Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1841. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.054
Cevap
1.066
Favori
5.626.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18391840184118421843
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BKM Express ykb kartları işlem yapamıyorum,
    sadece kart ekleme değil,
    daha önce işlem yaptığım kart da
    'bankanızda kart bilgileri bulunamamıştır' diyor.
    belki de ben beceremedim...
  • Yok hocam, bende de aynı sorun var.
    Hatta alışverişte kabul etmediği için eklediğim kartı silmiştim, şimdi kart da ekleyemiyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kAr_gA

BKM Express ykb kartları işlem yapamıyorum,
    sadece kart ekleme değil,
    daha önce işlem yaptığım kart da
    'bankanızda kart bilgileri bulunamamıştır' diyor.
    belki de ben beceremedim...

aynısı bende de var dünden beridir ykbnın internet bankacılığını müşteri hizmetlerini bkmnın sitesini müşteri hizmetlerini arayıp durdum ama sonuç fiyasko forumda dakımse çözüm bulamamış geçmiş olsun hepimize ayrıca bu durum bazı müşterilere özel:) herkese aynısı olmamış...
  • bkmde bende geçen gün migrostan alışveriş yaptım bende hiç sorun çıkmadı.

bu arada arkadaşlar otel rezervasyonu için sadece bookinturkey de gördüklerimiz yok değil mi?booking.com dan 3-5 beğendiğimiz oteli ykb seyahat hattında söylesek çıkma şansı varmıdır?yoksa sadece bookinturkey de gördüklerimizi mi alabiliyoruz?
  • Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

AKTİF PUAN KAMPANYALARI
    --------------------------------

* 31 Mayıs 2013
    -Electroworld.com.tr’de tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 (en fazla 100 tl)
    -D&R mağazalarından vewww.dr.com.tr üzerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlere 10 TL (facebook katılımlı)
    -Gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki üye işyerleri'nden tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzerindeki alışverişten sonraki tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri alışveriş için 10 TL (en fazla 50 tl) (KATIL xx xxxx 3160)
    -Şok'tan farklı seferlerde yapılacak toplam 100 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 10 TL (SOK xx xxxx 3160)
    -World Alışveriş Uygulaması'nda bulunan alışveriş merkezlerinde yapacağınız 200 TL alışverişe 50 TL (21 Mayısta katılım sonra erdi)
    -BKM Express ile internette tek seferde 75 TL ve üzeri peşin alışveriş yapan müşteriler 15 TL
    -Fenerium mağazalarında veya magaza.fenerium.com.tr'de Fenerbahçe Worldcard ile tek seferde yapılacak 100 TL'lik alışverişe 10 TL

* 2 Haziran 2013
    -Darty Mağazaları'ndan(internet dahil değil) 12 taksit üzerinden yapılacak 40 inch ve üzeri tüm 3D TV'lerde 200 TL

* 6 Haziran 2013
    -Metro'dan yapılacak tek çekim alışverişlerde 250 tlye 25 tl,500 tlye 50 tl (METRO xx xxxx 3160)

* 14 Haziran 2013
    -MCJ ve mcj.com.tr'den tek çekim alışverişlerde %10 (en fazla 100 tl)

* 16 Haziran 2013
    -1 Hazirandan itibaren FLO mağazalarından vewww.flo.com.tr üzerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlere 10 TL(facebook katılımlı)

* 1 Temmuz 2013
    -CarrefourSA ve CarrefourSA Expres'lerde toplam 200 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 20 TL (CARREFOURSA xx xxxx 3160)
    -Özdilek Süpermarketleri'nde toplam 200 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 20 TL (OZDILEK xx xxxx 3160)

-İnternet üzerinden yapılan bireysel Multinet yüklemelerinde %5
    -YOYO'dan Her araç kiralamada %10(her aynı 4ünde yüklenir)
    -Avis'ten araç kiralamada tek çekim işlemlerde %10

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

1 - 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Caribou Coffee'lerde World POS'larından yapılacak alışverişlerde %25 (en fazla 25 tl) (TORPİL xx xxxx 3160)

Herhangi ilk harcamaınıza 5 tl,sonraki 100 tl ve üzeri harcamanıza 10 tl (CÖMERT xx xxxx 6635)Kişiye özel olabilir
    1-31 Mayıs tarihleri arasında;
    -Soykan Marketlerinden yapılacak 3 adet 75 TL ve üzeri alışverişe 30 TL (SOYKAN xx xxxx 6635)
    -Burda Marketlerinden yapılacak 3 adet 75 TL ve üzeri alışverişe 30 TL (BURDA xx xxxx 6635)
    -Rota Marketlerinden yapılacak 3 adet 75 TL ve üzeri alışverişe 25 TL (ROTA xx xxxx 6635)
    -Her otomatik ödeme talimatına 10 tl (en fazla 50 tl) (FATURA xx xxxx 6635)

PUAN YÜKLENME TARİHLERİ
    ----------------------------------

* 1 Haziran
    -LCW,Darty(AVM)

* 4 Haziran
    -E-ticaret
    * 6 Haziran
    -Caribou
    * 6 Haziran
    -Şok,Vakıf fatura
    * 7 Haziran
    -Burda,Soykan,Rota,D&R
    * 8 Haziran
    -Darty TV,Mayıs WP,BKM,Alışveriş Uygulaması,Fenerium,Electroworld
    * 15 Haziran
    -Metro
    * 21 Haziran
    -MCJ,Vakıf cömert
    * 22 Haziran
    -Flo
    * 6 Temmuz
    -Özdilek,carrefour

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 29 Mayıs 2013; 18:34:44 >

• Arkadaşım bugün gördüm, aynı sorunu kart ekleme aşamasında ben de yaşamıştım 1 ay kadar önce, zaten bu sorunu bahsettiğim konuya da cevap yazmışsın. Ben gerek BKM gerekse YKB ile edalarca görüştüm, yazıştım. Kart eklemede yaşanan sorun tamamen YKB kaynaklı, sonradan kullanım sırasındaki sorunu bilemiyorum, hiç yaşamadım. YKB nin hakkını yememek lazım, cidden çok ilgilendiler ve her seferinde sorun tamamen çözülene kadar 4-5 gün boyunca arayıp deneme yaptırdılar, yine banka çözdü yani sorunu. Bana söylenen, sorunun banka sisteminde kayıtlı olan PlayCard cep telefonu numarası yüzünden olduğuydu. Bu numarayı değiştirdiler, silip yeniden girdiler vs bişeyler yaptılar da çözüldü. İnternet şubeniz açıksa girip bir kontrol edin, belki bizim de kendi başımıza yapabileceğimiz bir şeydir. Kredi Kartları menüsünde Müşteri Hizmetlerini açın, orada sağdaki menünün altında bir yerde Play Card Telefon No yazıyor, onu bir kontrol edin eksik veya hatalı olmasın. Doğru ise, yapacak birşey yok, bankaya güzel bir mesaj yazıp çözüm bekleyeceksiniz. İlk kampanyayı ben de kaçırmıştım ama, o günden bu yana katıldıklarımla acısını fazlasıyla çıkardım Sabırlı olmakta fayda var. İnanın YKB birçok konuda birçok bankadan çok daha kaliteli ve tatminkar hizmet veriyor. Bankalar hiçbir zaman dostumuz olmadı ama, banka vardır insana kendini vezir hissettirir, banka vardır insanı rezil eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 29 Mayıs 2013; 18:05:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hectic01

quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

arkadaşlar avm kampanyasına başkasının telefonundan katılım yaptığım için uygulama elimde yok. acaba bu kampanya ile carrefour'u birleştirmek istesek, istanbul'da hangi carrefourlar oluyor ? liste çıkaran oldu mu hiç ?

Bu konuyu ben de merak ediyorum.

carrefoursa Maltepe ve Marmara forum benim bulabildiklerim. ilginç ama ataşehir carrefour yok..
  • Benim de başıma bikaç ay önce gelmişti kart ekleme baya bi birbirlerinin üstüne sucu attıktan sonra sorun cep telefonu numaram kaynaklı olduğu anlaşıldı. Nasıl oluyorsa herzaman mesaj gelen ve tek Kullanımlık Şifremin geldiği numaram YKB genel müdürlükte kayıtlı değilmiş. Sorun YKB de ve anca genel müdürlüke baya bi msj attıktan sonra hallettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hectic01

quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

arkadaşlar avm kampanyasına başkasının telefonundan katılım yaptığım için uygulama elimde yok. acaba bu kampanya ile carrefour'u birleştirmek istesek, istanbul'da hangi carrefourlar oluyor ? liste çıkaran oldu mu hiç ?

Bu konuyu ben de merak ediyorum.

ilk düşününce aklıma gelenler, içerenköy carrefour. palladium'un alt katındaki carrefour ekspres. cevizli'deki carrefour avm.
  • arkadaşlar haftaya ispanyaya gidiyorum.araba kiralarsam ehliyetim oradada geçerli oluyormu yoksa buradan uluslararası mı yapmak lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TC livemai82

quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Sıkıntı BKM kaynaklı Yapikrediden ne istiyorsunuz ? "Puanların üzerine yatacaklar" gibi söylemler saçmalıktan başka bir şey değil. Yapikrediye 100 tane değil 1000 tane şikayet kaydı oluştursanız ne olacak sistem mühendislerini BKM ye yollayıp düzelttirecek mi ?

sorunlarımızı eleştirin dalga geçin yada bankaların avukatlığını yapın diye yazmıyoruz buraya bildiğiniz birşey varsa paylaşın diye yazıyoruz yardım etmek istemeyenler engelde olmasın lütfen....

Bumu soru sormak ?

"selam arkadaşlar yapı kredi bankasıyla bkm anlaşmazlığı var yapı kredi kartlarıyla bkm aracılığıyla alışveriş edilmiyor dünden beridir kayıt oluşturuyorum kartım adios tüm yapıkredi müşterileri lütfen kayıt oluşturun kampanyanın günü bitmeden halletsinler şu işi hem bkmyi(08502010256) hemde ykbyi(4440444) numaralarını arayın kayıt oluşturun 15lira puan var ucunda hücummm... "

yada bumu ?

"arayın arkadaşlar puanların üstüne yatacaklar canlarından bezdirinnnn "

Hangi cümlede soru var ? Hangi puanının üzerine yatacaklar ? İşlem yapmamışken puanının nasıl üstüne yatacak ?

Bu soru sormak mı yada bankayı meşgul etmek için milleti gaza getirmek mi ? Hadi hafta sonu yapılan 2 günlük Darty ve Lcw kampanyası olsa anlarım, adamlar 24 Nisan - 31 Mayis arası kampanya yapıyorlar 38 gün ! sen son gün sistemde hata var diye yaygara kopartıyorsun. Senin canlarından bezdirmek istediğin müşteri temsilcisi yüzünden acil işi olan adamın işinin aksayacağını hiç düşünmüyorsun değil mi ?

Lafı fazla uzatmak istemiyorum, inşallah anlamışsındır. Sen aklına estiğini yazıyorsan, ve bunu kendinde hak olarak görüyorsan, bende istediğimi yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem Dengel

Ek kartınızın numarası asıl kart ile aynı ise kazanırsınız

evet aynı , çok teşekkür ederim.
  • Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

AKTİF PUAN KAMPANYALARI

* 31 Mayıs 2013
    -Electroworld.com.tr’de tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 (en fazla 100 tl)
    -D&R mağazalarından vewww.dr.com.tr üzerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlere 10 TL (facebook katılımlı)
    -Gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki üye işyerleri'nden tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzerindeki alışverişten sonraki tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri alışveriş için 10 TL (en fazla 50 tl) (KATIL xx xxxx 3160)
    -Şok'tan farklı seferlerde yapılacak toplam 100 TL ve üzeri tek çekim alışverişe 10 TL (SOK xx xxxx 3160)
    -World Alışveriş Uygulaması'nda bulunan alışveriş merkezlerinde yapacağınız 200 TL alışverişe 50 TL (21 Mayısta katılım sonra erdi)
    -BKM Express ile internette tek seferde 75 TL ve üzeri peşin alışveriş yapan müşteriler 15 TL
    -Fenerium mağazalarında veya magaza.fenerium.com.tr'de Fenerbahçe Worldcard ile tek seferde yapılacak 100 TL'lik alışverişe 10 TL

* 2 Haziran 2013
    -Darty Mağazaları'ndan(internet dahil değil) 12 taksit üzerinden yapılacak 40 inch ve üzeri tüm 3D TV'lerde 200 TL

* 6 Haziran 2013
    -Metro'dan yapılacak tek çekim alışverişlerde 250 tlye 25 tl,500 tlye 50 tl (METRO xx xxxx 3160)

* 14 Haziran 2013
    -MCJ ve mcj.com.tr'den tek çekim alışverişlerde %10 (en fazla 100 tl)

* 16 Haziran 2013
    -1 Hazirandan itibaren FLO mağazalarından vewww.flo.com.tr üzerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlere 10 TL(facebook katılımlı)

* 1 Temmuz 2013
    -CarrefourSA ve CarrefourSA Expres'lerde toplam 200 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 20 TL (CARREFOURSA xx xxxx 3160)
    -Özdilek Süpermarketleri'nde toplam 200 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 20 TL (OZDILEK xx xxxx 3160)

-İnternet üzerinden yapılan bireysel Multinet yüklemelerinde %5
    -YOYO'dan Her araç kiralamada %10(her aynı 4ünde yüklenir)
    -Avis'ten araç kiralamada tek çekim işlemlerde %10

1 - 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında Caribou Coffee'lerde World POS'larından yapılacak alışverişlerde %25 (en fazla 25 tl) (TORPİL xx xxxx 3160)

Herhangi ilk harcamaınıza 5 tl,sonraki 100 tl ve üzeri harcamanıza 10 tl (CÖMERT xx xxxx 6635)Kişiye özel olabilir
    1-31 Mayıs tarihleri arasında;
    -Soykan Marketlerinden yapılacak 3 adet 75 TL ve üzeri alışverişe 30 TL (SOYKAN xx xxxx 6635)
    -Burda Marketlerinden yapılacak 3 adet 75 TL ve üzeri alışverişe 30 TL (BURDA xx xxxx 6635)
    -Rota Marketlerinden yapılacak 3 adet 75 TL ve üzeri alışverişe 25 TL (ROTA xx xxxx 6635)
    -Her otomatik ödeme talimatına 10 tl (en fazla 50 tl) (FATURA xx xxxx 6635)

PUAN YÜKLENME TARİHLERİ
    ----------------------------------

* 1 Haziran
    -LCW,Darty(AVM)

* 4 Haziran
    -E-ticaret
    * 6 Haziran
    -Caribou
    * 6 Haziran
    -Şok,Vakıf fatura
    * 7 Haziran
    -Burda,Soykan,Rota,D&R
    * 8 Haziran
    -Darty TV,Mayıs WP,BKM,Alışveriş Uygulaması,Fenerium,Electroworld
    * 15 Haziran
    -Metro
    * 21 Haziran
    -MCJ,Vakıf cömert
    * 22 Haziran
    -Flo
    * 6 Temmuz
    -Özdilek,carrefour

• darty eklenmiş ama alt limit varmı acaba.
    EN UYGUN 1800 tl falan.güzel kampanya bence.alacaklar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: grun

quote:

Orijinalden alıntı: Madman

quote:

Orijinalden alıntı: grun

quote:

Orijinalden alıntı: mrbrain

mulhouse a easyjet veya pegasus gibi low budget havayolları ile gidip oradan geçiş yapabilirsiniz..

stuttgart da bir tercih olabilir.

civarda gezilecek yerler fransanın alsace bölgesi (colmar vb.) , strasbourg&kehl, basel ve freiburg.

biraz daha geniş alabilirim derseniz, gitmişken zürich ve konstanz gölü de görülebilir.

Stuttgarta ucup oradan badenwürtemberg veya schöneswochenende biletleri ile europaparka gidilebilir. Grup halinde gidildiğinde çok ucuz oluyor. Ya da almanya için ücretli otostop da seçilebilir. Ben bu şekilde polonya berlin münihe gittim. Tavsiye ederim.www.mitfahrgelegenheiten.de
    Bilet be tren bilgileri içinwww.bahn.de'ye bakabilirsiniz.
    Konaklama için karlsruhe de seçilebilir. Karlsruhe de güzel bir yer ama çok birşey yok. Ama buradan ryanair ile farlı ülkelere ucuza uçabilirsiniz.
    Etrafa freiburga ek olarak heidelbergi söyleyebilirim ama açıkçası o taraf için program yapılacaksa europapark straßburg ve başka bir ülke uçak ile veya mitfahrengelengheit ile münih filan da seçilebilir. Tarihi bir yer görmek istenirse.

Baden havalimanından herhangi bir avrupa şehrine aktarma yapmak ucuz ve kolay olacakmış gibi duruyor ama EuropaPark'tan Baden'e ulaşmak da bir dertmiş. Park'ın shuttle'ıyla gitmezseniz 4 tane otobüs/tren aktarması yapmak gerekiyor. Parkın shuttle'ı da 30 Euro diyor 1 saatlik yol için, uçaktan pahalı.

Dediğim gibi tren biletlerini iyi incelemek gerekiyor. Haftasonu bileti diye birşey var ice gibi hızlı trenler hariç kullanabiliyorsunuz 5 kişi 42euro.

Ya da badenwürtemberg ticket ile o bölgede sınırız tüm gün binebileceğiniz (otobüslerde de geçerli olan) bir bilet. 5 kişi 38euro

Şimdi baktım da eğer bir hata yapmıyorsam karlsruhe hbf'den europapark 1tren 1 de otobüs ile gidiliyor.

Yine karlsruhe hbf'den havaalanı 1 tren 1 otobüs ile gidiliyor.

Hocam benim atladığım bir yer mi var acaba? Karlhuse hbf'ye gitsek bile oradan havalimanı için trene binmemiz gerekiyor diyor google maps.

Onun dışında Baden airport'tan EuropaPark'a yol çizdirdiğimde bakın şöyle çıkıyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madman -- 29 Mayıs 2013; 18:52:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytin45

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Merhaba benim bir sorum olucak. Ben word kart kullanıyorum Aylık 4-5 bin lira yılda toplam 50 bin gibi bir harcamam var. Adıos karta geçsem, yılda 50 bin tl lik harcama ile bilet vb ne kazanablirim yaklaşık olarak. Şimdiden teşekkur ederim.

İlk sayfada bilgisayars ve dangerous'un mesajlarını okuyun tüm sorularınızın cevabı var

Hocam hazırladığınız Word dosyasını Google Drive'a yükleyip public yapsanız ve biz de imzamızda o linki yayınlasak hem daha geniş bir kitleye duyurabiliriz, hem de erişilmesi daha kolay olur. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madman
    Hocam hazırladığınız Word dosyasını Google Drive'a yükleyip public yapsanız ve biz de imzamızda o linki yayınlasak hem daha geniş bir kitleye duyurabiliriz, hem de erişilmesi daha kolay olur. Ne dersiniz?

Benim şahsi fikrim, ilk sayfada cevabı olan soruyu soran olursa, ilk sayfayı okuyun yazılmasın. Direkt ilk sayfanın linkini verelim, tıklayınca ilk sayfaya gitsinler, Akıllı adamsa okuyup anlar, yok hala soru sormaya devam ediyorsa hiç muhatap olmamak en iyisi.
  • Orijinalden alıntı: thundere

AKTİF PUAN KAMPANYALARI

* 31 Mayıs 2013
    GG veya HB olabilirmi acaba, ipad almam lazım hoş olurdu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepndark
    GG veya HB olabilirmi acaba, ipad almam lazım hoş olurdu :)

electroworld var.
  • Arkadaşlar tam olarak Adios ve Adios Premium arasındaki farklar nelerdir?

Bir de yurtdışında kredi kartıyla alışveriş yapmak mantıklı mıdır? Kur farkı fazla olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 18391840184118421843
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.