Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayars şu ana kadar okuduğum en güzel otel değerlendirmelerinden birisi olmuş. ellerine sağlık.
    anlattığına göre otel muazzam.
    hemen rezervasyon işine girişiyorum.
    bir ayrıntı benim için önemli taze sıkılmış meyve suyu varmı ?
  • @bilgisayars arkadaşım eline sağlık. Bu gibi incelemeler artarsa iyi olur malum Ocak ayı yaklaşıyor. 2012 tatili için puan topluyoruz
  • sayın @bilgisayars
    Kıskandırdın beni anlattığına göre tatilin çok iyi geçmiş bende silence beach'e rezarvacion yaptırdım seninki kadar iyi olacağını tahmin etmiyorum ama hadi hayırlısı, bilgilendirme için eline sağlık, bir sonraki rezarvasyon limak lara delux

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 6 Eylül 2011; 17:29:13 >
  • @bilgisayars

Eline sağlık. Güzel bir yazı ve güzel bir değerlendirme olmuş. Antalya bölgesinde yapacağım ilk tatilde değerlendireceğim muhakkak. balayında Sungate/Kemer'e gitmiştim bir daha aynı kalitede yere gidememiştim.
  • ve hüsran :((( benim gideceğim tarihte yer yok :((
    sırf bilgisayars senin yorumun gelsin diye bekledim bayramdan önce yer vardı bu otelde ama neyse kısmet değilmiş.
    şimdi silence beach veya paloma grida arasında karar veeceğim ama büyük ihtimal paloma grida olacak tercihim
    bu arada 2 gün mersinde (bir düğüne gideceğiz) kalmamız gerekecek bunun içinde mersinde green tower isimli bir otel buldum orayı satın alacağım 2 oteli aynı anda alırsam bir sorun olmaz değilmi yani birinciyi alınca eksiye geçtiniz gidin bunun puanını toplayın öyle gelin demezler herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

bilgisayars şu ana kadar okuduğum en güzel otel değerlendirmelerinden birisi olmuş. ellerine sağlık.

yani foto ve videoları merakla bekliyoruz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

@bilgisayars

Eline sağlık. Güzel bir yazı ve güzel bir değerlendirme olmuş. Antalya bölgesinde yapacağım ilk tatilde değerlendireceğim muhakkak. balayında Sungate/Kemer'e gitmiştim bir daha aynı kalitede yere gidememiştim.

Hocam sungate'e ilk açıldiğinda gitmiştim şimdi rixos gurubuna dahil oldu ama orası bile sayın @bilgisayars'ın anlattığı gibi değildi.
  • quote:

ve hüsran :((( benim gideceğim tarihte yer yok :((
    sırf bilgisayars senin yorumun gelsin diye bekledim bayramdan önce yer vardı bu otelde ama neyse kısmet değilmiş.
    şimdi silence beach veya paloma grida arasında karar veeceğim ama büyük ihtimal paloma grida olacak tercihim
    bu arada 2 gün mersinde (bir düğüne gideceğiz) kalmamız gerekecek bunun içinde mersinde green tower isimli bir otel buldum orayı satın alacağım 2 oteli aynı anda alırsam bir sorun olmaz değilmi yani birinciyi alınca eksiye geçtiniz gidin bunun puanını toplayın öyle gelin demezler herhalde

Birikmiş puanlarınız varsa önce mersinde 2 geceyi satın alın çünkü -5000 puan dan sonra avans puan vermiyor.

Avanspuan Detayları

Avanspuan kullanılması durumunda, işlem onay tarihinden başlayarak, kullanmış olduğunuz puanları, 365 gün içerisinde yapacağınız alışverişlerinizle toplamanız gerekmektedir.
    Kullanılan Avanspuan'ların 1 yıl içinde kapatılmaması veya kredi kartının herhangi bir nedenle kullanıma kapatılması halinde, kapatılmayan Avanspuan'ların TL karşılığı kart sahibinin hesabına borç kaydedilir. Kapatılmayan Avanspuan'ın Türk Lirası karşılığı, eksik kalan her bir puanın, hizmetin satın alınması esnasında kullanılan katsayı ve kart hesabına borç kaydedilecek günün TCMB Euro satış kuru ile çarpılması yoluyla bulunacak ve Bankanın ilk talebinde ödenmesi gerekecektir.
    Puan tutarının -5000 ve üstünde olması halinde Avanspuan kullanılarak tekrar seyahat harcaması yapılabilir.
    Yapı Kredi Bankası A.Ş. puan toplama kurallarını ve borçlanma limitlerini değiştirebilir, Avanspuan uygulaması kapsamında her türlü değişikliği yapma ve programı kaldırma hakkını saklı tutar.

Bende 21.09. tarihi girişli silence beach'e rezarvacion yaptırdım. ilk tercihim sueno beach ti ama malesef sizin başınıza gelen yer yok sıkıntısı banada olunca onun kopyası silence beache tercih ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

@bilgisayars

Hocam sungate'e ilk açıldiğinda gitmiştim şimdi rixos gurubuna dahil oldu ama orası bile sayın @bilgisayars'ın anlattığı gibi değildi.

Sungate 2006'da açılmıştı ben de 2007'de gitmiştim. Çok çok büyük ve güzel bir hotel ama @bilgisayars'ın anlattığı Limak Lara'daki gibi de haz almadık canım :) Limak otelin büyüklüğü sungate'a göre küçük ama müşteri memnuniyeti iyiyimiş.

• quote:

quote:

quote:

@bilgisayars

Sungate 2006'da açılmıştı ben de 2007'de gitmiştim. Çok çok büyük ve güzel bir hotel ama @bilgisayars'ın anlattığı Limak Lara'daki gibi de haz almadık canım :) Limak otelin büyüklüğü sungate'a göre küçük ama müşteri memnuniyeti iyiyimiş.

hocam hafizam beni yanıltmıyorsa 2005 de açıldı ve 2005 'te gittim ben. Haklısın büyük bir otel, yanlış olmasın ama rixos premıum (belek) 900 kusur metre sungate 800 kusur metre ile en uzun sahil şeridine sahipler ama sungate'in spa merkezi avrupada en büyük olması lazım.

• quote:

bilgisayars şu ana kadar okuduğum en güzel otel değerlendirmelerinden birisi olmuş. ellerine sağlık.

dostum senin için özellikle yazının altında belirtiğim gibi fresh portakal suyu var. fakat biraaz sulu gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 6 Eylül 2011; 18:18:52 >
  • foto ve videolar yükleniyor biraz abartı olacak 68 foto 5-6 tane video var seçtiklerim bunlar. bunların arasındanda eleme yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 6 Eylül 2011; 18:11:34 >
  • erp hocam gloria serenity ve gloria golf sungateden çok daha kaliteli otellerdir tavsiye ederim.
  • @bilgisayars tekrar teşekkürler bu sene geçti artık ama seneye lara delux ilk düşüneceğim otel olacak. hem antalyada tatil yapmadığım tek yer lara kalmış olacak.

@dangeraus birikmiş puan yok hepsini avans kullanacağım eger ikisini bir arada yaptırmazlarsa mersindeki oteli çepten öderim ne yapayım ama sanki daha önceki yorumlarda hem ucak bileti hemde otel rezervasyonlarını aynı anda avans puanla yapanları okumuştum diye aklımda kalmış. neyse zaten bir kaç gün içinde rezervasyonumu halledeceğim o zaman bilgileri paylaşırım.
    bu arada sendende silence beach yorumlarını okuruz artık.
    bende eğer planlarım gerçekleşirse aşağıdaki tarihlerde aşağıdaki otellerde olacağım
    mersin green tower 24-26 eylül
    side iber garden 26eylül-1 ekim
    belek paloma grida 3 ekim-8 ekim

bu otellerin hepsini adios ile satın alacağımdan hepsi seturun çalıştığı otel ve bunların hepsi hakkında detaylı incelemelerimi paylaşacağım.

• [DHTUBE=]arkadaşlar fotoğraflar yüklendi videolar la uğraşıyorum şu an.
    Not: fotolar biraz büyük oldu onlarıda ayarlıyorum

deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 7 Eylül 2011; 0:25:46 >
  • deneme

• quote:

quote:

quote:

quote:

@bilgisayars

hocam hafizam beni yanıltmıyorsa 2005 de açıldı ve 2005 'te gittim ben. Haklısın büyük bir otel, yanlış olmasın ama rixos premıum (belek) 900 kusur metre sungate 800 kusur metre ile en uzun sahil şeridine sahipler ama sungate'in spa merkezi avrupada en büyük olması lazım.

Amara Dolce Vita en iyisi zaten ets tur'un (türkiye'nin en büyüğü) müşteri memnuniyeti listesinde 1 numara dır.

www.etstur.com
    ETSTUR - 404 Sayfa bulunamadı
    http://www.etstur.com/Amara-Dolce-Vita-Luxury#dataand

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masticore -- 7 Eylül 2011; 1:22:40 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 7 Eylül 2011; 2:22:23 >
  • Antalya Limak Lara Deluxe incelemem (Bilgisayars)
    Evet arkadaşlar Limak Lara deluxe hotel i anlatıyorum. Lara Antalya bölgesi.
    İnanılmaz bir otel nasıl anlatılır: abartmadan anlatıyorum :)
    otel lara bölgesinde olduğu için havalimanına yakın . 15 km civarı.Taksi 40 tl yazıyor.
    girişten itibaren görünüş olarak son derece düzgün ve güleryüzlü insanlar tarafından karşılanıyorsunuz.
    otelde tüm odalar denizi görüyor
    odalar son derece geniş büyük bir lcd tv var. banyo ve odalar son derece modern bir mimariyle donatılmış, kullanılan malzemeler 1. sınıf. çok iyi bir mimarın elinden çıktığı belli. lavobada dove un sıvı sabun cihazı var ilk defa böyle bir şey görüyorum genelde yuvarlak markasız sabunlardan koyulur. banyoda ise lux marka şampuan ve duş şampuanı cihazı var.banyonun armatürü belliki çok pahalı bir armatür ve üstünde dereceyi ayarlayabileceğiniz rakamlar var. balkon gayet geniş. otomatik açılıp kapanan çamaşır ipinide düşünmüşler. ilk gün hangi gazeteyi okuduğunuzu resepsiyonda soruyorlar ve hergün istediğiniz gazeteler odanıza geliyor. hergün kişi başı 2 parça ücretsiz ütü yapılıyor.(bunuda başka yerde göremedim) odalarda internet var. ama kablosuz değil. kendi etherrnet kablomuzu getirmek zorundayız yada resepsiyondan 10 tl karşılığı alabiliyorsunuz. ben daha önce sorduğumdan kablomu yanımda getirmiştim. odalarda elbise ve ayakkabılarınız için bir küçük oda var. evet yanlış duymadınız oda. film yıldızları gibi hissediyorsunuz kendinizi. kendine ait özel ışığı ayakkabı bölümü ve elbise bölümü var. standart oda dan bahsediyoruz bu arada. diğer odaları nasıldır acaba :) odada çocuk yatağıda normal tek kişilik yatak büyüklüğünde oğlan rahat yattı. ayrıca odada 2 kişilik koltuk tek kişilik koltuk ve berjer var. mini bar sürekli dolu ve ücretsiz içinde cola soda bira meyve suları var. hergün kontrol ediliyor. oda ayrıca hergün temizleniyor. odada çelik kasa var ve ücretsiz. yataklar büyük ve rahat.
    lobi ve cafelerde genelde wifi var.
    otelin ana binasının dışındaki her yer havuz neredeyse 4-5 tane havuz var sanırım hepsine giremedim.havuzların yanlarında buzdolapları var sınırsız olarak içecek alabiliyorsunuz. havuzların yanında özel bungolavlar var yanlarında kendi küçük havuzları var içlerinde buzdolabı var sınırsız olarak yemek ve içecek servis ediliyor. ayrıca küçük havuzların içine şezlong ve jakuziler yerleştirilmiş. ana restaurant 2. katta ve lobi 1 . katta bu kısımları ana havuzun üzerine uzatarak ayaklı bir halde havuzların bir bölümünün üstüne getirmişler çok güzel bir hava vermiş. resimlerde gördüğünüz gibi.
    yemekler inanılmaz güzel. insan şu yemek kötü der dimi. yok öyle bir şey :) . çeşit inanılmaz. normal etli , zeytinyağlı yemekler yanında değişik duymadığım yemekler ve köfte ızgara et ,pide pizza vs vs vs var. her çeşidi denemek isterseniz en az bir ay lazım. normal açık büfe dışında birde açık büfe balık bölümü var . mezgit çipura kalamar karides vs gibi çeşitler var. ben bu yazıyı yazarken henüz denememiştim ama bir buzlu açık büfe içinde balıklar segileniyor oradan seçip kızarttırıyorsunuz. aynı balık restaurantları gibi yani. tatlı menüsü inanılmaz. moralimi bozan şey her tatlıdan tadamıyorsunuz çünkü patlayacak gibi oluyorsunuz. garsonlar çok güleryüzlü. içeçek masanıza geliyor siz almıyorsunuz. yabancı içecekler sisteme dahil. hatta bazı pahalı viskileri bile gördüm. yazının bu bölümünü yazarken ramazan henüz bitmemişti.alkollü içkileri henüz tadamadım :). otelde birde pastane var pastanenin adı bonjour du. bizim izmirliler bilirler alsancak taki bonjour pastanesinden farkı yok. en güzeli de havuzda yüzerken çıkıp bir şeyler yiyip içip tekrar havuza giriyorsunuz. birdeeee waffle var. waffler sıcak sıcak pişiriliyor siz istediğiniz tadı seçip üzerini dolduruyorsunuz. masadan müşteri kalkar kalmaz hemen masanın çarşafları tümüyle değişiyor. başka yerlerde normal restaurantta bile görmedim böyle bir şey !!!! otelde normal yemek saatleri dışında adım başı havuzların kenarlarına serpiştirilmiş snack barlardan ayrıca sahildeki misafirler için düşünülmüş sahil snack bardan istediğiniz kadar yiyip içebilirsiniz. dahaa doymam derseniz ayrıca gece 2 lere kadar gece açık büfesi var. aslında bunlara snack bar demek hakaret herbiri restaurant gibi. hiç bir restaurantta ve snack barda sıra beklemedim. ayrıca içececekler yine garsonlar tarafından getiriliyor. servis hızlı.

hoşuma giden şeylerden biri personelin sıklıkla tatilimizin nasıl gittiğini ve birşeyler isteyip istemediğimiz sormalarıydı.direkt özel muamale görüyorsunuz. executuve housekeeping nurhayat hanım, pastanede oğluma tatlı söylerken yanımıza gelip tavsiyelerini bildirdi. otel hakkında isteklerimizi sordu ve oda numaramızı sordu. ertesi gün büyük bir meyve tabağı vardı odamızda :) ilgi karşısında tüyleriniz diken diken oluyor. olabilirmi böyle bir şey diye soruyorsunuz. garsonlar sürekli selam veriyor. animatörler sürekli selam veriyor. herkez gülümsüyor. tatil boyunca sırıtan bir tip oldum. hanım ise havalarda uçuyor tabi.
    çok fazla alacarte restaurant var bazılar: italyan,çin-tayland,hindistan,meksika vs.. normalde bir otelde alcarte rest için rez. yaptırmanız gerekir. burda mesela ilk italyan restaranı rezarvasyonuna özler hanım yanımıza geldi alacarte ret. isteyip istemediğimizi sordu ve otel hakkıında değerlendirmelerimizi sordu. raven restauranta ve italya gidebildim ikisinide tavsiye ederim. gurme restaurantlardan farksız. yemekler gurme yemek programlarındaki gibi tabak ve yemek süslenmiş olarak geliyor.snack büfeler inanılmaz. asla geçiştirilmemiş pizza yiyorsunuz normal restaronda gibi. hamburgerler kat kat. (bazı otellerde ekmek içi ince köfte verilir ya), karpuz yiyorsunuz karpuzların en tatlısı. snack restauranta özel karpuzmu seçtiler ya dedim kendi kendime hakkaten öyle :). sahil kenarından bir önceki snack barda açık büfe var. ayrıca sahil kenarındaki snack barda döner ve hamburger gözleme ve dondurma çeşitleri veriliyor. çocuklar için ice slush dediğimiz buzlu içecekte var. ayrıca tekilayı tavsiye ederim. çok sert gelirse teqila sunrise kokteylinden için.
    oteli özenle incelediğim için bazı şeyler dikkatimden kaçmadı. denetleme mekanizmaları var. mesela bir bakıyorsunuz bir adam pastaneya bazı tavsiyelerde bulunuyor. yakasına bakınca executive chef yazdığını görüyorsunuz. havuz kenarında bir bakıyorsunuz çaktırmadan bir ekip dolaşıyor. sonradan lobideki fotoğraflara bakınca birini genel müdürleri olduğunu gördüm. o bile bana selam verdi düşünün artık. .animatörler bir harika inanılmaz komikler ve çok sıcaklar. (Aykan a selam :) animatör kızlar çook çok güzel hepsi seçmece sanırım. videoda göreceksiniz.
    oteldeki kaydırak sayısı çok fazla değil ama yeterli 3 büyük kaydırak 3 orta boy 3-4 tanede bebek kaydırağı var. sürekli cankurtaranlar ve üst tarafta görevliler hazır bekliyor.
    sahil süper: zaten isim herşeyi bitiriyor: lara plajı. iskele büyük ve iskelede şezlonglar ve armutlar gayet rahat. iskeledeki cam buzdolabı hazır ve sürekli dolu içinde meyve suları su cola gibi meşrubatlar var.
    dikkatimi çeken inanılmaz hizmetlerden birini anlatayım: sahile doğru yürüyorduk. bir grup iskelenin yanından denize gireceklerdi. hemen ordaki görevli geldi ve denize kadar yolu hortumla ıslattı ve insanlar ayakları yanmadan denize girdiler. çok şaşırdım ve gidip görevliyi tebrik ettim. her akşam sahil gece geç saatte kalabalık bir ekip tarafından temizleniyor ve kumlar düzleştiriliyor.
    otel çok kalabalık ama bir garson tekrar aynı bara gittiğinizde sizi tanıyor ve hatırınızı soruyor. eğer ilgi alakadan şımarmak isterseniz bu otel tam size göre. sanki otelde başka kimse yok ve sadece sizi ağırlıyorlar gibi hissediyorsunuz. yabancı turistlere de aynı şekilde nazikler. bu otel turizmin değerini biliyor.
    göl evleri koseptindede bir yer hazırlamışlar fotoğraflarını paylaşıyorum. otel japon temalı olduğu için böyle bir mimari kullanılmış.
    notlar:
    havuzda yüzerken havuza müşteriler serinlesin diye bazen buz atıyorlar bunada inanamadım.
    kahveyi tatlandırıcıyla yapmalarını istedim ve yaptılar
    yemeklerde kalamar - tandır -döner- gözleme - fresh portakal suyu na rastladım. Hatta türk gecesinde adamlar KUZU ÇEVİRDİLER !!!
    garsonların gömlek ceplerinde ülke bayraklar var ve hangi dilleri bildiğini gösteriyor. 5 bayraklı olan bile vardı.
    Genelde her gece animasyon dan sonra çeşitl, showlar düzenleniyor : beyaz show, türk gecesi, beach lazer show bunlardan birkaçı. Ayrıca havai fişek gösterileride yapıldı. Havai fişek konusunda Laradaki oteller arasında tatlı bir rekabet var. Biri atmaya başlıyor. Diğeri daha fena tıyor ardından diğeri diğeri derken baya çekişiyorlar. Tabi göz zevki açısından bize yarıyor. Lara nın havai fişek gösterisi bir kaç otelden daha sönük kaldı.

spa da hayat:

FULL BODYmasajı balili watı adında bir kız yaptı çok memnun kaldık. OTEL BU MASAJA BALİ MASAJI DİYOR.masajdan önce rahatsızlığımız olup olmadığını ve soft veya hard masaj seçimi yaptırıyor. bence soft seçin ben hard yaptırdım baya sıkı girişiyor. Hanım soft yaptırdı.ama sonunda çok rahatlıyorsunuz full body masaj 120 tl türklere indirimli. normal liste fiyatı 60 euro. Ayrıca losyonsuz gene tüm vücuda yapılan thai masajı var. Aynı fiyat.

İşte fotoğraflar, benim çektiklerim var ve panoromik fotoğraf çekemediğim için bir kısmı sitelerden alıntıdır. Ama kesinlikle gerçeği yansıtıyor.

Bahsettiğim lobi ve restaurant bölümünün havuzun üstüne uzaması. Böylece isterseniz yemeğinizi havuzun üzerinde yiyebiliyorsunuz

Panaromik bir görünüm başka siteden

Yine başka bir siteden panaromik bir görünüm

Dünyalar güzeli animatör kız

Pastanesinden bir görünüm

İtalyan ala carte restaurant

Müşterilerin serinlemesi için Havuza buz attıkları sırada çektim

Gece dansçı kızlar eğlendiriyorken Çok fena en altta videosunuda izleyin

Yorum sizin

Biri rus biri Hollandalı 2 animatör kız

Lion King Müzikalini oynadıkları akşam show sonrası fotoğraf çekimi. Yılın gösterisi seçilmiş

fena sardı bu kız bana. napçaz?

Buyrun lokum yiyin buda rus lokumu

Yeniçeriler koruyo rusları aman dikkat

Göl evlerinden 5 adet resim

Gurme restaurantlarda tatlı ikramları

Başka siteden panaromik akşam görünümleri

Aşağı kattaki Lobi

Başka bir siteden Ana Restaurant

Başka bir lobi

Banyo lavobo dizaynı ve Dove Lux sabunluk

Aladdin in Lambası Müzikali

En komik animatörlerden biri -Aykan-

-VİDEOLAR-

Benim çektiğim videolar:

Otelin kendi videosu

Evet arkadaşlar kapsamlı Limak Lara Deluxe incelememi sizinle paylaştım umarım beğenirsiniz. Teşekkür eden arkadaşlara ve konuyu inceleyen arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 7 Eylül 2011; 23:42:04 >

• Esas şükranlar bizden; eline sağlık kimsenin aklında soru işareti kalamamıştır herhalde ama merak ettiğim bir şey var gezmekten işe nasıl vakit ayırabiliyorsun acaba
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.