Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
84.755
Cevap
1.076
Favori
5.538.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • annemin çalıştığı firma çalışanlarına multinet veriyor. benim kartımı versem benden yüklese bende parayı nakit alsam %5 puan kazanacakmıyım ? çünkü multi extra diye bir şeyden bahsedilmiş. tam anlamadım bu extra olayını. dediğim şekilde yaptığımda %5 kazanır mıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duduco


    quote:

    Orijinalden alıntı: enemy1980

    arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim kasımda uçak bileti 1 kişi avryupa 49800 , 2.kişi refakatçi sayılıp %25 inrimlimi yani 30bin gibi bir puana mı götürüyorlar yoksa 99600e mi denk geliyor. birde şuan -4000deyim avans limitim 100bin eğer limit yetmiyorsa bileti alamıyormuyuz yoksa kalan kısımı normal ödeme yaparak alabiliyormuyuz.


    Cevap verilmeyen kımı da ben cevaplayyaım; puanınız yetmezse kullanamıyorsunuz. Her bileti ya puanla alacaksınız ya da kartla ödeme yapacaksınız. Mesela aktarmalı gidiş dönüş 4 bilet alacaksınız ama puanınız 3 bilete yeterse 3 biletin tamamını ödersiniz 4. bileti kartla ödeme yaparak alırsınız. Umarım anlatabildim


    YANİ 149 tl bayram kampanyasını sadece puanla alabiliyoryz doğrumu anladm tek kişiyim ben




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratozcirpici

    annemin çalıştığı firma çalışanlarına multinet veriyor. benim kartımı versem benden yüklese bende parayı nakit alsam %5 puan kazanacakmıyım ? çünkü multi extra diye bir şeyden bahsedilmiş. tam anlamadım bu extra olayını. dediğim şekilde yaptığımda %5 kazanır mıyım ?

    Olamaz çünkü şirket o verdiği paraya karşı multinetten fatura alıyor. Multinete dolum yapmak yerine nakit vermesi mümkün değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagatayucuzal


    quote:

    Orijinalden alıntı: duduco


    quote:

    Orijinalden alıntı: enemy1980

    arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim kasımda uçak bileti 1 kişi avryupa 49800 , 2.kişi refakatçi sayılıp %25 inrimlimi yani 30bin gibi bir puana mı götürüyorlar yoksa 99600e mi denk geliyor. birde şuan -4000deyim avans limitim 100bin eğer limit yetmiyorsa bileti alamıyormuyuz yoksa kalan kısımı normal ödeme yaparak alabiliyormuyuz.


    Cevap verilmeyen kımı da ben cevaplayyaım; puanınız yetmezse kullanamıyorsunuz. Her bileti ya puanla alacaksınız ya da kartla ödeme yapacaksınız. Mesela aktarmalı gidiş dönüş 4 bilet alacaksınız ama puanınız 3 bilete yeterse 3 biletin tamamını ödersiniz 4. bileti kartla ödeme yaparak alırsınız. Umarım anlatabildim


    YANİ 149 tl bayram kampanyasını sadece puanla alabiliyoryz doğrumu anladm tek kişiyim ben


    Yukardaki soruların ve cevapların ilgisi yok sizin sorunuzla ama sonuçta evet doğru anlamışsınız, o kampanyalar sadece puanla alınabilir eğer puanızı yetmezse avans puanla alıp 1 yıl içinde kapatmanız gerekir kapatamadığınız kısmı da nakit olarak ödersiniz




  • LİMAK ARCADIA RESORT

    Arkadaşlar 1 haftalık Limak Arcadia Golf Resort tatilimden cumartesi günü dönmüş bulunmaktayım. Otelle ilgili izlenimlerimi ve yaşadıklarımı bende anlatayım da gitmek isteyenlere bir fikir oluştursun.

    Öncelikle Limak Arcadia otelpuan sitesinde Belek bölgesindeki otellerde en yüksek puanı alan otel. Burayı seçmemde önemli bir kriter oluşturdu. Öncelikle otel 1995 yılında hizmete başlamış ve bundan dolayı modern bir görüntüsü yok. Otele ilk girişimizde lobide karşılandık ve bir görevli hemen bizle ilgilenmeye başladı. Kayıtlarımızı yaptık oda henüz hazır olmadığı için öğle yemeğini almak için restauranta geçtik. Yemekten sonra tekrar geldik ve odamızın hazır olduğunu belirttiler. Bellboyla eraber odaya doğru yürümeye başladık. Tatile 6 aylık kızımı da götürdüğümüzden dolayı bize uygun bir oda vermelerini rica etmiştik. Buna rağmen bize otelin ana binasının dışında 3 katlı binalardan oluşan bölgeden oda hazırlamışlar. 2. Kattaki odaya çıkmak için merdivenleri kullanmanız gerekiyor ve asansör yok. Neyse odaya baktık aile odası tarzında 2 ayrı bölümden oluşan bir odaydı. Ama denize , restauranta fln uzak olmasından hem de asansör olmamasından dolayı odayı değiştirmeyi talep ettik. Bu sefer ana binadan bir oda gösterdiler daha küçük bir oda olmasına rağmen onu tercih ettik. Resepsiyondaki görevli ısrarla diğer odanın upgrade oda olduğunu ondan bize verdiğini fln söylese de biz ana binadaki odayı istedik. Tahminimce diğer uzak odaları kimse tercih etmediğinden önce oradan oda verip onları doldurmak istiyorlar. Neyse biz yine de istediğimiz odayı alarak tatilimize başladık.

    Oda: Otel eski olduğu için odaların yapısı ve iç dizaynı da zamana göre geri kalmış durumda. Banyosu eski , klima düzeneği eski ve çok soğutmuyordu. Biz genelde 2. Oda anahtarını oda da bırakıp gün boyu klimanın çalışmasını sağlıyorduk. Odadaki minibar soğutmuyordu. Odada her gün temizlik yapılıyor ve minibar düzenli olarak yenileniyordu. Oda temizliğinden çok fazla memnun olmadığımız için plajda bizimle tatilimizin nasıl geçtiğini sormaya gelen müşteri ilişkileri sorumlusuna durumu aktardık ve oda hemen tekrar temizlendi ayrıca diğer günler daha özenli temizleniyordu. Kendisine odaları beğenmediğimi söylediğimde bu sene ana binanın tümüyle elden geçirileceğini söyledi. Diğer tüm kısımlar yenilenmiş. İlk verilen odada lcd tv varken bizim odada tüplü tv vardı mesela. Odaya her gün istediğiniz gazeteyi servis ediyorlar.


    Yeme/İçme: Tesiste yemek konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Özellikle akşam yemekleri bayağı çeşitli ve güzel oluyordu. En az 6-7 çeşit ızgara , özel sunumlu yemekler ( Hünkar beğendi vb.) , her türlü meyve , dondurma yani ne isterseniz bulabileceğiniz bir ortam mevcut. Bunun dışında plajda bir bar ve snack tarzı bir büfe var. Burada hergün tavuk döner , patates , tavuk kroket , hamburger ve sosisli tarzında temel yiyecekler vardı. Bunun dışında havuz kenarındaki snack restoranda pizza ,salata, ızgaralar , tatlı meyve vb bir çok yemek vardı. Öğle yemeklerinde ana restoranda çok fazla çeşit olmadığından genelde burayı tercih ettik. İçecekler masaya servis ediliyor, gazı kaçmamış kola vb. içebilirsiniz. Ayrıca kapalı kutu pınar ayran ve yine 0,5 lik erikli marka sular da dikkat çeken diğer hususlardı. Tesis ucuz ürünlere kaçmamıştı en azından. Bunların dışında 5 tane de alacarte restoran vardı. 2 si ücretsin diğerleri kuver ücretli bebeğimiz 8-9 gibi uykuya geçtiğinden alacartları deneme fırsatım olmadı ama ana restoranın girişinde kayıt masası var ordan rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. UHD konseptine nerdeyse tüm içkiler dahil. Jack Daniels , JB ,Smirnoff ,Baileys gibi bilinen pahal içkiler konsept dahilinde.

    Hizmet : Tesisin en çok hoşunuza gidecek tarafı hizmeti olacaktır. Bence de en yüksek puanlı otel olmasının en büyük nedeni de bu. Ne isterseniz mutlaka ilgileniyorlar. Düzenli olarak otelde dolaşan müşteri ilişkileri sorumluları var. Yanınıza gelip tatilinizin nasıl geçtiğini vs soruyorlar. Bizim şikâyet ettiğimiz tüm olayları kısa sürede çözdüler. ( Oda temizliği vs..)


    Aktivite : Henüz 6 aylık bebeğimiz olduğu için aktivitelere katılım gösteremedik. Ama günün her saati mutlaka bir aktivite bulabiliyorsunuz. Beach volley , football , okçuluk , boccia vb.. Her akşam anfi tiyatroda gösteriler oluyor. Mesela Mamma Mia vardı biz ordayken. Anfi tiyatro biraz küçük ve oturma alanı sınırlı. Ayrıca sahne diğer anfilerkei gibi aşağıda değil, sadece 3-4 basamak aşağıda.


    Havuz/Deniz : Tesiste 4 tane havuz vardı. Havuza girmeyi sevmediğimden kullanmadım ama tesistekilerin çoğu havuzu kullanıyordu. 1 çocuk, 2 yetişikin kaydırağı vardı. Birini kullandım baya uzun ve hızlıydı. Ayrıca Pamukkale konseptinin yapıldığı bir bölüm var. Travertenler havuza doğru sıralanmış ve misafirlerin ilgisi baya fazlaydı bu bölüm için. Her havuzun başında mutlaka cankurtaran var. Bu da diğer otellere göre daha fazla güven ortamı sağlıyor. Kapalı havuz da vardı ama kullanmadım , gördüğüm kadarıyla da çok fazla kullanan yoktu. Plaj kumlu ve yeteri kadar şezlong mevcut. Ayrıca 10 tane pavilion da vardı. Bir nevi plajda loca olarak düşünebilirsiniz. Günlük kullanım fiyatları ön taraftakiler 55 euro , arkadakiler 45 euroymuş. İçinde minibarı , locanıza bakan bir görevli , meyve vs. servisi vardı. Ben gereksiz gördüm açıkçası ancak 2-3 çift olarak gidilirse fiyat paylaşımı yapılıp kullanılabilir. Deniz öğleden önce çarşaf gibi ancak her öğlenden itibaren çıkan rüzgarla dalgalı hale geliyordu. Öğleden sonra yüzmek biraz zor , çünkü 3-4 metre sonra boyu geçen bir deniz mevcut.

    Otel hakkında anlatacaklarım bu kadar. Bir Limak Lara kadar olmasa da , otelin eski olmasını kafaya takmayacak kişiler gönül rahatlığıyla gidip konaklayabilir. Ama ben olsam hizmetinin aynı olduğunu varsayıp fiyatı da çok yakın olan Limak Atlantis’i tercih ederim. Çünkü Atlantis 2005 yılında açılmış ve daha moderndir diye düşünüyorum. Müşteri ilişkileri müdürü otelin Eylül ve Ekim ayı için full olduğunu söyledi. Benim gittiğim tarihte de tamamen doluydu ama otelde o doluluğu hiçbir zaman hissetmiyorsunuz. Ben oteli ayarladığımda 186 tl kişi başı ücreti vardı. Bence bu fiyatla tam bir fiyat/performans otelidir. Kurban bayramı için adiosla bir tatil daha ayarlayacağım. Setur’da otellerin kısıtlı olması beni en çok düşündüren konu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzerkurt -- 20 Eylül 2011; 11:21:43 >




  • abuzerkurt ellerine sağlık güzel bir inceleme olmuş.
  • Darty %20 puanlı cep telefonu kampanyasının puanları KK'na -10 gün önceden- yatmış. Hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

    Darty %20 puanlı cep telefonu kampanyasının puanları KK'na -10 gün önceden- yatmış. Hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.


  • Evet, ben de sabah gördüm. Daha 2 ay olmadan 400 liralık borcu 190'a düşürmüşüm.
  • @bilgisayars

    Teşekkürler refakatçi bileti ile ilgili bilgilendirmeler için. İlk mesaja refakatçi biletinin herhangi birine alınabileceğini de ayrı bir başlıkta veya not olarak puanların değerli kullanımının gösterildiği resmin altına yazsak çok güzel olur.

    Birde arkadaşlar Darty kampanyasından 750 TL'lik limitimiz vardı, kampanya koşullarını okudum aksi bir ibare olmadığı için iki ayrı alışveriş yaptım. Sanırım yaptığım ilk alışverişin puanları yattı ama ikincisi yatmadı, sizden benzer bir alışveriş yapan ve puanı yatan oldu mu ? Ben bir YKB Müşteri hizmetleri ile görüşeyim bu konuda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krombacher -- 20 Eylül 2011; 10:37:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krombacher

    @bilgisayars

    Teşekkürler refakatçi bileti ile ilgili bilgilendirmeler için. İlk mesaja refakatçi biletinin herhangi birine alınabileceğini de ayrı bir başlıkta veya not olarak puanların değerli kullanımının gösterildiği resmin altına yazsak çok güzel olur.

    Birde arkadaşlar Darty kampanyasından 750 TL'lik limitimiz vardı, kampanya koşullarını okudum aksi bir ibare olmadığı için iki ayrı alışveriş yaptım. Sanırım yaptığım ilk alışverişin puanları yattı ama ikincisi yatmadı, sizden benzer bir alışveriş yapan ve puanı yatan oldu mu ? Ben bir YKB Müşteri hizmetleri ile görüşeyim bu konuda.

    Bir musteri bir kez puan alır diye bir ibare vardi cep telefonu kampanyasinda. Bunda da aynisi yaziyordur muhakkak.
  • Bende onu okudum ama pek açık bir ifade değil. Bende bir kere puan almayı onun da iki alışveriş toplamında üst limit olan 150 TL olmasını bekliyordum aslında. Belki işime de gelmediğinden aşağıdaki yazı bana yeterince net gelmedi, hala da gelmiyor :)

    Herhalde bu şekilde bir yazıydı:
    quote:

    Kampanya süresince her bir müşteri bir kez ve maksimum 150-TL Worldpuan hediye kazanma hakkına sahiptir.


    Normalde anlatım bozukluğuna sebep olmaması için ve ile yazılan kısmın iki virgülle ara cümle haline getirilmesi gerekirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abuzerkurt

    LİMAK ARCADIA RESORT

    Arkadaşlar 1 haftalık Limak Arcadia Golf Resort tatilimden cumartesi günü dönmüş bulunmaktayım. Otelle ilgili izlenimlerimi ve yaşadıklarımı bende anlatayım da gitmek isteyenlere bir fikir oluştursun.

    Öncelikle Limak Arcadia otelpuan sitesinde Belek bölgesindeki otellerde en yüksek puanı alan otel. Burayı seçmemde önemli bir kriter oluşturdu. Öncelikle otel 1995 yılında hizmete başlamış ve bundan dolayı modern bir görüntüsü yok. Otele ilk girişimizde lobide karşılandık ve bir görevli hemen bizle ilgilenmeye başladı. Kayıtlarımızı yaptık oda henüz hazır olmadığı için öğle yemeğini almak için restauranta geçtik. Yemekten sonra tekrar geldik ve odamızın hazır olduğunu belirttiler. Bellboyla eraber odaya doğru yürümeye başladık. Tatile 6 aylık kızımı da götürdüğümüzden dolayı bize uygun bir oda vermelerini rica etmiştik. Buna rağmen bize otelin ana binasının dışında 3 katlı binalardan oluşan bölgeden oda hazırlamışlar. 2. Kattaki odaya çıkmak için merdivenleri kullanmanız gerekiyor ve asansör yok. Neyse odaya baktık aile odası tarzında 2 ayrı bölümden oluşan bir odaydı. Ama denize , restauranta fln uzak olmasından hem de asansör olmamasından dolayı odayı değiştirmeyi talep ettik. Bu sefer ana binadan bir oda gösterdiler daha küçük bir oda olmasına rağmen onu tercih ettik. Resepsiyondaki görevli ısrarla diğer odanın upgrade oda olduğunu ondan bize verdiğini fln söylese de biz ana binadaki odayı istedik. Tahminimce diğer uzak odaları kimse tercih etmediğinden önce oradan oda verip onları doldurmak istiyorlar. Neyse biz yine de istediğimiz odayı alarak tatilimize başladık.

    Oda: Otel eski olduğu için odaların yapısı ve iç dizaynı da zamana göre geri kalmış durumda. Banyosu eski , klima düzeneği eski ve çok soğutmuyordu. Biz genelde 2. Oda anahtarını oda da bırakıp gün boyu klimanın çalışmasını sağlıyorduk. Odadaki minibar soğutmuyordu. Odada her gün temizlik yapılıyor ve minibar düzenli olarak yenileniyordu. Oda temizliğinden çok fazla memnun olmadığımız için plajda bizimle tatilimizin nasıl geçtiğini sormaya gelen müşteri ilişkileri sorumlusuna durumu aktardık ve oda hemen tekrar temizlendi ayrıca diğer günler daha özenli temizleniyordu. Kendisine odaları beğenmediğimi söylediğimde bu sene ana binanın tümüyle elden geçirileceğini söyledi. Diğer tüm kısımlar yenilenmiş. İlk verilen odada lcd tv varken bizim odada tüplü tv vardı mesela. Odaya her gün istediğiniz gazeteyi servis ediyorlar.


    Yeme/İçme: Tesiste yemek konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Özellikle akşam yemekleri bayağı çeşitli ve güzel oluyordu. En az 6-7 çeşit ızgara , özel sunumlu yemekler ( Hünkar beğendi vb.) , her türlü meyve , dondurma yani ne isterseniz bulabileceğiniz bir ortam mevcut. Bunun dışında plajda bir bar ve snack tarzı bir büfe var. Burada hergün tavuk döner , patates , tavuk kroket , hamburger ve sosisli tarzında temel yiyecekler vardı. Bunun dışında havuz kenarındaki snack restoranda pizza ,salata, ızgaralar , tatlı meyve vb bir çok yemek vardı. Öğle yemeklerinde ana restoranda çok fazla çeşit olmadığından genelde burayı tercih ettik. İçecekler masaya servis ediliyor, gazı kaçmamış kola vb. içebilirsiniz. Ayrıca kapalı kutu pınar ayran ve yine 0,5 lik erikli marka sular da dikkat çeken diğer hususlardı. Tesis ucuz ürünlere kaçmamıştı en azından. Bunların dışında 5 tane de alacarte restoran vardı. 2 si ücretsin diğerleri kuver ücretli bebeğimiz 8-9 gibi uykuya geçtiğinden alacartları deneme fırsatım olmadı ama ana restoranın girişinde kayıt masası var ordan rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. UHD konseptine nerdeyse tüm içkiler dahil. Jack Daniels , JB ,Smirnoff ,Baileys gibi bilinen pahal içkiler konsept dahilinde.

    Hizmet : Tesisin en çok hoşunuza gidecek tarafı hizmeti olacaktır. Bence de en yüksek puanlı otel olmasının en büyük nedeni de bu. Ne isterseniz mutlaka ilgileniyorlar. Düzenli olarak otelde dolaşan müşteri ilişkileri sorumluları var. Yanınıza gelip tatilinizin nasıl geçtiğini vs soruyorlar. Bizim şikâyet ettiğimiz tüm olayları kısa sürede çözdüler. ( Oda temizliği vs..)


    Aktivite : Henüz 6 aylık bebeğimiz olduğu için aktivitelere katılım gösteremedik. Ama günün her saati mutlaka bir aktivite bulabiliyorsunuz. Beach volley , football , okçuluk , boccia vb.. Her akşam anfi tiyatroda gösteriler oluyor. Mesela Mamma Mia vardı biz ordayken. Anfi tiyatro biraz küçük ve oturma alanı sınırlı. Ayrıca sahne diğer anfilerkei gibi aşağıda değil, sadece 3-4 basamak aşağıda.


    Havuz/Deniz : Tesiste 4 tane havuz vardı. Havuza girmeyi sevmediğimden kullanmadım ama tesistekilerin çoğu havuzu kullanıyordu. 1 çocuk, 2 yetişikin kaydırağı vardı. Birini kullandım baya uzun ve hızlıydı. Ayrıca Pamukkale konseptinin yapıldığı bir bölüm var. Travertenler havuza doğru sıralanmış ve misafirlerin ilgisi baya fazlaydı bu bölüm için. Her havuzun başında mutlaka cankurtaran var. Bu da diğer otellere göre daha fazla güven ortamı sağlıyor. Kapalı havuz da vardı ama kullanmadım , gördüğüm kadarıyla da çok fazla kullanan yoktu. Plaj kumlu ve yeteri kadar şezlong mevcut. Ayrıca 10 tane pavilion da vardı. Bir nevi plajda loca olarak düşünebilirsiniz. Günlük kullanım fiyatları ön taraftakiler 55 euro , arkadakiler 45 euroymuş. İçinde minibarı , locanıza bakan bir görevli , meyve vs. servisi vardı. Ben gereksiz gördüm açıkçası ancak 2-3 çift olarak gidilirse fiyat paylaşımı yapılıp kullanılabilir. Deniz öğleden önce çarşaf gibi ancak her öğlenden itibaren çıkan rüzgarla dalgalı hale geliyordu. Öğleden sonra yüzmek biraz zor , çünkü 3-4 metre sonra boyu geçen bir deniz mevcut.

    Otel hakkında anlatacaklarım bu kadar. Bir Limak Lara kadar olmasa da , otelin eski olmasını kafaya takmayacak kişiler gönül rahatlığıyla gidip konaklayabilir. Ama ben olsam hizmetinin aynı olduğunu varsayıp fiyatı da çok yakın olan Limak Atlantis’i tercih ederim. Çünkü Atlantis 2005 yılında açılmış ve daha moderndir diye düşünüyorum. Müşteri ilişkileri müdürü otelin Eylül ve Ekim ayı için full olduğunu söyledi. Benim gittiğim tarihte de tamamen doluydu ama otelde o doluluğu hiçbir zaman hissetmiyorsunuz. Ben oteli ayarladığımda 186 tl kişi başı ücreti vardı. Bence bu fiyatla tam bir fiyat/performans otelidir. Kurban bayramı için adiosla bir tatil daha ayarlayacağım. Setur’da otellerin kısıtlı olması beni en çok düşündüren konu.



    Teşekkürler dostum ilk mesaja eklendi..
    Ayrıca refakatçi bilet uygulaması ilk mesaja eklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 20 Eylül 2011; 11:45:15 >




  • arkadaşlar termal otel arıyorum marmara bölgesi fazla uzak olmucak şekilde uygun ve güzel termal otel bilgilerinizi bekliyorum bursadayım ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanim

    arkadaşlar termal otel arıyorum marmara bölgesi fazla uzak olmucak şekilde uygun ve güzel termal otel bilgilerinizi bekliyorum bursadayım ..


    Çeşmeye gelebilsen Radisson Blu Resort şiddetle tavsiye ederim ama sana uzak sanırım. Çeşme deki en iyi otel bana göre. Termal havuz çok iyi. Spa en büyük spa lardan biri. Geçen hafta sonu ordaydım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 20 Eylül 2011; 12:16:52 >
  • @abuzerkurt İNCELEME İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgisayars


    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanim

    arkadaşlar termal otel arıyorum marmara bölgesi fazla uzak olmucak şekilde uygun ve güzel termal otel bilgilerinizi bekliyorum bursadayım ..


    Çeşmeye gelebilsen Radisson Blu Resort şiddetle tavsiye ederim ama sana uzak sanırım. Çeşme deki en iyi otel bana göre. Termal havuz çok iyi. Spa en büyük spa lardan biri. Geçen hafta sonu ordaydım.


    walla yeni antalya crystal fromdan geldim ikamet ettiğim ile yakın olması benim açımdan daha iyi yola git gel yoruyor tatilden beter oluyor hepsiburadan ve darty den puanlar var onları değerlendirmem lazım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanim

    arkadaşlar termal otel arıyorum marmara bölgesi fazla uzak olmucak şekilde uygun ve güzel termal otel bilgilerinizi bekliyorum bursadayım ..



    Selam Limak'tan bana bir mail geldi sanırım yeni bir otel açmışlar Limak Termal Yalova diye. Aşağıda linki var bi inceleyin isterseniz.

    http://www.limaktermalbilgi.com/
  • güral sapancayıda tavsiye ederim.
    termal değil ama mükemmel bir spa sı var (tabi eksta ücret ödemeniz gerekiyor)
    kafa dinlemek için süper bir oteldir.
    ormanın içinde yemyeşil.
    ama hersey dahil sistemi yok bu yüzden cebinizdende para çıkabilir.
    hafta içide 4 gece kal 3 gece öde var bu yüzden fiyatıda şu aralar makul
  • darty puanlarım yüklendiği için tercihlerim arasında son kalan otel olan (hepsi doldu) limak atlantis deluxude kaçırmamak adına aradım seyahat hattını onların bana dönmesini bekliyorum şu an



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 21 Eylül 2011; 15:30:53 >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.