Şimdi Ara

ADIM ADIM TOGG SATIN ALMA REHBERİ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
23
Favori
53.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhaba aracınız hayırlı olsun şimdiden, PPF için soru sordular demişsiniz fiyatı ve hangi parçalarda uygulanacağı bilgisini verebilir misiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

Yaptırmayı düşünmediğim için çok dikkat etmedim ama hatırladığım kadarıyla kaputa, ön kameranın bulunduğu ızgara desenli bölüme kaplama ve sürücü - yolcu camlarına karartma uygulanacağını söylemişlerdi. Rakam da 35.000. TL idi sanırım. Ama dediğim gibi çok dikkat etmedim. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Başka arkadaşlardan da bilgi alırsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi std350 -- 15 Haziran 2025; 12:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

• Evet arkadaşlar bu konu ile ilgili ben de az önce bir bilgilendirme aldım üstteki kullanıcı arkadaşımın söylediği gibi 35 bin lira ön sürücü ve yan yolcu koltuğu solar Max 42 mikron 9 yıl garantili cam filmi ve ön kaput ve togg ambleminin olduğu bölgeye 182 mikron seramik kaplama şeklinde teklifte bulunuldu. Ayrıca ben ön camı dahil etmek istediğimde ve tavan camını da termal Air 80 cam filmi yaptırmak istediğimde hepsi toplam 70.000 TL şeklinde bir fiyat çıkarıldı. Ben tek tek olarak da fiyat aldım sadece ön sürücü ve yan yolcu koltuğu 8.000 lira ön cam yani sürüş ekranınızdaki cam dahil olduğunda toplam 26.000 lira cam tavanı da dahil ettiğinde toplam 43 bin TL olarak fiyat aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 29 Mayıs'ta sipariş vermiştim henüz ödeme aşamasına gelemedik

• konuya yazmamla beraber şansıma bugün öğlen mesaj geldi, ödeme aşamasına gelebildik yani şu aralar sipariş verenler için üretim süreci 20 güne yaklaşıyor, bilginiz olsun arkadaşlar, aracı teslim alınca tarihi de güncellerim

• Araçta halen o kadar çok hata olduğu görülüyor ki yok enerji hatası yok bilmem ne hatası yok immobilizer ikazı vs vs şikayetvar sitesi togg şikayetiyle dolu. Halen nasıl güvenip sipariş verebiliyor sunuz ?

• 17 Haziran da bende sipariş verdim bugün 25 Haziran henüz arayan soran yok,siparişim hâlâ beklemede, bakalım ne olacak Allah sonumuzu hayretsin:)

• arkadaşlar aracımı bugün ankara söğütözü şubesinden teslim aldım

ilk deneyim olarak heyecan verici, tabi zamanla test etmek lazım

sipariş süreci şöyle oldu, 29 mayıs --> sipariş, 18 haziran --> ödeme ekranının açılması ve ödemeyi aynı gün gerçekleştirdim. 19 haziran --> müşteri temsilcisi belgelerimi onayladı ve aynı gün aracın faturası kesildi. 24 haziran'da aracın ruhsatı e-devlette gözüktü ve teslimat için aradılar. 25 haziran'da da teslim aldım. müşteri temsilcisi fatura kesildikten sonra 2 hafta içinde teslim edileceğini söylemişti ancak benim süreç 6 gün sürdü. kaplama için de aradılar ancak kaplama yaptırmak istemedim.

• toprakyunus T kullanıcısına yanıt
    Hiç üzülmeyin çok organize bir şekliyle ilerliyor süreç sistematik bir şekilde gidiyor ben de yeni aldım İzmir teslim noktası çok hızlı dağıtım yapıyor o konuda bilginiz olsun hangi bölgedesiniz bilmiyorum ama

• Ciddi Kedii kullanıcısına yanıt
    Kardeşim emin ol Bir hafta oldu her gün yeni bir şey keşfediyoruz denerken bakarken bir sıkıntınız olursa yazın ben de ufak tefek sıkıntılar yaşadım sadece cahillikten çünkü yepyeni bir teknoloji yepyeni bir Dünya ama çok basit kolay çözümleri var

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    İmmobilizer hatası bende de oldu bilgisizce müdahaleler sonucu ya da yanlış sistematik ilerleyişle başlıyor O yüzden araçtan çıkıp tekrar girdiğinizde çözülen bir durum tekrar yaşamadım akıllı cihaz tamamen güvenlik üstüne kurulmuş kullandıkça anlıyorum

• Ciddi Kedii kullanıcısına yanıt
    Kaplama konusunda ben de arandım ama yaptırmadım solargardın bu konuda iyi olduğunu duydum araştırıyorum çok daha ucuza açıkçası 43 bin lira istediler togg da hem cam tavan hem de yan camlar ve en ön cam için çok fazla bu dediklerimi solar gart firmasında 18.000 liraya pazarlık ettim

• 21 Haziranda bir taslak sipariş oluşturmuştum ve siparişi vermeden çıktım uygulamadan. Sonrasında togg müşteri hizmetleri tarafından arandım ve "Temmuz ayında daha iyi bir kampanya gelecek detay veremiyoruz ancak Temmuz ayında ödeme yapabilmeniz için şimdiden sipariş vermenizi tavsiye ederiz." ana fikirli bir görüşme yaptık. 23 Haziranda siparişi verdim. Heyecanlı bekleyiş sürüyor.

• Geous G kullanıcısına yanıt
    Hangi ek paketleri aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 26 Haziran 2025; 18:29:7 >
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt

Sadece cam tavan alabildim %40 ötv meselesinden dolayı maalesef. Meridyen ses sistemi de almak isterdim. Araç gelince adas paketini de almayı düşünüyorum.

• Geous G kullanıcısına yanıt
    Aklın yolu bu. Başka mantıklı seçenek yok. Acaba "otomatik parkı" eklerler mi? Kullanacağımdan değilde hoşuma gitti videolarda.
    Otomatik park için ekstra donanım ekliyorlar mı? Bilgisi olan var mı?

• dedehakan D kullanıcısına yanıt

Otomatik park, cam tavan, meridyen 3 lüsünden birini seçmeye mahkumuz ötvnin %40 olmaması için. Herhangi ikisini seçtiğiniz anda %40 a çıkıyor.

• 18 Haziran akşamı sipariş ettim tık yok. :(

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.