Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.332
Cevap
797
Favori
1.762.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
49 oy
Giriş
  • arkadaslar sormak istedigim film eskilerde TRT de 85-90 arasi seyrettigim rus amerikan soguk savas yillari ile ilgili; hatirladiklarim amerikada yerlesik hale gecmis rus ajanlari var di bunlara belli bir siir ya da hikaye okundugunda hipnotize olup sabotaj ya da imha gibi gorevleri yerine getiriyolardi
  • Arkadaşlar bende bir film arıyorum.Çok yardımınıza ihtiyacım var.Yaklaşık 3-4 sene önce yarım yamalak Cnbc-e de izlediğim bir film vardı.2 tane 5-6 yaşlarında çocuk vardı.Biri çok yaramaz diğeri ise ona göre biraz daha mağsum bir çocuktu.Kendilerini kovboy zannediyorlardı ve evden kaçıyorlardı.Hikaye film esnasında bu masum çocuğun ağzından anlatılıyordu.Çocuklardan birinin adı micheal boy du.Tam adımı yoksa kısaltılmışımı bilmiyorum ama devamlı çocuğu çağırırken micheal boy micheal boy diye sesleniyordu.Çocuklardan yaramaz olan turuncu saçlıydı ve 2 side zayıftı.Filmde bu yaramaz çocuklar evden kaçtıklarında bir gece tanımadıkları birinin ahırında yatıyolarlardı.Yaramaz olan ahırdaki samanları tutuşturmuştu ve diğer arkadaşı yanmaktan zor kurtulmuştu.Onun dışında filmde bu yaramaz olan çocuk kendini kovboyluk hikayesine fazla kaptırmıştı ve filmde ata binip polislerden kaçtığı bir sahne vardı.Hatırlayabildiklerim bunlar lütfen bana biri yardımcı olursa sevinirim...
  • Filmi izlediğim zamanlar 86-88 seneleri olabilir hayal meyal hatırlıyorum filmi aklımda kalan yer laboratuvar ortamıydı her yer bembeyazdı o ortamda radyasyon işaretleri vardı virüs gibi bir şey yayılmıştı, aklımda kalan yerler bunlar arkadaşlar bir şeyler bulabilir miyiz bu film hakkında,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Ya Benim de Bi Filmim Var lütfen acil cvp :( sabah beri arıyorum bulamadım vallahi Ya Arnold Schwarzenegger
    yada Jean claude van damme oynuyor..

Adamımız polis Dondurulmuş epey bi sene önce. Eve aradan baya bi uzun zaman geçiyo bi sucluyu yakalıyamıyolar ve bunun için onu çözmeye karar veriyolar adamı yakalsın diye. Hatta onun zamanınla uyandığı zaman baya bi farklı. Bu acemilik cekiyo Fln.. Bu kadar şey hatırlıyorum lütfen yardım edin

Orijinalden alıntı: tstrabzon61

Ya Benim de Bi Filmim Var lütfen acil cvp :( sabah beri arıyorum bulamadım vallahi Ya Arnold Schwarzenegger

Adamımız polis Dondurulmuş epey bi sene önce. Eve aradan baya bi uzun zaman geçiyo bi sucluyu yakalıyamıyolar ve bunun için onu çözmeye karar veriyolar adamı yakalsın diye. Hatta onun zamanınla uyandığı zaman baya bi farklı. Bu acemilik cekiyo Fln.. Bu kadar şey hatırlıyorum lütfen yardım edin

http://www.imdb.com/title/tt0106697/

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: tstrabzon61

Ya Benim de Bi Filmim Var lütfen acil cvp :( sabah beri arıyorum bulamadım vallahi Ya Arnold Schwarzenegger

http://www.imdb.com/title/tt0106697/

Sana varya kurban Olurum ben :D sabah beri arıyorum valla telefonda aramadığım adam kalmadı hiç biri bilmiyo :D nasıl uyıyacam diyodum bende bu akşam :D Dile benden ne dilersen :D Yalnız Bunda Sylvester Stallone oynuyomuş ben yalnış hatırlamışım saol yinede kardeşim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tstrabzon61 -- 18 Aralık 2011; 23:49:40 >
    Filmde bir grup araştırmacı genç doktor sırayla bir ameliyat masasına yatıyor ve kafalarına alıcıları,üzerlerine çeşitli serumlar iğneler vs yerleştirip bilinçaltlarına seyahat ediyorlar (Veya rüya da görüyorlar diyebiliriz), bu olayda bakımsız pis bir garaj veya bodrum katında oluyor. Aslında amaçları ölüm anını görebilmek beyaz ışık ve sonrasını ..

TV’de star bu filmi vermişti.
    Yardımcı olursanız sevinirim. haftalardır bu filmi arıyorum. 1992-2000 yılları arasında çıkmış olması olası.

Orijinalden alıntı: deadpixel

Arkadaşlar küçükken izlediğim bir filmi arıyorum;
    Filmde bir grup araştırmacı genç doktor sırayla bir ameliyat masasına yatıyor ve kafalarına alıcıları,üzerlerine çeşitli serumlar iğneler vs yerleştirip bilinçaltlarına seyahat ediyorlar (Veya rüya da görüyorlar diyebiliriz), bu olayda bakımsız pis bir garaj veya bodrum katında oluyor. Aslında amaçları ölüm anını görebilmek beyaz ışık ve sonrasını ..

TV�de star bu filmi vermişti.
    Yardımcı olursanız sevinirim. haftalardır bu filmi arıyorum. 1992-2000 yılları arasında çıkmış olması olası.

http://www.imdb.com/title/tt0099582/

quote:

çok çok çok çok teşekkür ederim allah razı olsun ne muradın varsa versin senin için bi iyilik bişey yapmak isterim ben bu filmi cok aradım bee.

quote:

quote:

çok çok çok çok teşekkür ederim allah razı olsun ne muradın varsa versin senin için bi iyilik bişey yapmak isterim ben bu filmi cok aradım bee.

rica ederim kardeşim.. duaların yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 16 Mayıs 2015; 0:46:10 >
  • işte zor olanı başarma fırsatıaradığım filmde/dizide bir çocuk yanındaki arkadaşının ısrarıyla; elini denize sokuyordu ve diğerlerinin bilmediği özel güçleriyle arkadaşlarına şaka yapıyordu deniz suyunu kaynatarak... ama bunu daha önce yaptığında bir kaplumbağa ölmüş ve bi daha yapmak istemiyordu. trt nin bir kanalında izledim trt3 falandı heralde. 80-90lı yıllardaydı. altın madalyonlu/tılsımlı çocuk, altın çocuk, mu neydi adı. dizi/film başlarken çocuk büyük demir bir kapının önünde duruyordu bir sırt çantasıyla vs... ama tüm çabama rağmen bulamadım :D
    (bu daha çok bir diziydi sanırım.)
  • arkadaşlar merhaba. ben bu forumda yeniyim.aradığım bir filmi size sormak istedim. filmi tam hatırlamamakla beraber trt 2 de izlemiştim. film de küçük bir kız ablası ve sevgilisi ile yaşmaktadır. küçük kızın psikolojik sorunları vardı. en net hatırladığımsa küçüğün çantasında ölü kuşlar taşıdığıydı. şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar bi filmde ben sorayım uzun zaman oldu abımle bı fılm ızledık televızyonda ancak adını hatırlayamıyorum genel olarak şöyleydı bir adam var gaz maskesı takıyo falan milleti öldürüyo böyle bi film biliyosanız adını soylersenız sevınırım :)
  • arkadaşlar 1993 yada 1994 yılında kanal d de yayınlanan bir filmi sormak istiyorum. küçük bir uçak havalandıktan bir süre sonra göstergelerinin bozuk olduğunu fark ediyor ve kayboluyor. telsizle yardım isteyen pilota yakınında olduğu düşünülen bir uçak yardım ediyor. bu küçük uçağı havaalanına indiriyor. hatırlayanınız varsa çok makbule gçecek şimdiden herkese teşekkür ederimm...

Orijinalden alıntı: Smrknt

arkadaşlar bi filmde ben sorayım uzun zaman oldu abımle bı fılm ızledık televızyonda ancak adını hatırlayamıyorum genel olarak şöyleydı bir adam var gaz maskesı takıyo falan milleti öldürüyo böyle bi film biliyosanız adını soylersenız sevınırım :)

Dead Man's Shoes (2004) ?
  • merhaba arkadaşlar yıllar önce unutmadıysam kanal 6 da ve ya cnbc e de seyretmiştim filmden hatırladığım kadarıyla,ada ya benzer bir yerde geçiyor ,yaşlı bir kadın ölen besteci kocasının eserlerini çaldırmak için bir piyanist çağrıyo bu arada piyanoyu helikopterle indiriyolar ,aynı zamanda kocasının eski aşığı olabilir bir kadın dışarda tek başına yaşıyo kasabaya yıllar sonra dönen bir adam var bu adamla mektuplaşıyolar bu arada adamın bir kızı var kasabada bunu sanırım sonradan öğreniyo küçük bir otelde kalıyolar bu otelde kalan farklı karakterler var mesela biri ölümcü,lo bir hasta olan iki kardeş var ve alkolikler filmden hatırladığım bunlar bilen varsa çok sevinirim çünkü hala bulamadım ve kimse izlememiş sorduğum kişiler arasında
  • merhaba arkadaslar 15 sene kadar önce sanırım cine5 te izlemiştim.konusu araştırmacı bi bayanla erkek avrdı amerikada varlıkları bilinmeyen bir kızılderili kabilesi ile karşılaşıyorlardı.kabileyi yok edeceklerdi ama sonra kabileye katılıyolardı.başroldeki kadın sabahları evde çıplak dolaşmayı seviyordu.aklıma geldiği için yazdım:))kabile ormanlık bi alanda yaşıyordu ata eğersiz biniyorlardı falan.bu filmin ismini hatırlayan varmı acaba.ben kaybolan duygular die hatırlıyordum ama aradım bulamadım hiç bi yerde yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: zzagorr

merhaba arkadaslar 15 sene kadar önce sanırım cine5 te izlemiştim.konusu araştırmacı bi bayanla erkek avrdı amerikada varlıkları bilinmeyen bir kızılderili kabilesi ile karşılaşıyorlardı.kabileyi yok edeceklerdi ama sonra kabileye katılıyolardı.başroldeki kadın sabahları evde çıplak dolaşmayı seviyordu.aklıma geldiği için yazdım:))kabile ormanlık bi alanda yaşıyordu ata eğersiz biniyorlardı falan.bu filmin ismini hatırlayan varmı acaba.ben kaybolan duygular die hatırlıyordum ama aradım bulamadım hiç bi yerde yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.imdb.com/title/tt0106913/
    bu film olabilirmi türkçe ismi ; amazondaki ateş
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.