Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.050
Cevap
1.066
Favori
5.625.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16821683168416851686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vakıfbank 10 puanımın üstüne yatmış. Bir kere de düzgün iş yapın da şaşırtın bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

bana yatmamış henüz..
    facebook'tan mı kayıt yaptırdınız?

hayır mesajla kayıt yaptırdım..
  • Daha önce verildiyse özür;

http://www.tlcard.com.tr/kampanyalar/

1 - 30 Nisan 2013 tarihleri arasında TLcard ile Kafe, Bar, Fast-Food, Restoran, Sinema ve Tiyatro sektörlerinde tek seferde yapılacak 5 adet 25 TL ve üzeri alışverişe 25 TL puan hediye edilecektir.
    Kampanyaya tüm bireysel banka kartları dahil olup, ticari banka kartları, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri, internet harcamaları ve iadeler dahil edilmeyecektir.
    Kampanya müşteri bazında geçerli olup bir müşteri en fazla 25 TL değerinde puan kazanabilir.
    Puanlar 8 Mayıs 2013 tarihine kadar kartlara yansıyacaktır.
    Ödülün yüklenebilmesi için puan yüklemesinin yapıldığı gün itibariyle en az 1 adet kullanıma açık banka kartının olması gerekmektedir.
    Biletix üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.
    Aynı gün içerisinde yapılan işlemlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
    Kampanyaya katılmak için NİSAN yazıp bir boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin SMS ile Avea/Turkcell/Vodafone 3160’a gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL’dir.

Play tlcard ı olanlar daha da şanslı.

• arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.
    benim adios premium ve normal adios olmak üzere 2 kartım var. uçak bileti kampanyalarıda genellikle 2 kişi ile sınırlı oluyor. ben bir kartımla 2, diğer kartımla ayrı 2 kişiye aynı uçuş için bilet alabiliyormuyum?
    adiosun sitesindeki açıklamaları okudum buradaki ilk sayfayıda okudum ama net bir şey göremedim.
    eğer alınamıyorsa bu şekilde bilet almanın en basit yolu nasıl olabilir?
    teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanahmet -- 6 Nisan 2013; 10:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

quote:

Orijinalden alıntı: Zeus_Ferre

quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

SEDVENTURE... Olay budur diyorum, gez ve fotografla, Setur rehberliğinde, Canon ekipmanlarıyla hakiki kişiye özel tur programları
    http://sedventure.com/AnaSayfa.aspx
    Yarın bir arayıp sorayım YKB Seyahat hattına; puanlarla alabiliyormuş muyum?

Benimde cok hoşuma gitti hocam sen bi öğren burdan paylaşırsın puan bilgilerini
    Takipteyim

ben 2-3 ay önce sormuştum özel program ile 4000 euro fiyat çıkarmışlardı onu da 3 e bölüyorlar. Ancak kampanya zamanları gidilirse 2300-2700 euro civarına gidilebilir bunu da ortalama 3,2 felan deseniz yaklaşık 600 euro yapar 1200-1500 puan arası gider değer mi bence sonuna kadar değer

Hocam bu kampanya zamanları ne zaman oluyor acaba? Ben fena halde ısındım bu tura. 1500 puan veririm. Feda olsun.

• Vakıfbankta eşler arasında süreli puan aktarımı oluyor mu? Oluyorsa nasıl?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

quote:

Orijinalden alıntı: Zeus_Ferre

quote:

SEDVENTURE... Olay budur diyorum, gez ve fotografla, Setur rehberliğinde, Canon ekipmanlarıyla hakiki kişiye özel tur programları
    http://sedventure.com/AnaSayfa.aspx
    Yarın bir arayıp sorayım YKB Seyahat hattına; puanlarla alabiliyormuş muyum?

Benimde cok hoşuma gitti hocam sen bi öğren burdan paylaşırsın puan bilgilerini
    Takipteyim

ben 2-3 ay önce sormuştum özel program ile 4000 euro fiyat çıkarmışlardı onu da 3 e bölüyorlar. Ancak kampanya zamanları gidilirse 2300-2700 euro civarına gidilebilir bunu da ortalama 3,2 felan deseniz yaklaşık 600 euro yapar 1200-1500 puan arası gider değer mi bence sonuna kadar değer

Hocam bu kampanya zamanları ne zaman oluyor acaba? Ben fena halde ısındım bu tura. 1500 puan veririm. Feda olsun.

ben bu sene tanzanya ya safariye gittim çok kısa olmasına rağmen çok hoşuma gitti. tavsiye ederim
    istekli kişiler olursa adiosçular olarak buradan bile bir grup kurulabilir. benide +1 olarak ilave edebilirsiniz.
    hatta ben sedventure linkinde baktığımda bazı gereksiz masraflar vardı.
    örneğin dar es salam a gece 3 gibi iniyorsunuz otele gidip otelden sabah 8 gibi çıkıp uçakla tekrardan arusha ya gidiyorsunuz
    4 saat için otele bir gecelik para ödüyorsunuz
    ayrıca artık thy nin direk arusha ya uçuşu var(kilimanjaro)
    istenirse çok daha güzel ve maliyetsiz bir program yapılabilir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xraytr

Daha önce verildiyse özür;

1 - 30 Nisan 2013 tarihleri arasında TLcard ile Kafe, Bar, Fast-Food, Restoran, Sinema ve Tiyatro sektörlerinde tek seferde yapılacak 5 adet 25 TL ve üzeri alışverişe 25 TL puan hediye edilecektir.
    Kampanyaya tüm bireysel banka kartları dahil olup, ticari banka kartları, puan kullanılarak yapılan alışverişler, nakit çekim işlemleri, internet harcamaları ve iadeler dahil edilmeyecektir.
    Kampanya müşteri bazında geçerli olup bir müşteri en fazla 25 TL değerinde puan kazanabilir.
    Ödülün yüklenebilmesi için puan yüklemesinin yapıldığı gün itibariyle en az 1 adet kullanıma açık banka kartının olması gerekmektedir.
    Aynı gün içerisinde yapılan işlemlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
    Kampanyaya katılmak için NİSAN yazıp bir boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin SMS ile Avea/Turkcell/Vodafone 3160’a gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL’dir.

Multinet geçer mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Arkadaşlar konuda bir ara altın alımlarında arkadaşın biri gittiği kuyumcunun altın alımında 100TLnin verdiği wp yide fiyata ekleyip daha sonra bu wpyi benden kesiyorlar dedi demişti bir arkadaş kuyumcu için.Bizde böyle saçmalık olmaz adam sahtekarın teki deyip atıp tutmuştuk ama bugün bende kuyum atölyem için ykb posuna başvurunca işin hakkaten de öyle olduğunu gördüm.Teklif aynen şöyle:
    Tüm kartlardan %0.90 komisyon ve kurum world üye işyeri ise %1 puan alınıp kart hamiline verilir.
    Örnek:5000TLlik bir çekim olduğunda 45TL komisyon + 50TL worldpuan kesilir.

Müşteriye verilen wpnin benden kesilmesi banada çok saçma geldi ama hakikaten böyleymiş.:)

Zaten her sektörde böyle sadece kuyum için değil. Ben de yedek parça dükkanımda bu yüzden worldü kaldırdım normal YKB posu kullanıyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: ercanahmet

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.
    benim adios premium ve normal adios olmak üzere 2 kartım var. uçak bileti kampanyalarıda genellikle 2 kişi ile sınırlı oluyor. ben bir kartımla 2, diğer kartımla ayrı 2 kişiye aynı uçuş için bilet alabiliyormuyum?
    adiosun sitesindeki açıklamaları okudum buradaki ilk sayfayıda okudum ama net bir şey göremedim.
    eğer alınamıyorsa bu şekilde bilet almanın en basit yolu nasıl olabilir?
    teşekkürler şimdiden

Mantıken alırsın çünkü kampanya müşteri bazında demiyor, tek fark premiumda puanların biraz daha değerli olur ayrıca lounge kullanacaksan premiumda giriş ücreti yok normal adiosta kişi başı 20 TL ödersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: thundere

burası nere müdürüm?

LeCrans Hotel & Spa - Crans Montana, İsviçre
  • adios kartta puanlar -174'te..önümüzdeki hafta bgn belgrad seyehatim var.2 gün sürecek seyehatim için 1 gecelik otel rezervasyonuna 180 lira para ödemek istemiyorum açıkçası.puan kullanımı yaparak vakıfworld'le otel rezervasyonu yapılabiliyormu ? yapılabiliyorsa oran kaç oluyor gold kart için..ayrıca -40 tl puandaki kartımla bu rezervasyonu yaptırabilirmiyim acaba ? cevaplar için teşekkürler.
  • Mart genel kampanyadan 90 en az bekliyordum 10 lira var normalmi yoksa düzelirmi.Şimdi arıycam müş izmetlerini

Edit: ilk acemiliği attım 22bin wp ını ipad uygulamasında Tl olarak görünce afalladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakninja -- 6 Nisan 2013; 12:32:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byRamo

adios kartta puanlar -174'te..önümüzdeki hafta bgn belgrad seyehatim var.2 gün sürecek seyehatim için 1 gecelik otel rezervasyonuna 180 lira para ödemek istemiyorum açıkçası.puan kullanımı yaparak vakıfworld'le otel rezervasyonu yapılabiliyormu ? yapılabiliyorsa oran kaç oluyor gold kart için..ayrıca -40 tl puandaki kartımla bu rezervasyonu yaptırabilirmiyim acaba ? cevaplar için teşekkürler.

vakıfla otellerde puanlar genelde 2 ile çarpılıyor. Gold olunca fark edermi bilmem.
    Eksi puan ise son yaptığınız harcamanızda kullandığınız avans puanın yarısından fazlasını kapattıysanız tekrar ekside bile olsanız avans kullanabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzy76

quote:

Orijinalden alıntı: xraytr

Daha önce verildiyse özür;

Multinet geçer mi acaba ?

Internet harcaması geçerli değil demişler..

• Yani akıl alır gibi değil bu YKB nin işi. Her konuda en önde ama bu puanların dönem içi işlemlerde gösterilmesi gibi basit bir işi becermiyorlar. Sonra da forumda günlerce yok o yattı mı bu mu yatan, falan. Ayıp bence YKB ye hiç yakışmıyor. Bildiğin vakıfbank yapıyor bunu, ötesi yok müdürüm :) Duy sesimi :)
  • Benimde puanlarim yatti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda daha önce yazılmadı sanırım gene çekiliş varmış ..:)

1-30 Nisan tarihleri arasında para transferleri,ödemeler ve yatırım işlemlerini İnternet Şubesi veya Mobil Şube’den gerçekleştirin, 50 TL’ye varan puan kazanma şansı yakalayın.

Çekilişle 1.000 müşterimiz 10 TL, 500 müşterimiz 25 TL, 500 müşterimiz 50 TL değerinde puan kazanıyor!

Siz de Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Mobil Şubeyi kullanın, işlemlerinizi dilediğiniz yerde, 7/24 gerçekleştirirken puan kazanmanın tadını çıkarın!

2000 şanslı kişiden birimiyiz bakalım..:)

• Arkadaşlar ilkbaharı avrupada karşılıyorum kampanyasından lutfhansadan ankara-barcelona bileti aldım eşimle beraber gideceğiz 4 gece 19-23 nisan arasında , otel rezervasyonumu ne şekilde yapmamı önerirsiniz hatta otel önerisi de alabilirim giden arkadaşlardan ,
    mesela seyahat hattından alırsam puan katsayısı nasıl oluyor ?
    onun yerine gezisitesi.com dan yapsam 50 tl puan veriyor
    yardımlarınızı bekliyorum
  • Adios sayesinde çok güzel yerleri gezdik ve paylaşımda bulunduk. Bu yönden bankaya teşekkür ediyorum. Fakat naçizane gördüğüm birkaç eksikliği de bildirmek istiyorum. Farklı kampanyaların puanları aynı günlerde yüklendiğinde hangi puan nereden gelmiş vs bir sürü fikir alışverişi yapmak zorunda kalıyoruz. Sonrada müşteri hizmetlerini arayarak hem para hem de zaman kaybı yaşıyoruz. Bu söylediğim MH açısından da böyle sonuçta onlarda böyle gereksiz bir işle meşgul olmak zorunda kalmaktalar.

Örneğin vakıfta kampanya puanları yattığında bu işlemi dönem içi işlemlerde görüyoruz. MH ni aramak zorunda kalmıyoruz. Aynısı Yapı Kredi de olsa çok çok rahat ederdik. Ayrıca puan transferini internet bankacılığından yapamamak da çok gereksiz zaman kaybına yol açmakta. Son olarak da Kart Program Değiştir bölümüne Adios Premium kartında eklenmesi. Çünkü ben 10.000 limitli Opet Kartımı Adios Premium yapmak için müşteri hizmetlerine talep vermek zorunda kaldım. 3-4 gündür gelişme olmadı. Bu menüde olsa rahatlıkla çevirir ve katsayı olarak daha avantajlı puandan faydalanıp anında uçak biletimi alabilirdim. Ben eksiklik olarak gördüğüm ve Yapı Kredi Bankası nın gelişmesi adına önemli bir kaç maddeyi yazayım. Umarım burayı okuyorlardır.

Kısaca madde madde özetlemek istiyorum.

1 - İnternet Bankacılığından puan transferi yapılabilmesi (Artı puan durumunda)

2 - Kampanya puanlarının açıklamaları ile birlikte "Dönem İçi İşlemler" e yansıtılması

3 - Belirli bir limitin üstündeki kişiler için "Kart Program Değiştir" bölümüne Adios Premium kartında eklenmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 6 Nisan 2013; 12:42:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bibbifok

Yani akıl alır gibi değil bu YKB nin işi. Her konuda en önde ama bu puanların dönem içi işlemlerde gösterilmesi gibi basit bir işi becermiyorlar. Sonra da forumda günlerce yok o yattı mı bu mu yatan, falan. Ayıp bence YKB ye hiç yakışmıyor. Bildiğin vakıfbank yapıyor bunu, ötesi yok müdürüm :) Duy sesimi :)

YKB İlk internet bankacılığını çıkaran bankalarımızdan biridir. Ama hala aynı alt yapıyı kullandıkları için kendilerini geliştiremediler. Dedeiğiniz gibi birdeşuda var karta para yatırıyorsunuz kalan exkstre borcunu dahi göremiyorsunuz -+ ile boğuşup sonucu buluyorsunuz..Bir kaç kere şikayet öneri getirdim ama dikkate alınmadı bunu ne kadar çok kişi dile geitirirse daha çabuk adım atarlar diye düşünüyorum.Puan konusuda öyle çoğu arkadaşımız puan yatınca arıyor haklı olarak ne nedeğildir diye mh yi meşgul ediyor en azından bununda önüne geçilmiş olur...

• 
Sayfa: önceki 16821683168416851686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.