Şimdi Ara

Adım Adım Sakal Kıran Ve tedavisi-Resimli (şuan devam eden tedavim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
137.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferdy

quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

Geçmiş olsun hocam. Benim de yüzümde saçkıran var. Dermatoloğa gittim, yüzüme iğne tedavisi uyguladı. Şimdi çıkmaya başlıyor sanırım. Seviniyorum.

dostum bende ayda bir defa kortizon iğne yaptırıyordum, baktım bir anda döküldü ve iğne hakkında iyi şeyler duymadım hemen bıraktım... umarım sana faydası olur

Geçen 2 hafta önce doktorda iğne yaptırmıştım yüzüme ve 2 hafta sonra kontrole gel dedi yani bu gün için kontrol verdi. Gittim bugün doktor baktı ve ben de farkediyordum zaten, yüzümdeki sakalların bir kısmında güzel bir ilerleme var ve çıkıyor. Yani tedavi iyi gidiyor çok şükür. Geçen yaptırdığı losyonu yeniden kullanacağım ve Zinco-C vermişti onu da kullanacağım. 2 hafta sonra yine kontrolüm var.

• bu başlığı 66 gün önce açmıştım, o günden bu güne, sakalımdaki sarı tüyle yine döküldü değişik yerlerine serpti
    duyumlarıma göre çıkan sarı tüyler dökülecek ve yerine siyahlı sarı tüyler çıkarak kapanacakmış, yeniden sarı tüyler daha güçlü çıkmakta fakat
    ters giden bir durum var dökülmeler saçıma sıçradı ve şakağımda 1 TL botunda dökülme oldu, ay sonu Prof a gideceğim bakalım ne olacak
  • üzerinden aylar geçmesine rağmen resimlerde gördüğünüz tüm açıklar genişledi artık çenemin kenarlarında sakal yok kenarlar birleşirse oda olmayacak:D
    Gaziantepten Altent diye bi ilaç aldım sarımsaklı karışımdan farklı, daha az yakıyor daha az kabuk bağlıyor, ayda 4 kez kullanılması gerekli 2.yi kullandım bakalım sonumuz ne olacak...
  • quote:

üzerinden aylar geçmesine rağmen resimlerde gördüğünüz tüm açıklar genişledi artık çenemin kenarlarında sakal yok kenarlar birleşirse oda olmayacak:D
    Gaziantepten Altent diye bi ilaç aldım sarımsaklı karışımdan farklı, daha az yakıyor daha az kabuk bağlıyor, ayda 4 kez kullanılması gerekli 2.yi kullandım bakalım sonumuz ne olacak...

Allah acil şifalar versin.
  • 4 ay önce başıma geldi... çenemin altında bozuk para büyüklüğünde boşluk oluşmuştu...(hatta konu dışındada konu açıp bu nedir diye ss koymuştum) ben o sırada üniversite sınavına hazırlanıyordum... bunu gerçekten büyük bir dert yapmıştım birdaha orada sakalım çıkmayacak bunun çaresi yok diye düşünüyordum, hatta toplum içine bile çıkamayacağımı düşünüyordum... ertesi gün bir devlet hastahanesine cildiye uzmanına gittim... bana iğne önerdi (ayda 1 iğne yaptı) ve gerçekten gelişme oldu orada artık sakal çıkmaya başladı.... ama şu varki gelişme çok yavaş oluyor ama mutlaka çıkıyor... şu an o boşluk kapanmak üzere 1 iğne daha yaptıracağım... şu ana kadar 3 iğne yaptırdım... iğne yaptıktan sonraki gün yüzümü yıkamıyorum...

kötü bir durum.. insanın psikolojisinide bozuyor... ama neyseki kurtuluşu var hepimize geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 5 Temmuz 2011; 16:26:49 >

• quote:

üzerinden aylar geçmesine rağmen resimlerde gördüğünüz tüm açıklar genişledi artık çenemin kenarlarında sakal yok kenarlar birleşirse oda olmayacak:D

Başta iyi gidiyordu neden böyle oldu ki?
  • Çok geçmiş olsun.

Minoxil'i denedin mi?

Baya bir araştırma yapmıştım saç konusunda memnun olmayana rastlamadım internette.

www.cilthekimi.com
    Sayfa bulunamadı | Cilthekimi
    http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=15319&page=1

Umarım bir çözümünü bulursun ayrıca kendini sakın salma toplaması uzun sürdüğü gibi stres aşırı derecede arttırıyor ve yaşam tarzı halini alıyor.Şimdi en son ihtiyacın sakal kıran yüzünden stres olmak.

• Benimde sarı tüyler bir türlü sakal olmuyor
  • Geçmiş olsun, gerçekten zor bir duruma benziyor.
  • quote:

SEVİNDİRİCİ HABER

Altent in büyük faydasını gördüm.

bu altent kullanım resimlerim.

Adım Adım Sakal Kıran Ve tedavisi-Resimli (şuan devam eden tedavim)

bunlar ilk kullandığım günler,

biraz sakal uzatınca dökülen yerleri belirlemek için çektiğim foto... |

26.09.2011 foto.

son durum kötü değil yalnız çenemde ve sol bıyık ucumda az bi eksilme var gibi. hayırlısı artık:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 26 Eylül 2011; 14:10:06 >

• arkadaşım sen napmıssın öyle ya nasıl dökmeye başardın o kadar xS

benim başımdada var aynı olaydan konuyu araştırırken gördüm bi cevapta ben yazayım dedim yaklaşık 6 ay önce nisan mayıs aylarıydı sanırım üniversite finallerim vardı onların stresinden olsa gerek çenemde oluştu böyle bişey ilk başlarda nokta gibiydi sivilceden olmustur dedim önemsemedim ama yaklaşık 2 ay içerisinde 25 ykr büyüklügüne ulaştı ve kaldı.

şimdi yaklaşık 4-5 aydır hastaneyle kontrolle vs ugrasıyorum suan sarı sarı çıkmaya başladı farkediyorum son olarak bugun tekrar gittim ve artık o bölgeye igne tedavisini uygulayacagını söyledi kabul ettim bakalım sonucu görecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

arkadaşım sen napmıssın öyle ya nasıl dökmeye başardın o kadar xS

benim başımdada var aynı olaydan konuyu araştırırken gördüm bi cevapta ben yazayım dedim yaklaşık 6 ay önce nisan mayıs aylarıydı sanırım üniversite finallerim vardı onların stresinden olsa gerek çenemde oluştu böyle bişey ilk başlarda nokta gibiydi sivilceden olmustur dedim önemsemedim ama yaklaşık 2 ay içerisinde 25 ykr büyüklügüne ulaştı ve kaldı.

şimdi yaklaşık 4-5 aydır hastaneyle kontrolle vs ugrasıyorum suan sarı sarı çıkmaya başladı farkediyorum son olarak bugun tekrar gittim ve artık o bölgeye igne tedavisini uygulayacagını söyledi kabul ettim bakalım sonucu görecez.

umarım başarılı olursun, öyle pis bir hastalık ki, kişiye göre değişiklik göstermekte.. bazısı sarımsağı yedi geçti bazısı benim gibi denemediği kalmadı. 2010 ağustos gibi başladı bende bak 3-4 noktada 5 kuruş büyüklüğünde var şuan. içleri zayıf siyah kıllarla dolu ama sertleşmesi zaman alıyor... Altenti 6-7 kez kullandım galiba biraz daha kullanacağım.

• 8.ay

11/11/2011

arasındaki farkı görün
  • ilk mesajımdan tam 1 yıl geçmiş farkı görün!!!

sağ şakağımın iç kısımlarında 50 krş boyunda ani bir dökülme oldu. Altent ile müdahale ettim çıkmalar başladı. Saçlar sakallarıdan daha hızlı toparlıyor kendini.

ama bu illet peşimi bırakmayacak gibi.

Dökülmeler Ya çok korktuğumda ya çok kızdığımda ve Stres dolu kendi kendime düşündüğüm zamanlar artıyor ve sıçrıyor.
    Psikolojik tedavi almayı düşünüyorum. Hepimize geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 13 Ocak 2012; 9:40:08 >

• 04/02/2012 sondurum

uzun zamandır hiç dokunmadım altent bile sürmedim.

•  Adım Adım Sakal Kıran Ve tedavisi-Resimli (şuan devam eden tedavim)

buda son durum
  • geçmiş olsun kurtulmuşsunuz.
  • dostum büyük geçmiş olsun.... bu hastalığa geçen ay bende yakalandım önceleri farketmedim ama sivilce zannettim sonra sivilceler geçtiğinde yerinde küçük tüysüz ve pürüzsüz yerler olduğunu gördüm... sonra babama gösterip onaylattım sonra bu hastalığı aramaya koyuldum aramalarım sonucu baya korkuttu beni bu illet hastalık... bakalım önce bir doktora gideceğim sonra senin verdiğin bilgiler ışığında Altent adında ilacı alıp bi kullanacam tekrar teşekkür ederim başkaları yakalandığında ne yapmaları hususunda rehber olmuşşunuz hadi kalın sağlıcakla...
  • Sarımsak tek başına yeterli. İçine başka şeyler katıp kocakarı ilacına çevirme, kendine eziyet etme.
    Sarımsağı direk sürsen bile etkili oluyor. Suyunu çıkarıp pamukla sürersen daha kolay olur, başka bir getirisi olmaz. Bahsettiğin içeriklerden antibiyotik özelliği olan sarımsak dışında etkili olan bir bileşim yok. Tek başına sarımsak da ancak 2-3 dk yakar. Abartmazsan kabuk falan da bağlamaz, yara olmaz.

Sarımsak sadece saçkıran rahatsızlığında etkilidir. Yani daha önceden kıl kökü bulunan bir bölgede işe yarar.
  • faruk arkadaşım

Sarımsak tek başına ne kadar süre kullanılmalı çünkü 1 aydır kullanıyorum. Herhangi bir gelişme olmadı. Bu arada sakal bıraktağımda daha çabuk yayıldığını farkettim traş olduğumda geçiyor ne zaman sakal bıyık bıraksam tekrar başlıyor sizde de durum aynı mı ? Yani bu güne kadar ilaç doğru düzgün kullanmadım çok şükür genelde bitkisel tedaviyi tercih ediyorum. Halk arasında kocakarı denilip dalga geçilsede antibiyotik ve diğer maddeleri kullanmamaya özen gösteriyorum. Sayfayı takipteyim bakalım kurtulacaz mı bu illetten.

Birde şunu ekleyim berbere danıştım ben onu hemen geçiririm dedi. Malzeme istedi benden 2 adet bir tane Telha bezi(yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın) Terzilerde bulunur dedi. Bu bezle sakal kıran olmuş bölgeler iyice ovulur, ovulurdan kastım baya zımpara gibi düşünün bez kalın bir şeymiş. Sakal kıran bölgesi iyice kanattıktan sonra bölgeye sarımsak tuz karışımı madde sürülür. Kesin geçiririm dedi. Şimdi merak ettiğim daha önce böyle bir şeyi deneyen var mı? tavsiye edermisiniz....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.