Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.066
Favori
5.626.004
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41884189419041914192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, ben de yarın görüşeyim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugün adios kampanyasından iç hat bilet aldım. thy'de 1500tl olan bilete setur 1580tl fiyat çıkardı.

80tl komisyon eklediler sadece. bence gayet makul.

• Merhabalar, Adios Premium kartımla aynı hotele iki farklı gün için hotel rezervasyonu yaptım. Ancak bu iki günden birinde plan değişikliği sebebiyle konaklayamayacağım. Böyle bir durumda puan iadesi alabilen var mı? Hotelle görüşsem benim rezervasyonumu iptal etse Setur benim puanımı yatırır mı?

• namebaris kullanıcısına yanıt

puan iadesi olmaz. otele rezervasyon iptal iade yapılamaz şartı ile geçildiği için otelde iptal edemez.

ancak ykb'ye bir dilekçe yazarsan geçerli bir sebep sunarak, bu şekilde iade alanları duydum

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Anladım, cevap için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar . Puan ile otel rezervasyonu yaptırmıştım . Tarihi bir hafta ertelemek zorunda kaldım. Otel i aradım 1 hafta sonrasına müsaitlikleri var fakat fiyatlar güncellenmiş . Fark bedeli kabulüm ama değişiklik olur mu ?

• Merhaba. Adios iç hat kampanyası bitti mi acaba son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adios Premium için alt limit ne kadar bilgisi olan var mı?

• Uzakdogu beleşe nasıl giderim diyenler su fırsatı kacırmasın etihad kore ye 590 usd ye gidiyor 29 kasım son gün gidiş dönüş fıyatı bu ee bunda beleşe nerde diyeceksiniz öncelıkle kore keta vızesıne onlıne basvurun hemen sonuc gelıyor 3-5 saate bazen uzar, 80 tl fılan odedık, sonra akbank dan wıngs basvurun onay cıkınca wıngs kredı kartı cıkartın hemen vadelı hesap acın ıcıne bı mıktar para atın lımıtı yukseltelım dıye sorar ıllakı neyse onu halletık hala beleşe nasıl anlamadım dıyeceksınız, onlıne kartınızla toplam 10 bın tl harcama yaparsanız 100 bın mıl verıyor hemen yatıyor akbankın uckanatlan sıtesınden mille bilet aldan kore ucusunuzu secın millerınız yetersız dıyecek avans mil kullanalım mı dıye soracak ve 12 ay ıcınde kullandıgınız avans mıllerı odemezsenız ne kadar odeyecegınızı gosterecek burda krıtık nokta yurtdısı harcaması oldugu ıcın avanslar 2 kat gecerlı 450 bın avans kullanacaksınız onuda 12 ay ıcınde ne kadar kapatırsanız artık 12 ay ıcınde ıllakı hedıye mıl kampanyası olur genelde 1000 tl harca 30 bın mıl kazan fılan sureklı oluyor zaten hadı sıfır harcama yaptın 1 sene sonra 9 bın odeyeceksın kredı kartından onu da taksıte bolersınız , bu avans mıller kredı kartınızın lımıtınden de dusmuyor masrafsız gıdıp gelıyorsunuz ayrıca kredı kartınızdan 10 bın faızsız masrafsız nakıt avans da verıyor, yurtdısı otel vs harcamalarınızda da milleriniz 2 kat degerlı sonuc olarak benım cebımden hıc para cıkmadı bıraz borclandık bankaya o kadar onu da 12 ay sonrasına daha ucuz destınasyonlsrda var bu arada

• mx0131 kullanıcısına yanıt
    Bende ocakda orda olcam hocam kore uzerınden gecıcem bakalım koreyı atlatırsam yılbasında taylanddayım etihadla beleşe gidiyom millerle

• Adios premium kart ücreti 01-01-2023 itibari ile 715,50₺ olarak güncelleniyor. Ekstrede bu şekilde mesaj iletildi.

• ondemand O kullanıcısına yanıt

Yuh, bunlar parayı iade de etmezler..

• Bu kart uzun zaman önce bitmişti. İyi ki kapatmışım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

off amma olmuş ha ,

yalnız ne hikmet ise bende 2 kart olduğu için bundan benden kart ücreti alınmıyor world alındığı için bu senede world eko ya çevirdi müşteri temsilcim bundan sonra hiç alınmayacakmış sözde görecez bakalım seneye, bilginiz olsun böyle bir yol var belki tutar sizdede

Bana da bu ayki ekstremde “MESAJINIZ VAR” diye geldi.
    Az olmuş sanki! 1.000 lira yapsalardı bari yuvarlak hesap.
    Bankaların kâr marjları, tarihin en yüksek seviyelerinde olmasına rağmen böyle arttırıyorlar. Nasılsa koyun misali kimse sesini çıkartmayacak. Oyna, devam!

Türkçede bir kelime var, ben çok seviyorum bu kelimeyi.

Müstehak!

• Benimde 3 kartım vardı. Adios, Platinum, Play. Üyelik ücreti aldıkları için play'ı ve Platinumu kapatmıştım. Platinuma geri iade ettiler bende açmıştım. Eskiden birincil kartım play iken şimdi adios oldu. Böyle olunca direk adiostan alıyorlar aidatı. Buna bir çözüm varmıdır acep.

• Hocam geçen sene ben kapatın deyince Adios Premium'um kartımın aidatını iptal etmişlerdi. Bu sene ise iptal etmediler. Her sene aidatı iptal edecekler diye sakın düşünmeyin. Ne yapacaklarını tahmin etmek zor.

• nisan ayında kapatmıştım, yeni aidat rakamını duyunca iyiki kapatmışım diyorum;

yıllık puan kullanım limiti 5000 puan, yani 10 bin tl, uçak bileti dışında otel rezervasyonu için 2 geceyi ya yaptırırsın ya yaptıramazsın;

adios ta ben alemin kralıyım diye dolaşıyor haliyle astığım astık, kestiğim kestik modundalar, burunlarından kıl dahi aldırmıyorlar, ne demek 715 tl Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- 

• muhammet0178 M kullanıcısına yanıt

Yıllık puan kullanım limiti -güncellenmediyse- 3.750 TL olması lazım.

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

Merhaba, uygulamadan Opet aratın, çıkar kampanya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41884189419041914192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.