Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.048
Cevap
1.064
Favori
5.625.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeytin45

Paris'e gidecek arkadaşlar için 2 kez gitmiş biri olarak önerim ister şehir içi ister şehir dışı otellerini metro duraklarına en yakın olanlardan seçmeleri.Paris bir metropol ve gasp hırsızlık olayları sık görülebiliyor.Özellikle hafta içi gece 11 de otelinize dönerken karanlık ara sokaklardan geçmek zorunda kalmak istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Acentalar komisyon eklerler.ayrıca bankanın da kendi ücretlendirmesi olabilir.Örneğin vakıfbank yurtiçi bilet tek yön ya dagidiş dönüş farketmeden 20 tl alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendisgsm

quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Merhaba,

THY online işlemlerde 726 lira görünen bilet, Setur'da neden 900 lira görünüyor? Bu fiyat farkı normal mi?

Ekleme: Bahsettiğim biletin karşılığı 68000 wp. Yani oran 2.13 gibi bişey oluyor. (Yurtdışı bilet)

setur kendi komisyonunuda koyuyor fark ondan kaynaklanıyor. ama sizde fark biraz çok geldi bana. genelde bu kadar çok komisyon almaz. 726tl olsa olsa maksimum 800 olur

Seturda fiyatlar hep oyle oluyor,web fiyatlarını beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendisgsm

quote:

Merhaba,

THY online işlemlerde 726 lira görünen bilet, Setur'da neden 900 lira görünüyor? Bu fiyat farkı normal mi?

Ekleme: Bahsettiğim biletin karşılığı 68000 wp. Yani oran 2.13 gibi bişey oluyor. (Yurtdışı bilet)

setur kendi komisyonunuda koyuyor fark ondan kaynaklanıyor. ama sizde fark biraz çok geldi bana. genelde bu kadar çok komisyon almaz. 726tl olsa olsa maksimum 800 olur

bi problem var bu işte

mesela internetten 1700 tlye alınan bielti hangisini ararsak arayalım 2240tl istedi

ets de seturda bilmem ne turda

bu kadar komisyonmu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Paris'e gidecek arkadaşlar için 2 kez gitmiş biri olarak önerim ister şehir içi ister şehir dışı otellerini metro duraklarına en yakın olanlardan seçmeleri.Paris bir metropol ve gasp hırsızlık olayları sık görülebiliyor.Özellikle hafta içi gece 11 de otelinize dönerken karanlık ara sokaklardan geçmek zorunda kalmak istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Acentalar komisyon eklerler.ayrıca bankanın da kendi ücretlendirmesi olabilir.Örneğin vakıfbank yurtiçi bilet tek yön ya dagidiş dönüş farketmeden 20 tl alıyor

Anlıyorum ama bu kadar komisyon çok fazla değil mi?

Normalde bilet THY sitesinde 690 lira ve 1 kişi, 1 bebek fiyatı 726 lira oluyor.
    Seturda bebeklerden ücret alınmıyormuş, 1 kişi 900 lira dediler.

900 - 690 = 210 lira fark oluyor. Bu durumda adios yine avantajlı ama bahsedildiği gibi avantajlı değil malesef.

• quote:

quote:

quote:

Anlıyorum ama bu kadar komisyon çok fazla değil mi?

Normalde bilet THY sitesinde 690 lira ve 1 kişi, 1 bebek fiyatı 726 lira oluyor.
    Seturda bebeklerden ücret alınmıyormuş, 1 kişi 900 lira dediler.

900 - 690 = 210 lira fark oluyor. Bu durumda adios yine avantajlı ama bahsedildiği gibi avantajlı değil malesef.

Ben şimdiye kadar thy sitesi artı komisyon üzerinden puanla bilet aldım.. Komisyon da yurtdışında 70-80 lira gibi birşey biletleme başına.. Unuttum tam miktarı.. Setur görevlisine sorun ben bu fiyattan görüyorum diye nedenini açıklar muhtemelen..

• 5 Nisan - 2 Mayıs 2013 tarihleri arasında World'e özel Kipa'da tek seferde yapılacak 3 adet 50 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 15 TL değerinde Worldpuan hediye. Üstelik taksitli alışverişlerde 2 ay taksit erteleme fırsatı!

Kampanya Detayı:
    Kampanya 5 Nisan - 2 Mayıs 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında Kipa'da tek seferde yapılacak 3 adet 50 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 15 TL değerinde Worldpuan hediye edilecektir.
    Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
    Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir.
    Aynı gün içerisinde yapılan işlemlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve banka kartları, Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir.
    Kampanya gazete, dergi, kontör, tütün mamulleri, LPG tüp, altın ve alkollü içecek alışverişlerinde geçerli değildir.
    Kampanyaya taksitli işlemler, Worldpuan ile yapılan alışverişler ve ticari kredi kartları ile ticari banka kartları dahil değildir.
    Kampanyadan kazanılan puanlar 10 Mayıs 2013 tarihinde kredi kartlarına yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 21 Mayıs 2013'tür.
    Kazanılan puanlar banka kartlarına 15 Mayıs 2013 tarihine kadar yansıtılacaktır.
    Kampanya katılımı için KİPA yazıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160'a gönderilmesi gerekmektedir.
    Banka kartlarının kampanyaya katılmak için SMS göndermelerine gerek bulunmamaktadır.
    Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL'dir. Vakıfbank Worldcard sahipleri 6635'e SMS göndermelidir.

• subeden yapilan kkarti basvurulari ne kadar surede sonuclanir.
  • 1 nisanda kişiye özel aylık harcama hedefi istedim hala sonuçlanmadı? Ortalama kaç günde belli oluyor...1000 tl civarında yapmam gereken bir alışverişi beklemeden yapmak zorunda kaldım.Bu alışverişim hedefe dahil olur mu? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim..
  • Arkadaşlar konuda bir ara altın alımlarında arkadaşın biri gittiği kuyumcunun altın alımında 100TLnin verdiği wp yide fiyata ekleyip daha sonra bu wpyi benden kesiyorlar dedi demişti bir arkadaş kuyumcu için.Bizde böyle saçmalık olmaz adam sahtekarın teki deyip atıp tutmuştuk ama bugün bende kuyum atölyem için ykb posuna başvurunca işin hakkaten de öyle olduğunu gördüm.Teklif aynen şöyle:
    Tüm kartlardan %0.90 komisyon ve kurum world üye işyeri ise %1 puan alınıp kart hamiline verilir.
    Örnek:5000TLlik bir çekim olduğunda 45TL komisyon + 50TL worldpuan kesilir.

Müşteriye verilen wpnin benden kesilmesi banada çok saçma geldi ama hakikaten böyleymiş.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Arkadaşlar konuda bir ara altın alımlarında arkadaşın biri gittiği kuyumcunun altın alımında 100TLnin verdiği wp yide fiyata ekleyip daha sonra bu wpyi benden kesiyorlar dedi demişti bir arkadaş kuyumcu için.Bizde böyle saçmalık olmaz adam sahtekarın teki deyip atıp tutmuştuk ama bugün bende kuyum atölyem için ykb posuna başvurunca işin hakkaten de öyle olduğunu gördüm.Teklif aynen şöyle:
    Tüm kartlardan %0.90 komisyon ve kurum world üye işyeri ise %1 puan alınıp kart hamiline verilir.
    Örnek:5000TLlik bir çekim olduğunda 45TL komisyon + 50TL worldpuan kesilir.

Müşteriye verilen wpnin benden kesilmesi banada çok saçma geldi ama hakikaten böyleymiş.:)

Bende Mart ayının son gunü benzer durum yasadım. Benim kuyumcu puan istemedi fakat tek cekim olursa fazla puan veriyor o yüzden komisyonu artıyor dedi. 3 ay ertelemeli 8 taksit çekti puan vermedi ama komisyon sadece yüzde 1 aldı. Saka gibi :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

1 nisanda kişiye özel aylık harcama hedefi istedim hala sonuçlanmadı? Ortalama kaç günde belli oluyor...1000 tl civarında yapmam gereken bir alışverişi beklemeden yapmak zorunda kaldım.Bu alışverişim hedefe dahil olur mu? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim..

Olur hocam merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Ben şimdiye kadar thy sitesi artı komisyon üzerinden puanla bilet aldım.. Komisyon da yurtdışında 70-80 lira gibi birşey biletleme başına.. Unuttum tam miktarı.. Setur görevlisine sorun ben bu fiyattan görüyorum diye nedenini açıklar muhtemelen..

THY'den telefonla rezervasyon yapıp setura yönlendirebilirsin.Böylece ne kadar komisyon eklediklerini görebilirsin.

Vakıf olsa idi THY fiyatına ayrım yapmadan yurtdışı 2 kişi olduğu için 2x70 tl ekleyecekti.

quote:

Orijinalden alıntı: forumland

subeden yapilan kkarti basvurulari ne kadar surede sonuclanir.

İyisi 5-10 gün arası.Şubedeki görevlinin evraklarını merkeze ulaştırma durumuna bağlı.

quote:

1 nisanda kişiye özel aylık harcama hedefi istedim hala sonuçlanmadı? Ortalama kaç günde belli oluyor...1000 tl civarında yapmam gereken bir alışverişi beklemeden yapmak zorunda kaldım.Bu alışverişim hedefe dahil olur mu? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim..

Genelde o ayın tamamını kapsar.1-30 Nisan gibi.Yoğunluk yoksa 3-4 gün içinde.Cumartesi talep ettim.3 Nisanda sonuçlandı.1-30 Nisan arası 6500'e 130 WP yani %2

• Nisan-Mayis AYLARINDA HER AY YAPI KREDI KREDI KARTINIZLA 5000TL HARCAYIP 30TL, 6450TL HARCAYIP 75TL PUAN KAZANMAK ICIN ODUL YAZIP 4454'E GONDERIN.

Banada nisanin başında bu mesaj gelmişti cok düşük oranlar sizinki daha iyiymis..

• SEDVENTURE... Olay budur diyorum, gez ve fotografla, Setur rehberliğinde, Canon ekipmanlarıyla hakiki kişiye özel tur programları
    seturselect.com
    Sedventure | Hakkımızda
    http://sedventure.com/AnaSayfa.aspx

Yarın bir arayıp sorayım YKB Seyahat hattına; puanlarla alabiliyormuş muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: memmet77

SEDVENTURE... Olay budur diyorum, gez ve fotografla, Setur rehberliğinde, Canon ekipmanlarıyla hakiki kişiye özel tur programları
    http://sedventure.com/AnaSayfa.aspx
    Yarın bir arayıp sorayım YKB Seyahat hattına; puanlarla alabiliyormuş muyum?

Benimde cok hoşuma gitti hocam sen bi öğren burdan paylaşırsın puan bilgilerini
    Takipteyim

• quote:

Orada metrolarda anca ara sokaklar kadar güvenli.
    8-9 sene önce gitmiştik. Tur rehberi, defalarca uyardı metrolara dikkat diye. Özellikle metrolardan uzak tuttu. Tek bir defa metroya bindirdi. Son gün, müzeye gitmek için metroya binerken, zenci gençler bir kargaşa yaratıp o hengamede turdan birinin cüzdanını götürdüler.
  • arkadaşlar yurtdışında çıkışda ve yurtiçinde puan ve bize geri dönüşmlü işmize en çok yarıcak ve karlı alışveriş dedğimiz olay için hangi karta yöneliyim nedersiniz adiosa başvurdum şimiden iyimi yaptım kötümü zamn göstercek ama sizdende bilgi almak istedm bilenlern parmaklarına sağğlık şimddiden tşkkr
  • arkadaşlar, ''book in turkey'' sitesindeki uçak fiyatları ykb seyahat hattında geçerli midir acaba ? söz konusu sitede ön rezervasyon yapılabiliyor ve web yerine telefon ile yapılacak işlemlerde farklı biletleme ücreti uygulanacağı yazıyor. telefon numarası ve adres olarak setur elmadağ acentesi gözüktüğüne göre mantıken aynı uçak fiyatı ve farklı biletleme ücreti olmalı diye düşünüyorum. Daha önce deneyen oldu mu acaba? Teşekkürler şimdiden.
    Bu arada book in turkey ile gezisitesi.com' da thy' nin kendi sitesine göre çok daha alternatifli ve kullanışlı ''çoklu uçuş'' araması yapabiliyorsunuz ( 7-8 sayfa önce bu konu hakkında soru sorulmuştu )...
  • quote:

quote:

Genelde o ayın tamamını kapsar.1-30 Nisan gibi.Yoğunluk yoksa 3-4 gün içinde.Cumartesi talep ettim.3 Nisanda sonuçlandı.1-30 Nisan arası 6500'e 130 WP yani %2

inşallah kapsar..bu arada 6500 bana vermezler zaten limit 4500:) devamlı müşteri hizmetlerini rahatsız ederek mi öğreniyoruz yoksa msjla geliyor zaten beklemek mi gerekli?

• Nihayet bugün FB Sevgililer günü puanım yatmış. Bir de mesaj göndermişler "bu iş çözülmüştür" diye. Yalnız diğer FB kampanyası (LCW) daha yatmadı. Diğeri ile birlikte bir kayıt açmıştılar ama sonuçlanır herhalde.
    Bu arada KİPA kampanyasında "alkol, sigara...." alışverişi geçerli değil diyor. Posttan geçtikten sonra nasıl anlıyorlar? Online işlem yapınca mı? Ben de bunu anlamadım da? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangeziyor -- 5 Nisan 2013; 23:16:28 >
  • 
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.