Şimdi Ara

Adım Adım Don't Starve Rehberim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
9
Favori
62.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Steam'e de yükleyebilirsiniz rehberi böylelikle daha çok kişinin görme fırsatı olur.
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Steam'e de yükleyebilirsiniz rehberi böylelikle daha çok kişinin görme fırsatı olur.

hocam benim steam hesabım var ama steam ile çok içli dışlı değilim. nasıl yapabilirim onu. don't starve hakkında da kendimce bayağı bilgi birikimim oldu. yardımcı olursan sevinirim. ayrıca yeni gördüm. neredeyse 10bin kişi bakmış incelemiş ama bi teşekkürü ya da bi cevap yazmayı çok görmüşler. neyse sağlık olsun. milletin işine yaramışsa ne mutlu bana.
  • Bende PS4'e gelince oyun ufak ufak başladım. Bu ev dediğiniz olay nasıl oluyor etrafa duvar örmek gibi mi?
  • Bu oyunu hiç oynamadım videosunu izlemiştim ama pek bişey anlamamıştım. Minecraftı severek oynuyorum ona benzer bir oyun mu? Amaç sadece hayatta kalmak mı? Sizce hoşuma gider mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CruWiT -- 10 Ocak 2014; 22:42:45 >
  • Bu oyuna bir arkadaşımın tavsiyesi üstüne başladım.Her şey iyi güzel kendimce geçinip gidiyorum tavşan falan ama devamını getiremiyorum bu konuda bana azcık yardım edebilir misiniz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruWiT

Bu oyunu hiç oynamadım videosunu izlemiştim ama pek bişey anlamamıştım. Minecraftı severek oynuyorum ona benzer bir oyun mu? Amaç sadece hayatta kalmak mı? Sizce hoşuma gider mi?

hem benzer hem değil hocam.Şu açıdan benzer bu oyundada hayatta kalmaya çalışıyorsunuz minecraft'tada.Şu açıdan benzer değil bunda o kadar fazla yaratıcılığınızı kullanamasınız yani mesela bir ev yapamassınız(ev varmı yokmu bilmiyorum ama varsada item olarak vardır)Tabi ben hem Minecraft ı hemde bunu oynayan biri olarak sizinde seveceğinizi düşünüyorum zaten şuan indirimde kaçırmayın.

• Yeni başladım oyuna ama 3-4 günde açlıktan ölüyorum.Başlarda nasıl yemek buluyoruz?
  • strateji oyunudur. yani oynaya oynaya daha iyi hale gelirsiniz. minecrafta benzer mi diye sormuşsunuz. mantık olarak aynı ama içerik olarak çok farklı. burada amaç hayatta kalmak. tabi gene de yaratıcılığınızı konuşturmakta mevcut. yaşam alanınızı zamanla daha güzel hale getirebilir ve yeni açılan şeylerle çok güzel bi dünya kurabilirsiniz.
  • Oyun bana çok kolay geldi yemekler artık fazlalıktan çürüyor bende. Başlangıçta yapmanız gerekenleri arkadaş söylemiş onun dışında en önemli iki şey buffalo ve tavşanların olduğu yere ev yapmak. Tavşanların olduğu yere ev yaparsanız yaz/kış tuzak kurup tavşan toplarsınız onların etleri sayesinde hiç aç kalmazsınız. Yalnız etleri crock potta yemek yapın. Gelen düşmanları da buffalolara yedirdiniz mi tamamdır oyun. Kalanı eğlencenize kalmış http://dont-starve-game.wikia.com/wiki/Don%27t_Starve_Wiki burayı okuyup istediğiniz şeyin nasıl yapıldığını vs. öğrenebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

strateji oyunudur. yani oynaya oynaya daha iyi hale gelirsiniz. minecrafta benzer mi diye sormuşsunuz. mantık olarak aynı ama içerik olarak çok farklı. burada amaç hayatta kalmak. tabi gene de yaratıcılığınızı konuşturmakta mevcut. yaşam alanınızı zamanla daha güzel hale getirebilir ve yeni açılan şeylerle çok güzel bi dünya kurabilirsiniz.

Yazık günah. Kaç bin kişi görüntülemiş, faydalanmış. Teşekkür eden sayısına bak. Aylar önce anlatmış ama oyunda hala taktiklerin hepsi geçerli. Helal olsun arkadaşım. Eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben can sıkıntısı çekiyorum 1-2 eşya ile yemek karışımı nasıl yapılıyor birde siyah köpeklerden nasıl kaçıcaz ? Hep onlar öldüryo.

Son olarak bu oyunun tr yaması varmı şuan ?
  • eline sağlık reis faydalandık
  • Mesaj gönderen herkese teşekkürler. Ben de aldım bugün oyunu ek paketi ve çoklu oyunculu versiyonuyla. Fazladan gelen together sürümünü de kardeşime verdim. Belli bir süre oynayıp, öğrendikten sonra youtube kanalıma seri yapmayı düşünüyorum. Sistem pek iyi olmadığından böyle kaliteli ve az sistem gerektiren oyunlar, çekim için ideal oluyor ve beni de eğlendiriyor. Biraz karmaşık gibi geldi, öğrenmesi var fakat bu tip oyunlar daha keyifli olduğundan öğrenmekten çekinmiyorum. Terraria'nın da zengin dünyası vardı ve belli bir süre de birçok şey öğrendim ve seriye başladım. Geç oldu tabi çıkalı ne kadar oldu bu oyunların, fakat geç olsun güç olmasın. Sonuçta eğlendiriyor
  • Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Admin öncelikle rehber için teşekkürler eline sağlık ama ben 5-6 tane karakteri oynadım dont starvda 2 tanesi kışı geçebildi ve bir karekterim de domuz adamlardan dolayı öldü bence domuz adamların yanına ev yapmayın çünkü akıl sağlığınız belirli bir seviyeden aşşağı düşerse(karektere göre değişir) domuz adamlar yaratık oluyo bazen de kış olunca yaratık olabiliyolar şahsen bende yaratık oldular ve beni öldürdüler ( ölü biome yayaılıp domuz adamları yaratık yapmış olabilir) o yüzden tavşan yada bufaloların yanına
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.