< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4189. sayfa)

-
-
Ben de başka bi marketi seçtim. sanırım Hepsiburadanın kendi marketini seçmek gerekliydi. Banka kampanya sayfasında Hepsiburada gross market diye tam yazsalardı kafa hiç karışmazdı.
güncelleme: puan yansımış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyuduzu -- 28 Ekim 2022; 4:44:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de HB Gross Market denedim, ondan da puan gelmiş.
-
Arkadaşlar tüm bankaların kredi kartlarına sahip biri olarak en iyi kk yapıkredi bankasının diyebilirim. Adios kartı herkese devam ederim.
-
Merhaba,
Bir yıl içinde harcanan puanlar ile ilgili bir sorum olacak. Yıllık harcama takvim yılı için mi (1 ocak-31 Aralık) ya da ilk harcamayı yaptıktan sonraki bir yıl için mi? Yani Aralıkta 3000 WP kullandıktan sonra Ocak veya Şubatta tekrar 2000-3000 WP kullanabilir miyiz?
Şimdiden teşekkürler...
-
Merhaba, uzun süredir çift parafly kart kullanıyorum ve uçak biletine, otele hiç ücret ödemedim. Maaş hesabım yapı krediye geçtiği için adios karta da başvurdum. Artıları ve eksileri nelerdir acaba? Benim incelediğim kadarıyla parafly uçak ve otel katsayısı 2 - adios 1,8. Paraflyda puanlar siliniyor bu yüzden sürekli avansta kalmak mantıklı. Ama bazen farklı dönemlerde katsayıyı 3e 5e çıkardığı oluyor o zaman kampanya kaçabiliyor. Paraflyda ne kadar parafparanız olursa olsun katlı kullanım limiti 5000 TL. En merak ettiğim noktalar adiosta puanların silinip silinmemesi ve katlı kullanım limiti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takvim yılı 2022 içinde yani 31 aralık sıfırlanır
-
teşekkürler
-
Bu kampanyanın son durumunu veya bu tarz kampanyaları nereden takip edebiliyorum acaba?
-
-
Merhaba,
Adios premium'da ne zamandan beri puanlar siliniyor. Geçenki hepsiburada 500'e 75 puan kampanyasından gelen puanları silmişler.
-
Hepsiburada puandı hocam o. Marka puanı yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Marka puanların son tarihi olduğunu bilmiodum. Hatta 4 kasım son diye gördüm ama ciddiye almamıştım, ne yazarsa yazsın silinmiyor diye :(
-
hocam sadece adios puanları silinmez. onun dışındaki tüm marka puanlar son kullanımı vardır.
-
Koşulları göremedim. nerde yazıyor.
-
-
arkadaşlar merhaba. az önce seyahat hattı ile görüştüm. öncelikle kampanya dahilindeki bilet kontenjanından 3000-5000 ve 5000-8000 aralığının dün itibarıyla dolduğunu söyledi. Thy için bildiğimiz gibi 30 USD servis ücreti ekleniyor. Ama bugün Pegasus icin tek yön 430 tl, gidiş dönüş 860 TL servis ücreti ödendiğini öğrendim ve çok şaşırdım. 30 USD zaten yeterince can sıkıcı. yaklasık 600 tl yapıyor. Ama 860 gerçekten çok abartı bir rakam. Sizle de bu bilgiyi paylaşmak istedim. Bu kart bitmiş.
-
yapı kredinin seyahat hattına bağlanmayı becerebilen var mı? iki defa aradım bugün, ikisinde de yarım saate yakın bekledim. saçma sapan müziklerini dinlemekten kafam şişti, ama sonuçta bağlanamadım kimseye. hep böyle mi bu sıralar? yazın aradığımda en fazla 10 dakikada bağlanabiliyordum.
-
YKB seyahat hattından otel rezervasyonu yaparken de hizmet bedeli alınıyor mu? Alınıyorsa ne kadardır, bilen var mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adios premium kart sahibiyim. Yazın bir otelde 1 gecelik rezervasyon yaptım. Setur'un sitesinde fiyat 720TL'ydi. Seyahat hattında da aynı fiyat çıktı ve 360TL puan kullanıldı. Başka bir ücret alınmadı. Direkt 2 oranla rezervasyon yapabildim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X