Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.059
Cevap
1.066
Favori
5.626.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29122913291429152916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam cevabınız için öncelikle tşk ederim. İlk sayfayı okudum ancak tam yanıt bulamadım. Benim normal world gold kartım var yıllardır. Ne zamandır adios kart istermisiniz diye arıyorlardı sonunda burada ucuz tatil vb için kullanıldığını görünce kabul ettim. Adios kartını henüz teslim almadım. İnternet şubesine girdiğimde hem aidos hhemde word kart olarak 2 adet kartım gözüküyor sistemde. Sindi ben gitti gidiyor kampanyasında 100 TL puan kazanacağım. Bu alışverişi worl gold kart ile yaptım. Puanın yüklendikten sonra belli bir tarihte silinmesi söz konusu kampanya şartlarına göre. Ben bu puanın silinmemesi için puanı adios karta mı aktarmam gerekiyor. Bu durumda puan silinmesi gereken tarihte silinmiyor mu? Ya da aktarmaya gerek yok mu? Zaten bir de adios kartım olduğu için gold karttaki puanlarım hiçbir şartta silinmiyor mu? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Cevap verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatron_23 -- 18 Mart 2015; 18:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Son söylediğin. Adios Kartın olduğundan diğer katlardaki puanlar da silinmez. Hatta adiosa bile yatırılabilir bundan sonra

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Sonuçta amacınız puan biriktirip bilet...vs almak değil mi? Bu durumda puanlarınızı nasıl olsa bir gün Adios'a aktaracaksınız... Bunu şimdi aktarıp bundan sonraki kampanyalara Adios üzerinden katılırsanız, böyle bir derdiniz kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ybrm40

Son söylediğin. Adios Kartın olduğundan diğer katlardaki puanlar da silinmez. Hatta adiosa bile yatırılabilir bundan sonra

Tşk ederim. Müşteri hizmetlerini arayıp puan transferi ile uğraşmaya gerek yok o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

Sonuçta amacınız puan biriktirip bilet...vs almak değil mi? Bu durumda puanlarınızı nasıl olsa bir gün Adios'a aktaracaksınız... Bunu şimdi aktarıp bundan sonraki kampanyalara Adios üzerinden katılırsanız, böyle bir derdiniz kalmaz

Evet amaç puan biriktirebilirsem tatili ucuza getirmek. Sanal kart kullandığım için o da gold karta bağlı olduğu için puan ona yüklenecek. Tekrardan tşk ederim.

• puanların yükleneceği kartın seçilmesinde bir standart olduğunu sanmıyorum. 3 kartım var ve her seferinde rastgele bir karta yükleniyor transfer etmek zorunda kalıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybrm40

Yanlış yönlendirmeyin arkadaşı benimde world ve adios kartlarım var world karttan sürekli aktarmak zorunda kalıyorum süreli puanlar adios un dışındaki kartlarda siliniyor sadece play kart istisna sanırım..

• cracker71 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durumdayız sanırım. Silinecek puanları adiosa aktarınca silinmiyor dimi? Aktarma işlemini nasıl yapıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini mi aramak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Hocam aynı durumdayız sanırım. Silinecek puanları adiosa aktarınca silinmiyor dimi? Aktarma işlemini nasıl yapıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini mi aramak gerekiyor.

Puanlarınız adios ta kesinlikle silinmez..Kampanyanın puanının yatacağı tarihleri takip edip yattığında adiosa aktarmalarını istiyorum..15 saniyelik bi işlem üşenmeyip her yattığında arayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cracker71 -- 18 Mart 2015; 21:58:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: mcksy

Kredi kartınıza vadesiz hesabınızdan ödeme yapın. kredi kartı limitinizi artıya çıkarız ve harcayın. Tabii nakit varsa ...

Harcayacak "yerim i "limiti"im olarak anlamışsınız galiba "

Kuyumculardan altın alıp bozdurmayı düşünebilirsiniz, migrostan hediye kartı alıp ilerde kullanabilirsniz, fatura ödeme talimatınız varsa bile internet şubesinden gününden önce ödeyebilirsniz, aynı şekilde eşinizin dostunuzun faturalarını ödemeyi teklif edebilirsiniz, ekstra puan veren sitelerden satabileceğiniz bir ürün alabilirsiniz (bunu yaparken combo seçeneklerini göz önünde bulundurmayı unutmayın), hiç bir şey yapamıyor ve puanı illa ki istiyorum diyorsanız nakit çekim yapıp karta hemen yatırın

X harcamaya x tutar smslerinde kuyumcu alisverisinde gecerli oluyor yani dogru mu hocam? Nakit cekim yapilinca ayni anda yatirinca yuzde 2 zararimiz oluyor degil mi? Nakit avans daha karli bu durumda altindansa. Tsk

• Bu banka beni deli edecek ya kart kapattip limitler dusurdum hâlâ limit artirmaya olumsuz donuyorlar ya 100 lt ile kaldim hic bsy yapamiyorum

• Bu ara Uzak Dogu'ya gelen cok arkadas vardi. Kucuk bir bilgilendirme: 20 Mart'tan itibaren 23 Mart'a kadar Nyepi day torenleri sebebiyle neredeyse tum dukkanlar, restorantlar kapali olacakmis.

• @mcksy hocam, yanlış ifade etmişim, limit sorunum yok, harcama yapacak yer bulamıyorum

@duduco hocam, şimdi alternatiflerim o zaman şöyle oluyor:
    1. Kuyumcudan altın alıp, bozdurma veya nakit alma.
    2. Migros'tan hediyem karta yükleme yapma.
    3. İnternet şubesinden fatura ödeme
    4. İnternetten birşeyler alıp satma(ki bunu beceremem)
    5. Nakit çekimi.

Bunlar dışında bir de multinet vardı, ona da yükleme yapabilirim sanırım. En az komisyon hangisinde öderim acaba?

edit: multinet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erakan -- 19 Mart 2015; 3:46:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grun

Bu ara Uzak Dogu'ya gelen cok arkadas vardi. Kucuk bir bilgilendirme: 20 Mart'tan itibaren 23 Mart'a kadar Nyepi day torenleri sebebiyle neredeyse tum dukkanlar, restorantlar kapali olacakmis.

Önemli bir bilgilendirme... Teşekkürler... Peki tapınaklarda, haftasonu pazarlarında durum nedir? Bilginiz var mı acaba? Biz o şanssızlığı yaşayacağız sanırım. 21-22 Mart'ta Bangkok'tayız. Neyseki dönüşte de 1,5 gün ayırmıştım Bangkok'a!

• quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

quote:

Orijinalden alıntı: grun

Bu ara Uzak Dogu'ya gelen cok arkadas vardi. Kucuk bir bilgilendirme: 20 Mart'tan itibaren 23 Mart'a kadar Nyepi day torenleri sebebiyle neredeyse tum dukkanlar, restorantlar kapali olacakmis.

Önemli bir bilgilendirme... Teşekkürler... Peki tapınaklarda, haftasonu pazarlarında durum nedir? Bilginiz var mı acaba? Biz o şanssızlığı yaşayacağız sanırım. 21-22 Mart'ta Bangkok'tayız. Neyseki dönüşte de 1,5 gün ayırmıştım Bangkok'a!

Bu arada kontrol ettim de Nyepi day Bali'ye ait bir tatil olabilir mi? Endonezya ile ilgili yani...
    Tayland için böyle bir durum yok görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cracker71

quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Puanlarınız adios ta kesinlikle silinmez..Kampanyanın puanının yatacağı tarihleri takip edip yattığında adiosa aktarmalarını istiyorum..15 saniyelik bi işlem üşenmeyip her yattığında arayın..

Çok tşk ederim.

• Daha önce forumda konuşulmuş olabilir ancak ben bulamadım.
    Adios kartı olanların Opet kartındaki süreli yakıt puanlar siliniyor mu? Müşteri hizmetleri silinir dedi.
  • test_engineer T kullanıcısına yanıt
    Yakıt puanlar silinir. World puanlar silinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: test_engineer

Daha önce forumda konuşulmuş olabilir ancak ben bulamadım.
    Adios kartı olanların Opet kartındaki süreli yakıt puanlar siliniyor mu? Müşteri hizmetleri silinir dedi.

Opet karttaki yakıt puanlar Adios karta aktarılamadığından (keşke aktarılabilseydi) o puanların statüsü farklı. Bu nedenle silinmesi normaldir.
    Not: Opet Card kullanmıyorum bu nedenle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oft01819 -- 19 Mart 2015; 8:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: mcksy

Kredi kartınıza vadesiz hesabınızdan ödeme yapın. kredi kartı limitinizi artıya çıkarız ve harcayın. Tabii nakit varsa ...

Harcayacak "yerim i "limiti"im olarak anlamışsınız galiba "

Kuyumculardan altın alıp bozdurmayı düşünebilirsiniz, migrostan hediye kartı alıp ilerde kullanabilirsniz, fatura ödeme talimatınız varsa bile internet şubesinden gününden önce ödeyebilirsniz, aynı şekilde eşinizin dostunuzun faturalarını ödemeyi teklif edebilirsiniz, ekstra puan veren sitelerden satabileceğiniz bir ürün alabilirsiniz (bunu yaparken combo seçeneklerini göz önünde bulundurmayı unutmayın), hiç bir şey yapamıyor ve puanı illa ki istiyorum diyorsanız nakit çekim yapıp karta hemen yatırın

X harcamaya x tutar smslerinde kuyumcu alisverisinde gecerli oluyor yani dogru mu hocam? Nakit cekim yapilinca ayni anda yatirinca yuzde 2 zararimiz oluyor degil mi? Nakit avans daha karli bu durumda altindansa. Tsk

Hocam nakit çekim yaptığınız zaman;

1)%3,5 işlem ücreti
    2)6TL işlem ücreti
    3)Çekim yaptığınız günden hesap kesim tarihinize kalan gün kadar günlük yüzde "2,02/30" kadar faiz ücreti
    kafadan gelir. Çektiğiniz tutarı ister hemen yatırın ister yatırmayın fark etmez.

En karlısı hesap kesim tarihine 1 gün kala nakit avans çekmektir.

• 
Sayfa: önceki 29122913291429152916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.