Bildirim
administrator şifresini unutum yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Format dosyalarını USB'ye atarak boot yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 19 Mart 2013; 0:25:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NyksTurk
Format dosyalarını USB'ye atarak boot yapabilirsiniz.
windovs 7 kuracağım örneğin.. windovs 7 kurulum cd sini iso formatında usb ye atsam. sonra usb-hdd olarak pc yi başlatsam yeterlimidir? -
Bence Format at, format dosyalarını boot olcak şekilde usb'ye kopyala nette anlatım var böle yaparak format atabilirsin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Naruto G.
Bence Format at, format dosyalarını boot olcak şekilde usb'ye kopyala nette anlatım var böle yaparak format atabilirsin .
biraz uğraşacağız bakalım umarım olur. win to flash diye bir programla boot etmeyi denicem.. -
Hayır be abicim cd den usb ye iso dosyası kopyaladığında hep bir şey eksik kalıyor. Bahsettiğiniz o programlar bazı dosyaları atmıyor, format yarım kalıyor. Tecrübeyle sabit. Sağlıcakla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ersencan
quote:
biraz uğraşacağız bakalım umarım olur. win to flash diye bir programla boot etmeyi denicem..
Windows 7 USB/DVD Download Tool yükleyin, daha sonra en az 4 GB lik bir usb (tamamen boş) ve windows 7 iso dosyası varsa elinizde bu araç ile bootable usb hdd yapabilirsiniz, Microsoft'un orjinal yazılımıdır.
Resimli anlatım forumda mevcut;http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: ycp322
quote:
Orijinalden alıntı: ersencan
quote:
biraz uğraşacağız bakalım umarım olur. win to flash diye bir programla boot etmeyi denicem..
Windows 7 USB/DVD Download Tool yükleyin, daha sonra en az 4 GB lik bir usb (tamamen boş) ve windows 7 iso dosyası varsa elinizde bu araç ile bootable usb hdd yapabilirsiniz, Microsoft'un orjinal yazılımıdır.
Resimli anlatım forumda mevcut;http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm
wintoflash la usb ye attım dosyaları akşam evde denicem olmazsa buna bakarız artık sağolasın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mandakulağı
Hayır be abicim cd den usb ye iso dosyası kopyaladığında hep bir şey eksik kalıyor. Bahsettiğiniz o programlar bazı dosyaları atmıyor, format yarım kalıyor. Tecrübeyle sabit. Sağlıcakla.
UnetBootin programıyla iso'yı USB'den etkinleştirecek. Sorunsuz çalışıyor öyle. -
Başka bir PC'ye boş bir flash bellek tak. Denetim Masası'na gir şifre ile ilgili bölüme gir. "Parola sıfırlama diski oluştur" yazısını gördüğünde tıkla. İşlem tamam olunca kendi bilgisayarına takıp şifreyi sıfırlamayı dene.
İşe yaramazsa eyvallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X