Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.186
Cevap
184
Favori
366.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bir kaç tane oyun yazayım. Oyunlar en eski 1996 - 1999 arası oyunlar.
    1. Oyun daha da eski olabilir. Şöyle ki oyunda bir faresiniz sürekli yer altı gibi bir yerde labirent gibi yerlerden geçip çıkışa ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bir tuşa basarak kedi olup tırmanabiliyorsunuz, dar yerlerden geçerken tekrardan tuşa basıp fareye dönüşüyorsunuz. Oyunun aklımda kalan adı Mice ama bir türlü bulamadım.

2. Oyun koyunların olduğu puzzle tarzı bir oyun. Koyunları güvenli olarak ahırlara kapatmaya çalışıyorsunuz, koyunların görüntüleri age of empires da ki gibi küçük koyunlar gibi, grafik olarak strategy tarzı ama oynanış puzzle tarzı. Yönlendirme de age of empires gibi.

3. Oyun ise pyramid lerin olduğu yine puzzle tarzı bir oyun. Bunda küçük insanları yönlendiriyordunuz sanırım. Oyunları demo olarak oynamıştım. İsimlerini bir türlü hatırlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chamonix -- 28 Mart 2021; 0:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2004-2005 yılları civarında dönemin oyun dergilerinin (Level, PcNet vs.) içinden çıkan cdlerde verilen 2 boyutlu bir oyun vardı. Oyunla ilgili hatırladıklarım bir bölümünde kestiğimiz bossun dev bir örümcek olması ve etraftaki kuyuları yok ettiğimizde yarasalar çıkması. Bu oyun çok uzun zamandır aklımda fakat ismini bulamadım. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa inanın çok sevinirim.

• Mr. Winchester kullanıcısına yanıt

Castlevania gibi bir oyun mu?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    yok hocam o sekilde degil. hades gibi bir kamera acisi vardi oyunun o sekilde oynaniyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhabalar geçen mi Note 10 lite aldım içinde bu resimdeki gibi bir oyun vardı ama karşıdaki ateş ettiklerimiz sayılı kutular vardı ateş ettikçe sıfırlanır yenisi geliyordu 3 gündür oyunu bulamadım varmı bilen duyan

• 90yıllarda AMIGA pc de bı askeri oyun vardu jeep helıkopter ler vardı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 9 Nisan 2021; 22:40:42 >
  • Merhaba ben mobil oyun arıyorum 2 yıl önce oynamıştım
    Oyun özellikleri ilerleyen üçken bir araç ilerledikçe yükselen blogların arasından geçiyoruz oyun içinde bölümler var bir bölümden diyerine geçerken iki duvar arasından geçiyoruz 1 yıldır arıyorum bulamadım

Resmi çok kötü çizdim ama oyun teması bu şekilde

• Merhaba, bende bir oyun arıyorum. Oyun FPS'di. Biz bir evdeyiz sandalyede ellerimiz kollarımız bağlı ve yanımızda adamlar var. Sonra telefon çalıyor. Biz o arada kurtulup odada bulunan silahı alıyorduk. Bilen var mı acaba oyunu?

• suayib S kullanıcısına yanıt
    play.google.com
    RACE THE SUN ® - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flippfly.racethesun&hl=tr&gl=US

• freegame1709 F kullanıcısına yanıt

commandos strike force olabilir mi

• Bu bir Web oyunuydu 6 7 yıl önce oynamıştım Şimdi bizim Bi erkek kardeşimiz var oyunun başında çocuğu uyandırmaya çalışıyoz çocuk ranzanın üstünde yatıyor bizde sapanla sineğe vuruyoduk çocuğun ağzına giriyordu sinek uyanıyordu çocuk işte bunların odasında delik vardı ordan bakınca annesiyle babasının odasını görüyordu galiba kavga ediyolardı sonra bunlar odalarından dışarı falan çıkıyordu bu kadar hatırlıyorum bilen varsa çok sevinirim =)

• Last Chaos adında MMORPG türünde online bir oyun vardı ve bu oyunun giriş kısmında 2 adet seçenek vardı, server seçme ekranı gibi. Bu ekrandaki seçeneklerden biri Last Chaos adlı oyunu açıyordu diğeri başka bir oyuna bağlanıyordu. Bu bahsettiğim oyunda da haritada hangi mobdan kaç tane keserseniz level alacağınızın bilgisi veriliyordu. a mobundan 100 tane kesersen 15 level olursun b mob un dan 78 tane kesersen 15 level olursun gibi...

• Oyun bir tür savaş strateji oyunuydu.
    Oyunda bir yerden sanırım yaratıklar geliyordu ve o yaratıkları durdurmak için makineli silahlar koyuyorduk ve makinelileri geliştirebiliyorduk.
    Oyunun üst kısmında Fire adında bir kutucuk vardı ve o dolduktan sonra basınca hava saldırısı yapıyordu.

Oyunu en az 5‐6 yıl önce oynamıştım. Oyunu bilenler ya da tahmin edenler yazarsa çok sevinirim.

• Moredecai kullanıcısına yanıt
    Çağlar boyu savaş olabilir mi?

• Exxix kullanıcısına yanıt
    Değil malesef.

• İlk cd li oyunların çıktığı zamanlarda bir uzaylıyı kontrol ettiğimiz bir oyundu.Kahraman nasıl desem Horton a benziyordu.Kulaklarını sallayarak uçuyordu falan..

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

değil..

grafikleri o döneme göre çok güzeldi.

kahraman tam fil değil ama file benzeyen bir şeydi..

• Merhabalar,

2012 yılı civarlarında Teknosa'dan bir oyun almıştım. Bu oyun FPS shooter türünde wolfschanze ile igi2 karışımı bir oyundu. Oyun daha çok dünya savaşı teması barındırıyordu haritada tanklar ve savaş arazisi ve kenarlara pusmuş askerleri vurup ilerliyorduk. Bu oyunda RPG, taramalı tüfek, c4, tabanca ön plandaydı ve bu silahları düşmanlardan veya yerden toplayarak vs elde edebiliyorduk. Teması baya soğuk ve karanlık düzeydeydi.

Hatırladığım detayları bu kadar. Zamanında bana biraz tuhaf gelmişti hiç doğru düzgün bakamamıştım. Bu oyunu daha önce hiç oynamış veya adını hatırlayabilen varmı?

Platform: PC

Oyun, 2012 tarihinden daha eski bir yapım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Mark07 -- 8 Mayıs 2021; 8:27:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chamonix

Bende bir kaç tane oyun yazayım. Oyunlar en eski 1996 - 1999 arası oyunlar.
    1. Oyun daha da eski olabilir. Şöyle ki oyunda bir faresiniz sürekli yer altı gibi bir yerde labirent gibi yerlerden geçip çıkışa ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bir tuşa basarak kedi olup tırmanabiliyorsunuz, dar yerlerden geçerken tekrardan tuşa basıp fareye dönüşüyorsunuz. Oyunun aklımda kalan adı Mice ama bir türlü bulamadım.

2. Oyun koyunların olduğu puzzle tarzı bir oyun. Koyunları güvenli olarak ahırlara kapatmaya çalışıyorsunuz, koyunların görüntüleri age of empires da ki gibi küçük koyunlar gibi, grafik olarak strategy tarzı ama oynanış puzzle tarzı. Yönlendirme de age of empires gibi.

3. Oyun ise pyramid lerin olduğu yine puzzle tarzı bir oyun. Bunda küçük insanları yönlendiriyordunuz sanırım. Oyunları demo olarak oynamıştım. İsimlerini bir türlü hatırlayamıyorum.

3'üncü oyun Lemmings olabilir mi acaba? Benim aklıma bi tek Lemmings geldi.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.