Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1049. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: STMUS Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.054
Cevap
1.066
Favori
5.626.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10471048104910501051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Ustad eksikliğin hissediliyor, sen olmasan otel kovalayan yok. Aramıza dönüşünün şerefine party yapalım ama buluşma işi hayel oldu
  • quote:

dolaysıyla 2 kişi ucak bileti dahil 5 gece dinlenip gelirsiniz.

Bu fiyat 5 günlük mü?

Hoş ben de dahil pek çok kişinin yıllık 2500 TL limiti doldu bile :D
  • quote:

arkadaşlar yazmayayım diyorum ama kaç gündür bakıyorum kimse yazmıyor.
    nalet olsun içimdeki şu insan sevgisine.
    bence süper bir yurtiçi otel fırsatı var ve kimse üzerinde durmadığından tövbemi bozdum ve yazıyorum
    kemer renaissance otelde 16 kasımdan 20 aralığa kadar 2 kişi deniz kenasrı odada konaklama ücreti 695 lira bunu world puanla öderseniz 250 lira tutar bildiğiniz gibi bu otele uçak bedava kampanyasıda var.

Hoşgeldin dostum

• Arkadaşlar, kimseye şöyle yada böyle yazma diyemeyiz, burası herkeze ve her fikre açık, tabi aşağılama ve hakaret olmadığı sürece. Beyenmediğimiz tarzda yazan arkadaşlara cevap vermek zorunda değiliz, onlarda kendi kendilerine yazıp dursunlar. Konunun uzamasını istemediğim için burdan isim vermiyorum veya kimseye alıntı yapmıyorum herkez anlamıştır ne dediğimi yada ne demek istediğimi. Beyenmediğiniz yoruma cevap vermeyin.
  • yeniçarşım puanları yatan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

yeniçarşım puanları yatan var mı acaba ?

puanların yatma tarihi 7 kasım.
  • @otomobilcix dostum hoşgeldin tekrar. Adios forumu zehir gibi bir kere kanına bulaştı mı kaçarı yok artık

SamsClient bak senin tez canlılığına veriyoruz bunu ama sende bir düşün artık. Herkes suçlu bir tek sen mi haklısın diye

Bu arada 3-7 Ocak için Maldivler fiyat istedim Setur dan sağolsunlar sadece bir otel yollamışlar transfer dahil 2600 dolar diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

@otomobilcix dostum hoşgeldin tekrar. Adios forumu zehir gibi bir kere kanına bulaştı mı kaçarı yok artık

SamsClient bak senin tez canlılığına veriyoruz bunu ama sende bir düşün artık. Herkes suçlu bir tek sen mi haklısın diye

Bu arada 3-7 Ocak için Maldivler fiyat istedim Setur dan sağolsunlar sadece bir otel yollamışlar transfer dahil 2600 dolar diyor

2-3 ay sonra THY maldivlere direk sefer başlatcak, o zaman tekrar fiyat isteyin, büyük ihtimalle düşer 1500-1800 dolara aynı tur.

• quote:

bence süper bir yurtiçi otel fırsatı var ve kimse üzerinde durmadığından tövbemi bozdum ve yazıyorum
    kemer renaissance otelde 16 kasımdan 20 aralığa kadar 2 kişi deniz kenasrı odada konaklama ücreti 695 lira bunu world puanla öderseniz 250 lira tutar bildiğiniz gibi bu otele uçak bedava kampanyasıda var.

şuna 3 çocuk eklesen en son ne olur? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

quote:

@otomobilcix dostum hoşgeldin tekrar. Adios forumu zehir gibi bir kere kanına bulaştı mı kaçarı yok artık

2-3 ay sonra THY maldivlere direk sefer başlatcak, o zaman tekrar fiyat isteyin, büyük ihtimalle düşer 1500-1800 dolara aynı tur.

zaten biletimi önceden almıştım çok ucuza. 2 Ocak Gidiş 7 Ocak Dönüş şeklinde. Fakat otel çok masraflı çıkıyor bir adada kalayım diyorum ama bu fiyatlar çok fazla. Olmadı 1 günü buradan alayım diyorum ama o da ne derece mantıklı olur

• quote:

quote:

quote:

zaten biletimi önceden almıştım çok ucuza. 2 Ocak Gidiş 7 Ocak Dönüş şeklinde. Fakat otel çok masraflı çıkıyor bir adada kalayım diyorum ama bu fiyatlar çok fazla. Olmadı 1 günü buradan alayım diyorum ama o da ne derece mantıklı olur

Oha maldivleri bu kadar pahalı olduğunu bilmiyodum şimdi expedia dan baktım, ortalama otellerin geceliği 350-400 dolar filan lüks oteller 800 dolar, paris den daha pahalı

• quote:

Setur'un anlaşması olmayan otelleri halletmenin bir yolu yok mu?
    Doğunun Parisi(?!) Erzurumda dedeman,polat,xanadu olan yerde anlaşmalı oteli yok

• Arkadaslar Singapur Havayolları/Adios KAmpanyası olan 4 gece Bali + 1 Gece Singapur paketini almıştım 3 kişi 2097TL Puana, yeni döndüm. İzlenimlerim;

Uçak ve yer ayarlama olayında biraz problem olmuştu. Ama Hallolmuştu gitmeden evvel tabii. Gamze Hn. dan (havaalanından karşılamaya gelmezlerse, sprun olursa diye lokal kontakları istemiştim, göndermişti.

Ist-Sin uçuşu full doluydu. Daha önce çok kere Singapur HY ile uçtum. Son zamanlarda servis kalitesinin düştüğünü düşünüyorum (Son Sin-Ist uçuşu farklıydı bahsedicem) birşey istiyorsun getirmiyorlar, içecek istedim 3 kere söylememe rağmen getirmeyip sesimi yükseltip bu seferde getirmeyecekseniz benide yormayın deyince hemen getirdi mesela. Bu uçuşta servis rezaletti diyebilirim. Uçağın full dolu olmasıylada ilgisi var sanırım.

Sin-DPS (Bali) uçuşu nispeten kısa 2 saat 15 dk. oda full gibiydi. Servis yine kötüydü. İniş ve Vize, Pasaport kontrolu vb. den sonra havaalanından çıktık. Açıkçası birinin bizi almaya geleceğini biliyorduk ama benim her zamanki gibi olumsuzluğum üstümde (hmmm gelmezse arayacağım numara neydi, bunlarda işi böyle yapıyorlar falan gibi düşüncelerle meşgulken adamın biri elinde ismimiz yazılı kağıtla havaalanında bizi karşıladı. Çat pat bir Türkçeyle (Neticede zaten Türkçe konuşan birini beklemiyordm zaten). Ben bi dk ATM nerde falan derken 5 dk ayrıldım. Geldiğimde bu sefer oldukça iyi Türkçe konuşan bir rehber de ordaydı. Hoşgeldiniz safhasından sonra kısa bir süre muhabbet ettik. Sonra o ayrıldı ve bizi bizi karşılayan rehberimizle başbaşa kaldık bir şöförle bizi otele götürmek için yola çıktık. 30 dk falan süren bir yolculuktan sonra otele vardık.

KArşıladığında bize Türkçe Genel bilgiler, ekstra turları vb içeren bir kaç safya bilgi ve çevre haritasınıda verdi. sorun anında kendisini 24 saat arayabileceğimizide belirtti. Yarım günlük Tanah Lot turuda paketin içinde diğer turlar ise extra ücretli. Bize ucretsiz Turu hangi gün alacağımızı ve Türkçe konuşan rehberle (Arya) ile almak isteyip istemediğimizi sordu. Dil problem değil deyince o zaman hangi gün isterseniz alabilirsiniz dedi. Ertesi gün öğleden sonra için sözleştik.

Otelde sorunsuz bir check-in den sonra yerleştik. Havuz denizle geçirdik günün kalanını.

Otel 1980lerde inşa edilmiş. Otel odalarındaki mobilyalar ahşap ve oyma falan. o yuzden odalar biraz eski ve yıranmış gibi gözüküyor. Ama onun haricinde yataklar rahat, oda hizmetleri falan oldukça iyi. Restoranlaar çeşitli. Biz son geceye kadar otelde yemedik. Otele yürüme mesafesinde BAli Collection adında bir alışveriş merkezi var. (Bizim alışveriş merkezleri gelmesin aklınıza, tek katlı, binalardan oluşan şirin bir yer. Burası ve Otel kapalı bir bölgede yer alıyor. Rehberimizde buranın oldukça güvenli bir yer olduğunu söyledi. 10 yıl önceki bombalama olayından sonra görsellikte bayağı güvenliği artırmışlar.

Ertesi gün tam sözleştiğimiz saatte tur için başka bir rehber gelmişti. Oda Türkçeyi çat pat biliyordu. Önce meşhur bir tapınak( adını unuttum), Sonra maymun ormanı (güzeldi, maymunlar ve yarasalarla resim çekebildik), sonrasında da Güneşin batuışını izlemek için Tanah Lot taydık. Manzara muhteşem. Saat 13:00 ten 19:45 te dönene kadar rehberimiz her türlü konuda bizi bilgilendirdi. Aslında bu rehber işlerinden pek hoşlanmam ve gezilerdede kendim ayarlarım herşeyi ama ilk kez bir rehberlik hizmetinden memnun kaldım. Ayrıca turda güzeldi.

Sonraki günleri ufaklığın isteği üzerinde havuzda tembellik yaparak geçirdik. İki havuz var ikiside ısıtmalı gibi hayatımda gördüğüm en sıcak (ısıtmalı olmayan) havuzdu. İlk gün deniz çekilmişti yuzemedik. Sonrada çocuk için tehlikeli göründüğü için girmedik.

Son gece otelde yedik. Dans gösterileri eşliğinde açık büfe..... Sonrada niye daha önce otelde yemedik diye kendimize kızdık. Yaptıkları tavuk şiş hayatımda yediğim en iyi tavuk çöp şişlerden biriydi. dediz ürünleri şişi ise mükemmeldi diyebilirim. Diğer geceler Bali Collectionda yedik. Istakoz acayip ucuz. tavsiye ederim gidecekler için....

Çıkıştan bir gece önce odada bir faks bulduk sizi şu saatte alıcaz uçağınız bu saatte diye. şaşırdım aslında. İlginç olanda şuydu. Uçak, e-bilette ve singapur havayollarının sayfasından baktığımda 13:00 da kalkacak olarak gözüküyordu. Gelen faksta uçağınız 13:05 te diyordu ve uçakta hakikaten 13:05 te kalktı. Neyse. Son gün dedikleri saatte bizi karşıladılar. Sorunsuz ve check-out tan sonra Arya bizi otelden aldı ve havaalanına bıraktı.

Genel olarak Bali ile ilgili izlenimlerim oldukça olumlu. Daha önce Bangkok, Phuket, Samuiyi falan gördüğümüz için bu sefer Baliyi seçmiştik. Aslında helede forumda ozel plan daha ucuza geliyor diye tartışmalar olunca birazda istemeye istemeye gitmiştim ama netice itibarıyle Baliden oldukça memnun kaldım. Hatta Phuketmi, Samuimi, Bangkok mu , Balimi derseniz bir daha yine buraya gelmeyi isterim. Çok sıcak insanlar, ve Taylanda göre daha iyi geldi bana.

Neyse. Singapur uçuşundan sonra Singapur Havaalanındada biri bizi karşılasdı. Zaten bir gece kalıp ertesi gün İst e uçuş var. Bizi otele bıraktı. ve ertesi gün saat için sözleştik. Singapurda ertesi gün serbest zamandan sonra aksam sozleştiğimiz zamanda bizi aldı ve havaalanına bıraktı. Aslında son gün Sİngapuru daha önce gördüğümüz için çokta birşey ifade etmedi. aslında o 1 gunde balide olsa süper olurdu.

Sin-İst dönüş uçuşu oldukça iyiydi. ama uçak boştu sanırım bunun etkisi var. hostesler falan oldukça ilgiliydi. 10-15 kere Singapur havayolları ile uçtum. En iyi uçuştu diyebilirim.

Eh dönüşte maalesef İst havaalanında kimse karşılamadı. Kendimiz dönmek zorunda kaldık . Sonuç olarak BAli oldukça iyiydi diyebilirim. KEsinlikle bir daha gitmek isterim. Otel güzeldi. İnsanlar sıcaktı. Taylandtada boyle ama sanki burası bir kaç nebze daha iyi. Neticede bu turla aldığıma memnunun diyebilirim.

Bu arada Balideki otledeki kahvaltı Tayland Singapur, Hong Kong vb. bu ve diğer gezilerimde kaldığım toplam 10-15 otelden çok çok daha iyiydi hem kalite hem çeşit olarak.

Singapur oteli vasat diyebilirim. Ama Singapurdaki genel durum bu aslında. 2006 dan beri en az 10 kere singapurda kaldım. otellet maalesef hem kucuk hemde kahvaltılar vasat (geceliği 500SGD olan otellerden bahsetmiyorum tabii)..

Bu paket almak isteyen, kafasında soru işareti olan varsa yardımcı olabilirim...

Teşekkürler Adios.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merakligezgin -- 5 Kasım 2012; 17:03:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oha maldivleri bu kadar pahalı olduğunu bilmiyodum şimdi expedia dan baktım, ortalama otellerin geceliği 350-400 dolar filan lüks oteller 800 dolar, paris den daha pahalı

Sen orayı ucuz mu sanıyordun yoksa

Hayalim de bir gün Maldivlere gitmek vardı inşallah sorunsuz giderim. Play ile artıya geçtiğimde bakacaz artık otel işine. Adios Premium ile şimdilik baraja takıldık 43 tl puan limitim kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Setur'un anlaşması olmayan otelleri halletmenin bir yolu yok mu?
    Doğunun Parisi(?!) Erzurumda dedeman,polat,xanadu olan yerde anlaşmalı oteli yok

Maalesef yok mutlaka anlaşmaları olması lazım

Bu arda geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar anca kendime geldim valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen orayı ucuz mu sanıyordun yoksa

Hayalim de bir gün Maldivlere gitmek vardı inşallah sorunsuz giderim. Play ile artıya geçtiğimde bakacaz artık otel işine. Adios Premium ile şimdilik baraja takıldık 43 tl puan limitim kaldı

Bu kadar pahalı olcağını düşünmüyordum valla, monacoda bile 5 yıldızlı otelde kalmak mümkün 200 dolara, maldivler neymiş ya. Bence mauritus a gidin hocam, orasıda ilginç bir yermiş.

• Mauritus a artık evlenip giderim
  • quote:

tecrube konuştu

Önceleride kendiside tez canlıydı, aklına geleni yazıyordu susturmak için forumca uzaaaaak diyarlara yollayıp susturuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

tecrube konuştu

Önceleride kendiside tez canlıydı, aklına geleni yazıyordu susturmak için forumca uzaaaaak diyarlara yollayıp susturuyoruz

Ben her zaman tez canlıyım dangeraus üstad

Bu arada Male merkez de gezen var mıdır nasıl bir yerdir? Olmadı 1 gün bu otelden kalan 3 günü de Male merkezden alayım diyorum. Kafam çorba gibi oldu

• cinematic hocam al çadırını git adaya sakin bir yere gizlice kur robinson gibi takıl 3 gün. 5 litrelik suyuda unutma bu arada
  • 
Sayfa: önceki 10471048104910501051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.