Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (2353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
84.751
Cevap
1.076
Favori
5.538.654
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23512352235323542355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • devrimkaratas kullanıcısına yanıt
    Birincisi kardeşim araç kiralaman için Avrupa'da geçerli bi ehliyetin olmalı diye biliyorum ki iki ay önce köln havalimanında kiralayamadım :) Türk ehliyetin geçmez dediler.güzergahın fena değil.iada ta kıl bi firma cins dolu .biraz dikkat etmeni öneririm.kolay gelsin.birde Mart ayındaki uzak Doğu kampanyasına katılacak arkadaşlar varsa bir tur düzenleyebiliriz.ilgilenenler mesaj atabilirler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xrayder

    hocam sizin washington bileti 2000 tl nin altinda olduğundan biletinizi 499 wp'' tüm dünya kampanyası'' ile alabilirsiniz şuanda yani 50 puan daha az kullanarak.. fakat biletler stoklarla sinirli!!! sizin 250 puan yatana kadar bitmez umarim..



    Şu anda tüm dünya kampanyası mı var hocam
  • goki20 G kullanıcısına yanıt
    vakıfta tüm dünya var.. adıosta sınırlı ülkeler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UNetwork

    785 sayfa mesajın tamamını okumayıp soru sorup sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim.

    Sorularıma içtenlikle ve sabırla cevap veren arkadaşlara da teşekkürü bir borç bilirim.



    Dostum olay 785 sayfa meselesi değil..tüm sorduğun sorular ilk sayfada detaylı anlatılıyor..inan aklına gelen herşeyin cvbı orada..amaç yardımlaşma zaten ama her 20 sayfada bir aynı sorular sorulunca üstadlar sayfayı terk ediyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rixos Tekirova fiyat konusunda yaninda banko yap.bu sene f/p olayı tam kaos oldu onun için fiyat 100-200 TL maç oynuyorsa totalde Tekirova banko derim eğer TL fark yuksek se tabiki

    Lares veya Limak Atlantis derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devrimkaratas kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun. kısa sürede mağduriyetinizin giderilmesini dilerim.

    arabayı havalimanı veya tren garı gibi lokasyonlardan kiralarsanız sabit bir ek ücret ödersiniz. eğer gittiğiniz şehri bilen birisi varsa ekipte, şehir ofislerinden biraz daha hesaplı kiralayabilirsiniz. tabi havalimanından şehire ulaşım seyahat sürenizden yiyecektir. belli başlı firmalardan araç kiralamanızı tavsiye ederim. sixt, hertz, avis vs vs... türk pasaportu ve türk ehliyeti ile 90 güne kadar sorunsuz araç kiralayabilirsiniz. tabi sizin ufak bir sıkıntınız daha var. planınızda doğu avrupa ülkeleri mevcut. bazen araç kiralama şirketleri doğu avrupa'ya gidilmesine izin vermeyebiliyorlar. araç kiralamayı düşündüğünüz şirketin kiralama koşullarını dikkatlice inceleyiniz.

    güzergah ne yazık ki 9 gün için çok uzun, zahmetli ve pahalı olması garanti. neredeyse günde 300-350km yol yapacaksınız. üstelik geçtiğiniz ve konakladığınız yerlerde ne olduğunu da pek anlamayacaksınız. araç da başınıza dert olacak. park yeri bulması, park yeri bulunca gezilecek lokasyonlara toplu taşımla ulaşılması vs vs... tabi bu sizin nasıl bir tatil konseptiyle hareket ettiğinizle de doğrudan ilgili. tamamen road trip üzerine kurduysanız, şehirleri gezmeyecekseniz olabilir. ancak şahsi önerim; madem stuttgart'a gidip münih'ten döneceksiniz, büyük bir almanya turu yapmanız olur. sırf berlin en az 3-4 gün hak eden bir şehir. hatta bana kalırsa 1 haftayı. o yüzden size tavsiyem stuttgart - frankfurt - köln - hamburg - berlin - münih gibi bir rota olabilir. araya arzu ettiğiniz ufak şehirleri de ekleyebilirsiniz (dresden vs). ya da kış sporlarına ilginiz varsa hazır alplerin göbeğine gitmişken değerlendirebilirsiniz. velhasıl pek çok plan üretilebilir. eğer plan değişikliği yapmak isterseniz rota-konaklama-ulaşım alternatiflerini konuşuruz.

    sınırlarda kontrol noktaları yok. dağ başında vs olanlar da boş. geçerli vizeye sahip pasaportunuz yanınızda olduğu sürece bir sıkıntı çıkmaz.

    idata'dan "turistik vize" başvurusu yaparken ekstra herhangi bir şeye dikkat etmenize gerek yok. istenen evraklar eksiksiz ise kısa sürede pasaportunuzun geldiğine ilişkin mesajı alırsınız. ancak ilk schengen vizeniz ise elçiliğe çağrılabilirsiniz. endişeye mahal yok.

    yukarıda da anlattığım gibi 9 günde 3100km arabayla gerçekten çok. sizin rotanızdaki şehirlerin çoğuna gitmiş birisi olarak; ne yazık ki italya ve doğu avrupa'da araç kullanmaktan pek keyif alamadığımı da belirtmek isterim. polisi ayrı dert, yolu ayrı dert.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercool

    Tecrubeli arkadaslara bi sorum olacak. 1000 tl puanim var. Bir yurt disi seyahat dusunuyorum. Isinma icin hangi ulkeye gidilebilir. Tek basima gidecem. Benim gibi fikri olan arkadaslar varsa haberlesebililir kendi turumuzu organize edebiliriz.

    Güney yarım küre ?
  • Merhaba arkadaşlar,

    Cumartesi günü benimde Vakıf World'üme ilk kez harcama kampanyası geldi.
    3.400 TL'ye 60 TL puan.
    Harcama tutarı benim için yüksek ama bakalım uğraşacağız.

    Bu arada 100 TL üzeri 5 adet gıda ve giyim alışverişi için 55 TL WP kampanyası için mesajı yeni attım, bu ay başındaki harcamlarımda dahil olur mu?

    Son bir soruda, restaurant harcaması da bu kampanyaya dahil midir? Gıda'dan kasıt sadece market harcamaları mıdır?

    Herkese bol WP'li, bol kampanyalı yeni bir yıl dilerim
  • devrimkaratas kullanıcısına yanıt
    bir arkadaş bilgi vermiş, ben de bildiklerimi yazayım. sizin çizdiğiniz rotayı ben ancak 3 defa da yapabildim ki o da çok sindirerek olmadı. o nedenle 9 günde bu rota km açısından yapılabilir olsa da, gezip görme açısından size hiçbirşey kazandırmaz. seçtiğiniz şehirlerin çoğu en az 2 günde gezilecek şehirler. benim size tavsiyem stuttgarttan araba kiralayıp, strasbourg oradan colmar, baseli es geçin, zürich, alpleri takip edin ve italyaya girerek merano, daha sonra salzburg ve en son münich. merano - salzburg - münich hattında çok güzel ufak köyler ve kasabalar mevcuttur.

    bu benim size önerim. ama bu tatilden ne beklediğiniz de çok önemli.

    stuttgart ve almanyada belki 50 defa araba kiraladım ama şimdiye kadar kimse ehliyetimi sorun etmedi. araba kiralama açısından size autoeurope.com isimli siteyi tavsiye ederim. bunun yanında sixt.de sitesi de güzel fiyatlar verebiliyor. almanyadan kiralama yaptığınız için italya ve doğru avrupa ülkeleri sorun olabiliyor ama bu sorun genellikle mercedes, bmw, audi gibi lüks arabalarda. ben geçen sene yazın golf cabrio gti kiralayıp almanyadan, italyada gezmiştim. araba kiralarken mutlaka şartlarını okuyun, orada hangi ülkelere gidebileceğinizi yazıyorlar. tabii sigorta kısmını da mutlaka okuyun.

    italyanın kuzey kısmı alplere yakın olduğundan avrupanın en güzel araba yollarının bazıları burada bulunmaktadır. bunlara pass derler ve dağların etrafını dolaşırsınız. yollar özellikle motorsikletliler arasında çok popülerdir. avusturyada arabanıza vignette denilen karayolları çıkartması almanız gerekir, haftalık olanı yanılmıyorsam 10-15 euro civarı idi. eğer iphone veya daha iyisi ipadiniz var ise mutlaka tom tom navigasyon programını yüklemenizi öneririm. hem boşu boşuna gps parası vermezsiniz kiralama şirketine hem de zaman kaybını önlemiş olursunuz, buna ek olarak rotanızı çizdiğinizde paralı yolu tercih etmek isteyip istemediğinizi de sorar size.

    sınır konusunu sakın dert etmeyin. sınırı ancak tabelada yazdığı zaman fark ediyorsunuz. bazen 1 saat içinde 2 - 3 kere sınır değiştirdiğiniz oluyor. turkcell bir ara kafayı yemişti, şu ülkeye hoşgeldiniz diye mesaj göndermekten :)

    tüm ülkelerde ama özellikle isviçrede trafik kurallarına sıkı sıkıya uymalısınız.

    araba ile gezmek rahattır ama bir o kadar da zahmetlidir. en büyük sorun tabii ki park yeridir ama çok da kafaya takmayın. belki biraz pahalıdır ama şehrin merkezine arabanızı park edip gezmek de bir başka güzeldir.

    gideceğiniz tarih, turist açısından yoğun bir tarih olmayacağından otel rezervasyonlarına çok takılmayın. yol üstünde de çok güzel oteller bulmanız mümkün.

    bunun dışında sormak istediğiniz soruları buradan veya pm atarak sorabilirseniz. elimden geldiğince yardımcı olurum.




  • Arkadaşlar düşün taşın düşün taşın Ela Qualityde karar kıldık oran 2,66 a geldi. Bayanın söylediğine göre oran verilebilecek en yüksek oranmış.
    Adios karta kampanya yaptıkları için %30 indirim oranı yerine %35 oldu indirim gerçi otel ucuz değil ama neyse :)
    Süt çocukları için (0-12ay) rixos sungate ideal gibi, ufak yaştaki bebekleri kabul eden başka otel de bulamadım.
    Fikir veren tüm arkadaşlara teşekkürler aklım rixosta kalsada belek ağustos sonu için daha ideal olabileceği için tercihimizi o yönde yaptık hayırlısı.
    Puan toplamak lazım artık :)
  • Orijinalden alıntı: serhat33



    Bu arada 100 TL üzeri 5 adet gıda ve giyim alışverişi için 55 TL WP kampanyası için mesajı yeni attım, bu ay başındaki harcamlarımda dahil olur mu?


    Bu kampanya nerede var,world sitesinde bulamadım.
  • Orijinalden alıntı: umtnsn

    Orijinalden alıntı: serhat33



    Bu arada 100 TL üzeri 5 adet gıda ve giyim alışverişi için 55 TL WP kampanyası için mesajı yeni attım, bu ay başındaki harcamlarımda dahil olur mu?


    Bu kampanya nerede var,world sitesinde bulamadım.



    ykb kampanyalarını worldcard.com dan, vakıf world kartın kampanyalarını vakıfkart.com dan takip ederseniz daha net olur
    çünkü vakıf world bazı kampanyalarda böyle msjla katılım istiyo, vakıfkart.com sitesinde detaylar net
  • devrimkaratas kullanıcısına yanıt
    dönüş münih değilmi

    yoksa araç kiralamada tek yön ücreti alırlar

    bizde ispainya 8 gün yaptık böyle

    son gece yolda geçecek mecburen tek yön araç kiralama yüzünden
  • bunu ben de yazacaktım unutmuşum. gidiş stuttgart, dönüş münih olduğu için tek yön parası verecekler mecburen. bu da genellikle 50 avro ile 100 avro arasında değişiyor.
  • riccardofree R kullanıcısına yanıt
    sanırım bebek klubu olan otel sayısı az bende bebek klubu oldugu için cornelia diamonda gidiyorum ama hiç bir otelde 3 yaş altı cocugu anne yada babası olmadan bırakamazsınız corneliada bebek kulubunde yataklarda varmıs orda uyursa odaya cıakrmanıza gerek kalmıyor kavanoz mamalar (hipp, milupa) bebek kulubuı ve ana restoranda ücretsiz tam bebek dostu denilebilir ama dediginiz otellerden biraz daha pahalı illa dedikleriniz arasından istiyorsanız limak arcadia birinci ikinci titanic bence rixosu önermem ama limagın hepsi olabilir limra sadece bi tık aşagıda kalıyor. Bu fiyat aralıgına cıkabiliyorsanız birinci cornelia ikinci limaklar üçüncü titanic hiç birinden memnuniyetsiz ayrılmazsınız umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • nazek kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla uluslararası ehliyet gerekmiyor.
  • Arkadaşlar,
    Erkek arkadaşıma hediye olarak sevgililer günü için plan yapmak istiyorum. THY sevgililer günü kampanyasını adiosla alarak yada Adiosun sevgililer günü kampanyasına katılarak, Avrupa'da birkaç şehir görme imkanımız olabilir mi?
    Şuanda 13ayda toplam 550 puan biriktirdim, avans kullanmasam iyi olurdu çünkü kapatamamaktan korkuyorum ama otelleri de puanla alabilmek için mecburen kullanıcam artık :)
    Önerileriniz nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neeenanana -- 6 Ocak 2014; 15:09:16 >
  • Değerli arkadaşlar öncelikle bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

    @ILKERATLIILKER

    Araba parçaları konusunda yardımcı olmak isterim. Tam olarak nereden alacağımı, fiyat vs. bilgisi verirsen elimden geleni yaparım.

    @recruit1

    Hocam 3100 km nin çok olacağını düşünerek avrupada iki haftada 7 ülke gezen bi arkadaşa güzergahı gönderdim.
    Bana avrupada yollar çok iyidir 700 km yi 6 saatte rahat gidersin dedi. Ayrıca benim planım sabah 7 gibi kalkıp 300-350 km yol yapıp 11 gibi gideceğim yere varmak. Akşama kadar, geceye kadar gezip otelde dinlenip tekrar sabah 7 de kalkmak. 300-350 km bizi çok zorlamaz diye düşünüyorum. Fakat bazı yerleri çıkarıp bir günde 600 km yapıp gideceğim yerde iki günde kalabilirim.

    Ben sanırım resim itibari ile bir yanlış anlaşılmaya sebep oldum. Benim dönüş biletim de stuttgart tan.
    Bu yaz Allah nasip ederse baba oluyorum. Bundan dolayı 2-3 sene bi yere gidemem diye böyle maymun iştahlılık yapıyorum aslında.

    @mugelondon

    Hocam dollar.com da passatı 9 günlüğüne 730 TL gibi bi fiyattan kiralayabiliyorum galiba. Sence bu fiyat iyi mi? dollar nasıl firmadır? Passat ta hız sabitleyici var. Çok işime yarar diye düşünüyorum. Sizin verdiğiniz firmalara baktım ama 400 dolardan başlıyor. Ben de i pad var aslında ama ben sygic diye bi program kurdum. Deneme süresi bitti fakat yol tarifi yapmaya devam ediyor. Ama tom tom u kurarken bi problem yaşarsam sizi rahatsız etmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrimkaratas -- 6 Ocak 2014; 15:21:41 >




  • riccardofree R kullanıcısına yanıt
    Limak Arcadia yi tercih edin.Hem genis yesil alanlari hem bilinen Limak kalitesi hemde samimi musteri hizmetleriyle cok keyifli bir tatil gecirebilirsiniz..

    Ayrica `tatilani` olarak size bu tesise ozel ucretsiz upgrade oda ayarlayabiliriz.


    Saygilarimizla,

    Tatilani
  • THY promosyonel sınıf biletlerden artık mil kazanılmıyormuş ! Bu ne ya
    Ucuz bilet alana ceza resmen.
  • 
Sayfa: önceki 23512352235323542355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.