Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.024
Cevap
1.065
Favori
5.618.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11491150115111521153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KcRasco

darty de calısan bir arkadasım simdi mesaj attı. media markt 4 gün indirime giriyor diye. göz önünde bulundurun bi derim.

Amaç ürün almak değil puan almak. Media markt puan vermiyeceği için darty' ye göre %20 veya %30 olsa dahi adioscu için önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper_Fidelis

Darty de ayrı bir kampanya pos undan mı cektiler ?

Darty de ayrı bir kampanya posu yok. Normalde 10 taksit yapmiyorlar. Bu işlemleri 10 taksit üzerinden yapıyorlar puanlar boyle yatıyor. Magaza ici dagıtılan kampanya ile ilgili yazıda (yeni kampanya)

1-Muhasebe ile kayıtlar karşılaştırılacaktır puan ona gore yatacaktır
    2-Odeme parçalı bir şekilde iki farklı kredi kartından yapıldı ise puan kazanılmayacaktır
    3-ve daha birsuru alakasız sey yazıyor.

yazın yine benzer bir kampanyadan urun aldım ve puan o sekilde yattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marauder1905

Hediye ceki olabiliyor yani. Cok enteresan aslinda bu konu.

Bugun bende magazadaydım. Alıcam ama iade edersem açılmamak şartıyla hediye çeki alabilirmiyim dedim. Eleman bir sorayım dedi gitti sordu olabliyormuş dedi.

Haa alınırsa ve iade edilip hediye çeki alınırsa o çekle ne alınır bilmem Darty zaten dışarı göre oldukça tuzlu bir mağaza.....
  • ben de bugün bi çılgınlık yapıp adios premiuma başvurdum...bankadaki kız..çok seyahat ediyorsunuz galiba dedi..hayır..yazları uygun fiyatla yurtiçi otel için başvuruyorum dedim..kart ücretlerini biliyorsunuz değil mi dedi.evet dedim..sonra birden zaman durdu sanki.öylece bakakaldık birbirimize..bi boşluk oluştu..herşey anlamsızlaştı...kimlik lütfen diyince kendime geldim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marauder1905

Hediye ceki olabiliyor yani. Cok enteresan aslinda bu konu.

Bugun bende magazadaydım. Alıcam ama iade edersem açılmamak şartıyla hediye çeki alabilirmiyim dedim. Eleman bir sorayım dedi gitti sordu olabliyormuş dedi.

Haa alınırsa ve iade edilip hediye çeki alınırsa o çekle ne alınır bilmem Darty zaten dışarı göre oldukça tuzlu bir mağaza.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

ben de bugün bi çılgınlık yapıp adios premiuma başvurdum...bankadaki kız..çok seyahat ediyorsunuz galiba dedi..hayır..yazları uygun fiyatla yurtiçi otel için başvuruyorum dedim..kart ücretlerini biliyorsunuz değil mi dedi.evet dedim..sonra birden zaman durdu sanki.öylece bakakaldık birbirimize..bi boşluk oluştu..herşey anlamsızlaştı...kimlik lütfen diyince kendime geldim...

Hocam bence sendeki bu zamanın durması, birbirinize bakakalmanız, herşeyin anlamsızlaşması falan adiosla ilgili değil bankadaki hanım kızımızla ilgili Tabii buna adios ön ayak olmuş olabilir. Adiosun kart ücreti bahane getirileri şahane

• quote:

ben de bugün bi çılgınlık yapıp adios premiuma başvurdum...bankadaki kız..çok seyahat ediyorsunuz galiba dedi..hayır..yazları uygun fiyatla yurtiçi otel için başvuruyorum dedim..kart ücretlerini biliyorsunuz değil mi dedi.evet dedim..sonra birden zaman durdu sanki.öylece bakakaldık birbirimize..bi boşluk oluştu..herşey anlamsızlaştı...kimlik lütfen diyince kendime geldim...

Hocam bence sendeki bu zamanın durması, birbirinize bakakalmanız, herşeyin anlamsızlaşması falan adiosla ilgili değil bankadaki hanım kızımızla ilgili Tabii buna adios ön ayak olmuş olabilir. Adiosun kart ücreti bahane getirileri şahane

• quote:

Orijinalden alıntı: grun

selam arkadaşlar mart ayında eşimle Barcelonaya gideceğiz.
    araba ile valencia, murcia, granada, cordoba, madrid gibi bir tur yapalım diyoruz.
    sizce araba kiralamak için hangi şirket daha güvenilir olur?
    var mı araba kiralama ile ilgili fikirleriniz?

hocam eğer 3 günlük kiralama işine yararsa yardımcı olurum
  • bu darty çok pahalı yalnız :(
  • aklıma geldi bu başkasına bilet alma olayını şu şekilde çözebilirmiyiz iki kişiye aynı anda bilet alınır kendinize en yüksek fiyatlı bileti (iade ve iptal ücreti olmayan ) diğerinede kampanya bileti alıp diğer kişi biletini aldıktan sonra da kendi biletinizi iptal ederseniz olabilir mi acaba ?
  • quote:

Şube lokasyon lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maritim Hotel Club Alantur, Alanya

Bu oteli tavsiye eder misiniz arkadaşlar, trip****or yorumları gayet iyi, fiyatlar da iyi. Sadece aquapark tipi kaydırak eksik gördüğüm kadarıyla. Bu otelle crystal admiral arasındayım, bu otele biraz daha sıcağım. Özellikle Otomobilci-x hocamızdan yorum bekliyoruz. Rixoslar 5000 TL'ye yaklaştığı için rotayı çevirdim bunlara
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sabah sabah aklıma geldi, milleri hoplatmak mumkun mudur, ben iptal ettirdim ama birikmiş wings mili olan birisi bunları önce krisflyer miline sonrada star alliance üyesi oldugu thy miline cevirebilir mi ? hatta cevirebiliyorsa bileti millerle vergiyi ise ortalama üçte bir puan ile adios ile almak mümkün mü ?
    hic deneyen oldu mu ?

cok ucuk oldugunun farkındayım ama mumkunse bazı arkadaslara epey yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semper_Fidelis -- 29 Kasım 2012; 7:24:31 >
  • Arkadaslar adios buluşması katılım biraz arttığından ve gece geç saate kadar açık olması acısından şehristan da yapılacaktır
    Marmara Forum ile Tekzen'in tam ortasında, Tekzenin tarafında Şehristan Cafe & Restaurant (Eski adı Beyzade cafe) var.
    Orada buluşuyoruz.
    Çay, Nargile, yemek var. Geç saatlere kadar da açık.
    Muhabbet zamanı: Perşembe yani bugün saat 20:00

BULUŞMA KONUSU:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=66771475&p=7

Yeri bulmakta sorun yaşayan arkadaslar adios buluşma konusuna mesaj atabilir burdan bilenler pmle veya telefonla hemen yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 29 Kasım 2012; 7:10:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Maritim Hotel Club Alantur, Alanya

Bu oteli tavsiye eder misiniz arkadaşlar, trip****or yorumları gayet iyi, fiyatlar da iyi. Sadece aquapark tipi kaydırak eksik gördüğüm kadarıyla. Bu otelle crystal admiral arasındayım, bu otele biraz daha sıcağım. Özellikle Otomobilci-x hocamızdan yorum bekliyoruz. Rixoslar 5000 TL'ye yaklaştığı için rotayı çevirdim bunlara

hocam gittiğim veya bildiğim bir otel değil ancak senin için bir fizibilite yaptım.
    öncelikle sanırım temmuz ağostos gibi yüksek sezona otel bakıyorsun.
    bu yüzden rastgele 10 ağustos tarihini seçtim ve hesaplattım fiyat 2000 tl çıktı rixoslardada 3500 liralardan başlıyor aradaki fark ciddi.
    otel hakkında yapılan yorumlarda negatif bir yön bende göremedim hatta yapılan yorumlarda (animasyon olayı hariç) neredeyse şikayet bile yok.
    bu verilerden hareketle fotoğraflarını iyice inceleyin bence içinize siniyorsa tercih edilebilir.
    Alanya tarafını seçerseniz oraya gitmişken eğer daha önce görmediyeseniz mutalaka dim mağarasını, dim çayını, ve alanya kalesini gezmenizi tavsiye ederim

• Buluşma Tarihi: Bugün 29 Kasım Perşembe, saat: 20:00 -daha erken gelebilenler için biraz daha öncede buluşulabilinir.
    Buluşma Yeri: Marmara Forum ile Tekzen'in tam ortasında, Tekzenin tarafında Şehristan Cafe & Restaurant (Eski adı Beyzade cafe) var.

Metrobüs , Hafif Metro , Tramvay ile gelecek arkadaşların hepsinin Zeytinburnu durağında (3 ulaşım aracınıda aktarma noktasıdır) inip 100 metre civarında yürümesi gerekecektir

İstanbul'da yaşayıp maalesef konuya hiç ilgi göstermeyen arkadaşlardan akşama süpriz bekliyorum.
  • Bu arada dün Metro market puanları yüklendi arkadaşlar.. parça parça yapmıştım alışverişi şu %18 kampanyasından ve yüklendi..

Kliksa nın son tarihi bugündü ama yüklenmemiş bana.. yüklenen var mı Kliksa puanları?
  • hsbc çok güzel bir hizmet başlatmış, globebox diye.
    bu hizmetin adios versiyonu var mı acaba, kullanan vs?

özetlemek gerekirse hsbc size amerika'da bir adres tanımlıyor.
    bu adresi online alışveriş sitelerinde kullanıyorsunuz.
    buraya teslim edilen siparişleriniz Türkiye'deki adresinize gönderiliyor.
    tüm bu işlemleri anlık takip edebiliyorsunuz.

• bu hizmeti uzunca bir süredir citibank da veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvennet

Bu arada dün Metro market puanları yüklendi arkadaşlar.. parça parça yapmıştım alışverişi şu %18 kampanyasından ve yüklendi..

Kliksa nın son tarihi bugündü ama yüklenmemiş bana.. yüklenen var mı Kliksa puanları?

Bende Vakif ile almıştım bana da yatmamış hala. Bu puanla bilet almam gerekiyordu umarım gecikmez
  • 
Sayfa: önceki 11491150115111521153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.