Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası Kime Göre Adil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 gb den sonra hızım düşüyor, yurtdışında kaç kat hızlısına vereceğim parayı bu kaplumbağaya veriyorum. kime göre adil bu sistem?

• TTnet e göre adil güya insanları hortumlamaktan başka yaptıkları bir şey yok
  • hiç adil değil dostum
  • bana ve benim gibi yüzbinlerce kullanıcıya göre adil,
    çünkü hızım 1.8 mbit sabit,
    santrale uzakmışım, ama ödediğim ücret aynı,
    işte türkiyede adalet bu.
  • Benim için hiç Adil olmadığı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 15 Temmuz 2013; 11:15:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Benim için hiç Adil olmadığı kesin.

adil olup olmadığını bilmiyorumda adaletsiz bir durum varsa o da şu:
    1,8 mbit hız verip 3-4-5- veya 8 mbit hız verdiği kişilerden aldığı paranın aynısını almak tam bir adaletsizliktir.
    8 mbite kadar yanılgısı

• 180 gbdayım 50 gb akkli paketteyim hızım 7 mb vodafone biri adsl
    edit: simage kaldırdım yanlış olanını atmışım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 16 Temmuz 2013; 5:45:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kime göremi adil bak şimdi türkiyenini altyapısı beli sınırsız kaldırmıyor yatırımlar çok gecikti bg 2 senede altyapısını fibere çevirdi bi kaç senedir fiberi bekliyoruz .Hoş gelsede adil kulım namı diğer kota hiçbir işe yaramaz sadece tüketici oluruz uplad desen yok gibi bişey pahalılıkta birinciyiz . Iss lerde baktılar rakabet yok kaç para olsa alacak bunlar 118 liraya 8 mbt tam alabiliyor iken bazıları bizim tek suçumuz 63 lira vermemiz demek ki 118 lira ödeyen müşterilere fiber kablo eveine gidiyor herhalde imzamdaki adreslere göz atabilirsin ama uyarıyorum gözlerine zarar gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

kime göremi adil bak şimdi türkiyenini altyapısı beli sınırsız kaldırmıyor yatırımlar çok gecikti bg 2 senede altyapısını fibere çevirdi bi kaç senedir fiberi bekliyoruz .Hoş gelsede adil kulım namı diğer kota hiçbir işe yaramaz sadece tüketici oluruz uplad desen yok gibi bişey pahalılıkta birinciyiz . Iss lerde baktılar rakabet yok kaç para olsa alacak bunlar 118 liraya 8 mbt tam alabiliyor iken bazıları bizim tek suçumuz 63 lira vermemiz demek ki 118 lira ödeyen müşterilere fiber kablo eveine gidiyor herhalde imzamdaki adreslere göz atabilirsin ama uyarıyorum gözlerine zarar gelebilir

cok tesekkur ederim hocam. tam olarak fibere gectigimiz zaman kota kalmayacak degil mi? simdiki iss lerin cebine para zaten giriyor. devlet düzenlemesi olmadan bizim fiber icin safak karanlık. imzanizdaki adreslere alistira alistira gireyim iftar ustu canım sıkılmasın

• bu ayın ortasındayız 400 oldu kota. 50 gb adil kullanımda nedir)
  • Adil mi? Bu dünyada "Adil" ya da "Adalet" yok, sadece kelimelerden ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Adil mi? Bu dünyada "Adil" ya da "Adalet" yok, sadece kelimelerden ibaret.

Akk bazında 'Adalet' kavramı, ülkemizin mevcut adalet sistemi, yönetici kalitesi, zihniyet fesatlığı gibi gibi kıstaslarla doğru orantılıdır. Siyasi, beşeri ve iktisadi alandaki istikrarsızlık, kanunsuzluk ve başı bozukluk durumu Türkiye gibi ülkelerde kolaylıkla sömürü amaçlı düzenlemelere el vermekte. Akk'da bunun bir örneği. Elbet yurtdışında Akk uygulanıyor ama Akk'sız gerçek limitsiz netin fiyatı bizim 4 gb kotalı kadar. Dolayısıyla sorun Türkiye'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.