Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.332
Cevap
797
Favori
1.762.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
49 oy
Giriş
  • su sahne vandam oynuyordu heralde suclu adamin klonunu yapiyorlardi ve klonu prof. evine goturuyordu bodruma bagliyordu kucuk kizi yanina gidip klonla konusuyordu sonra agzi eli kanli halde aglayarak babasina gidiyordu prof. Klon yapti sanip cok kotu dovuyordu ama evdeki kopegin yaptigi ortaya cikiyordu aglicaktim filmde yahu adi neydi unuttum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Oğuzmert

su sahne vandam oynuyordu heralde suclu adamin klonunu yapiyorlardi ve klonu prof. evine goturuyordu bodruma bagliyordu kucuk kizi yanina gidip klonla konusuyordu sonra agzi eli kanli halde aglayarak babasina gidiyordu prof. Klon yapti sanip cok kotu dovuyordu ama evdeki kopegin yaptigi ortaya cikiyordu aglicaktim filmde yahu adi neydi unuttum

http://www.imdb.com/title/tt0238552/

Orijinalden alıntı: busenarium

Selam arkadaşlar benimde var 2 tane :)

İlki 7-8 sene oldu sanırım digiturk'un film kanalında izlemiştim moviemax değilde daha dandik filmler yayınlayan kanalında:), filmde uçakta yolculuk yapanlar anlatılıyordu galiba uçaktayken birden zaman duruyordu sanırım birşeyler oluyordu daha sonra acil iniş yapmak zorunda kalıyorlardı, indikleri yerde kimseyi bulamıyorlardı daha sonra korkunç sesler duyuyorlardı ve dünyayı yiyen böyle büyük metal çeneler vardı bildiğin pacman'deki çene gibi metal heryeri yiyor dünyayı yok ediyor :) çok zor ama varsa bilen süper olur.

İkinci film ise sanırım 15'er yada 30'ar dakikalık korkunç hikayeler halinde geçiyordu bir bölümünü hayal meyal hatırlar gibiyim sanırım kadının teki yağmurda arabası bozuluyordu ve otostop çekiyordu akşam karanlıkta acayip yağmur altında neyse bir tane yaşlı kadın bu kadını arabasına alıyordu ve aralarında konuşmalar geçiyordu otostop çeken kadın çocukluğundan bir anıyı felan anlatıyordu.. filan falan derken en sonunda otosopçuyu arabasına alan yaşlı kadın otostop çeken kadının yaşlı haliymiş onu öğreniyorduk galiba :)

Mesela kadın çocukluğundan bir anı anlatıyor işte babam beni arabayla şuraya götürmüştü diye önlerinden bir araba geçiyor ve o arabanın arkasında anlatan kadının çocukluk hali var valla kusura bakmayın bende böyle hatırlıyorum :)

.. hikayeleri ... masalları mıydı neydi filmin ismi sanırım

Hala arıyorum arkadaşlar :)

Orijinalden alıntı: shnby

quote:

Orijinalden alıntı: Sethlans

quote:

Orijinalden alıntı: shnby

2002 di sanırım izlediğimde atvde izlemiştim 2 gündür arıyorum bulamadım filmi. filmde bir dr var karısını öldü biliyor kazadan dolayı ölmek üzere olan bütün hastalar mesaj yolluyor adama (adamın hastaları) işaretler resimler vs sonra adamı delirdi diye sanıyorlar adam gidiyor karısını ipuçlarıyla buluyor ama kadın ölmüş kızı olmuş kabileli bir ortamda kızını alıyor film bitiyor.... umarım anlatadabilmişimdir :)

Dragonfly

harikasın arkadaşım çok teşekkür ederim....

Rica ederim.
    Önceleri izlediğim ama adını hatırlayamadığım iki film günlerdir aklımı kurcalıyor. Filmlerden maalesef birkaç sahne hatırlıyorum ama buna rağmen bu filmleri bilen varsa cevaplamasını rica ediyorum. Benim için önemli.
    İLK FİLM: Film, bir kadının dolu küvet içersinde uzanmış yatarken başlıyordu. Adamın biri, kadını eve hapsediyordu. Kadın evden kurtulmaya çalışıyordu. Mısır gevreğinin içinde telefon kablosu buluyordu ve dışarıyla irtibat kurmaya çalışıyordu.

İKİNCİ FİLM: 17 - 18 yaşlarında sarışın, yaramaz genç bir kız, bir oğlanla ilişkiye giriyordu. Bu esnada oğlanın köpeği yatak altındaki prezervatifi yalıyordu.
    İkinci film için hatırladığımı mazur görün, sadece bu sahne aklımda kalmış. Biraz farklı bir filmdi ama etkilemişti. Bu iki film hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • küçük orta okul öğrencisi bir kız bir binanın girişinde kapıyı çalıyordu.içerden adamlar kapıyı açıp kıza yardımcı olmaya çalışıyorlardı..kız annesini kaybettiğini söyleiyp telefon kullanmak istiyordu.telefonunu veren adam başta olmak üzere herkesi öldürüyodu..film de MATRIX efektleri kullanılıyordu..bir türlü bulamıyorum..adını bilen varmı ?_
  • Bi film vardı sanırım Jean claude van damme indi ; adam ajan gibi bieydi bunu bir eve kapatıyorlardı evden cıkmaması ve hergün bi alete parmak basması gerekiyordu oda parmagının derisini yüzüp bi düzenek hazırlıyordu evden kacıyordu bu filmin adı neydi ?
  • Hatırlayamadığım film sanırım bir romantik komedi filmiydi. Filmde sarışın bir kadın vardı ve genç bir sevgilisi vardı. Filmde bu kadın bir psikoloğa gidiyordu psikologda bu genç çocuğun annesi. Şans işte. Sonra çocuğun annesi durumu öğreniyordu. Kadın ve çocuğun annesi bir rekabete giriyorlardı. Aradığım film bu tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum, filmi bende tam olarak izleme imkanı bulamadım. Aklımda kaldığı kadarıyla yazdım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: .MiSa.

Hatırlayamadığım film sanırım bir romantik komedi filmiydi. Filmde sarışın bir kadın vardı ve genç bir sevgilisi vardı. Filmde bu kadın bir psikoloğa gidiyordu psikologda bu genç çocuğun annesi. Şans işte. Sonra çocuğun annesi durumu öğreniyordu. Kadın ve çocuğun annesi bir rekabete giriyorlardı. Aradığım film bu tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum, filmi bende tam olarak izleme imkanı bulamadım. Aklımda kaldığı kadarıyla yazdım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Prime

http://www.imdb.com/title/tt0387514/

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Hatırlayamadığım film sanırım bir romantik komedi filmiydi. Filmde sarışın bir kadın vardı ve genç bir sevgilisi vardı. Filmde bu kadın bir psikoloğa gidiyordu psikologda bu genç çocuğun annesi. Şans işte. Sonra çocuğun annesi durumu öğreniyordu. Kadın ve çocuğun annesi bir rekabete giriyorlardı. Aradığım film bu tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum, filmi bende tam olarak izleme imkanı bulamadım. Aklımda kaldığı kadarıyla yazdım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Prime

Vay canına bu kadar kısa sürede cevap beklemiyordum. Teşekkürler, ta kendisi.

Bir şey sorucam. Siz bu filmi izlediniz mi? Hemen nasıl bildiniz böyle?

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Prime

Vay canına bu kadar kısa sürede cevap beklemiyordum. Teşekkürler, ta kendisi.

Bir şey sorucam. Siz bu filmi izlediniz mi? Hemen nasıl bildiniz böyle?

evet.. zamanında izlemiştim.

Orijinalden alıntı: tekno_trend

Bi film vardı sanırım Jean claude van damme indi ; adam ajan gibi bieydi bunu bir eve kapatıyorlardı evden cıkmaması ve hergün bi alete parmak basması gerekiyordu oda parmagının derisini yüzüp bi düzenek hazırlıyordu evden kacıyordu bu filmin adı neydi ?

Aradığın filin adı ikili takım.
    http://www.imdb.com/title/tt0119013/

Selam arkadaşlar, ben gerçekten zor bir şey talep edeceğim sizden. Bundan 3 yıl kadar önce Atv yada Tv8 de bir filme rastlamıştım, filmin ortalarında açtım ama o kadar güzeldi ki ne ismini almak aklıma geldi nede oyuncularına bakmak, öncelikle sizlere yardımcı olması için türünü söylüyorum, Komedi filmiydi sanırım başka bir gezegende yada Dünyada yakın gelecekte geçiyordu, Kara mizah tarzında bir filmdi ama inanılmaz eğlenceliydi, çok zor bir adı vardı bir türlü cıkartamıyorum ama şuna yakındı ismi.
    Treangberaums ve Vilmirmidonlar ????? Lütfen yardımcı olun çok eğlenceli bir filmdi Tekrar izlemek istiyorum.
  • hemen cevap verebilirseniz çok sevinicem filmde küçük kızlar kaçırılıyordu ve egitiliyordu dövüş silahlar kullanma makyaj şaraplar her tirlü donanımlı hale geliyorlardı sonra egitim bitince kampta birbirleriyle dövüştürüp fazlalardan kurtuldular hatta dövüş için üzerinde sayılar olan çubukları çektirdiler sayılara göre dövüştüler en son 3 kız kaldı 2 si yakın arkadalardı bi adamda kızlardan birini arıyodu film en son bi mabette ikisede aynı kaderin çıkmasıyla bitmişti filmi baştan sona biliyorum ancak adı yok bulamıyorum..

Orijinalden alıntı: zatexx

hemen cevap verebilirseniz çok sevinicem filmde küçük kızlar kaçırılıyordu ve egitiliyordu dövüş silahlar kullanma makyaj şaraplar her tirlü donanımlı hale geliyorlardı sonra egitim bitince kampta birbirleriyle dövüştürüp fazlalardan kurtuldular hatta dövüş için üzerinde sayılar olan çubukları çektirdiler sayılara göre dövüştüler en son 3 kız kaldı 2 si yakın arkadalardı bi adamda kızlardan birini arıyodu film en son bi mabette ikisede aynı kaderin çıkmasıyla bitmişti filmi baştan sona biliyorum ancak adı yok bulamıyorum..

Naked Weapon (Chek law dak gung) ?

Orijinalden alıntı: jfkgaspar

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

Bi film vardı sanırım Jean claude van damme indi ; adam ajan gibi bieydi bunu bir eve kapatıyorlardı evden cıkmaması ve hergün bi alete parmak basması gerekiyordu oda parmagının derisini yüzüp bi düzenek hazırlıyordu evden kacıyordu bu filmin adı neydi ?

Aradığın filin adı ikili takım.
    http://www.imdb.com/title/tt0119013/

teşekkürler

Orijinalden alıntı: L.A Noire

zaman makinasi ile haçlı seferine gidiyordu genç bi cocuk..bukadar biliyorum

http://www.imdb.com/title/tt0381111/

Orijinalden alıntı: Sethlans

quote:

Orijinalden alıntı: L.A Noire

zaman makinasi ile haçlı seferine gidiyordu genç bi cocuk..bukadar biliyorum

http://www.imdb.com/title/tt0381111/

Sağolasın usta buydu....
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.