Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (917. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.251
Cevap
792
Favori
1.702.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkur sorayim,cevabini yazarim buraya.Edit: gönderdiginiz film ta kendisiymis.masaallah nasil bulabilmiş diyor,çok aramıstık bulamamıştık arkadasla cok tesekkur ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 14 Mayıs 2020; 20:55:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2001 yılında teleonda yayınlanan gerilim türü bir film seyrettim. Evli bir kadının sürekli birisi tarafından takip ediliyor. Kadın tehditler alıyor. En sonunda kocasına anlatıyor. Kocası onun tatile ihtiyacı olduğunu söyleyerek birlikte tatile çıkmayı planlıyorlar. Tatile çıkacakları günün gecesi adam ve karısı uyurlarken alt kattan sesler geliyor ve adam karısına ben ilgilenirim diyerek alt kata iniyor. Kocası bir süre gelmeyince kadın aşağıya iniyor ve kocası ona bıçakla saldırıyor. Meğer tehdit eden kocasıymış. Filmin adını bir türlü hatırlayamadım. Bilen varsa lütfen yazar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefkelim

Ben de 2001 yılında teleonda yayınlanan gerilim türü bir film seyrettim. Evli bir kadının sürekli birisi tarafından takip ediliyor. Kadın tehditler alıyor. En sonunda kocasına anlatıyor. Kocası onun tatile ihtiyacı olduğunu söyleyerek birlikte tatile çıkmayı planlıyorlar. Tatile çıkacakları günün gecesi adam ve karısı uyurlarken alt kattan sesler geliyor ve adam karısına ben ilgilenirim diyerek alt kata iniyor. Kocası bir süre gelmeyince kadın aşağıya iniyor ve kocası ona bıçakla saldırıyor. Meğer tehdit eden kocasıymış. Filmin adını bir türlü hatırlayamadım. Bilen varsa lütfen yazar mı?
    Niye gereksiz aksiyon yapmış ki uyurken bıçaklasaymış.

• yıllar önce sormuştum ancak cevap gelmedi.
    iki film var:
    1) tv24 'de izlemiştim.
    5-6 yıl önce.
    film rusçaydı türkçe altyazılıydı.
    rusyanın kuruluş dönemini anlatıyordu. bir grup savaşçı atlı savaşıyordu.
    biri istanbul'a esir düşüp geri gelmişti.
    aradım bulamadım.

2) moğol - çin ortak yapımı film. moğolistan'dan göç eden fakir bir aileyi anlatıyorlardı. küçük bir kız vardı.
  • Bir kız vardı ana karakter. Daha çok küçükken önce annesini sonra babasını kaybediyordu. Ardından psikolog olmak istiyordu. Okul döneminde fahişe oluyordu bu büyüyene kadar devam etti gece kulüplerinde birileriyle tanışıp tek gecelik ilişkiye giriyordu. Babası yazardı ve kızı hakkinda kitap yazmıştı. Ardından bir adamla tanışıyordu o kitaba çok hayran olan sonra adam da kıza hayran olmuştu. Bir gün yattığı adamlardan birisi geldi ve kızın sevgilisine anlattı her şeyi sonra kız da olayları anlattı ama ayrılmadılar. Ardından kız istemeden adamı aldatıyordu kendi evinde. Ağlayarak yapıyordu her şeyi sonra işte her şey bitti kız etrafı falan toplamadı sevgilisi geldi ağlarken görünce anladı yatak odasına baktı aldattığını öğrenip ayrıldı ondan sonra kız adamın evine gidip yalvarinca barıştılar (Kız sanırım sarışındı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShiroiMellifluous S kullanıcısına yanıt
    ben okurken içim daraldı.
  • Muhtemelen çok eski bir filmden bahsedeceğim. Adamın birinin yolda aracı arızalanır ve büyük bir eve sığınır(hatırlandığı kadarıyla bun olay yağmurlu bir gecede oluyor). Evde belirli zamanlarda toplanıp oyun oynayan hukukçular vardır. Bu avukatlar, hakimler, savcılar bir suç ve duruşma düzenleyip ortada bir savunma varmış gibi oyun oynarlar. Eve sığınan adamı geceyi evde geçirmesi için eve alırlar ve oyuna katılmasını teklif ederler. Adam davalı olacak ve oyunun sonunda ya hüküm giyecek ya da beraat edecek. Adam oyun boyunca öyle bir baskı altında kalır, öyle gerilir ki sabah olduğunda intihar etmiş(galiba kendini asmış) olarak bulunur.

Film değil de bir dizi bölümü vesaire olabilir. Bana babam anlattığı için her ayrıntısından emin değilim, yalnızca ana hatlarını biliyorum.
  • muratsahinnnn M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar fikri olan bile yok mu?
  • Arkadaşlar hayal meyal hatırlıyorum bu filmi eski film de değil sanki.Bir adam vardı hatırladığım kadarıyla bir yerde çalışıyordu.Biraz tırsak korkak birisiydi galiba.Birisinden korkuyordu.İş arkadaşlarından birisi buna silah veriyordu(galiba zorla vermeye çalışıyordu)En sonunda alıp birini vuruyordu, psikolojisi bozuluyordu galiba sonradan.Ama yüzde yüz emin değilim bu anlattıklarımda.Fazla detay hatırlamıyorum zaten bu yazdıklarımın bir kısmı da tamamen doğru olmayabilir.
  • Aşk kanaması olabilirmi .2008 .filmi .konu çok benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -MorpheuS-

Arkadaşlar hayal meyal hatırlıyorum bu filmi eski film de değil sanki.Bir adam vardı hatırladığım kadarıyla bir yerde çalışıyordu.Biraz tırsak korkak birisiydi galiba.Birisinden korkuyordu.İş arkadaşlarından birisi buna silah veriyordu(galiba zorla vermeye çalışıyordu)En sonunda alıp birini vuruyordu, psikolojisi bozuluyordu galiba sonradan.Ama yüzde yüz emin değilim bu anlattıklarımda.Fazla detay hatırlamıyorum zaten bu yazdıklarımın bir kısmı da tamamen doğru olmayabilir.
    Jokerde böyle bir şey var

• İlgimi çekti. İngilizce keywordlerle aradım bulamadım :-(
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Dostum çok sağol.Doğru haklısın jokerdeymiş.Sanki bu ayrıntılar birden aklıma gelince başka bir filmin konusu gibi gelmişti.Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MorpheuS-

Dostum çok sağol.Doğru haklısın jokerdeymiş.Sanki bu ayrıntılar birden aklıma gelince başka bir filmin konusu gibi gelmişti.Çok teşekkürler.
    Rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: malefizz99

Aşk kanaması olabilirmi .2008 .filmi .konu çok benziyor
    Hocam filmin adı tatlı para imiş.

• Merhaba arkadaşlar kaç gündür arayıpta bulamadığım bir çocukluk filmi var iki tane çocuk vardı evde canları sıkılan daha sonra bir tavşanmıydı kedimiydi hatırlamıyorum tam kutudan çıkıyordu ama konuşan bir hayvan bunları eylendiriyordu sonra kutuya giriyorlardı falan bilen var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2000 li yılların başında geçen birkaç sahnesi aklımda bir film var;
    Polis bir suç ihbarı alıyor ve 3 kişilik bir ekip aracıyla (polizei) eski ama büyük bir fabrikayı taramaya başlıyorlar. Sıradan bir suçlu beklenirken mutasyona uğramış hiçte hoş olmayan görünüşe sahip güçlü bir yaratıkla karşılaşıyorlar. Bundan sonra labirente benzeyen bu eski yapıda avcı iken av durumuna düşüyorlar. Takviye ekip gelene kadar tek bir kişi hayatta kalıyor ancak yaratık elden kaçıyor.Korkudan ziyade gerilim düzeyi yüksek bir film olduğu aklımda kalmış.
  • Bu çok yeni olmayan bir türk filmi piyanist bir adam vardı siyah saçlı bir kız ve yaşlı bir adam vardı toplanıp bir restoran açıyorlar siyah saçlı kız adama aşık yaşlı adam da sanırım kızın babası emin değilim piyanist adam kızı kardeşi gibi görüyor restorana sağır sarışın bir kız geliyor piyaniste aşık oluyor sevgili oluyorlar siyah saçlı kız hiç sesini çıkarmıyor, sarışın kızla piyanist adam birlikte piyanistin tüm parasını yiyorlar sonra adamın hastalığı ortaya çıkıyor sarışın kız, adamı terkediyor adam siyah saçlı kızla evleniyor NOT: Filmdeki piyanist adam bir reklamda da oynadı tam hatırlamıyorum sanırım banka reklamı

• Merhabalar seneler önce otobüs yolculuğunda izlediğim bir filmi arıyorum.2000'lerin başıydı muhtemelen.Kadının biri hafızasında bir problem var muhtemelen,bir eve taşınıyordu fakata rüyaların da galiba gördüğü bir şey ya da ansızın hatırladığı bir şey çok net hatırlamıyorum rahatsız ediyor onu. Bir çocuğu olduğunu düşünüyor ama hayatında böyle bir şey yok,çocuğu vs yok. Sonra evindeki bir odanın duvar kağıdını söküyor ve odanın çocuk odası olduğunu fark ediyordu.Böyle bir filmdi.
  • differentee D kullanıcısına yanıt
    Bana Adını Sor
    olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.