Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3868. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.048
Cevap
1.064
Favori
5.625.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38663867386838693870
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://twitter.com/hashtag/adioslareziloluyos?f=tweets&vertical=default&src=hash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 11 Nisan 2018; 10:50:13 >
  • arkadaşlar, adios premium kartımda ki puanların bazılarını yurt dışı otel konaklaması için kullanmayı düşünüyorum.

setur, yurt dışı oteller için hangi web - siteden bakıyordu bilgi verebilir misiniz? setur'u aramadan önce kontrol ederim.
  • Yapı Kredi Cüzdan’dan ekinoks hediyesi 15 TL Worldpuan!
    Kampanya kapsamında 21 Marta'a özel 18.00-24.00 saatleri arasında kafe, bar, restoran, fast-food, sinema ve tiyatro sektörlerindeki tek seferde yapılacak 75 TL ve üzeri alışverişlerde %10, toplam 15 TL Worldpuan hediye.

şahsen pek beğenmedim.
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
  • Son yılların en kof ekinoks kampanyası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

Arkadaşlar geçen seneki otel kampanya detaylı nerede yazılı konuda aradım fakat bulamadım ?

http://www.adioscard.com.tr/pdf/oteller_v2.pdf
  • gençler selam,

kasım aralık tarihlerinde uçacak şekilde bilet kampanyası oluyor mu oluyorsa nezaman oluyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadakte005

quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

Arkadaşlar geçen seneki otel kampanya detaylı nerede yazılı konuda aradım fakat bulamadım ?

http://www.adioscard.com.tr/pdf/oteller_v2.pdf

bu yıl ne zaman yaparlar ki kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedatank S kullanıcısına yanıt
    nisan ayında yapabilirler.
  • sadakte005 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bunu arıyordum
  • Bu seneki fiyatlar hakkında düşüncesi olan var mı acaba? Otel kampanyası ile ilgili.

• puan katsayılarını düşürüp duruyorlar, geçen yıla göre bi yüzde 30-40 artış bekliyorum.

• Arkadaşlar yurt dışı için uçak bileti almayı planlıyorum. Oran nedir acaba premium için. Yakınlarda alan varsa bilgilendirme yaparsa sevinirim. 2.2 ye bile razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihlaw

Arkadaşlar yurt dışı için uçak bileti almayı planlıyorum. Oran nedir acaba premium için. Yakınlarda alan varsa bilgilendirme yaparsa sevinirim. 2.2 ye bile razıyım.

• sedatank S kullanıcısına yanıt
    O kadar fark olacağını düşünmedim aslında. İnşallah o kadar olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

arkadaşlar, adios premium kartımda ki puanların bazılarını yurt dışı otel konaklaması için kullanmayı düşünüyorum.

setur, yurt dışı oteller için hangi web - siteden bakıyordu bilgi verebilir misiniz? setur'u aramadan önce kontrol ederim.

Selam,

otel fiyatlarını mutlaka booking tarzı bir siteden kontrol edin.

Mulhouse'da 50 Eur'luk oteli iki katı fiyata verdiler bana, sonradan elimde otelin faturası ile itiraz ettiğimde şaka gibi 11Eur gibi iade puan ödediler.

aklınızda olsun
  • merhaba, haziran başında pragta kalacak yer bakıyoruz, adios ile avantajımız olabilecek bir yer var mıdır?
  • Adios ile uçak bileti alırken rezervasyon yapma şansımız var mı acaba ? Vize için önceden uçak bileti isteniyor ya onun için gerekiyor.
  • Adios'un yurtiçi ve yurtdışı seyahat kampanyasında Kıbrıs hariçti. Geçmiş dönemden bilen arkadaşlar paylaşabilir mi, Kıbrıs için ayrı ne zaman kampanya gelir?

Düzeltme: Indeksten baktım:https://forum.donanimhaber.com/adios-seyahat-kampanyalari-indeks--72197753

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 23 Mart 2018; 10:28:27 >
  • Yıllardır adios premium kullanıyorum. Her yıl kart ücretini arayınca iptal ediyorlardı, malesef bu yıl sadece worldpuanlarınızla ödeyebilirsiniz dediler. Ben de kayıt açtırdım, bakalım ne cıkacak.. Zaten yıllardır kampanya anlamında kayıplarla gidiyor; bilet kampanyası yaparlar şaka gibi kontenjanlarla oranlar sürekli düşer, otel yaparlar yine aynı sorun, katsayılar zaten düşük. Seyahat kampanyalarında çeşitlilik yok,yenilik yok. Çocuk kandırır gibi yok sicilya turunda %5 indirim , yok barselona'da %7 indirim. Bu nedir Allah aşkına. Belki müşteri anlamında doymuş olabilirler;ancak yenilik ve memnuniyet anlamında her geçen gün geriye gidiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 38663867386838693870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.