Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (1051. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
85.050
Cevap
1.065
Favori
5.625.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10491050105110521053
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

arkadaşlar yazmayayım diyorum ama kaç gündür bakıyorum kimse yazmıyor.
    nalet olsun içimdeki şu insan sevgisine.
    bence süper bir yurtiçi otel fırsatı var ve kimse üzerinde durmadığından tövbemi bozdum ve yazıyorum
    kemer renaissance otelde 16 kasımdan 20 aralığa kadar 2 kişi deniz kenasrı odada konaklama ücreti 695 lira bunu world puanla öderseniz 250 lira tutar bildiğiniz gibi bu otele uçak bedava kampanyasıda var.
    dolaysıyla 2 kişi ucak bileti dahil 5 gece dinlenip gelirsiniz.

Hocam bu 695 yuzde 35 indirimli hali mi? Bir de odemeyi adiostan cektirebiliyor muyuz yoksa illa puanla mi odemek gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

@otomobilcix dostum hoşgeldin tekrar. Adios forumu zehir gibi bir kere kanına bulaştı mı kaçarı yok artık

SamsClient bak senin tez canlılığına veriyoruz bunu ama sende bir düşün artık. Herkes suçlu bir tek sen mi haklısın diye

Bu arada 3-7 Ocak için Maldivler fiyat istedim Setur dan sağolsunlar sadece bir otel yollamışlar transfer dahil 2600 dolar diyor

tecrube konuştu

Önceleride kendiside tez canlıydı, aklına geleni yazıyordu susturmak için forumca uzaaaaak diyarlara yollayıp susturuyoruz

Ben her zaman tez canlıyım dangeraus üstad

Bu arada Male merkez de gezen var mıdır nasıl bir yerdir? Olmadı 1 gün bu otelden kalan 3 günü de Male merkezden alayım diyorum. Kafam çorba gibi oldu

Alıntıları Göster
    quote:

Bu arada Male merkez de gezen var mıdır nasıl bir yerdir? Olmadı 1 gün bu otelden kalan 3 günü de Male merkezden alayım diyorum. Kafam çorba gibi oldu
    Male merkez, cevresini 1 saatte dolasabileceginiz buyuklukte bir ada. Her tarafta binalar var, seriat ile yonetildigi icin kadinlar carsafli. Bana en ilginc gelen yeri balik hali olmustu, adam boyunda tuna baliklarini, kilic baliklarini gormek ilginc gelmisti.

Sana tavsiyem, bir resort otelde kalman. Bildigim kadariyla, Paradise Island ucuz (Cogu tur oraya goturuyor). North Male ya da South Male Atoll'den resort bakarsan ulasimdan dolayi daha ucuz olabilir. Male havaalanindan hizli botlar ya da uzak atolllere deniz ucagi ile ulasim saglaniyor.

Biz gittigimizde bir haftalik tekne turu yaptik. O yuzden otellerde hic kalmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnDillinger

quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

Şeklimiz olunca böyle bir sürü hater oluyor yaa

Kimse sizin şeklinizin şemalinizin merakı yada kıskançlığı içinde değil merak etmeyin.

Eski üyeliğimle birlikte 2005 yılından beri forumdayım. Bu konu bu forumdaki en nezih en saygın insanların bulunduğu konulardan biri.

Herkes az veya çok, iyi veya kötü bir iş güç, belirli bir saygınlık ve itibar sahibi insanlar.

O nedenle babanızın mesleği dolayısıyla sahip olduğunuz diplomatik pasaport sizi bu konuda ayrıcalıklı bir konuma getirmiyor.

• hmmmm
  • bir kaç mesaja müdahale ediliyor sanırım. herkes birbirini şikayetmi etti
  • arkadaslar kafama takılan bişe var.sordum cevap alamadımda tam olarak.adiosa yatan puanlar süresiz mi oluyor.hiç bir şekilde silinmiyormu?
  • quote:

ah ah Küba hayalimi hatırlattınız gene bana. Şu Küba yı çok merak ediyorum özellikle Havana yı ben Brezilya da iken arkadaşım nispet yapar gibi oraya gitmiş. Açıkcası çoğu ülkenin birbirine benzediğini düşünüyorum Güney Amerika da. 2014 gibi ancak olur herhalde

Küba, Güney Amerika'da en çok görmek istediğim ülkelerden birisi. Uzakdoğu'daki çoğu ülke favorim. Güney Afrika'da çok ilgimi çekiyor. İtalya ve İspanya'da kulağa hoş geliyor. Ben en iyisi bi çay koyayım bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

arkadaslar simdi bu benim play e 8 inde kampanyadan puan yatcak.son kullanma tarihleri var onun.normal adiosa mı aktarınca silinmiyor yoksa kartın premium mu olması lazım?

normal adiosta da süreli puanlar silinmiyor.

hocam ciddi mi ya.onu bilmiyodum hic.butun yatan puanlar suresiz oluyo yani.ilk sayfada bilgisayars avans kullanin sureli kampanyalar olunca direk dussun diye yazmisti yanlis hatirlamiyosam.ondan siliniyor diye biliyordum

peki başka bir uzmanlık sorusu gelsin...şimdi eşimin kartına bu 8 kasımda bu puanlar yatacak..ikimizin de play kartı var bu arada..ben kendi kartımı adios'a geçirsem (8 kasımda, ayrıca bana da puan(lar) yatacak) ve eşimin kartındaki puanları kendi kartıma aktarsam yine silinmez değil mi?

• Konu ne olmus oyle ? Onay bekleniyor herkese ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

bir kaç mesaja müdahale ediliyor sanırım. herkes birbirini şikayetmi etti

Her yoruma cevap vermeyip konuyu dinamik tutalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neler oluyor bu konuya ne bir yazı görebiliyorum ne de gönderebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Arkadaşlar bana Yüzde 20 indirimle uçak bileti alabilecek birisi arıyorum lütfen...

Maximiles i olan biri sana alabilir bilet. Ben üç kere aldım soyadı tutmayan birilerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Colin Kazim-Richards

Ipad almak için bir kampanya bekliyorum, gg kliksa hp. Ne hissediyorsunuz?

kliksa başlıyor 6 kasım, colin kazım

Hocam müthişsin GG'de zaten iyi fiyatlara satılıyor ama wp için yaşıyoruz. Bu haberi senden aldığım için ayrıca teşekkürler.

• deneme
  • Herkezin yazısı onay bekliyor.
    Ne oldu foruma, yöneticiler bir el atsın buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitro

quote:

Arkadaşlar bana Yüzde 20 indirimle uçak bileti alabilecek birisi arıyorum lütfen...

Maximiles i olan biri sana alabilir bilet. Ben üç kere aldım soyadı tutmayan birilerine.

Yurtdisi ise ben alabilirim.

• quote:

bir kaç mesaja müdahale ediliyor sanırım. herkes birbirini şikayetmi etti

Ünlü programıcı Citizen foruma yine el attı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

quote:

ah ah Küba hayalimi hatırlattınız gene bana. Şu Küba yı çok merak ediyorum özellikle Havana yı ben Brezilya da iken arkadaşım nispet yapar gibi oraya gitmiş. Açıkcası çoğu ülkenin birbirine benzediğini düşünüyorum Güney Amerika da. 2014 gibi ancak olur herhalde

İşte tipik komünist ülke, halk fakir, elektrik kesilip duruyor, sağlık sistemi iyi filan

2 hafta kaldık değişik şehirlerinde, hiç elektrik kesilmedi. Evet fakirlik var ama Türkiye'den daha fazla değil. Son derece güvenli bir ülke ve en önemlisi çok ama çok güzel. Bunları Yeni Zelenda'dan yazıyorum bu arada, dönünce anlatacağım Yeni Zelanda ve Avusturalya'yı. Puanları Dubai gibi dandik yerlerde heba etmeyin sakın ha ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: erdinc104

quote:

Orijinalden alıntı: nitro

quote:

Yurtdisi ise ben alabilirim.

Yurtdışı almadım hiç sormak lazım.

• 
Sayfa: önceki 10491050105110521053
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.