Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sarveniko Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.058
Cevap
1.066
Favori
5.626.364
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38673868386938703871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zdd

Yıllardır adios premium kullanıyorum. Her yıl kart ücretini arayınca iptal ediyorlardı, malesef bu yıl sadece worldpuanlarınızla ödeyebilirsiniz dediler. Ben de kayıt açtırdım, bakalım ne cıkacak.. Zaten yıllardır kampanya anlamında kayıplarla gidiyor; bilet kampanyası yaparlar şaka gibi kontenjanlarla oranlar sürekli düşer, otel yaparlar yine aynı sorun, katsayılar zaten düşük. Seyahat kampanyalarında çeşitlilik yok,yenilik yok. Çocuk kandırır gibi yok sicilya turunda %5 indirim , yok barselona'da %7 indirim. Bu nedir Allah aşkına. Belki müşteri anlamında doymuş olabilirler;ancak yenilik ve memnuniyet anlamında her geçen gün geriye gidiyorlar.

bu tamamen sizin bankadaki karlılık adı verilen bir puanınız var onunla ilgili. kimisi var 15 yıldır banka müşterisi ama aidatı iade alamıyor kimisi 3 yıldır kullanııyor ama ilk aramasında iptal ediyorlar.

ancak daha önceki senelerde bu konularda daha esnek davranıyordu banka bu sene iyice sıkıyor ama yine de puan iade edecek ve etmeyecek kişiler bankada belli siz aradığınzda direkt listeden adınıza bakıyorlar iade edilebilir listedeyseniz ikiletmiyorlar bile ama diğer listede olanlara sadece puan opsiyonu veriyorlar maalesef

• Bu adios SETUR otel kampanyalarında listedeki fiyatlar standart çift kişilik odaların fiyatları. 2 ve 5 yaş çocuklar da eklenirse bu listede superior yada aile odası görülmediği için nasıl bir işlem oluyor

Bir tek vogue bodrum otelde superior bahçe manzaralı odanın fiyatı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen sene Amerika kampanyası Adios Premium için gelmiş. Normal Adios kart sahipleri faydalanamaz mı böyle gelirse?
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Çocuk farkı ekstra olarak kampanya dışı normal katsayıdan puanla ya da bedeli karttan çekilerek ödeniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendisgsm

quote:

Orijinalden alıntı: zdd

Yıllardır adios premium kullanıyorum. Her yıl kart ücretini arayınca iptal ediyorlardı, malesef bu yıl sadece worldpuanlarınızla ödeyebilirsiniz dediler. Ben de kayıt açtırdım, bakalım ne cıkacak.. Zaten yıllardır kampanya anlamında kayıplarla gidiyor; bilet kampanyası yaparlar şaka gibi kontenjanlarla oranlar sürekli düşer, otel yaparlar yine aynı sorun, katsayılar zaten düşük. Seyahat kampanyalarında çeşitlilik yok,yenilik yok. Çocuk kandırır gibi yok sicilya turunda %5 indirim , yok barselona'da %7 indirim. Bu nedir Allah aşkına. Belki müşteri anlamında doymuş olabilirler;ancak yenilik ve memnuniyet anlamında her geçen gün geriye gidiyorlar.

bu tamamen sizin bankadaki karlılık adı verilen bir puanınız var onunla ilgili. kimisi var 15 yıldır banka müşterisi ama aidatı iade alamıyor kimisi 3 yıldır kullanııyor ama ilk aramasında iptal ediyorlar.

ancak daha önceki senelerde bu konularda daha esnek davranıyordu banka bu sene iyice sıkıyor ama yine de puan iade edecek ve etmeyecek kişiler bankada belli siz aradığınzda direkt listeden adınıza bakıyorlar iade edilebilir listedeyseniz ikiletmiyorlar bile ama diğer listede olanlara sadece puan opsiyonu veriyorlar maalesef

Cevap için teşekkürler, geçen seneye göre değişen bir şey yok benim tarafımda, yine -çok şükür- tüm ekstrelerimi zamanıda ödüyorum, az sayılmayacak kadar da harcıyorum ama bu sene vermediler. Faiz ödemediğim için banka için karlı değilim sanırım. Şikayet kaydım için yazı göndermişler, içeriğini göremediler. Sanırım ilgili sözleşme maddesine istinaden alındığına ilişkin yazı gönderecekler. Gerçi geçen yıl da iptal edildiğine ilişkin göndermişlerdi.

Benim asıl derdim üyelik ücreti ile ilgili değil zaten. Bedavacı,ölücü değilim. Ancak son dönemde ilk dönemdeki konseptten uzaklaşmış ve insanları heyecanlandırmayan bir şekilde yönetiliyor ve buna rağmen sektörün en yüksek üyelik bedellerinden birisi talep ediliyor. Aldıkları bedele rağmen sundukları her geçen gün azalıyor , bu da pek tabi rekabet eksikliğinden kaynaklanıyor. Parafly ilk döneminde adios'a önemli bir alternatifti; ancak katsayı revizesi ve puanın süreli olmasından sonra adios neredeyse tek kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akılfikir -- 23 Mart 2018; 21:36:38 >

O durum otelin çocuk politikasına göre değişiyor. Örneğin ben her sene 6 yaşa kadar 2 çocuğu ücretsiz kabul eden otelleri seçiyorum. Geçen sene ela quality ve titanic delux otelde 2 çocuk ücretsiz konaklamıştım.

• Survivor a sponsor olmak kolay mı? Kimden çıkacak o kadar masraf???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemr kullanıcısına yanıt
    Adios ile konaklama alabilirmisiniz bilmiyorum ama mart ayının ilk haftasında Hotel Rezidence Emmy de konaklamıştım. Kacerov metro istasyonuna yakın bir yerdi. Tur firması ayarladığı için uygun fiyatıdır diye düşünüyorum.

https://twitter.com/hashtag/adioslareziloluyos?f=tweets&vertical=default&src=hash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 11 Nisan 2018; 10:51:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Vogue Bodrum pişmanlıktır. Otelle ilgili olumlu yorum görmedim daha.

Malesef dönem dönem olumsuzluklar oluyor tüm tesisler için

• kalpakci kullanıcısına yanıt
    2 sene önce çok memnun kalkıştım ama bu sene bende biraz tad alamadım.Kalite baya düşmüştü ve buggy ler saat 11 den sonra hizmet vermiyordu.Çocuk konseptli otel olsa da gece uyıyınca çocuklar kucağında o yokuşları tırmanmak çok zor.

• Güncel kat sayı. Premium kart.

İstanbul - Kuala Lumpur

Tek yön, firmanın websitesinde yazan tutar 1280tl

Setur bu bilete 1480tl istedi.

200tl işlemücreti... Neden dediğimde 50$ olduğunu ve bunun 25$ inin resmi sitede aslında kendimiz biletleme yaptığımız için otomatik indirim olarak gozuktugunu diğer 25$ in ise aldigi komisyon olduğunu belirtti.

Sonuç olarak İKİ YÜZ TÜRK LİRASI daha fazla.

690tl lik puan İle satın aldım. Gerçek oran 1,85

Kartın pek bir özelliği kalmadı.

TL nin değer kaybı zaten şaka gibi ekonomi altüst olmuş. Kazandığımiz puanlarında değeri düştü döviz karşısında, kat sayıda böyle olunca kartın Son zamanlarıni yaşadığı belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 24 Mart 2018; 16:14:37 >
  • gestapho G kullanıcısına yanıt
    Site açılmıyor artık :S
  • rodmank kullanıcısına yanıt
    Açılıyor ben girdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Vogue Bodrum pişmanlıktır. Otelle ilgili olumlu yorum görmedim daha.

Şimdiyi bilemiyorum ama üç i sene önce gayet memnun ayrılmıştık. Tabi çocuk olmadığı için yanımızda çoğu zaman taşıt beklemeden yürümeyi seçmiştik. Normal odaları rixos sungateden daha güzeldi. Yeme içme olanakları da yakın sayılır.

• Geçtiğimiz seneler Ela Quality’de kalan varsa yorumlarını paylaşabilir mi?

Bir çok lüks sayılabilecek göre fiyatı çok daha yüksek. Örneğin Titanic Belek’in ve Sueno’nun üzerinde bir fiyatı var. Fotoğraflardan çok bir artısı yokmuş gereksiz yere pahalıymış gibi görünüyor. Giden birisi varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

• macnair kullanıcısına yanıt
    Odalar ve temizlik iyi. Yemekler iyi ama ızgaralar hep tavada. Mangal sevenler için pek iyi değil. (Gerçi mangal yapan otel de hemen hemen yok gibidir). Yemekler sakin, kalabalık yok. Yemekte çeşit iyi. Meyveler çok iyi. Muz vb. fazlasıyla oluyor. Animasyonlar iyi... sahil iyi ama deniz biraz bulanık. (kirli değil, dalgalı olduğu için deniz dibini kaldırıyor galiba) Şezlong sorunu olmuyor. Atıştırmalıklar iyi.

Yalnız aqua parkta ciddi bir sorun yaşadık. Kızım kaydıktan hemen sonra bir başkasının kaymasına izin verdiler, 13 yaşındaki çocuk benim ve kızımın üzerine düştü.

Bir ayağı benim kaşımı açtı, diğer ayağı kızımın kafayı şişirdi.

Üstelik otel yönetimi bu konuda çok ilgisi kaldı.

Bu hususu dikkate alın derim.
  • Bodrum otelleri veya Ege otelleri deneyimi ve tavsiyesi olanlar paylaşabilir mi?Tabiki Antalya otellerinin daha kaliteli olduğunu biliyorum.Onun için karşılaştırmadan ziyade deneyim tavsiyeleri herkese özellikle Ege’yi görmek isteyenlere yararlı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadakte005

quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

Arkadaşlar geçen seneki otel kampanya detaylı nerede yazılı konuda aradım fakat bulamadım ?

http://www.adioscard.com.tr/pdf/oteller_v2.pdf

Bu puanlar cazip puanlarmi yoksa kampanya yapmis olmak icin yapilan bir kampanya gecen yildan tecrubeli arkadaslar ne derler acaba iki sene once cok uygun fiyatlara puanlarda oteller almistik gecen seneyi acikcasi takip edemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

Orijinalden alıntı: sadakte005

quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

Arkadaşlar geçen seneki otel kampanya detaylı nerede yazılı konuda aradım fakat bulamadım ?

http://www.adioscard.com.tr/pdf/oteller_v2.pdf

Bu puanlar cazip puanlarmi yoksa kampanya yapmis olmak icin yapilan bir kampanya gecen yildan tecrubeli arkadaslar ne derler acaba iki sene once cok uygun fiyatlara puanlarda oteller almistik gecen seneyi acikcasi takip edemedim

yaklaşık 3,5 ila 4 kat arasına denk geliyor

• 
Sayfa: önceki 38673868386938703871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.