Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (442. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
20.273
Cevap
794
Favori
1.722.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın çok yakın bir arkadaşı vardı bayan kadın partner olmadan çocuk yapmak istiyordu adam kendi spermlerini teklif etti kadın kabul etmedi adam sarhoş olunca aletin içindeki spermleri kendininkilerle değiştirdi çocuk ondan oldu fark etmedi aradan zaman geçti bu kadın yeniden şehre taşındı falan tekrar izlemek istiyorum bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cezeryerak C kullanıcısına yanıt
  • Eyvallah hocam çok teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar. Yıllar önce tv de bir savaş filmi izlemiştim. Amerikalı askerler bir yere barış elçisi olarak gitmişler fakat çoğu asker oradaki halka kötü davranışlarda bulunmuşlardır. Hatta bir asker o halktan bir kadına tecavüze kalkınmış, bir diğer Amerikan askeri bu duruma kızar ve dönüşür. Filmde en etkilendiği sahne ise, filmin sonlarına doğru o asker bir bebeği kurtarmaya çalışır. Zannedersem Vietnam lı askerleri esnada oraya geliyor, asker bebekle bir sandalın içine saklanıyor. Vietnam lı askerler denizin kenarına öldürmek için dizdikleri kadın erkek çoluk çocukları tam kurşuna diyeceksin bebek ağlıyor, ve Amerikalı asker bebeğin ağzını kapatıyor. O bebek ölüyor falan... Ama ne bileyim inanılmaz etkilemişti o film beni. Yardımcı olabilecek var mı?

• Beyler 2 gün önce falan Tv'de bir film gördüm.Adı da "Los Angeles Savaşı" idi galiba. Hatunun teki elinde katanayla geziyordu ve yanlış görmediysem mermileri,füzeleri falan kesiyordu. Google'a filmi yazdığımda "Dünya İstilası:Los Angeles Savaşı" çıkıyor fakat bahsettiğim hatunu bu filmde göremedim.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • En az 15 senelik bir film arıyorum.Film korku filmiydi.evin içinde lanetli bir saat vardı bu bildiğimiz duvar saatleri varya eski antika altında bişey sallanır hep onlardan işte.Ve herkesi öldürüyordu bu saat hatta filmden hatırladığım bir sahne yaşlı bir kadının kafasına bahçe kapısındaki süs düşüp saplanıp ölüyordu.Bulan arkadaslara şimdiden teşekkürler

Şimdi hatırladım adamın biri saatin lanetli olduğunu anlayıp onu kırmak isterken saat zamanı hızlıca çevirip adamı yaşlandırıyodu.adam kolunu kaldıramıcak kadar yaşlanıyordu ve saati parçalayamıodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahan87 -- 22 Eylül 2014; 0:28:32 >
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_816/tt.htm# Film tavsiyeleri
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_2105/tt.htm# Dizi tavsiyeleri

film ve dizi tavsiyelerinin bile kendine has alt forumu olduğu halde adını hatırlayamadığımız filmleri sorduğumuz konular birleştirilerek bulunması çok zor oluyor
    bence aynı film dizi tavsiyeleri gibi bununda bir alt forumu olmalı her sorunun ayrı konusu olmalı
  • gogo79 G kullanıcısına yanıt
  • arkadaşlar bir film vardı konusu şöyle bir psikopat adam vardı bir websitesi açmış ordan canlı yayın yapıyordu kameralar önünde bağladığı kedi köpek vs hayvanlara işkence yapıp yavaşça ölmelerini izletiyordu millete para karşılığı daha sonrasında hayvanların yerine insanları vs koyuyordu sitesi bile vardı hatta ama adını unuttum şimdi yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saqolerao

quote:

Orijinalden alıntı: omer239

quote:

Orijinalden alıntı: saqolerao

Lütfen yardım edin yakında kafayı yicem.;

Herkese merhaba. Bir film vardı izleyen pek yoktur ama aklıma takıldı ismini hatırlayamıyorum bir türlü. Gençler (galiba üniversite arkadaşları) tatile gidiyorlardı.Orda eğleniyorlardı.Plajda kıvırcık kafalı bir yerliyle tanışıyorlardı. Yerli gençlere gezilecek yerleri gezdiriyordu. hatırlarsama hatta bir şelaleye götürmüştü . şelaleden atlıyan yerli kafasını çarpıp yaralanmıştı. sonra bu gençler sanırsam bi organ mafyası tarafından esir düşürülüp tatilleri kabusa dönmüştü. Neydi bu filmin adı bilen varsa yada tahmin eden yazabilir mi ?

bu filmi hatırladım ama isimi dilimin ucunda bi türlü aklıma gelmiyor neydi bunun adı yarım saattir düşünüyorum bende kafayı yicem :D

Bulursan haber ver çıldırcam :D

buldum la filmin adı '' Turistas '' Türkçe adı '' Sahte Cennet ''
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Beyler 2 gün önce falan Tv'de bir film gördüm.Adı da "Los Angeles Savaşı" idi galiba. Hatunun teki elinde katanayla geziyordu ve yanlış görmediysem mermileri,füzeleri falan kesiyordu. Google'a filmi yazdığımda "Dünya İstilası:Los Angeles Savaşı" çıkıyor fakat bahsettiğim hatunu bu filmde göremedim.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hocam bahsettiğin filmden 2 tane var orası doğru ama tvde izlediğin bu film olabilir çünkü bende izlemiştim los angels savaşını hatta izlediğim filmde bu resimdeki oyuncular vardıhttp://www.imdb.com/title/tt1758570/ ama birde şöyle yap google'da ''Los Angeles Savaşı'' filmin adını ingilzce olarak ara yani ''Battle of Los Angeles'' yaz belki tvde izlediğinki çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueLost

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Beyler 2 gün önce falan Tv'de bir film gördüm.Adı da "Los Angeles Savaşı" idi galiba. Hatunun teki elinde katanayla geziyordu ve yanlış görmediysem mermileri,füzeleri falan kesiyordu. Google'a filmi yazdığımda "Dünya İstilası:Los Angeles Savaşı" çıkıyor fakat bahsettiğim hatunu bu filmde göremedim.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hocam bahsettiğin filmden 2 tane var orası doğru ama tvde izlediğin bu film olabilir çünkü bende izlemiştim los angels savaşını hatta izlediğim filmde bu resimdeki oyuncular vardıhttp://www.imdb.com/title/tt1758570/ ama birde şöyle yap google'da ''Los Angeles Savaşı'' filmin adını ingilzce olarak ara yani ''Battle of Los Angeles'' yaz belki tvde izlediğinki çıkar.

Bu filmi arıyordum hocam çok çok teşekkür ederim.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: headdead

arkadaşlar bir film vardı konusu şöyle bir psikopat adam vardı bir websitesi açmış ordan canlı yayın yapıyordu kameralar önünde bağladığı kedi köpek vs hayvanlara işkence yapıp yavaşça ölmelerini izletiyordu millete para karşılığı daha sonrasında hayvanların yerine insanları vs koyuyordu sitesi bile vardı hatta ama adını unuttum şimdi yardımcı olursanız sevinirim.

• coldness kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler aynen film bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahan87

En az 15 senelik bir film arıyorum.Film korku filmiydi.evin içinde lanetli bir saat vardı bu bildiğimiz duvar saatleri varya eski antika altında bişey sallanır hep onlardan işte.Ve herkesi öldürüyordu bu saat hatta filmden hatırladığım bir sahne yaşlı bir kadının kafasına bahçe kapısındaki süs düşüp saplanıp ölüyordu.Bulan arkadaslara şimdiden teşekkürler

Şimdi hatırladım adamın biri saatin lanetli olduğunu anlayıp onu kırmak isterken saat zamanı hızlıca çevirip adamı yaşlandırıyodu.adam kolunu kaldıramıcak kadar yaşlanıyordu ve saati parçalayamıodu.

Bahsettiğiniz film muhtemelen bu olması gerek The House of Clocks (1989)
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeş benim film dükkanım var bu filmi izlememiştim hemen izliyorum güzel gibi
  • bir kaç yıl önce bir film izlemiştim siyahi komedi filmi sonradan zengin olan siyahi aile zengin mahallesine taşınıp herkese baş belası oluyordu
    hatta şişman siyahi adam sürekli "Biri bana zencimi dedi" diyerek gereksiz atılıyordu
    bu filme çok gülmüştüm konyadan DVD dükkanım var her gelen müşteriye soruyorum bilen yok ismini hatırlayamıyorum yardımcı olurmusunuz

Not: "Kesinlikle Uçakta Şenlik Var filmi" değil ayrıcada siyahi komedi filmleri önerebilirsiniz snop dogg filmleri veya en bileceğiniz süper ot filmi gibi esrarlı falan :D

bu tarzda izlediğim aklıma gelen filmlerin listesi şudur :D

Yıkamacılar :The washsnoop dogg filmi (yeni adıyla snoop lion)
    uçakta şenlik var
    süper ot: kesinlikle izleyin
    Ali G kesinlikle izleyin
    dumanlı kafalar:up in smoke youtubede 2 parti olarak var Türkçe kesinlikle izleyin
    esrar çocuk:kid cannabis
    çok fena
    çatlak profesör annen o kadar şişmanki :D
    White Chicks 2004
    Ben Kendim ve SevgilimJim Carrey filmi
    afilli aynasızlar
    zoraki ikiliomar sy filmi
    can dostum kesinlikle izleyin gerçek hayattan alınma süper komedi Omar Sy ve Francois Cluzet filmi
    korkunç bir film 1-2-3-4-5 shorty yeter Naaaaağbeeeerrrr :D
    Anormal aktivite 1-2 yine shorty :D

şimdilik aklıma gelenler bu kadar önerilerinizi bekliyorum
  • kalahan87 K kullanıcısına yanıt
    http://www.imdb.com/title/tt0103678/

Amityville 1992: It's About Time (1992)

Bir de buna bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedKit Film-Pc

teşekkürler kardeş benim film dükkanım var bu filmi izlememiştim hemen izliyorum güzel gibi

rica ederim.. film dükkanı iyiymiş.. işler nasıl
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    işler idare eder 1 lira film :D korsana hayır :D
  • 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.