Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tecrübelerinizi zekle okuyacağımızdan emin olabilirsiniz
  • Fiziki yükleme derken?
    Açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meier

Arkadaşlar yeni kullanmay başladığım adiosa kartımın ekstresine simdi baktım da. İlk ekstreden 5 TL kart gönderim ücreti kesmişler. Bu nedir bilen var mı? Hemen hemen diğer bankalardan bir kredi kartım var. Hiç biri kart gönderim ücreti kesmiyor. Sizlere de yansımakta mıdır bu?

bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • adios mu shıp miles mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

Fiziki yükleme derken?
    Açıklayabilir misiniz?

Alışveriş yapacağınız yere kartınızı verip, önce yükleme yapmasını söylüyorsunuz. O da kartı makineye takıp sizin sanal olarak yüklediğiniz miktarı karta yüklüyor.
    Sonrasında alışveriş tutarını o bakiyenizden düşebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

Fiziki yükleme derken?
    Açıklayabilir misiniz?

Temasiz kkartina 35 tl bakiye yuklemekgibi dusunebilirsiniz.
  • puanım ve avans puanım yetmiyorsa arada kalan farkı harcama olarak ödeyebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesilsoy

adios mu shıp miles mi?

İkisini karşılaştırmak bile Adios'a haksızlık olur.
    Shop and miles gold kartım var. İki kişi Amerika'ya gidiş dönüş yetecek kadar milim var ama ben yine de Adiosla veya Pegasus'tan alıyorum biletimi.
    Millerle alınca vergi ödüyorsunuz. Şöyleki Haziran ayında Antalya'ya gittim. Önce Thy'den millerimle almak istedim ama 2 kişi gidiş dönüş 120 lira vergi çıktı.
    Aynı uçuşu yine iki kişi gidiş dönüş AnadoluJet'ten 100 liraya aldım. :)
    Önceleri 1 TL'lik alışverişe 2 mil veriyordu. Sonradan 1,5 mile düşürdüler. Şu an 1 mil veriyor. Sanırım ileride yarım mile düşecektir.
    65 lira kart ücreti var. Ama Lounge'a girmek istediğinizde bile 15 euro + kdv ücret alınıyor.
    Bu yıl bitmeden iptal ettireceğim. Bir daha kart ücreti ödememek için.

• arkadaşlar bu multinet ile bireysel olarak benzin ve market alışverişlerinin yapılıp yapılamayacağını net olarak araştıran veya deneyen oldu mu?
  • market yapıyorum ben ankarada , toklar market etimesgut
  • quote:

quote:

Arkadaşlar yeni kullanmay başladığım adiosa kartımın ekstresine simdi baktım da. İlk ekstreden 5 TL kart gönderim ücreti kesmişler. Bu nedir bilen var mı? Hemen hemen diğer bankalardan bir kredi kartım var. Hiç biri kart gönderim ücreti kesmiyor. Sizlere de yansımakta mıdır bu?

temassızlık özelliği için olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senmuhammet

quote:

quote:

temassızlık özelliği için olması lazım.

peki bu ücreti temassız özelliği kullanan herkes veriyor mu? iptal ettirmenin bi yolu var mı ya da daha doğrusu. aslında cok bi para degil kazandığının yanında ama hani bi püf noktası varsa bileyim dedim.

• Multinet olayı cok guzel! Paylaşan arkadaşa teşekkurler :)
  • Şimdi ben multinete 20 lira yüklediğimde 20*0,05=1 WP kazanıyorum oysa ki üye işyerinden alışveriş yaptığımda 10 ila 20 WP kazanma hatta bazı yerlerde 40 WP kazanma şansım var. Bunun avantajı nerde ben anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whale67

Şimdi ben multinete 20 lira yüklediğimde 20*0,05=1 WP kazanıyorum oysa ki üye işyerinden alışveriş yaptığımda 10 ila 20 WP kazanma hatta bazı yerlerde 40 WP kazanma şansım var. Bunun avantajı nerde ben anlayamadım.

Yanlış hesap yapıyorsunuz. (20*0,05=1 WP)

%5 world puan veriyor. Üye işyerinde %1 veya %0,5 gibi puanlar verir.
  • arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim kasımda uçak bileti 1 kişi avryupa 49800 , 2.kişi refakatçi sayılıp %25 inrimlimi yani 30bin gibi bir puana mı götürüyorlar yoksa 99600e mi denk geliyor. birde şuan -4000deyim avans limitim 100bin eğer limit yetmiyorsa bileti alamıyormuyuz yoksa kalan kısımı normal ödeme yaparak alabiliyormuyuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim kasımda uçak bileti 1 kişi avryupa 49800 , 2.kişi refakatçi sayılıp %25 inrimlimi yani 30bin gibi bir puana mı götürüyorlar yoksa 99600e mi denk geliyor. birde şuan -4000deyim avans limitim 100bin eğer limit yetmiyorsa bileti alamıyormuyuz yoksa kalan kısımı normal ödeme yaparak alabiliyormuyuz.

bende aynı şeyi merak ediyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Şimdi ben multinete 20 lira yüklediğimde 20*0,05=1 WP kazanıyorum oysa ki üye işyerinden alışveriş yaptığımda 10 ila 20 WP kazanma hatta bazı yerlerde 40 WP kazanma şansım var. Bunun avantajı nerde ben anlayamadım.

Ben üye iş yerinin yüzdesel olarak ne verdiğini bilmiyorum. Benim bildiğim 20 liralik market alışverişime 40WP kazandığım. Dolayısıyla avantajlı olmuyor.

• hocam siz yanlış anlamjşsınız sanırım 100 tlye 5 world puan vermiyor , 100 tl harcıyosunuz 5 tl değerinde worldpuan veriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Ben üye iş yerinin yüzdesel olarak ne verdiğini bilmiyorum. Benim bildiğim 20 liralik market alışverişime 40WP kazandığım. Dolayısıyla avantajlı olmuyor.

20 liralık market alışverişine 40 WP verebilir,

Ama multinet 20 liralık alışverişe 200 WP veriyor.

Hesabı yanlış yapmışsınız, ayrıca 1 WP = 0,005 TL

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.