Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
5.071
Cevap
171
Favori
328.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben mobil oyun arıyorum 2 yıl önce oynamıştım
    Oyun özellikleri ilerleyen üçken bir araç ilerledikçe yükselen blogların arasından geçiyoruz oyun içinde bölümler var bir bölümden diyerine geçerken iki duvar arasından geçiyoruz 1 yıldır arıyorum bulamadım



    Resmi çok kötü çizdim ama oyun teması bu şekilde


    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, bende bir oyun arıyorum. Oyun FPS'di. Biz bir evdeyiz sandalyede ellerimiz kollarımız bağlı ve yanımızda adamlar var. Sonra telefon çalıyor. Biz o arada kurtulup odada bulunan silahı alıyorduk. Bilen var mı acaba oyunu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • suayib S kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flippfly.racethesun&hl=tr&gl=US

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • freegame1709 F kullanıcısına yanıt

    commandos strike force olabilir mi

  • Bu bir Web oyunuydu 6 7 yıl önce oynamıştım Şimdi bizim Bi erkek kardeşimiz var oyunun başında çocuğu uyandırmaya çalışıyoz çocuk ranzanın üstünde yatıyor bizde sapanla sineğe vuruyoduk çocuğun ağzına giriyordu sinek uyanıyordu çocuk işte bunların odasında delik vardı ordan bakınca annesiyle babasının odasını görüyordu galiba kavga ediyolardı sonra bunlar odalarından dışarı falan çıkıyordu bu kadar hatırlıyorum bilen varsa çok sevinirim =)

  • Last Chaos adında MMORPG türünde online bir oyun vardı ve bu oyunun giriş kısmında 2 adet seçenek vardı, server seçme ekranı gibi. Bu ekrandaki seçeneklerden biri Last Chaos adlı oyunu açıyordu diğeri başka bir oyuna bağlanıyordu. Bu bahsettiğim oyunda da haritada hangi mobdan kaç tane keserseniz level alacağınızın bilgisi veriliyordu. a mobundan 100 tane kesersen 15 level olursun b mob un dan 78 tane kesersen 15 level olursun gibi...

  • Oyun bir tür savaş strateji oyunuydu.
    Oyunda bir yerden sanırım yaratıklar geliyordu ve o yaratıkları durdurmak için makineli silahlar koyuyorduk ve makinelileri geliştirebiliyorduk.
    Oyunun üst kısmında Fire adında bir kutucuk vardı ve o dolduktan sonra basınca hava saldırısı yapıyordu.

    Oyunu en az 5‐6 yıl önce oynamıştım. Oyunu bilenler ya da tahmin edenler yazarsa çok sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moredecai kullanıcısına yanıt
    Çağlar boyu savaş olabilir mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exxix kullanıcısına yanıt
    Değil malesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk cd li oyunların çıktığı zamanlarda bir uzaylıyı kontrol ettiğimiz bir oyundu.Kahraman nasıl desem Horton a benziyordu.Kulaklarını sallayarak uçuyordu falan..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: X kare

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    değil..

    grafikleri o döneme göre çok güzeldi.

    kahraman tam fil değil ama file benzeyen bir şeydi..

  • Merhabalar,

    2012 yılı civarlarında Teknosa'dan bir oyun almıştım. Bu oyun FPS shooter türünde wolfschanze ile igi2 karışımı bir oyundu. Oyun daha çok dünya savaşı teması barındırıyordu haritada tanklar ve savaş arazisi ve kenarlara pusmuş askerleri vurup ilerliyorduk. Bu oyunda RPG, taramalı tüfek, c4, tabanca ön plandaydı ve bu silahları düşmanlardan veya yerden toplayarak vs elde edebiliyorduk. Teması baya soğuk ve karanlık düzeydeydi.

    Hatırladığım detayları bu kadar. Zamanında bana biraz tuhaf gelmişti hiç doğru düzgün bakamamıştım. Bu oyunu daha önce hiç oynamış veya adını hatırlayabilen varmı?


    Platform: PC

    Oyun, 2012 tarihinden daha eski bir yapım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Mark07 -- 8 Mayıs 2021; 8:27:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chamonix

    Bende bir kaç tane oyun yazayım. Oyunlar en eski 1996 - 1999 arası oyunlar.
    1. Oyun daha da eski olabilir. Şöyle ki oyunda bir faresiniz sürekli yer altı gibi bir yerde labirent gibi yerlerden geçip çıkışa ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bir tuşa basarak kedi olup tırmanabiliyorsunuz, dar yerlerden geçerken tekrardan tuşa basıp fareye dönüşüyorsunuz. Oyunun aklımda kalan adı Mice ama bir türlü bulamadım.

    2. Oyun koyunların olduğu puzzle tarzı bir oyun. Koyunları güvenli olarak ahırlara kapatmaya çalışıyorsunuz, koyunların görüntüleri age of empires da ki gibi küçük koyunlar gibi, grafik olarak strategy tarzı ama oynanış puzzle tarzı. Yönlendirme de age of empires gibi.

    3. Oyun ise pyramid lerin olduğu yine puzzle tarzı bir oyun. Bunda küçük insanları yönlendiriyordunuz sanırım. Oyunları demo olarak oynamıştım. İsimlerini bir türlü hatırlayamıyorum.

    3'üncü oyun Lemmings olabilir mi acaba? Benim aklıma bi tek Lemmings geldi.





  • Bir flash oyunu vardı,sincap tarzı şeyler fındığa ulaşmaya çalıışyordu,ama böyle biraz hüzünlü ve kanlı bir oyundu diye hatılrıyorum,arabayla falan götürmeye çalışıyorduk yolda bir sürü sincap ölüyordu,bilen var mı acaba? İçinde ormanı kesen adamlar da vardı sanki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dojamos7112 -- 8 Mayıs 2021; 19:6:52 >
  • Lemmings e çok benziyor ama mekanlar genelde pyramidlerde geçiyor. Ve sizin dediğiniz oyun daha eski. Benim dediğim oyun yanılmıyorsam 1996 1997 ve sonrasına ait. Windows 95 ve üstü için çıkmıştı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, adını hiç hatırlayamadığım bir oyun var ama daha 7-8 yaşında başlamıştım oynamaya tahminimce. Şuan 27 yi gördüm yaklaşık 20 yıllık oyun.
    Şöyle tarif edeyim;
    Strateji oyunu ayni age of empires gibi.
    3 ayrı ırk var bunlar insanlar, hayvanlar, robotlar.
    Detayli olarak şunu soyliyeyim, menüde 3 ayri mağara girişi vardi, kirmizilar yari hayvan yarı insan karışımı böyle akreplerin dev boceklerin ve dahi aslan benzeri hizli koşan canlilarin olduğu, kırmızı renkli klan. Insanlar zaten bilindik tanklar toplar vs.
    Robot tarafinda ise böyle yuvarlak tek gözlü robotlar vardi. Ama bu 3 ırkta bole petrol yataklarindan kaynak sagliyordu. Bu petrol yataklari ise bildiginiz baloncuklar atan petrol yatagi gorunumundeydi. Aklinda olan oyunun adını paylasabilecek biri varsa super olur :)) heyecanla mesajimin alintilanip bildirim gelmesini bekliyorum. Tabi bende arayis halindeyim hâlâ :))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de adını hatırlayamadığım bir uzay gemisi savaş tarzı bir oyun vardı;


    Bir sürü boss vardı işte yendikçe yeni seviyelere geçiyorduk.


    Grafikleri fena değildi oyun 3D idi ama grafikleri yılına göre iyiydi (2008 falan.)


    Oyuna kuş bakışı bir şekilde bakıyorduk yanlış hatırlamıyorsam yanlış söylüyor da olabilirim


    Ve son olarak hatırlayabildiğim şey ise oyunun ikonunda siyah bir şekilde uzay gemisi arkaplanda da turuncu renk vardı.


    Bir türlü bulamadım gitti şu oyunun ismini yav.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feez58 -- 9 Mayıs 2021; 14:54:37 >
  • Asker karakter kontra gibi (fakat tepeden bakış) aldığımız itemler silahımızı güçlendiriyordu, yukarıya doğru düşmanları yok ederek ilerliyorduk bazı haritalarda tek kişilik boş tanklar oluyordu onu bir kişi kullanabiliyordu, tam hatırlamıyorum sanırım tankın mermisi bitiyordu çünkü bir yerden sonra bırakmak zorunda kalıyorduk. 2 kişide oynanabiliyordu.

    Ataride oynardım, eski bir oyun kaç yıldır aramama rağmen henüz bulamadım. Youtube top 100 retro games videosunu izledim orada yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığım oyunda game over olunca ekran kıpkırmızı oluyordu ve yanıp sönüyordu hatırladığım kadarıyla. Uçan bir melek kanat çırparak ruh gibi süzülüyordu. Çok dramatik gelen bir müzik duyuluyordu. Ortam karanlık belki mahzen benzeri bir yerdi.( tabi bu bölüm mekanı olabilir oyunun geleni böyle olmayabilir) Ataride oynuyordum.

    Yurtdışı oyun siteleri de dahil olmak üzere birçok yere yazdığım ama bulamadığım bu oyunu bilen birinin burada olması dileğiyle... :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corluluu

    İlk cd li oyunların çıktığı zamanlarda bir uzaylıyı kontrol ettiğimiz bir oyundu.Kahraman nasıl desem Horton a benziyordu.Kulaklarını sallayarak uçuyordu falan..

    o döneme ait kulak veya kafasını sallayarak uçan;

    Earthworm Jim

    Jazz Jackrabbit 2




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 16 Mayıs 2021; 21:47:45 >
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.