Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duduco

Esas şükranlar bizden; eline sağlık kimsenin aklında soru işareti kalamamıştır herhalde ama merak ettiğim bir şey var gezmekten işe nasıl vakit ayırabiliyorsun acaba

Duduco üstadım çok sağol.
    Genelde tatillere denk getirmeye çalışıyorum
  • Konuyla alakası yok ama:
    Sayın duduco, bilgisayars, siz kesin görmüşsünüzdür.
    Worldcardın "PAYMOBILE 50 TL Worldpuan" kampanyasının başlığı var mı?
  • Merhaba,
    Yapı Kredi'nin sitesinden (http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/sikca_sorulan/Sorular.aspx?id=6) söyle bişey okudum:

Adios ile faydalanabileceğim sigortalar nelerdir?

Adios ile 3 farklı sigortandan faydalanabilirsiniz.

1) Seyahat Sigortası:

adios ile yurtdışı seyahatlerinizde geniş kapsamlı sigorta güvencesine sahipsiniz. 100.000USD ferdi kaza, 50.000 USD acil tıbbi masraflar ve acil tıbbi nakiller, 1.500 USD seyahatin iptali,15.000 USD cenazenin ülkesine nakli, saat başına 12,5 USD geciken bagaj, 1.000 USD kayıp bagaj, saat başına 15 USD gecikmeli kalkış teminatlarını içeren kapsamlı Seyahat Sigortanızla, vize işlemleriniz sırasında ayrıca Seyahat Sigortası almanıza da gerek kalmaz.

Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Yanlış anlamıyorsam vize alırken sunmamız gereken seyahat sağlık sigortasına Adios Kart sayesinde sahibiz. Ama tam da emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oracleoracle

Merhaba,
    Yapı Kredi'nin sitesinden (http://www.yapikredi.com.tr/tr-TR/sikca_sorulan/Sorular.aspx?id=6) söyle bişey okudum:

1) Seyahat Sigortası:

adios ile yurtdışı seyahatlerinizde geniş kapsamlı sigorta güvencesine sahipsiniz. 100.000USD ferdi kaza, 50.000 USD acil tıbbi masraflar ve acil tıbbi nakiller, 1.500 USD seyahatin iptali,15.000 USD cenazenin ülkesine nakli, saat başına 12,5 USD geciken bagaj, 1.000 USD kayıp bagaj, saat başına 15 USD gecikmeli kalkış teminatlarını içeren kapsamlı Seyahat Sigortanızla, vize işlemleriniz sırasında ayrıca Seyahat Sigortası almanıza da gerek kalmaz.

Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Yanlış anlamıyorsam vize alırken sunmamız gereken seyahat sağlık sigortasına Adios Kart sayesinde sahibiz. Ama tam da emin olamadım.

Bir sayfa önce aynı soruya şöyle bir cevabım olmuştu. Aynen kopyaladım.

quote:

Orijinalden alıntı: burakbahceci

Köln THY 460 TL iken 135 TL karşılığı WP ile aldım.. Katsayı 3,4...

Ayrıca seyahat sigortası yaptırmanıza gerek yoktur diyorlar. Bu poliçeyi nasıl alabiliyoruz? Bilen var mı..

Ben aldım arkadaşım. YKB Seyahat Hattını aramıştım bana bir sigorta firmasının numarasını vermişlerdi. Onları arayıp bilgilerini veriyorsun. Sigorta poliçeni fax veya maille yolluyorlar sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: igidu

Konuyla alakası yok ama:

bende baktımda 79 tl program ücreti alınıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

quote:

Konuyla alakası yok ama:

79 Tl olan Iphone telefonlar için üretilen bi sistem sanırım.

Diğer telefonlar için ise de yeni simkart parası olarak 15 lira istiyorlar ki helal olsun.
    Bana acil Worlpuan lazım da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enemy1980

quote:

Konuyla alakası yok ama:

79 Tl olan Iphone telefonlar için üretilen bi sistem sanırım.

Diğer telefonlar için ise de yeni simkart parası olarak 15 lira istiyorlar ki helal olsun.
    Bana acil Worlpuan lazım da

Programın geçerli olduğu heryıl 15 Tl diyor, iphoneda birkereye mahsus 79 tl ekstradan birde simkart bedeli ödeniyorsa 30+ heryıl 15 Tl demek

puanlar sürelimi acaba benim 20 tl filan bir açığım var birde anlamadığım kampanyalar world üye işyerinde geçerlidir derken neyi kastediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 7 Eylül 2011; 16:26:05 >

• Iphone 4 kullanıyorum. adios kartım hem mastercard hattım da Vodafone. sanırım ben paymobile'dan yararlanamayacağım. Sitede her yeri okudum edindiğim izlenim bu.
  • Mobil ödeme işlemleri için PayMobile SIM kart programının geçerli olduğu her yıl, ilk yıl dahil da dahil olmak üzere Program ücreti tahsil edilecektir. Program / Özellik Kullanım Ücretini öğrenmek için tıklayınız. Program ücreti, başvurunuzun tamamlanmasının ardından asıl kart hesap bildirim cetvelinize yansıtılır.

PayMobile asıl kartınıza ek kart olarak tanımlanacaktır. Ek kart ücretleri ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Turkcell Cep-T Cüzdan aboneliği için Turkcell'e ödemeniz gereken tutar bilgisine ulaşmak için tıklayınız.
  • bir yerde bir hata var sanırım paymobilede puan değil indirim yokmu? benmi yanlış biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

foto ve videolar yükleniyor biraz abartı olacak 68 foto 5-6 tane video var seçtiklerim bunlar. bunların arasındanda eleme yapmam lazım

dostum kac gun ve kac WP almıstn bu paketi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oracleoracle

Merhaba,

1) Seyahat Sigortası:

Evet,

Seyahat hattını arayıp. Sigortanı istiyorsun. Onlar da seni sigorta şirketine yönlendiriyor. Onlar veriyor sigortanı. 10 Euro luk sigorta da bedavaya geliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kendirf

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

foto ve videolar yükleniyor biraz abartı olacak 68 foto 5-6 tane video var seçtiklerim bunlar. bunların arasındanda eleme yapmam lazım

dostum kac gun ve kac WP almıstn bu paketi?

6 gun du dostum. Yanlış hatırlamıyorsam 840 tl lik puana gelmişti. Erken rezervasyonla martta yapmıştım % 30 indirim vardı. Normalde bayram fiyatından alsan 4380 tl gibi bir rakam yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 7 Eylül 2011; 17:01:10 >
  • quote:

burakbahceci Tarih 7 Eylül 2011; 16:43:08

Evet,

Seyahat hattını arayıp. Sigortanı istiyorsun. Onlar da seni sigorta şirketine yönlendiriyor. Onlar veriyor sigortanı. 10 Euro luk sigorta da bedavaya geliyor :)

10 Euro olsa neyse.. 6 aylık vize talebi için 6 ay sigortaya 50 Euro civarı ödeme yapmıştık.. Neyse artık, bir sonraki vize başvurularına..
  • quote:

Konuyla alakası yok ama:

Ben ilk çıktığında inceledim ama o zaman puan borcum yoktu almadım, bunu okuyana kadarda unutmuştum şu an borcum var boş bir anımda inceleyip alırım ve bilgi veririm burada....
  • quote:

quote:

Konuyla alakası yok ama:

Ben ilk çıktığında inceledim ama o zaman puan borcum yoktu almadım, bunu okuyana kadarda unutmuştum şu an borcum var boş bir anımda inceleyip alırım ve bilgi veririm burada....

Puanlar silinmiyor, bu yuzdeneksi puanvarken almak yerine + puana gecildiginde almak daha akıllıca olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

quote:

Konuyla alakası yok ama:

Puanlar silinmiyor, bu yuzdeneksi puanvarken almak yerine + puana gecildiginde almak daha akıllıca olur diye düşünüyorum.

Ama her sene o kadar para vereceksen gerekli olmadığı için almadım. Sonuçta aynı işlemi kredi kartından da yapıyoruz

• quote:

quote:

Konuyla alakası yok ama:

hocam çok sağol, haberlerinizi bekliyoruz. kapalım şu 50 TL puanı
  • Arkadaşlar sanırım forumla ilgili bir sıkıntı oldu Limak Lara Deluxe otel ile ilgili foto ve videolar silinmiş. Tekrar ekledim. Üstteki mesajda ve ilk mesajda görebilirsiniz. Aksilik için özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 7 Eylül 2011; 22:23:51 >
  • quote:

quote:

quote:

Konuyla alakası yok ama:

hocam çok sağol, haberlerinizi bekliyoruz. kapalım şu 50 TL puanı

hocam yukarı yazdım ama görmediniz sanırım paymobilde puan yok temassız kart gibi indirim var.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.