıyorsunuz ki.

Kimsenin profiline girip pmlerini görmek gibi bir durum yok. Sistemsel olarak mümkün değil yani. Şikayet edildiği taktirde şikayet edilen mesajın içeriği görüntülenebiliyor.

Alıntıları Göster
    hocam ya siz yanlış anlatıyorsunuz ya da sözleşmede yazan şey yanlış.

Forumda rahatsızlık verme İHTİMALİ BULUNAN ya da ceza vermek üzere araştırma yapılan kişilerin ÖZEL MESAJLARI HER ZAMAN ADMİNLER TARAFINDAN HABER VERMEKSİZİN OKUNABİLMEKTEDİR.

• Mahremiyetimize tecavüz ediliyor ey ahali

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okusun, gizlimiz saklımız yok.

Telefonunda kullandığın whatsapp, facebook, instigram, twett vs hatta telefonundaki mesajlar dahi okunuyor.

Burada iki kıytırık mesajım okunmuş çokta fifi
  • Rahatsizlik verme ihtimali bulunan ne demek ya:) bu konunun one cikarilmasi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

Rahatsizlik verme ihtimali bulunan ne demek ya:) bu konunun one cikarilmasi lazim.
    aynen kilit kelime o zaten, şikayet edilmesine gerek yok manası taşıyor binevi
  • madem okuyorlar, benim yerime cevapta versinler. hatta ben çıkayım onlar girsinler profile isterlerse kimliğimi falan da vereyim
  • google bile her an sizi dinlerken dhnin öm'lerinizi okuması niye bu kadar geriyor sizi?
  • forum benim peyc benim ister okurum ister silerim kime ne...

forumdan pm ile gerdek gecenizi falan mı anlatıyorsunuz ne var okunmayacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

BİMER'e şikayet ettim.
    Hiçbişey olmaz, biz de erişelim özel mesajlara diye yönetime ulaşırlar, eğer ki şimdiye kadar akıllarına gelmediyse.

• Bütün adminleri kendisini banlamaya davet ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

whatsaplarinizi okunmadigini mi saniyorsunuz?
    bir urun bedava ise urun sizsinizdir :)
    Whatsapp uçtan uca şifrelenmiş dhden güvenlidir
  • Burası forum ve bunun gibi butun forumlarda bu bilgilere rahatlikla erisebilirler bunu bilmeyenler varmış demek ki..Çok güvenlige onem veriyorsaniz ozel bilgi vs paylasimini baska platformda paylasirsiniz..Hayir anlamadigim sey diger uyelerle sex hikayenizi filan mi paylasiyorsunuz ki bu kadar tedirgin oldunuz..Kod paylasimi vs yapacaksaniz bunun icin bi ton uygulama var

• Elinizde kullandığınız cihaz sizin değildir

• Bu madde üzerinden özel hayatı ihlal ve verilerin korunması kapsamında ki kanın maddeleri üzerinden dava açılabilir. Denemek te fayda var. Tazminat a ihtiyacı olan varsa bir denemeli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: berk70

Whatsapp uçtan uca şifrelenmiş dhden güvenlidir

Alıntıları Göster
    evet her onune gelen okuyamaz amma sifreyi koyan??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabul edilemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

pm den çek satışlarında kodlar neden patlıyor belli oldu
    bu iddia olay yaratır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.