Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
85.099
Cevap
1.069
Favori
5.630.024
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29102911291229132914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen ayki hb. puani yüklenmiş
    kontrol edin hesapları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurforever53 O kullanıcısına yanıt
    Puandan çekildiyse puan olarak geri iade edilmesi gerek. Müşteri hizmetlerinin bu işe çözüm bulmaya çalışacağını hiç sanmıyorum. Bence iade edin daha sonra işlemi tekrarlarsınız.
  • Merhaba arkadaşlar,

Malumunuz ABD'de araç kiralarken insurance adı altında epey bir geçiriyorlar (günlük $20-$29 arası). Normal kiralama ücretine eklenince, hele bir de 10 günden fazla araç kiralıyorsanız, epey bir ekstra masraf demek oluyor.

Yaptırmazsanız ve araç ile kazaya karışırsanız bu sefer de binlerce dolar cebinizden çıkıyor.

Peki bizim Türkiye'de her yıl yüzlerce lira verip yaptırdığımız kasko sigortaları, yurtdışı araç kiralamalarında geçerli olmuyor mu? Konuyu bilen arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok makbule geçer.
  • Arkadaslar bu kartlarin senelik kullanim ucrwti ne kadar ve bu ucretten kurtulma yolu varmi ?

• airport34 kullanıcısına yanıt
    75 hocam düzeltmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniloztuncer

Merhaba arkadaşlar,

Malumunuz ABD'de araç kiralarken insurance adı altında epey bir geçiriyorlar (günlük $20-$29 arası). Normal kiralama ücretine eklenince, hele bir de 10 günden fazla araç kiralıyorsanız, epey bir ekstra masraf demek oluyor.

Yaptırmazsanız ve araç ile kazaya karışırsanız bu sefer de binlerce dolar cebinizden çıkıyor.

Peki bizim Türkiye'de her yıl yüzlerce lira verip yaptırdığımız kasko sigortaları, yurtdışı araç kiralamalarında geçerli olmuyor mu? Konuyu bilen arkadaşlardan bilgi alabilirsem çok makbule geçer.

Senin yaptırtığın kasko sadece kendi aracın için geçerli, sigorta aracı kapsıyor sahibini değil

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezone00 -- 17 Mart 2015; 13:35:55 >
  • lexus kullanıcısına yanıt
    arayıp iptal ettirebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

arayıp iptal ettirebilirsiniz

Iptal etmeyen bankalar varda o sebeple sordum. Bonus kart iptal etmiyordu mesela

• duduco kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabın için teşekkürler.

Aslında bu ülkemizdeki bir durum. ABD'de yaşayan bir kişi kendi aracına yaptırdığı araç sigortası kapsamında kiralık araçlarda da geçerli bir koruma almış oluyor. Geico, Progressive, Liberty Mutual, vb. gibi firmalar, kiralık araçlardaki hasar ve kazalı durumları da kapsıyor. Bizim kasko sigortalarının böyle bir özelliği var mı diye merak etmiştim. Belki de kasko firmamı arayıp soracağım ancak eminim ki sen bizimle dalga mı geçiyorsun diyeceklerdir.

Yine benzer bir konuda, Visa, Mastercard, American Express kart sahipleri kredi kartları ile yaptıkları araç kiralamalarında bazı avantajlar elde ediyor diye görüyorum internette. Ancak YK Seyahat Hattı ve bankada çalışan Adios yetkilisine bu soruyu sorduğumda bana böyle bir hakkım olmadığını söylüyor. Visa'nın kendi sitesinde yaptığı açıklama burada. (Düzeltme: burada bahsedilen Amerika'dan alınma bir Visa kartıymış. American Express kartın Türkiye için yaptığı açıklama burada). Bu konuda bir fikir alabilir miyim?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniloztuncer -- 17 Mart 2015; 11:31:17 >

• aniloztuncer A kullanıcısına yanıt
    Ben sorunuza istinaden yazdym oradaki ?artlary bilmiyorum ama ülkemizde ki kasko hiçbir ?ekilde ba?ka aracy kapsamaz. Ama ayny araçla yurt dy?yna çykacaksanyz ekstra ücretle yine ayny araca yurtdy?y kapsamly kasko yapar.
    Dedi?iniz di?er kapsamlar ki?isel güvence vs ?eklinde de?i?ik poliçelerde olabilir ama kiralyk aracy kapsayacak bir poliçe hiç duymadym ülkemiz için. Yani illa kiralayacaksanyz kasko bedelini ödemek zorundasynyz maalesef
  • arkadaşlar hepsiburada.com un puanları bugün mü yükleniyordu ?
  • Le.Mans L kullanıcısına yanıt
    Evet bugün yüklendi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberone2000

Evet bugün yüklendi...

baktm bende yapi kredi yuklemis ama vakif bank yuklememis

• quote:

Orijinalden alıntı: xblacksonx

sölemiş arkadaşım işte kampanya bilgilerinde 500-999 tl arasına 50 tl, 1000 tl ve üstü harcamaya da 75 tl kazanackasın bu kadar!

sen buralarda yenisin galiba ?? üslubuna dikkat et insanı germe ok ? " arkadaşım " . geyik yaptıgın forum siteleriyle karıştırma burayı, yazmış olmak icinde yazma.

hadi selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airport34 -- 17 Mart 2015; 15:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

75 hocam düzeltmişler

Evet bende farkettim. teşekkürler hocam. forum yolu yordamı bilen insanın hali başka tabi.
  • Mobilya alisverisim olacak yaklasik 5-6000tl parafly mi (parafgunumde yapsam) yoksa adios mu tek cekime daha cok puan verir arkadaslar? Temmuza kadar almam gerekiyor. Beklesem temmuza kadar daha cok puan alabilecegim kampanya cikar mi? Gecmis deneyimlerinize istinaden soruyorum. Simdiden tesekkurler.

• Teşekkürler arkadaslar ürünü dün iade ettim para bankaya yatacak ama puan olarak mi yoksa para olarak mi onu görüp gereken işlemi yapacagim...

Bu arada morhipo ve bkm exp hatayı kabul etmiyor ürün alirken dikkat

• Arkadaslar selam.
    Aylik harcama sozune puan verilmesine iliskin bi numaraya mesaj atiliyordu.
    hangi numaraya ne diye mesaj atIliyordu.
    bi turlu bulamadım.

• buradaki arkadaslaryn daha tecrübeli oldu?unu dü?ünerek burada soruyorum

n11.com da malum 1000 tl üstü aly?veri?e 111 TL wp var. hesapta bulunan 88tl lik çeki de kullanarak aly?veri? yapmaya caly?tym 1 saat boyunca ama 3d güvenlik ?ifresi bir türlü gelmedi, banka ve n11 ile görü?tüm ikisi de bizde sorun yok diyor ama bu karty ve 3d muhabbeti belki 100 defa kullanmy?ymdyr ama ?imdi niyeyse ?ifre gelmiyor. ben de ödemeyi paypal kullanarak yaptym.
    Kampanya detaylarynda buna ili?kin bir engel yok ancak emin olmady?ymdan MH yi aradym ama yuvarlak cevaplar verdi. Konu ile ilgili bilgisi ya da tecrübe olanlar varsa yardymlaryny bekliyorum. Hani eger puanyn yüklenmeyece?in emin olursam i?lemi iptal edecem.
  • 
Sayfa: önceki 29102911291229132914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.