Şimdi Ara

Adını hatırlayamadığımız filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gelin zamanında seyredip hatırlayamadığımız arşiv yapmak istediğimiz filmlerin isimlerini hatırlayalım..

• güzel bi topic açmışsın benim war öle hatırlayamadığım bi film. Hapishanede bi kadın bi hikaye anlatıo define ile ilgili mezarda dio define. 3-4 arkadaş gidip mezarı açıolardı ama sonunda orda ölüyolardı gerisini hatırlamıyorum. Bunu izleyen hatırlayan varsa ismini yazarsa çok sewinirim.
  • yaa bende bir film soriym aklımın bi köşesinde hep soru işareti olarak kalan şu film...
    2 kardeş biri okulunda gayet başarılı aynı zamanda çok iyi bir insan saygılı falan diğeri ise biraz dağıtmış kendini yanılmıyosam ortam kurbanı falan olmuş uyuşturucu kullanıyodu ama özünde iyi bir insan kimseyi rahatsız etmiyo içine kapanık diğer iyi olan kardeş okulun atletizm takımında koşuyo çok iyi bir koşucu sonra bu iki kardeş bir yarışda karşı karşıya geliyolar iyi olan acayip hırs yapıyo hep başarılı falan ya bu diğeride abisini düşünüyo yarışı kazanırsa abisi çok istediği okulamı ne giremiyecek falansonra olaylar bu şekilde gelişiyodu bilen varmı acaba bu flimin adını TRT de vermişlerdi yıllar öncesinde hatırlayın lütfen...
  • ben film seyretmiştim...ne adını ne oyuncularını hatırlıyorum...ama konusu belleğime kazılı...aynen şöyle
    " bir kasaba var ve bu kasabanın gizledeği bir sırrı var..bu sırrın kimsenin eline geçmesini istemiyorlar...kasabadaki herkes genç ve hiç yaşlı insan yok..sırları ise şu:kasabanın dışında bir su kaynağı var burdan su içen ölmüyor ve yaşlanmıyor...derken kasabaya bir yabancı geliyor ve ordaki kıza aşık oluyor"..bu gerçekten çok ilginç fantastik filmin adın hatırlayan var mı acaba???
  • Eski bir uzakdoğu dövüş filmi,adamın birisinin kulağına işitme cihazına benzer bir cihaz takıp onu kontrol ediyorlardı adeta bir köpek gibi "Saldır..." komutu verebiliyorlardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnmalkow

Eski bir uzakdoğu dövüş filmi,adamın birisinin kulağına işitme cihazına benzer bir cihaz takıp onu kontrol ediyorlardı adeta bir köpek gibi "Saldır..." komutu verebiliyorlardı...

Sanırım "Tanrılar Çıldırmış Olmalı" olmalı
  • Yok be öyle geyik bir film değildi,bayağı ciddi dövüş filmiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu filmin ismini arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw bende güccükken bi film izlemiştim ama bi dah rastlayamadım; iki kardeş vardı galiba, sonra bunlar ailesinden kaçmak için u.ak yapıolarda kartondan fln sonra biri kaçıyodu fln filan neydi yahu onun adı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MooNSpeLLL

yaa bende bir film soriym aklımın bi köşesinde hep soru işareti olarak kalan şu film...
    2 kardeş biri okulunda gayet başarılı aynı zamanda çok iyi bir insan saygılı falan diğeri ise biraz dağıtmış kendini yanılmıyosam ortam kurbanı falan olmuş uyuşturucu kullanıyodu ama özünde iyi bir insan kimseyi rahatsız etmiyo içine kapanık diğer iyi olan kardeş okulun atletizm takımında koşuyo çok iyi bir koşucu sonra bu iki kardeş bir yarışda karşı karşıya geliyolar iyi olan acayip hırs yapıyo hep başarılı falan ya bu diğeride abisini düşünüyo yarışı kazanırsa abisi çok istediği okulamı ne giremiyecek falansonra olaylar bu şekilde gelişiyodu bilen varmı acaba bu flimin adını TRT de vermişlerdi yıllar öncesinde hatırlayın lütfen...

aklıma beyaz ın reklamı geldi şindi

• ben aradığım filmi buldum "the spring"

http://imdb.com/title/tt0212533/
  • quote:

Orjinalden alıntı: MooNSpeLLL

yaa bende bir film soriym aklımın bi köşesinde hep soru işareti olarak kalan şu film...

Bu filmin ismini hatırlamıyorum ama 2-3 kere tv de rastladım hatta başrollerden birinde Brad Pitt var. Filmografisine bakarsan bulabilirsin.

• arkadaslar bi film izlemiştim hapishanede geçiyo olay
    adam dışarıdan avukatlık sınavlarına giriyo ve kendi avukatlığını yapıp kurtulmayı başarıyo
    adını hatırlayamadım??
  • Al Pacino'nun dürüst bir polisi oynayıp,sevilmediği bir film vardı bir türlü aklıma gelmiyor ismi uzun zamandır.
  • ben de bir film sormak istiyorum. 12 13 sene önce gece yayınlanan bir dram filmiydi. iskandinav köyü gibi bi yerde geçiyodu. köye yabancı iki genç geliyodu. köyde sarışın uzun saçlı çilli bi kızla birbirlerine aşık oluyolardı. köyde düzenlenen bir eğlencede birlikte oluyolardı ve gizli gizli buluşup birlikte oluyolardı. bir zaman sonra genç köyü terkediyodu. gencin gittiğini anlayan kız hemen peşinden şehre gidiyodu onu bulmak için. genç şehirde kızı görüyodu ama saklanıyodu kızdan. kız geri dönüyodu köye ve hamile kalmıştı kız. kız çok acı çekiyodu. doğumu sırasında ölüyodu ve doğurduğu çocuk sağırdı. yıllar sonra genç kendisine kurduğu aileyle birlikte gezmeye geliyodu ve kadının doğum yaparken öldüğünü öğreniyodu. kadının mezarına gittiğinde orda oğlunu da görüyodu ve oğlu kendisine çok benziyodu.

böyle bir filmdi. yardım edin bana. takılıp kaldım adını hatırlamaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper34

Al Pacino'nun dürüst bir polisi oynayıp,sevilmediği bir film vardı bir türlü aklıma gelmiyor ismi uzun zamandır.

Heat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: Alper34

Al Pacino'nun dürüst bir polisi oynayıp,sevilmediği bir film vardı bir türlü aklıma gelmiyor ismi uzun zamandır.

Heat?

bence Serpico
  • kim hortlattı bunu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhsycoMantis

quote:

Eski bir uzakdoğu dövüş filmi,adamın birisinin kulağına işitme cihazına benzer bir cihaz takıp onu kontrol ediyorlardı adeta bir köpek gibi "Saldır..." komutu verebiliyorlardı...

Bende yazayim birtane pek cevap gelecegini sanmiyorum ama Nicols Cagein bir filmi vardi abd ile operasyon duzenliyorlardi kendi askerlerine jetler bombaliyordu ozel bir kimyasal icin devletler ozel tim kurmuslardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Bende yazayim birtane pek cevap gelecegini sanmiyorum ama Nicols Cagein bir filmi vardi abd ile operasyon duzenliyorlardi kendi askerlerine jetler bombaliyordu ozel bir kimyasal icin devletler ozel tim kurmuslardi.

http://www.imdb.com/title/tt0117500/

güzel filmdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

http://www.imdb.com/title/tt0117500/

güzel filmdir

Evet Transformersin yonetmeni oldugunu hatirliyorum hatta bir sarki vardi adam surekli ayni sarkiyi koydu filme.Guzel filmdir tavsiye ederim acikcasi Nicolas Cagein filmlerindende bulabilirdim ama cevap gelir mi diye merak ettim.
    Edit:Imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 18 Mart 2012; 16:24:27 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.