Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4187. sayfa)

-
-
Bilemedim valla, n11 kampanyasida vardi, ikisini birlestiririm dedim baktim kampanya kaldirilmis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ara ara böyle kaybolma da oluyor World mobilde gelir belkide geri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çiçeksepetinden 500₺’lik alışveriş yaptım, bu kampanyanın puanları 4 Kasım’da yüklenecek, e ticaret kampanyasının 40₺’si ise hemen yüklendi. Bilginize.
Hocam ben internet sitesinden cüzdana yükleme şeklinde yaptım.
Çiçesepeti Ekstra diyor kampanyada. Normal çiçeksepetiyle arasındaki fark ne? Ben normal çiçeksepetinden alışveriş yaparsam puan yüklenmiyor mu?
-
Yurtiçi - Yurtdışı 759 TL'den kampanyasına İzmir-ABD bileti aldım.
THY fiyatı : 17.810 TL
Setur fiyatı : 18.649 TL
WP .. : 4.999 TL
En üst limitine geldiğim için en iyi oranı yakaldım diye düşünüyorum. Yalnız garibime giden yılbaşını da içine alan tarihler çok daha ucuz. Yılbaşından 10 gün öncesi ya da 10 gün sonrası 22.000-26.000 arası.
Tabi ilk zamanları düşününce 8-9 kat değerli aldığım da çok olmuştu ama şu an 3-3,5 kata bile sevinir olduk :(
-
hocam işlem bedeli olan 50 doları nasıl alıyor puan ile mi yoksa ayrıca bi işlem ile mi ??
-
İşlem bedeli bilet fiyatına eklenir ve orana göre worldpuan olarak kesilir.
-
Ekstra para ödeme yok, size direkt tek fiyat verirler ve karşılığı olan puanı karttan alırlar..
Setur'da çıkan uçak bileti fiyatları ile seyahat hattındaki fiyatlar aynı mıdır? Üstüne hizmet bedeli de eklenir mi?
-
Girince karşınıza çıkar ekstradan alışveriş yapmanız lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanya geri gelmis :)
Son zamanlarda adios kart ucretini alabilen oldu mu acaba?
Hocam bunun artık bir kuralı yok. Her kişiye özel bir tanımlama yapılıyor. Yani başkasına %100 iade edilirken size edilmeyebilir
o sebeple farklı kullanıcıların durumları size referans olmaz. Sistem değişti o yüzden bankayı arayın şansınıza ne düşmüş öğrenin
Bankayi aradim kayit olusturdular ve geri donduler puanla ödeme seklinde teklif verdiler gercekten cok garip bi banka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbol23 -- 22 Ekim 2022; 18:24:48 >
o değilde onbeş bin türk lirası aylık sabit gelirim var ama tüm kredi kartlarımın toplam limiti altmış bin lirayı geçemiyor
ayfon ondört promax bir terabyte alsam başka harcama yapamam
saçmalık
o zaman geçmiş olsun, eskiden olsa pazarlık yapılıyordu ama artık mh'nin de yapacak bişeyi yok banka hiç kimsenin anlamadığı bir algoritma ile kişi bazlı teklif sistemi geliştirmiş ne çıkarsa bahtına.
misal benim annem emekli, normal adios kartı var premium bile alamıyor limitten dolayı kartı da öyle deli gibi kullanmaz her sene %75 iade teklifi geliyor.
bana da son 3-4 seneye kadar %100 iade veriyorlardı artık %75 geliyor. ama eşime hiç iade etmediler ona ödedik. böyle anlamsız kuralsız bir teklif düzeni var
yine de kartın bana kazandırdıkları yıl içerisinde aidatın çok üzerinde olduğundan ben hiç iade etmeseler de öder geçerim
-
Biraz bekleyin yapıyorlar, belgeler vs tam ise
Bddk ve hakem heyeti sikayeti de artık işe yaramıyor, kopyala yapıştır cevap ile bu kurumlara cevap veriyorlar, kapadim gitti, zira bana da puanla odemeyi teklif ettiler. Ne halleri varsa görsünler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X