Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.059
Cevap
1.066
Favori
5.626.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29112912291329142915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar harcama hedefi tanımlamış yapıkredi, ay sonuna kadar 3800TL harcarsam 150TL Puan verecekmişler. Fakat harcayacak yerim yok, ne yapmak lazım? Ne tavsiye edersiniz?
  • cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    hocam işlemi iptal edip,
    bkm ile yapın..
    Paypaldan çekildiğinde Yapı kredi işlemi n11 olarak göremez. Buda puan yüklenmemesine sebep olur diye düşünüyorum. Arkadaşın dediği gibi Bkm express daha mantıklı. Ayrıca sanal kart denedinizmi belki onda gelirdi sms bazen.
  • 20 Mart tarihine kadar geçerli olan bu Mediamarkt kampanyasında Puan 1 Nisan 'a kadar yüklenecektir yazıyor. Bi şans 31 Mart 'ta veya öncesinde yatar mı diye alışveriş yapsam mı acaba, Amerika için 70 puanım eksik kaldı biletleme gerçekleştiremedim.
  • erakan kullanıcısına yanıt
    Kredi kartınıza vadesiz hesabınızdan ödeme yapın. kredi kartı limitinizi artıya çıkarız ve harcayın. Tabii nakit varsa ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcksy

Kredi kartınıza vadesiz hesabınızdan ödeme yapın. kredi kartı limitinizi artıya çıkarız ve harcayın. Tabii nakit varsa ...

Harcayacak "yerim i "limiti"im olarak anlamışsınız galiba "

Kuyumculardan altın alıp bozdurmayı düşünebilirsiniz, migrostan hediye kartı alıp ilerde kullanabilirsniz, fatura ödeme talimatınız varsa bile internet şubesinden gününden önce ödeyebilirsniz, aynı şekilde eşinizin dostunuzun faturalarını ödemeyi teklif edebilirsiniz, ekstra puan veren sitelerden satabileceğiniz bir ürün alabilirsiniz (bunu yaparken combo seçeneklerini göz önünde bulundurmayı unutmayın), hiç bir şey yapamıyor ve puanı illa ki istiyorum diyorsanız nakit çekim yapıp karta hemen yatırın

• 20 World puan yatmış, sanırım carrefoursa.20 sinde yatacaktı.N11 kampanyasından faydalanmak için Bkm express ile yapılan işlemler geçerli oluyor değil mi?.Parafly için sormuştum mh ne, sıkıntı olabilir siz normal kartla yapın, sanal kartla da yapmayın demişti. Halbuki ykb hem sanal kartı hem de bkm yi kabul ediyor sanırım. Deneyip sıkıntı yaşamayan net bilgisi olan arkadaşım varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • ayrıntıcı A kullanıcısına yanıt
    Ykb, bkm de puan konusunda sorun yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sak0575

Ykb, bkm de puan konusunda sorun yok..

Tşk.
  • numberone2000 kullanıcısına yanıt
    bu sabah tekrar müşteri hizmetleri ile görüşüp teyidi aldım, hiç bir sorun olmaz dedi yetkilisi ile görüşüp. ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet şubesinen bakıyorum puan yatmış ama hangi kampanyanın puanı yatmış onu göremiyormuyuz
    İnş. sorunsuz yüklenir hesabınıza. Ben müşteri hizmetlerine güvenmiyorum doğrusu. Puan yatmayınca ama siz yatar demiştiniz desenizde kimseyi bulamazsınız. Tekrar dediğim gibi sorunsuz yüklenir inş.
  • numberone2000 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz ihtimalde elbette var, ancak puan yatmaması durumunda bugün tarihli konuşmayı dinlemelerini ve "eger yatmayacaksa puan iptal edecem işlemi" dediğimi belirtirim, biraz üstelerim, cıngar çıkarırım ama olmadı bana vakıfbankın attığı kazığı çıkardığım yöntem olan Tüketici hakem heyeti yolları görünür, ki oradan haksız dönme ihtimalimi düşük olarak görüyorum.

Lafı geçmişken vakıfbank olayını anlatayım da başına gelen olursa ekstra yardımcı olurum özelden.
    kliksadan bir alışverişi kredi kartı yanımda olmadığından BKM ekspres aracılığı ile yaptım. 100 puan yüklenmesi gereken tarihte yüklenmeyince üsteledim, şikayet kaydı oluşturdum. ama nafile çözüm olmadı. tüketici hakem heyetine başvurdum ve çatır çatır puanı yatırdılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bangkok'tan selamlar. Az bir zamanim kaldi. Phukete gitmek istiyorum ama ulke kodu area ve number istiyor. Tay numarami giriyorum yanlis uyarisi yapiyor bangkok airways. Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sularslan

Bangkok'tan selamlar. Az bir zamanim kaldi. Phukete gitmek istiyorum ama ulke kodu area ve number istiyor. Tay numarami giriyorum yanlis uyarisi yapiyor bangkok airways. Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.

Konuyu tam anlayamadım ama neden TR numaranızı girmiyorsunuz? Neticede formalite...
    Belki ev telefonu gibi sabit bir hat numarası istiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oft01819 -- 18 Mart 2015; 17:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Konuya çok yabancı ve yeniyim kusura bakmayın basit bir sorum olacak. Word kartımda silinecek olan puanımı adios karta aktarırsam asla silinmiyor mu?

?

• oft01819 kullanıcısına yanıt
    Alan kodu posta kodu istiyor. Sabit no sanirim. Bilmiyorum ki. Hava alanindan alsam boleti yada bangkokta carsidan.. Cok da pahaliya patlar bu is bana

• quote:

quote:

Konuya çok yabancı ve yeniyim kusura bakmayın basit bir sorum olacak. Word kartımda silinecek olan puanımı adios karta aktarırsam asla silinmiyor mu?

?

Arkadaşım yenisin, bi şey bilmiyorsun... Eyvallah... Bunun kusuru olmaz. Kusura da bakmayız! Burda anlaşalım. Bir çok arkadaşın HAKLI isyanı şuna: LÜTFEN 15dk'nızı ayırıp 1. sayfayı okuyun. Bir kerecik okuyun. Cevap bulamazsanız biz buradayız. İşte 1. sayfadan alıntı:
    KART TİPİNİ DEĞİŞTİRDİĞİMDE PUAN SİLİNİRMİ?

Örnek:PLAY CARDDAN ADİOSA ÇEVİRDİM PLAYDEN KAZANDIĞIM PUAN SİLİNİRMİ VS.:

KAZANDİGİNİZ PUAN KARTA ÖZEL BİR KAMPANYA İSE PUAN YÜKLENME TARİHİNDE PUANI KAZANDIĞINIZ KARTTA KALMANIZ GEREKMEKTE ,DAHA SONRA SİLİNME TARİHİNDEN ÖNCE ADİOSA GEÇERSENİZ PUANINIZ SİLİNMEZ
    GENEL BİR KAMPANYA İSE PUAN SİLİNMEDEN ÖNCE KART TİPİNİ ADİOSA ÇEVİRİN PUANINIZ SİLİNMEZ

Lütfen şahsi algılamayın! Bu vesileyle genel bir hatırlatma oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sularslan

Alan kodu posta kodu istiyor. Sabit no sanirim. Bilmiyorum ki. Hava alanindan alsam boleti yada bangkokta carsidan.. Cok da pahaliya patlar bu is bana

Peki yabancılara satış yapılmıyor gibi bir şey yoktur değil mi? Yoksa sallayın bir numara... Otel nosu yok mu?

• Otel nosu var posta kodunu da zorunlu tutmus. Daha once boyle bir durumla karsilasan olmadimi

• 
Sayfa: önceki 29112912291329142915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.